Jump to content

ADMIRAL14

simple Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

About ADMIRAL14

 • Rank
  *
 • Birthday 04/10/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ΑΘΗΝΑ
 • Interests
  ΜΠΑΣΚΕΤ
 1. καμια παραβαση, υποβαλεις μονο οταν υπαρχει ποσο προς πληρωμη, προσωπικα τις εκτυπωνω(οταν ειναι μηδενικες) και τις κραταω στο αρχειο της εταιρειας
 2. εφοσον καταγγελθηκε στις 12/5/12 και ισχυει μετανεργεια μεχρι 11/8, σε περιπτωση νεας προσληψης σημερα τι μισθο υπολογιζουμε?
 3. Αν το ποσο 3360 ειναι το συνολικο(100%) τοτε το 1260 ειναι σωστο αν ομως ειναι η αναλογια του 37,5 τοτε το συνολικο ποσο ειναι 3360Χ100/37,5. Επισης, στην πισω σελιδα γραφεις και τα στοιχεια των υπολοιπων συνιδιοκτητων. Εφοσον υπαρχουν κενα ακινητα(ξενοικιαστα) τοτε επισης τα δηλωνεις ως κενα και αν ζητηθει πρεπει να προσκομισεις ως αποδεικτικο λογ/σμο ΔΕΗ. Το τεκμαρτο προς τον αδερφο θα το βρεις απο την τιμη ζωνης που μπορεις να βρεις απο το ΕΤΑΚ
 4. Ψάχνω να βρω λογική σ αυτά που μου είπε αλλά δεν τα καταφέρνω! Άσε που στη συγκεκριμένη επιθ.εργασίας(πλ.βαθης) είναι ξερόλες και λένε πως οι λογιστές τους δημιουργούν προβλήματα γιατί είναι άσχετοι, άσε που η συγκεκριμένη υπάλληλος έχει σύζυγο λογιστή!
 5. Ατομική επιχείρηση εγκατάστασης και συντήρησης κλιματιστικών θέλει να κάνει μείωση αποδοχών των υπαλλήλων της (ανειδίκευτο εργάτη & υπάλληλο γραφείου) που αμοίβονται με την ΕΓΣΣΕ. Στην επιθεώρηση εργασίας αρνήθηκαν να παραλάβουν τον πίνακα αρχικά επικαλλούμενοι ότι θα πρεπε να είναι στην κλαδική μετάλλου(!) και στη συνέχεια είπαν ότι για τον ανειδίκευτο δέχονται τη μείωση ενώ γιά τον υπάλληλο γραφείου είπαν πως πρέπει να πάει με την ομοιεπαγγελματική των υπαλλήλων γραφείου η οποία όμως αφορά μόνο βιομηχανικές επιχειρήσεις!
 6. Αφορα ασφαλισμένο μετά το 1993, υπάρχει κάποια απόφαση που να δικαιολογεί μειωμένες εισφορές?
 7. Για να γίνει η εγγραφή πρέπει να γίνει τροποποίηση του καταστατικού της εταιρίας? Πρέπει να πληρωθεί φόρος συγκέντρωσης κεφαλαίου? Σε περίπτωση συνεχούς εργασίας του εταίρου μπορεί να γίνεται τέτοια εγγραφή κάθε μήνα? Με τον τρόπο αυτό αλλάζει η σύνθεση το κεφαλαίου της εταιρίας: 10.000 κεφάλαιο σε 2 εταίρους 50-50%, αν προστεθεί προσωπική εργασία για τον 1 10.000 τότε κεφάλαιο 20.000 με ποσοστά 75-25%. Υπάρχει δυνατότητα ρευστοποίησης του κεφαλαίου της προσωπικής εργασίας ώστε να μην αλλάξει η αρχική σύνθεση του κεφαλαίου?
 8. Επίσης, εφόσον σας συμφέρει, μπορείτε να κόψετε τιμολόγιο(χωρίς ΦΠΑ) από την εταιρεία που λαμβάνει τους εργαζομένους προς την εταιρεία που τους αφήνει, με ποσό που θα αντιστοιχεί στις μέχρι τώρα απαιτήσεις για αποζημίωση των εργαζομένων λόγω ενδεχόμενης απόλυσης.
 9. Χίλα ευχαριστώ isidora , το 'χω ξανακάνει αλλά μερικές φορές κολλάει το μυαλό...
 10. ΥΠΕΒΑΛΑ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗ ΑΠΔ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Γ' ΤΡΙΜΗΝΟ 2007 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ(BONUS ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ) ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΑΝΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΓΓΡΑΦΗ(ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ) ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΦΑΙΡΩ ΕΓΓΡΑΦΗ(ΟΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ)?
 11. < Εγκύκλιος 93/1996 ΘΕΜΑ: « Συμπληρωματικές οδηγίες για την ασφάλιση των προσώπων που απασχολούνται σε εργοδότες με τους οποίους είναι σύζυγοι ή συγγενείς α΄ και β΄ βαθμού συγγένειας » .......................... Γ. Αριθμός ημερών ασφάλισης Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 του Κανονισμού Ασφάλισης των προσώπων πού απασχολούνται σε εργοδότες με τους οποίους είναι σύζυγοι ή συγγενείς μέχρι και β βαθμού συγγένειας, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της πραγματικής απασχόλησης ο αριθμός των ημερών ασφάλισης κατά μήνα προσδιορίζεται σε 25. Δεν δεχόμασταν, δηλαδή, στις περιπτώσεις αυτές ούτε μειωμένη ημερήσια απασχόληση, αλλά ούτε και λιγότερες ημέρες από 25 το μήνα. > ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΙΚΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΙΣΗ(8 ΩΡΟ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΠΑΛ.ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠ.(688,56*33,65%=231,70). ΑΝ ΕΓΩ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ 25 ΜΕΡΕΣ 1 ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΩ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ 1ης ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
 12. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΑΛΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΕΓΓΡΑΦΗ & ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ(ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ).
 13. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΩΣ ΝΕΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΒΕ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΑΦΟΥ: Η ασφάλιση στον Ο.Α.Ε.Ε ( Τ.Ε.Β.Ε ) είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.1027/80 ασφαλίζονται όλοι οι Επαγγελματίες και Βιοτέχνες που έχουν συμπληρώσει το 18ον έτος της ηλικίας των και ασκούν επάγγελμα σε πόλεις κωμοπόλεις και χωριά άνω των 2000 κατοίκων, ανεξάρτητα με τη μορφή λειτουργίας της επιχείρησης, ατομική ή εταιρεία ( ομόρρυθμη, ετερόρρυθμη, Α.Ε, Ε.Π.Ε.). ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΒΕ.
 14. Το σιγουρο ειναι οτι η εταιρεια αποδιδει το χ/μο 2,4% επι της ονομαστικης αξιας του δανειου. Και αποδιδει το φορο 20% επι των τοκων. ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΝΤΥΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ? ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ? ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ?
×
×
 • Create New...