Jump to content

alexrza

simple Members
 • Posts

  121
 • Joined

 • Last visited

About alexrza

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alexrza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Καλημέρα! Τελικά προχωρήσατε στην πρόσληψη βιοχημικού με ΚΠΚ 107? Απ'ότι είδα έχουν και επικουρικό ΕΤΕΑ/ΤΕΑΧ 8% βαρέα σωστά? Υπάρχει κάποια άλλη κράτηση τελικά? Ευχαριστώ.
 2. Να κάνω κι εγώ την ερώτησή μου? Αλλαγή απο μερική σε πλήρη απασχόληση, με παράλληλη αλλαγή σύμβασης απο των Οδηγών σε ΕΓΣΣΕ. Τι ενέργειες χρειάζονται? Ε9 σίγουρα όχι. Το Ε4 θα είναι τροποποίηση αποδοχών ή ωραρίου? Στο βιβλίο πρέπει να γραφτεί οπωσδήποτε πριν την αλλαγή του ωραρίου σωστά.
 3. Καλημέρα συνάδελφοι. Κι αν γίνει αυτοψία πως θα δικαιολογήσει αυτά που θα υπάρχουν στο χώρο χωρίς παραστατικά?
 4. Καλημέρα και πάλι συνάδελφοι. Μήπως υπάρχει καμια γνώμη πάνω σ'αυτό?
 5. Σύμφωνοι σ'όλα αυτά αλλα επειδή ο συγκεκριμένος γνωρίζει οτι δεν είναι εκπιπτόμενες οι δαπάνες. Του τα έχω εξηγήσει λεπτομερώς, η απάντηση είναι πέρνα τα δεν έχω να πληρώσω πολλά ΦΠΑ και φόρο. (Παρ'όλα αυτά για να αγοράζει οτι μαλακία του κατέβει και να θέλει να γλυτώσει και τον ΦΠΑ έχει.) Η μοναδική μου λύση αυτή τη στιγμή είναι ή να τον αφήσω ή, αν γίνεται, να βρω έναν τρόπο να αναλάβει αυτός την ευθύνη της αναμόρφωσης για να είμαι κι εγώ καλυμμένος. Το ξέρω οτι κανονικά θα έπρεπε να τον έχω στείλει χωρίς συζήτηση αλλα είναι δύσκολοι οι καιροί και δεν θέλω, ξαναλέω αν γίνεται, να χάσω το έσοδο.
 6. Περίπου πάνω στο θέμα μπορώ να κάνω κι εγώ μια ερώτηση? Πελάτης, ατομική, που συστηματικά κόβει τιμολόγια για έξοδα που δεν έχουν καμία σχέση με την επιχείρηση. Έχω προσπαθήσει,χωρίς επιτυχία, να τον πείσω να μην το κάνει. Εκτός απο το να του πώ να πάει στην ευχή του Θεού. Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνεχίσω τη συνεργασία, αλλα να έχει την ευθύνη για την αναμόρφωση ο πελάτης? Μετά απο συμφωνία πάντα. Ίσως με κάποια Υ/Δ ή με συμφωνητικό?
 7. Καλημέρα σας. Μίλησα με το ΓΕΜΗ και μου είπαν οτι ισολογισμός απαιτείται μόνο σε περίπτωση που αναφέρεται στο καταστατικό, Οπότε φαντάζομαι οτι και να το είχε αναφέρει ο δικηγόρος θα το τροποποιήσει και θα προχωρήσει έτσι. Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια.
 8. Θα πάρω το πρωί στο ΓΕΜΗ τηλ και θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
 9. Εγώ να συμφωνήσω μαζί σας. Έλα που ο δικηγόρος, μέσω του πελάτη πάντα, επιμένει οτι απαιτείται ισολογισμός. Δεν διάλεξα εγώ να την κάνει τη διαδικασία ο δικηγόρος. Πώς προτείνετε να το αντιμετωπίσω?
 10. Αν κατάλαβα σωστά την ερώτηση: Τίποτα ακόμα, είναι δεσμευμένα απο τράπεζα. Για αυτό θα τη βάλουμε σε εκκαθάριση, ώστε οταν ξεκαθαρίσουν με τις οφειλές να διατεθούν στους εταίρους.
 11. 1)Ο τίτλος είναι αυτός: Ισολογισμός θέσης σε εκκαθάριση Ο.Ε. με απλογραφικά. Δεν είπα οτι έχω διπλογραφικά. Για τα διπλογραφικά είπα οτι έχω πολλά κενά. 2)Ο δικηγόρος δεν είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος (παρ'όλο που το προσπάθησα) και δεν γνωρίζω με τι έχει ασχοληθεί. 3)Αν το οτι είμαι νέος, οπότε δεν έχω δικαίωμα υπογραφής, οπότε δεν τηρώ διπλογραφικά με αποτέλεσμα να μην είμαι εξοικοιωμένος με τέτοιες εργασίες, με κάνει να μη λέγομαι λογιστής κανένα πρόβλημα.. Δεν έχω τέτοιο θέμα. Συγνώμη για το συνάδελφοι λοιπον. Στην τελική δεν πήγα να πάρω και κανα φουκαρά στο λαιμό μου, Β μπορώ Β τηρώ.
 12. Για να ακριβολογώ λοιπόν ο δικηγόρος που έχει αναλάβει τη διαδικασία στο ΓΕΜΗ μου είπε οτι του ζήτησαν ισολογισμό.
 13. Δεν ζητάνε ισολογισμό θέσης σε εκκαθάριση για τη μεταβολή στο ΓΕΜΗ?
 14. H κατασκευή του ακινήτου έγινε πρίν το 1970.. Ούτε βιβλία θεωρώ οτι μπορώ να βρώ απο τότε. Έχω έκθεση εκτίμηση για κατάσχεση του ακινήτου απο τη ΔΟΥ. Να χρησιμοποιήσω το ποσό αυτό σου φαίνεται σωστό?
 15. Συνάδελφοι καλησπέρα, έχοντας πολλά κενά στα διπλογραφικά εχω κολλήσει στη σύνταξη του ισολογισμού θέσης σε εκκαθάριση. Ο.Ε. εμπορική που έχει στην κατοχή της 4 ακίνητα ( ως πάγια, το 1 ιδιόχρηση τα υπόλοιπα τα νοικιάζει) και πάγια. Επίσης υπάρουν οφειλές σε προμηθευτές και δημόσιο και απαιτήσεις απο πελάτες. Με τι ποσά θα εμφανίσω τα ακίνητα στον ισολογισμό? Δυστυχώς μητρώο παγίων δεν υπάρχει. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα υπόδειγμα? Οποιαδήποτε πληροφορία θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν είναι χαζός ο προβληματισμός μου.
×
×
 • Create New...