Προς το περιεχόμενο

asteras5

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  1.448
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  3

asteras5 last won the day on 2 Μαρτίου

asteras5 had the most liked content!

Σχετικά με τον asteras5

 • Κατάταξη
  *
 • Ημερομηνία γέννησης 11/11/1974
 1. Σε νομικα πρόσωπα μπορεί να ασφαλιστεί 4ωρή
 2. Καλησπέρα , Αγρότης του κανονικού καθεστώτος απασχολήθηκε με εργόσημο για το 2017. Είναι σωστό αυτό ? επιτρέπεται? Διάβασα ότι παλαιότερα σε ΠΟΛ 1201/2016 αναφερόταν << Αγρότης του ειδικού καθεστώτος πραγματοποίησε το φορολογικό έτος 2016 χονδρικές πωλήσεις αξίας 7.000 ευρώ και παροχές αγροτικών του υπηρεσιών (με λήψη εργόσημου) αξίας 3.000 ευρώ αξίας και έλαβε επιδοτήσεις 4.000 ευρώ. Ο εν λόγω αγρότης παραμένει στο ειδικό καθεστώς αγροτών από 1.1.2017. Αν όμως είναι του κανονικού? Μήπως δεν έπρεπε να αμοιφθεί με αυτόν τον τρόπο αλλά να κόψει τιμολόγιο??? Άλλος αγρότης του ειδικού καθεστώτος συστήνει ΙΚΕ μονοπρόσωπη με άλλη δραστηριότητα. Νομίζω ότι δεν υποχρεούται σε ένταξη στο κανονικό σωστά?
 3. POS ΣΕ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

  Συμφωνώ μαζί σου. Ας υποθέσουμε ότι έχουν έσοδα μόνο κεφαλαιουχικού χαρακτήρα. Οπότε θα περνάνε αυτά μέσα από POS. Σωστά?
 4. Καλησπέρα Υπάρχουν σωματεία μη κερδοσκοπικά (ομάδες κλπ) τα οποία βάζει ΚΑΔ είναι υπόχρεα σε POS. Πιστευετέ ότι πρέπει να βάλουν πως το αντιμετωπίζετε?
 5. όχι μόνο σε πλήρη ωράριο 8ωρο το τρεις ημέρες και άνω χ 1,2
 6. Συνάδλεφοι , Δίπλα στην έδρα μιας εταιρείας σε συνεχιζόμενο εφαπτόμενο χώρο υπάρχει μια αποθήκη του ιδίου ιδιοκτήτη. Αν το μισθώσει η έδρα ως αποθηκευτικό χώρο θα πρέπει να χρεωθεί τέλος επιτηδευμάτος?
 7. Καλησπέρα Ομολογώ μου είχε διαφύγει. έχω ατομική που αγοράζει λάδι(από αγρότες του ειδικού) και το πουλάει. έχω αγρότη του κανονικού και αγρότες του ειδικού.εγγράφονται όλοι αυτοί?
 8. Ανοιξε η εφαρμογή των 120 δόσεων ?

  Δικηγορικά γραφεία . Η αμοιβή παίζει απο 1500 έως 1800 ευρώ σε τρεις δόσεις (η μία προκαταβολή ) και οι άλλες δύο έως την ολοκλήρωση. Τώρα για τον κλάδο μας δεν ξέρω τι αμοιβές παίζουν. Προσωπικά δεν θέλω να κάνω αίτηση διότι πιστεύω έχει πολλές παγίδες από νομικής απόψεως.
 9. Ανοιξε η εφαρμογή των 120 δόσεων ?

  Καλησπέρα, Μέλος Ο.Ε. θέλει να ενταχθεί ο ίδιος για εξωδικαστικό διότι στο παρελθόν είχε ατομική επιχείρηση. Μπορεί να κάνει έναρξη και να ενταχθεί?? Εάν κάνει έναρξη με 2018 πως θα έχει τα κριτήρια περί κερδών τεκευταίων 3 χρήσεων κλπ?
 10. οκ ευχαριστώ. Αν βρει εισοδήματα και εν τω μεταξύ έχει πληρωθεί από 01/7 έως 31/12??? Τι γίνεται??
 11. Να ρωτήσω κάτι? ΤΙ θα γίνει εάν στο μεταξύ έχουν αλλάξει τα εισοδήματα του και δεν δικαούται το ΚΕΑ? Αυτό είναι το νόημα της τροποποιητικής?
 12. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω τροποποιητική αίτηση???
 13. Καλησπέρα σε όλους, Είχα κάνει πέρσι τον Φεβρουάριο μία αίτηση ΚΕΑ. Πριν λίγες ημέρες έλαβα αυτό το μήνυμα. Ξέρετε τι σημαίνει? Μπορείτε να τροποποιήσετε την αίτηση σας για το ΚΕΑ ...................................................................................... μέχρι 3/2/2018. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση θα ανακληθεί, καθώς συμπληρώνονται 12 μήνες από την ημερομηνία έγκρισης της. Αν ανακληθεί μπορείτε από 4/2/2018 να υποβάλλετε νέα αίτηση.
 14. Ευχαριστώ, Ναι το γνωρίζουμε αυτό 3 ωρα και πάνω χ 1,2 .
 15. Τελικά εφόσον καταρτισθεί και κατατεθεί στο εργάνη Ε9 οι οδηγοί ταξί μπορούν να προσληθούν με εκ περιτροπής εργασία? Δηλαδή λιγότερες ημέρες τον μήνα αλλά 8ωρο. Υπάρχει κάποιος περιορισμός σε αυτό?
×