Jump to content

elitapap

simple Members
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by elitapap

 1. Καλησπέρα σας, ξέρει κανείς αν ρυθμίσω τώρα όλα τα υπόλοιπα ληξιπροθεσμα με πάγια ρύθμιση αν θα μπορέσει να αναβιώσει αυτή των 120 δόσεων; Γιατί προς το παρόν μου βγάζει το: "Δεν βρέθηκαν ρυθμίσεις που να πληρούν τα κριτήρια της Επανένταξης."
 2. Καλησπέρα σας, το καθεστώς της παραπάνω ενίσχυσης είναι το προσωρινό πλαίσιο. Συνεπώς στην υπεύθυνη δήλωση σώρευσης δεν αναφέρουμε καμία από τις de minimis ενισχύσεις που έχει λάβει η επιχείρηση. Σωστά ;
 3. Πολύ μπροστά σε βρίσκω!! Λένε πως θα καταβληθεί με αναλογία κράτους-εργοδότη όπως και το δώρο του Πάσχα, απλώς η αναλογία του κράτους αυτή τη φορά θα υπογιστεί με βάση τα 534 €. Δεν έχει βγει ακόμα όμως.
 4. Όσοι ήταν σε αναστολή έως 30/6 μπορούν να ξαναμπουν σε αναστολή ή όχι?
 5. Κατάλαβα. βιάστηκα μάλλον καθώς πέρσι δεν υπήρχε τέτοιος έλεγχος στο Ε3. Θα επικοινωνήσω με το ΟΕΕ. Σε ευχαριστώ.
 6. Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται με τους μισθωτούς σε δύο εταιρείες? Δε με αφήνει να υποβάλλω Ε3 για τον δεύτερο εργοδότη μου ενώ η υπεύθυνη δήλωση δεν μπορεί να γίνει για δύο εργοδότες.
 7. @HURRICANE33 Όταν το λύσεις, ενημέρωσέ μας να είμαστε κι εμείς σίγουροι για τη διαδικασία! Ευχαριστώ
 8. Πας στις βεβαιώσεις αποδοχών (όχι τις μηνιαίες) και επιλέγεις Βεβαιώσεις εισοδημάτων από μερίσματα, τόκους, δικαιώματα
 9. Έτσι είναι. Αυτό που κυνηγούν είναι η ανασφάλιστη εργασία. Εδώ εισπράττουν διπλές εισφορές για σύνταξη και ασθένεια ενώ τα υπερβάλλοντα ένσημα δεν είναι συντάξιμα και η ασθένεια είναι ήδη πληρωμένη από τον πρώτο εργοδότη. Για τον εργοδότη δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ούτε κ για σένα πιστεύω. Εγώ έχω εδώ και 6 χρόνια παραπάνω από 25 ένσημα το μήνα αφού δουλεύω αλλού Σάββατα και κάποια απογεύματα.
 10. Στη δική μου περίπτωση η πρώτη δόση της ρύθμισης κάλυπτε το ποσό του ΕΝΦΙΑ του συγκεκριμένου ακινήτου, οπότε ίσως να πρέπει να ρωτήσει στη ΔΟΥ καλού κακού.
 11. Ναι, το πιστοποιητικό βγαίνει 2-3 μέρες μετά την πληρωμή της πρώτης δόσης και αναφέρει πως για τα ίδια ως άνω οριζόμενα έτη έχει εξοφληθεί ο ΕΝΦΙΑ /έχει ρυθμιστεί και ο φορολογούμενος είναι ενήμερος ως προς τη ρύθμιση.
 12. Δεν ξέρω, λέω μήπως. Γιατί εμένα χθες βράδυ με συμπληρωμένα έσοδα έως και Ιούνιο μου άνοιξε κανονικά η αίτηση.
 13. Εγώ την έκανα κανονικά χθες από την αίτηση χορήγησης. Είχα υποβάλει ένσταση, δεν ξέρω αν έχει σχέση.
 14. Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις, Η διατήρηση θέσεων εργασίας αφορά και τις οικειοθελείς αποχωρήσεις τελικά? Θα ελεγχθούν 31/10 για όλο το διάστημα από τώρα έως τότε? και Μία ΟΕ και μία ΕΕ στις οποίες είναι ομόρυθμος εταίρος και διαχειριστής το ίδιο φυσικό πρόσωπο με ποστό 69% στη μία και 56% στην άλλη συνιστούν εννιάια επιχείρηση μέσω φυσικού προσώπου? Ευχαριστώ
 15. Θέλω να κάνω 3 οικειοθελεις αποχωρησεις πριν τη δήλωση αναστολής των συμβάσεων σε επιχείρηση που έχει κλείσει από δημόσια αρχή. Δε θα υπάρχει πρόβλημα για υπαγωγή της επιχείρησης στα μέτρα αφού δεν πρόκειται για απολύσεις, σωστά;
 16. Εργαζόμενη η οποία τέθηκε σε αναστολή σύμβασης θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς με ημερομηνία έως 31/3. Θα μπορέσει να πάρει το επίδομα? Καθώς η υπεύθυνη δήλωση που θα κάνει πρέπει να αναφέρει ότι είτε βρίσκεται σε αναστολή σύμβασης την ημερομηνία της υποβολής (ενώ θα έχει αποχωρήσει), είτε απολύθηκε ή αποχώρησε έως 20/3.
 17. Εντάξει για το 2013 θα κάνω, έχω και άπλετο χρόνο άλλωστε! Αλλά να κάνω και για 2010-2012 τροποποιητικές Φ2,Φ1,Ε3 ??
 18. Καλησπέρα, μόλις πρόσφατα ανέλαβα εταιρεία με β' κατηγορίας χειρόγραφα βιβλία και διαπίστωσα μόλις ότι όλα τα πάγια κάτω των 1.200 € έχουν περαστεί σαν έξοδα άρα δεν υπάρχουν στο μητρώο παγίων. Την εκκαθαριστική ΦΠΑ και τη δήλωση εισοδήματος της εταιρείας θα τα κάνω εγώ. Να κάνω τροποποιητικές ΦΠΑ για το 2013 αγνοώντας τα προηγούμενα χρόνια? Σε ενδεχόμενο έλεγχο, μιας και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία, τι μπορούν να καταλογίσουν?
 19. Τελικά βγάλατε κάποια άκρη? Ούτε εγώ μπορώ να βάλω τα στοιχεία των ενοικίων.
×
×
 • Create New...