Jump to content

elal

Silver members
 • Posts

  544
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by elal

 1. 1 ώρα πριν, HURRICANE33 είπε

  Είμαστε δύο!

  Λογικά θα ανακοινωθεί από βδομάδα.

  Πέρυσι πήγε μέχρι Ιούλιο.

  Καλημέρα.

  Είμαστε τρεις!!!   Απ' ότι δε προβλέπω θα γίνουμε χίλιοι δεκατρείς που λέει και το τραγούδι..... Δεν είμαστε δυστυχώς υπεράνθρωποι,,,

 2. Εξ' όσων γνωρίζω δεν έχουν ακόμα δοθεί . Επειδή όμως τα δικαιολογητικά περιγράφονται μέσα στις εγκυκλίους θεωρώ ότι είναι φρόνιμο να υπάρχουν έτοιμα μέσα στους φακέλους των επιχειρήσεων και όταν βγουν οι οδηγίες να κατατεθούν ανάλογα. 

  Τα πιστοποιητικά από το Πρωτοδικείο χρειάζονται μέρες για να εκδοθούν.  Αυτή την τακτική ακολουθώ , σωστή - λάθος θα δείξει

 3. Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου για όποιον γνωρίζει. Για νομικό πρόσωπο θέλω να κάνω αίτηση για το πιστοποιητικό που ζητούν μέσω του solon.gov.gr.

  Κάνω την αίτηση με τους κωδικούς του νόμιμου εκπροσώπου  και αναφέρω το νομικό πρόσωπο  για το οποίο ζητείται το πιστοποιητικό ή απευθείας με τους κωδικούς taxis του νομικού προσώπου?

   

  Έχω μπερδευτεί. Η λογική μου λέει ότι πρέπει να γίνει με τους κωδικούς του νόμιμου εκπροσώπου αλλά δεν είμαι βέβαιη για αυτό.

 4. Καλησπέρα σε όλους.

  παρατήρησα σε μία αίτηση που πήγα να υποβάλλω ότι στη δήλωση σώρευσης μέσα στην εφαρμογή δεν αφήνει να τροποποιήσεις τα ποσά που φέρνει αυτόματα το σύστημα..

  Γνωρίζει κανείς αν γίνεται και πως μεταβολή ως προς αυτά τα στοιχεία? Υπάρχουν διαφορές στις αποφάσεις έγκρισης επιδότησης τόκων και στα πραγματικά καταβληθέντα ποσά, με αποτέλεσμα να μειώνεται το δικαιούμενο ποσό ενίσχυσης.

  Πήρα τηλέφωνο αλλά ούτε που κατάλαβαν τι τους έλεγα και με παρέπεμψαν στην εγκύκλιο για τις οδηγίες του ΦΠΑ.... (άσχετο εντελώς)

   

   

 5. 9 λεπτά πριν, MariaAdamopoulou είπε

  https://apps.ika.gr/clhierretamount/ είναι το link. Εμένα μου εμφάνισε λάθη σε στοιχεία αιτουντος και στην ταυτοποίηση στοιχείων του θανόντα. Πόλύ προσοχή σε όλα τα στοιχεία αν τα εμφανίζει το σύστημα σωστά.

  Εμένα δεν βρίσκει τον θανόντα παρόλο που τα στοιχεία είναι διπλοτσεκαρισμένα... θα παιδευόμαστε πάλι

 6. έχει ανοίξει . όταν πάτε να κάνετε εγγραφή θα επιλέξετε σαν δράση το "ενίσχυση δράσεων επιχειρηματικότητας" . Θα ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και όταν εισέλθετε στην  εφαρμογή από το μενού θα επιλέξετε τη δράση για την αττική ή όποια άλλη περιφέρεια επιθυμείτε

   

 7. Καλησπέρα 

  θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί δεν έχω αρκετή εμπειρία σε προγράμματα επιδότησης. Μία ατομική επιχείρηση που μέχρι στιγμής δεν έχει απογραφεί ποτέ στο ΙΚΑ , μπορεί να προσλάβει με το πρόγραμμα αυτό 2 άτομα συγγενείς πρώτου βαθμού? Το γεγονός ότι δεν απασχολεί μέχρι σήμερα προσωπικό αποτελεί απορριπτικό παράγοντα? Επίσης ο συγχρονισμός απογραφής νέου εργοδότη στον ΕΦΚΑ με την αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα πιστεύετε ότι είναι εφικτός? 

   

 8. 13 ώρες πριν, barb είπε

  Καλημέρα, ναι διόρθωσαν στο ΕΡΓΑΝΗ για την Α' ΦΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για τον Οκτώβριο το σχόλιο της μη ένταξης και πλέον βγάζει μήνυμα ότι πληροί τις προυποθέσεις.............

  Επιβεβαιώνω

 9. 19 λεπτά πριν, LILY είπε

  ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ... ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 

  Δηλαδή τα μηνύματα απόρριψης έχουν να κάνουν με την αλλαγή της πλατφόρμας ? Με ποιο τηλέφωνο επικοινωνήσατε ? 

 10. Καλό μήνα σε όλους. Μόλις μου έβγαλε και εμένα μνμ απόρριψης.

  Τηλέφωνα όπως είπατε δεν σηκώνουν. Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως βιαστήκαμε να στείλουμε για τον Οκτώβριο και έπρεπε να περιμένουμε να βγάλουν οδηγίες 

  Μήπως από το taxheaven έχουν κάποια πληροφόρηση ή μπορούν να μας πουν αν υπάρχει πρόβλημα γενικότερο?

   

   

 11. Δεν αμφιβάλλω. Αλλά ισχύει αυτό που έγραψα. Ότι πληρώθηκε μέσω web τακτοποιήθηκε κανονικά και ας έμεινε απλήρωτος ο Μάιος. Όσοι πλήρωσαν με κάρτες για πιο γρήγορα.... την πάτησαν μάλλον. Θα ενημερώσω όταν πάω. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου πάντως

   

 12. Εν πάσει περιπτώσει θα κάνω τη βόλτα μου αφού άλλη λύση δεν υπάρχει.  

  Η εικονα είχε ως εξής:

   Δόση 30/9   1015

   Δόση  30/6 1015

  Δόση 30/7 1015 

  πήγα και τους πλήρωσα 30/6  και αυτοί ξεχρεωσαν τον  9ο  Γιατί σε ότι καταθέσεις έκανα μέσω web που είχα επίσης αφήσει απληρωτη τη δόση του Μαίου τις τακτοποίησαν και αυτή όχι

 13. 1 ώρα πριν, 125883623 είπε

  εσυ ηθελες να εχεις την παραταση του 3-4-5 μεχρι τον 09/2020 και πας τον 06/2020 που δεν εχει παραταση να τον πληρωσεις ,ελα ομως που το taxisnet κλείνει παλιές όφειλες δοσεις απλήρωτες και ας ειναι σε μεταγενεστερη ημερομηνία η εξόφληση τους .

  εσυ πληρωσες τον 06/2020 αλλα σου εδωσε την δυνατοτητα να πληρωσεις την δοση του 06/2020 ;;; οχι βεβαια .

  εκεί παίχτηκε όλο το παιχνίδι . 

  καλα ξεμπερδεματα 

  Συγγνώμη δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να μου πεις. Πλήρωσα τον 6ο αφού αυτή ήταν η οφειλόμενη δόση στις 30/6. Το ότι αυτοί είχαν στο δοσολόγιο πάνω από τον 6ο τον 9ο τι ρόλο παίζει? Σε όσες πληρωμές έκανα μέσω web banking το τακτοποίησαν . Όπου οι δόσεις είχαν αυτή την ανορθόδοξη σειρα  σήμερα εμφανίζεται σωστά το δοσολόγιο . Εξόφλησαν τη δόση του Ιουνίου και αφαίρεσαν τις προσαυξήσεις. 

  Το πρόβλημα έχει παραμείνει στην πληρωμή που έγινε μέσω χρεωστικης κάρτας. Υπάρχει διάκριση ανάλογα με το μέσο που χρησιμοποιείς για την πληρωμή ? 

 14. Έφτιαξαν κάπως τα δοσολόγια από ότι είδα σήμερα και αφαίρεσαν  προσαυξήσεις.

  Όμως σε εταιρεία που είχε σε 12 δόσεις το φόρο εισοδήματος πλήρωσε εμπρόθεσμα τον Ιούνιο μέσω της χρεωστικής κάρτας της εταιρείας, αντί να του αφαιρέσει τη δόση του Ιουνίου , του αφαίρεσαν τη δόση του Σεπτεμβρίου επειδή στο δοσολόγιο που είχαν φτιάξει με τις παρατάσεις ο 9ος ήταν πιο πάνω στη σειρά από τον 6ο.. Έτσι ο Ιούνιος εξακολουθεί να οφείλεται με προσαυξήσεις.  Ειχα επικοινωνήσει και με το taxis, το γνωρίζουμε είπαν θα το φτιάξουμε αλλά φευ. 

  Πρέπει μάλλον να γίνει επίσκεψη στα γραφεία τους.....  

 15. Τι θυμηθήκατε τώρα συνάδελφε..  Εκείνες οι συγκεντρώσεις όμως δεν είχαν στο ελάχιστο τη συμμετοχή που θα έπρεπε.  Οπότε τι να λέμε τώρα?  Στο ίδιο έργο θεατές κάθε χρόνο. Η παράσταση ίδια οι συντελεστές αλλάζουν μόνο.....

 16. Πάντως σε μένα στις περσινές δηλώσεις, διαπίστωσα σε 4 περιπτώσεις αλλαγή των ποσών που ανέβηκαν στο taxis για τους συνταξιούχους. Ευτυχώς είχα τυπώσει την αρχική εικόνα των αποδοχών  από το taxis και έτσι τη γλύτωσα από τους πελάτες οι οποίοι χρειάστηκε να κάνουν τροποποιητική. Οι άνθρωποι γκρίνιαξαν και δικαίως αλλά δεν έφταιγα εγώ. 

  Τα ταμεία μπήκαν εκ των υστέρων και έκαναν διορθώσεις των ποσών .Δεν καταλαβαίνω πως είχαν ανεβάσει λάθος ποσά, λάθος φόρους και γιατί να είναι υπαίτιος ο συνταξιούχος για αυτό.

  Η συμβουλή μου είναι πάντως να τους τυπώνετε ότι έχει ανέβει στο taxis είτε από αποδοχές είτε από τόκους είτε από αποδείξεις. 

 17. Οι δικοί μου το έχουν εισπράξει όλοι είτε έκλεισαν με κρατική εντολή ή ήταν πληττόμενοι. Μήπως δεν πληρούσαν κάποιες από τις προϋποθέσεις ? Τα χρήματα πιστώθηκαν μετά από διασταυρώσεις της ΑΑΔΕ σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργείου.

  34 λεπτά πριν, 125883623 είπε

  Ωραία επόμενος υπάρχει λογιστής  με ατομική που έχει είσπραξη  τα 800€ από την αίτηση του στην ααδε.

  Αλλά τι εννοείτε με αυτή την παράγραφο. Υπάρχει λογιστής που εισέπραξε τα 800 ευρώ?

×
×
 • Create New...