Jump to content

george74

simple Members
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

About george74

 • Birthday 02/08/1974

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,710 profile views

george74's Achievements

 1. Σας ζητάμε συγνώμη! Δε μπορούμε να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα που ζητήσατε (Κωδικός σφάλματος 500) Κάποιο πρόβλημα σχετικό με τη διεύθυνση (URL) ή τον εξυπηρετητή δικτύου εμποδίζει την εμφάνιση της ιστοσελίδας. Σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε αργότερα. Σας ευχαριστούμε <TAXISnet> Αρχική Σελίδα
 2. Μάλλον το κλείσανε το μαγαζί!!!!! Δεν εξηγείτε αλλιώς και το ΙΚΑ off είναι !!!! Περίεργο!!!
 3. Μπαίνοντας σε διάφορους πελάτες δεν υπάρχουν τα υποβληθέντα αρχεία δεν υπάρχει τίποτα!!!! Το αστείο είναι ότι κανένας μας δεν έχει κανένα αποδεικτικό υποβολής!!!! Άντε να αποδείξεις ότι εσύ τα έβαλες και το σύστημα τα έχασε!!! Μας κάνουν πλάκα με αυτή την μπούρδα….
 4. Και ο ΦΜΥ κλειστός!!!!! Mη δυνατή εύρεση υπηρεσίας/εγγράφου Ο εξυπηρετητής της Γ.Γ.Π.Σ. δεν μπόρεσε να βρει την υπηρεσία ή το έγγραφο που ζητήσατε. Αν πληκτρολογήσατε τη διεύθυνση, παρακαλούμε ελέγξτε την ορθότητά της. The server of the GSIS web site could not find the service or the document you requested. If you typed the address, please verify its correctness.
 5. Σωστά το κάνει το τέλος επιτηδεύματος όπως και την προκαταβολή. Έχει υποβάλει δήλωση κάποιος συνάδελφος εγώ δεν μπορώ να υποβάλλω??? Από το taxis μου είπαν ότι είναι γενικό το πρόβλημα!!! Είναι???
 6. Καλησπέρα, Έχει υποβάλει κάποιος έντυπο Φ0110 για υπερδωδεκάμηνη χρήση γιατί σε μένα βγάζει Error 500--Internal Server Error From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.5.1 500 Internal Server Error The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.
 7. Ναι σωστό είναι οι υπερδωδεκάμηνες υποβάλουν Φ01-10. Ε3 θα υποβάλουν δύο ένα για το διάστημα του 2013 και ένα για το 2014. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να υποβάλεις το Φ01-10 (βγάζει error server) όταν πάει να το κάνει οριστικό!!!!
 8. Συνάδελφοι το θέμα με τους Λογιστές με άδεια Γ΄Ειδικής είναι μεγάλο και όχι απλό, καταρχήν δεν αναφέρονται πουθενά στον Νόμο, σίγουρα θα υπάρξει τροποποίηση για αυτούς τους συναδέλφους, υπάρχουν και δικαστήρια φίλοι μου, όταν έχεις υπογράψει ένα σκασμό Ισολογισμούς τόσα χρόνια με την άδεια που νομίμως σου έδωσαν δεν μπορούν να σου πουν σε ένα βράδυ στην παίρνω πίσω γιατί δεν σε έχω ικανό να κάνεις αυτό που εγώ πολλά χρόνια πριν σε θεωρούσα ικανό (κανένας δικαστής δεν θα πει ότι αυτό είναι νόμιμο και δίκαιο) να είστε σίγουροι. Οι Ισολογισμοί που έχουν υπογράψει είναι παράνομοι ? ΟΧΙ τότε γιατί από εδώ και πέρα θα είναι? Επειδή το είπε ο Μηταράκης? Και εάν αύριο πει ότι τα Γ΄κατηγορίας θα τα κρατάνε μόνο όσοι έχουν master από το London school θα είναι νόμιμο? Και προπαντός θα είναι ηθικό για όλους αυτούς που θα έχουν σήμερα άδεια Α΄Τάξης ? Επίσης μιλάμε για συναδέλφους που έχουν αυτές τις άδειες εδώ και 10- 15-20 μπορεί και παραπάνω χρόνια είναι μέλη του ΟΕΕ του επαγγελματικού επιμελητηρίου έχουν κάνει έναρξη χρόνια πριν, πληρώνουν ΟΑΕΕ κλπ . Σκοπός του Νομοθέτη (πιστεύω) δεν ήταν να βγάλει τους παλιούς από το επάγγελμα αλλά να θέσει νέους κανόνες για αυτούς που θα μπουν στο επάγγελμα.
 9. Χλομό!! Κατά χλομό. Και πες ότι το κάνει στην κατάσταση προσωπικού τι θα γράψει (απασχόληση βλέπε ρολόι)? Το ρολόι εξυπηρετεί για να έχεις της παρουσίες και να ελέγχεις την ώρα εισόδου και εξόδου και να έχεις ξεκάθαρη εικόνα για της υπερωρίες όπως είπε και ο συνάδελφος παραπάνω.
 10. Φίλε και εγώ το ίδιο θέμα είχα πριν 5 χρόνια, η EPSILON είναι καλή αλλά όχι για μεγάλα πράγματα όπως είναι η παραγωγές οι κοστολογήσεις κλπ. Το πρόβλημα μου το έλυσα με το singular enterprise αν και χρειάστηκαν αρκετές ώρες παραμετροποίησης αλλά το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. Στα μείων είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μόνος σου, τους χρειάζεσαι απαραίτητα επίσης το ετήσιο κόστος συντήρησης με τα σημερινά δεδομένα είναι υπερβολικά μεγάλο χωρίς καμία αλλαγή σε version. Όσον αφορά πώς θα έρχονται οι εγγραφές στο γραφείο σου εάν σου βάλουν ένα singular enterprise στο γραφείο τότε θα δεις εγγραφές εάν περιμένεις να επικοινωνήσει πρόγραμμα singular με οποιαδήποτε άλλο πρόγραμμα θα δώσεις μια περιουσία και αποτέλεσμα δεν θα έχεις.
 11. Κουράγιο!!! οι ΑΠΔ είναι το μικρότερο πρόβλημα που έχουμε αυτή την στιγμή . Το σύστημα τους κρατάει είναι δοκιμασμένο χωρίς συχνές αλλαγές. Το taxis είναι το πρόβλημα μας.
 12. Για να μην πέφτει το σύστημα, το 90% πάει στις μέρες που έχουν ορίσει.
 13. Για εμένα το θέμα δεν είναι Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός, Τσπίπρας- ΝΔ,ΠΑΣΟΚ κλπ, το θέμα είναι πως εάν πάμε έτσι πως πάμε τον Αύγουστο δεν θα υπάρχει επιχείρηση καμία. Λογιστές είσαστε οι περισσότεροι δεν βλέπετε ότι δεν βγάνει πουθενά? Ο Αλέξης και ο κάθε Αλέξης θα βάλει τίτλους τέλους.... αυτό θέλουν. Σας θυμίζω ότι αυτός που έφυγε με ελικόπτερο στην Αργεντινή δεν ήταν ο αντίστοιχος Βενιζέλος-Σαμαράς αλλά ο αντίστοιχος Τσίπρας.
 14. Τα έχουν κάνει λάστιχοοοο... ότι θέλεις κάνεις... ακόμα και την επιθεώρηση να ρωτήσεις θα σου πουν κάνε ότι θες (δυστυχώς). όσο για τα ποσοστά δεν υπάρχουν πιά γιατί εάν τον πάς με ποσοστά όχι 550 ούτε 250 δεν θα πάρει. Υπάρχει βασικός + ποσοστά από όσα ξέρω μόνο ποσοστά δεν υπάρχει.
×
×
 • Create New...