Jump to content

tst

simple Members
 • Posts

  181
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by tst

 1. Μπάχαλο....Ευχαριστώ.
 2. Προσπαθώ για τον Φεβρουάριο αλλά τίποτα ακόμη.....Εχουμε καμμιά πληροφόρηση?
 3. Ο νόμος έχει ψηφισθεί από τον Ιούνιο, αλλά πλατφόρμα στο ΕΡΓΑΝΗ δεν υπάρχει ακόμη...................
 4. Το έφτιαξαν μέχρι τις 23/3......Πιθανόν το ...βράδυ....Οτι και να πείς είναι λίγο.
 5. Ανέβασα και το αρχείο της υποβληθείσας ΑΠΔ και συγκεκριμένα την σελίδα του επιδοτούμενου με το επικουρικό της πρόνοιας. σάρωση0001.pdf
 6. Από προσωπική περίπτωση. Εστειλα ΑΠΔ με επιδοτούμενο (εταιρεία μετάλλου) με επικουρικό ταμείο πρόνοιας εργ/λων μετάλλου.Στην αρχή το σύστημα δεν το δεχόταν λόγω προβλημάτων που είχε (έχω ανοίξει ειδικό θέμα στο forum για αυτό με τίτλο ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49/2020 ΕΦΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 100.000 ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ). Στην συνέχεια το φτιάξανε και η ΑΠΔ έφυγε κανονικά.
 7. Ναι η επιδότηση αφορά και όλα τα επικουρικά μεταξύ των οποίων και το Πρόνοιας εργ/λων μετάλλου.
 8. Το πρόβλημα λύθηκε σήμερα 1/12 (ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ).Αλλά προσέξτε : Στην ταυτότητα συμπεριλαμβάνει και το ποσό του επιδοτούμενου(!!!),οπότε πρέπει να το αφαιρέσετε. Πόσο ανεγκέφαλοι είναι?
 9. Συμφωνώ απολύτως. Το ωραίο είναι ότι μετά από τόσα τηλέφωνα, μέιλ, υποσχέσεις κ.λ.π μας απάντησαν με την παράταση της 4/12 ,την οποία έδωσαν για να προσαρμόσουμε τα προγράμματα μας(!). Αυτό που έκανα εγώ ήταν:1.Να πληρώσει ο εργοδότης το ποσό. 2.Να υποβάλλω την ΑΠΔ με το συγκεκριμένο λάθος με αποτέλεσμα να μου δώσει χρόνο το σύστημα μέχρι 21/12 για την ορθή επανυποβολή και να αναμένω στωικά τις διορθώσεις τους.
 10. Η 49/2020 αναφέρει: ' Δεδομένου ότι, το σύνολο των εισφορών (εργατικών και εργοδοτικών) των αντίστοιχων εγγραφών δεν θα καταβληθούν από τους εργοδότες, λόγω κρατικής επιδότησής τους, στην καταχώριση στοιχείων στην Α.Π.Δ. στο Πεδίο 44: «Επιδότηση Εργοδότη (%)», συμπληρώνεται η τιμή 100, χωρίς να συμπληρωθεί το Πεδίο 43: «Επιδότηση Ασφαλισμένου (ΠΟΣΟ)», όπου καταχωρείται υποχρεωτικά η «τιμή» 0. Το σύνολο του ποσού των ασφαλιστικών εισφορών που αντιστοιχεί στην προαναφερθείσα 100% επιδότηση καταχωρείται στο Πεδίο 45 «Επιδότηση Εργοδότη» (ΠΟΣΟ)". Αρα δεν μπορώ να το κάνω.
 11. 1.Κατάφερα να μιλήσω το μεσημέρι.Μου είπαν ότι θα το λύσουν σε 2-3 μέρες. 2.Δεν έχει σημασία αν είναι μικρό η μεγάλο το ποσό.Μπορεί να σου χαλάσει την επιδότηση και να ψάχνεσαι. 3.Τι εννοείς να το βάλω επιδότηση εργαζόμενου?
 12. Εχω μιλήσει μαζί τους 3 φορές και κάθε φορά που μιλούσα έστελνα ξανά το mail καθότι μου το ζήταγαν για να το βρουν εύκολα. Δεν μου έχουν απαντήσει μέχρι τώρα. Από σήμερα κατέβασαν και τα τηλέφωνα Εχει χαθεί η μπάλλα ,καθώς το πρόβλημα είναι με όλα τα επικουρικά.Τα τηλέφωνα τους είναι 2105285581,2105285583 και 2105285585.Απηύδησα..........
 13. Εχω ήδη υποβάλλει ερώτημα στο ΙΚΑ αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα. Δεν υπάρχει άλλος με το ίδιο πρόβλημα?
 14. Αν ο επιδοτούμενος έχει και ταμείο προνοίας εργατουπαλλήλων μετάλλου (ΚΑΔ 0014 και Πακέτο 0024) ,στην υποβολή της ΑΠΔ βγάζει το μήνυμα ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΔ σε σχέση με τον τύπο αποδοχών 901.Εχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτό το πρόβλημα?
 15. Το μήνυμα που βγάζει είναι ότι το ποσοστό επιδότησης δεν συμφωνεί......και αφορά τους εργαζόμενους κάτω των 25 με την μείωση των εισφορών.Οι άλλες ΑΠΔ που δεν έχουν κάτω των 25 φεύγουν κανονικά.
 16. Η αφαίρεση του μισού του τριημέρου δεν εφαρμόζεται όταν η ασθένεια οφείλεται είτε σε Εγκυμοσύνη, είτε σε Εργατικό Ατύχημα.
 17. Ψηφίζουν νόμους και δεν έχουν εφαρμογές γιά να τους υποστηρίξουν......Μέχρι σήμερα τίποτα.......
 18. Προαιρετικά σύμφωνα με την αποφαση Α.1101/2019Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/44139
 19. Φιλοξενούμενος στην δήλωση του 2017 που πλέον δεν είναι φιλοξενούμενος τι γίνεται?
 20. Ευχαριστώ πολύ.Οντως ξαναμπαίνοντας στην εφαρμογή το πήρε.Παιδικές ασθένειες..........
 21. Ο ιδιοκτήτης ,ενώ έχει συμπληρώσει στο ηλεκτρονικό μισθωτήριο το συνολικό μηνιαίο μίσθωμα,έχει ξεχάσει προφανώς να συμπληρώσει το μηνιαίο μίσθωμα (σε επόμενο πεδίο) με αποτέλεσμα ο ενοικιαστής να μην μπορεί να κάνει την αίτηση επιδότησης.Τι κάνουμε τώρα? Μπορεί να κάνει τροποποιητική τώρα η τσάμπα το πρόστιμο?
×
×
 • Create New...