Jump to content

sarakenides

simple Members
 • Posts

  77
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sarakenides

 1. Καλημέρα συνάδελφε , Δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο απλά πνίγομαι , δεν γίνεται να ξεκινάς το πρωί στις 6 και να σταματάς το βράδυ στις 9 και 10 και ότι ώρα μπορεί να """τελειώσης""" .
 2. <<στείλτε μυφ δεν βλέπω να δίνουν παράταση μεγάλο το ρίσκο να τζογαδόρεις αν και με 100 οκ διαχειρίσιμο δεν ειναι και 400 που ηταν παλιά απαγορευτικο τουλάχιστον για τα απλογραφικα >>. Συνάδελφε δεν είναι θέμα τζόγου είναι θέμα κατανόησης και αναγνώρισης της τεράστιας πίεσης που μας επέβαλαν το τελευταίο τρίμηνο , πραγματικά δεν προλαβαίνω και δεν είναι μόνο οι μυφ είναι και η έκπτωση τόκων και οι διορθώσεις σε Ε9 και στην πλατφόρμα της κεδε και τόσα άλλα ......
 3. Δεν βλέπουν την πίεση που προκαλούν ?? Μήπως να βάλουμε και κανένα σκουπάκι να καθαρίζουμε όσο δουλεύουμε ?? Μήπως θα χάσουν κάτι αν δώσουν παράταση ......... είναι απαράδεκτοι .
 4. παρ' ότι τους αδίκησα λίγο..... (πήραν τηλέφωνο) βρήκα την ευκαιρία και ρώτησα για παράταση , η απάντηση είναι ΟΧΙ , και επιπλέον δεν έχει ακουστεί τίποτα τέτοιο και δεν θα δοθεί , μου απάντησαν και μάλιστα κατηγορηματικά .
 5. Και παράταση δεν δίνουν και στα τηλέφωνα δεν απαντούν και στα email δεν απαντούν , και ενώ έχω υποβάλει το 2016 και 2017 τροποποιητικές γιατί δεν είχα αρχικά βάλει και την Γ μονάδα ελέγχου δηλώσεων τώρα πάλι δεν την έχει βάλει ούτε μπορώ να την προσθέσω , και δεν απαντούν .
 6. Τι ωραία πράγματα , τι πρωτοπόρες αναλύσεις .................... εσείς μπορείτε να το στείλετε χωρίς ΑΜΚΑ ??? ""Σημεία που χρήζουν προσοχής μόνο για το αρχείο αναλυτικών εγγραφών που αφορά την επιχειρηματική δραστηριότητα (desktop εφαρμογή) 1. Δεν είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση του πεδίου του «ΑΜΚΑ» σε κάθε εγγραφή.""
 7. Καλημέρα σε όλους , Το πρόβλημα με τους "παραπάνω"χαρακτήρες στην επωνυμία ακούσαμε μήπως πότε θα διορθωθεί ????????
 8. Θα δωθεί παράταση σήμερα στις μυφ ??? ακούστηκε κάτι σχετικό ?????????
 9. Πρίν από 5 λεπτά ο προιστάμενος του ικα καλλιθέας μου είπε ότι η πείρα του λέει πως είμαι στο 34,10% δηλαδή κωδ.ειδ.800 και κ.π.κ.80 . Αν κάποιος συνάδελφος έχει κάτι περισσότερο μου γράφει , γιατί το θέμα της επιλογής κωδικού ειδικότητος δεν μπορεί και δεν πρέπει να το γνωρίζει μόνο ο προιστάμενος .... του ικα .
 10. έχω ρωτήσει και απάντηση δεν μου έχουν δώσει και επιπλέον η απαντηση απο το 1555 ήταν εμεις δεν ξέρουμε ρώτα στο ικα στον ελεγκτή της εταιρείας , πήρα στον αγιο στέφανο αλλά δεν απαντούν σε τηλέφωνο λόγω φόρτου εργασίας εχθές το μεσημέρι μου είπαν να τους πάρω αλλά δεν είχαν απάντηση σήμερα το πρωί μου είπαν να πάρω το μεσημέρι . στο ικα καλλιθέας μου είπαν να παω από εκεί , εγώ είμαι εκτός αθηνών και γυρνάω πέμπτη βράδυ και παρασκευή ληγει.............................................................................................................. τι άλλο να κάνω ???????? και το να θυμάσε απλά δεν λέει .πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον .
 11. βοήθεια ? υπάρχει υποχρέωση παρακράτησης για επικουρικό και πρόνοια ???? και από που προκύπτει σαυτήν την εγκυκλιο 17 ?
 12. την 'εχω τυπώσει την έχω διαβάσει και ηλεκτρονικά , τι δεν καταλαβένω ήμαρτον.
 13. Καλημέρα , Επειδή δεν έχω ακόμη και σήμερα καταλάβει πως βρίσκουμε τον κ.π.κ.και τον κωδ, ειδικ. για λογιστή με 2 αντισυμβαλλόμενους στον έναν εργάζεται ως μισθωτώς και στον δεύτερο με ΤΠΥ , πως λοιπόν θα βρώ τον κωδικό ειδικοτ. και τον κ.π.κ. για τον δεύτερο αντισυμβαλλόμενο ? μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ?
 14. ή αλλοιώς σε ποιό κ.π. πρέπει να ενταχθούμε . 802 ή 803 ?
 15. εισφορες για επικουρικό και πρόνοια 'εχουν οι λογιστές ?
 16. και για να το θέσω ίσως διαφορετικά κωδ.ειδ. 802 ή 803 για λογιστή ελ.επαγγελματία ?
 17. ρε τι μπλέξιμο είναι αυτό με την παράλληλη ιδιότητα μισθωτού και ελεύθερου επαγγελματία σε 1 ή 2 αντισυμβαλλόμενους , γιατί δεν ισχύει το άρθρο 36 παρ. 2 για την πολλαπλή ασφάλιση, δανείζομαι παράδειγμα δηλαδή : Λογιστής εργάζεται ως μισθωτός σε εταιρία και παρέχει παράλληλα υπηρεσίες σε άλλη εταιρία με ΔΠΥ. Ο εν λόγω ασφαλισμένος δεν υπάγεται στη διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 39, αλλά σε αυτή του άρθρου 36 περί πολλαπλής δραστηριότητας. Επομένως, για τις αποδοχές του από τη μισθωτή εργασία υπολογίζονται εισφορές με βάση το άρθρο 38, για το δε εισόδημά του από την ελεύθερη άσκηση επαγγέλματος (ΔΠΥ) καταβάλλει εισφορές με βάση το άρθρο 39 (ως μη μισθωτός). και πρέπει να ισχύει το άρθρο 39 παρ.9 , δανείζομαι παράδειγμα.δηλαδή : Λογιστής εργάζεται ως μισθωτός σε εταιρία και παρέχει παράλληλα διαρκείς υπηρεσίες σε άλλη εταιρία αμειβόμενος με ΔΠΥ. Ο εν λόγω ασφαλισμένος υπάγεται στη διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 39. Επομένως, για τις αποδοχές του από τη μισθωτή εργασία υπολογίζονται εισφορές με βάση το άρθρο 38, για το δε εισόδημά του από την διαρκή παροχή υπηρεσιών σε άλλη εταιρία-αμειβόμενη με ΔΠΥ, καταβάλλει εισφορές με βάση το άρθρο 39 παρ. 9. που είναι το σωστό και πού το λάθος ?????????????? .
 18. από που προκύπτει υποχρέωση παρακράτησης εισφορών υπέρ των κλάδων πρόνοιας και επικουρικής ασφάλισης .
 19. Καλησπέρα , η συνημμένη απόδειξη αναφέρεται σε υπάλληλο με πλήρη απασχόληση , και σαν ελεύθερος επαγγελματίας είναι σε άλλη άσχετη εταιρεία με ΤΠΥ τα τελευταία 10 χρόνια , το 145,58 δηλαδή δεν πρέπει να πληρωθεί ?? Και πρέπει να υπολογισθεί ως μισθωτός με ΑΠΔ και στην εταιρεία που λειτουργεί ως ελ. επαγγελματίας και τους εκδίδει ΤΠΥ , και να πληρώσει και η εταιρεία και ο ελ. επαγγελματίας και αν ναι με τι ποσοστό πρέπει να πληρώσουν ? Ο ελεύθερος επαγγελματίας με 1 ή 2 πελάτες θεωρείται ποιά μπλοκάκιας ????? SCAN_20170328_191454881.pdf
 20. Πάλι φαντάστηκα ότι ο η/υ μου έχει πρόβλημα .................. Τι θα γίνει με το χάλι μας ?????????
×
×
 • Create New...