Προς το περιεχόμενο

asteras5

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  1.567
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  4

Σχετικά με τον asteras5

 • Κατάταξη
  *
 • Ημερομηνία γέννησης 11/11/1974

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Συμφωνώ μαζί σας. Οπότε όλοι δηλώνουν όψεως? και όσοι δεν έχουν πρέπει να ανοίξουν?? ακόμη και τα μπλοκάκια πληρώνονται μέσω ebanking δεν πρέπει να ανοίξουν όψεως και να τον δηλώσουν? Εγώ νομίζω όλοι.
 2. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ POS? Θεωρώ όλους όσους χρησιμοποιούνται για επιχειρηματικό σκοπό ..δηλαδή όψεως είναι δεν είναι συνδεδεμένος με POS Ε ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΕΣ ΣΕ POS ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΣ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? Μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα πρέπει όλοι να ανοίξουν επαγγελματικό και να τον διαχωρίσουν από τα προσωπικά τους δεν γίνεται αλλιώς....
 3. Καλό ταξίδι στην συνάδελφο, Συλληπητήρια στους δικούς της.
 4. asteras5

  ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΕΑ ΑΠΟΡΙΕΣ

  Καλημέρα Επειδή προσπάθησα και έκανα πολλές ανακλήσεις στην αίτηση λέτε να έχω πρόβλημα μόλις τις διαβάσει?? ευχαριστώ,
 5. asteras5

  ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΕΑ ΑΠΟΡΙΕΣ

  Κ αλησπέρα Πάω να υποβάλλω αίτηση για ΚΕΑ και βλέπω στον αιτούντα ως εξαρτώμενο μέλος τον πατέρα του. Κατά το 2016 συνοικούσαν και είχε δηλωθεί στο φορολογικό 2016 . Με τις νέες δηλώσεις ο πατέρας έχει φύγει από το σπίτι νοικιάζει αλλού. έχουν δηλώσει την ιδιοκατοίκηση φέτος ξεχωριστά εντούτοις εξακολουθεί να εμφανίζει τον πατέρα μέρος νοικοκυριού. Ξέρετε τι συμβαίνει γενικά με ΚΕΑ δεν δίνει δυνατότητα διαγραφής μέλους.
 6. Με την παράγραφο 11 του άρθρου 115 του νόμου αυτού προστέθηκε νέο εδάφιο στο τέλος της παραγράφου 4 του άρθρου 60 του ν.4172/2013. Με τις διατάξεις αυτές ορίζεται ότι διενεργείται παρακράτηση φόρου με συντελεστή πέντε τοις εκατό (5%), στις καθαρές αμοιβές από μισθωτή εργασία που καταβάλλονται σε αμειβόμενους με ημερομίσθιο οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες ορισμένου χρόνου αλλά διάρκειας μικρότερης από ένα έτος. Καλημέρα απαραίτητα προϋπόθεση για να διενεργείται η παρακράτηση είναι να υπάρχει σύμβαση ορισμένου χρόνου? Σωστά?? Δηλαδή στην εστίαση όπου πάνε και έρχονται συνέχεια οι υπάλληλοι θα διενεργούμε παρακράτηση? Οι συμβάσεις είναι αορίστου χρόνου. απλά κανείς δεν μένει ένα χρόνο
 7. asteras5

  ΕΣΠΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

  Καλημέρα Φέτος θα μπορούσαμε αποσβέσεις παγίων λόγω ΕΣΠΑ να τις βάλουμε στο 497?? (πίνακας Ζ 3). Το πρόγραμμα έχει κριθεί και έχουμε κάθε χρόνο επιδοτούμενες αποσβέσεις Το δοκίμασα και λειτουργεί σωστά καθώς στον 487 φέρνει τις καθαρές χωρίς επιδότηση αποσβέσεις και τις υπόλοιπες τις πάει 497 .
 8. asteras5

  ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

  Ευχαριστώ, όταν όμως είναι σύνταξούχος ΟΓΑ του το μετράει.
 9. Το μυστήριο λύθηκε. Την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξει λέει η δυνατότητα εισαγωγής τέκνου με διαφορετικό επώνυμο?????? τουλάχιστον έτσι μας είπαν!!!
 10. Καλημέρα σας ευχαριστώ, Θα ρωτήσουμε εάν το έχει βάλει ως προστατευόμενο μέλος ο πατέρας του. Τι άλλο να σκεφτώ δεν ξέρω. Μήπως να έβαζα 2 προστατευόμενα τέκνα στον πατέρα???
 11. Προσπαθώ από εχθές να υποβάλλω ένα Α21 Η μητέρα κοινή δήλωση με το σύζυγο και ένα παιδάκι . Επίσης από τον 1ο της γάμο μία κόρη φοιτήτρια ενώ έβαλα στα προστατευόμενα μέλη την κόρη στην μητέρα και το αγοράκι στον πατέρα , πάω να υποβάλλω Α21 και δεν με αφήνει να εισάγω την κόρη. Τι λάθος έχω κάνει. Υποβάλλω με το ΑΦΜ του πατέρα Α21. Μήπως να έβαζα δύο τέκνα στον πατέρα με επιλογή εκτός γάμου από μητέρα??? Αν και βρέθηκε πρόσωπο με αυτόν τον ΑΜΚΑ, το Επώνυμο που εισάγατε δεν ταιριάζει! Παρακαλώ εισάγετε το σωστό Επώνυμο για επαλήθευση! (δεκτή και η Λατινική Εκδοχή του) ×Η επιλογή [Προσθήκη Μέλους στην οικογένεια] δεν είναι διαθέσιμη επειδή το πρόσωπο εμπλέκεται σε άλλες αιτήσεις. Ανατρέξτε στον παραπάνω πίνακα της ενότητας Αιτήσεις που αφορούν το πρόσωπο για λεπτομέρειες.
 12. asteras5

  ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

  και εγώ αυτό καταλαβαίνω.
 13. asteras5

  ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

  Η μείωση του φόρου της παρούσας παραγράφου για τους ασκούντες αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα εφαρμόζεται μόνο για τους κατ' επάγγελμα αγρότες, όπως αυτοί ορίζονται στην κείμενη νομοθεσία, εφόσον τουλάχιστον το 50% του εισοδήματός τους, προέρχεται από αγροτική δραστηριότητα. Δηλαδή δεν αρκεί να σε κλικάρουν αν τα υπόλοιπα εισοδήματα σου είναι άνω των αγροτικών δεν υπάρχει μείωση σωστά?? (εκτός αν είναι εισοδήματα ΟΓΑ ) πχ συνταξιούχος ΟΓΑ.
 14. asteras5

  ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

  Καλύτερα πριν την δήλωση και με ημερομηνία 01/01/2017.
×