Προς το περιεχόμενο

asteras5

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  1.499
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  3

asteras5 last won the day on 2 Μαρτίου

asteras5 had the most liked content!

Σχετικά με τον asteras5

 • Κατάταξη
  *
 • Ημερομηνία γέννησης 11/11/1974

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Καλημέρα Για τις ανάγκες του Α21 Άρθρο 4 Εξαρτώμενα τέκναΓια τη χορήγηση του επιδόματος παιδιού, εξαρτώμενα τέκνα θεωρούνται:(α) Τα άγαμα παιδιά που προέρχονται από γάμο, φυσικά, θετά ή αναγνωρισθέντα που δεν υπερβαίνουν το 18ο έτος της ηλικίας του ή το 19ο έτος, εφόσον φοιτούν στη μέση εκπαίδευση.Ως ημέρα γέννησης των τέκνων θεωρείται η 31η Δεκεμβρίου τους έτους γέννησής τους. ΚΛΠ Έχω μητέρα με θανόντα τον σύζυγο και ανήλικο τέκνο. Το τέκνο λαμβάνει μια μικρή σύνταξη του πατέρα και έχει κληρονομήσει το 50% της οικίας. Εξαιτίας αυτών υποβάλει δική του φορολογική δήλωση και παύει να είναι προστατευόμενο μέλος στο Ε1 της μητέρας. Θα μπορώ χωρίς να είναι στον πίνακα 8 το παιδί να υποβάλλω Α21 για την μητέρα??
 2. asteras5

  ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

  Σε ευχαριστώ, Να σαι καλά και καλή συνέχεια
 3. Καλημέρα Θέλω να δω προϋποθέσεις νομοθεσία διαδικασία κλπ για αίτηση χορήγησης στεγαστικού επιδόματος σε γονέα του φοιτητή. έχει ασχοληθεί κάποιος συνάδελφος σχετικά? Ευχαριστώ,
 4. asteras5

  Εκπτωση ΕΦΚΑ σε μπλοκάκια.

  Εγώ ζητάω βεβαίωση εργοδότη και θα εκπέσω τις ασφαλιστικές εισφορές που αναλογούν στον εργαζόμενο .
 5. εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο γιατί μπερδέυομαι? Στην ουσία ο κωδικός της Φορολογικής Αναμόρφωσης μη καατβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές εφόσον υπάρχει ο πίνακας Ε δεν καθίσταται ανενεργός? Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει πληρώσει καθόλου εισφορές την μια χρονιά δεν θα πάνε πίνακα Ε για αν τις εκπέσει την επόμενη??? οπότε δεν μιλάμε για οριστικές διαφορές πλέον σωστά?
 6. asteras5

  Προσληψη για 6ημερη εργασια

  Καλησπέρα Μου στέλνουν μία πρόσληψη Τρίτη Πέμπτη 17:00-21:00 οκ. Θέλουν όμως να την ξεκινήσουν την Κυριακή 03/06. Μπορώ να αναγράψω ωράριο στον πίνακα και την σύμβαση Ε9. Μόνο για την Κυριακή (03/06) 17:00-21:00 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη 17:00-21:00 ?
 7. Καλησπέρα Το Ε7 υποβάλλεται πλέον σε 4 εργάσιμες ημέρες . Το ερώτημα είναι χρειάζεται υπογραφές και σκανάρισμα????
 8. Καλησπέρα . Εξω φρενών δίοτι σήμερα πελάτης με κατάστημα εστίασης μου λέει ότι θέλει για μία ημέρα 9 άτομα ! λόγω εκδήλωσης. Σκέφτομαι Ε3 με ορισμένου χρόνου μια ημέρας 8ώρο. Χρειάζεται και Ε9 ??? ένεκα ότι είναι ορισμένου χρόνου ή όχι ? Στη συνέχεια Ε7 για όλους..... Ξεχνάω κάτι???
 9. Ευχαριστώ συνάδελφε Τελικά μας είπε ότι ο αντισυμβαλλόμενος είναι επιτηδευματίας . άραγε να μπορούσαμε να εκδώσουμε τιμολόγιο? τώρα αυτός αν εκπέσει τίποτα (τίποτα δηλαδή) άλλο θέμα.
 10. Καλημέρα , Κατάστημα εστίασης αναλαμβάνει εκδήλωση και χρειάζεται για μία ημέρα 7 νέες προσλήψεις!!!! έχω σκεφτεί να κάνω σύμβαση ορισμένου χρόνου για μία ημέρα. Μπορώ? Χρειάζεται Ε3 , Ε9 σε περίπτωση μειωμένου ωραρίου , και μετά Ε7 ??? Χρειάζομαι κάτι ακόμη?
 11. Εστιατόριο αναλαμβάνει εκδήλωση catering εκτός έδρας (σε κτήμα ) Συντάσσει συμφωνητικό με τον πελάτη . Ιδιώτης . Θα εκδόσει χειρόγραφη ΑΛΠ ή από ταμειακή της έδρας?
 12. Καλησπέρα , Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος αν ο Δήμος Χάλκειας (Αιτ/νιας) είναι εντός ΑΠΠΑ που το χρειάζομαι για ένα Ε9???
 13. Απο σχετικό άρθρο του κυρίου Παπαδημητρίου Η ένταξη στο ειδικό καθεστώς έχει πρόστιμο; Όχι, η ΠΟΛ.1010/2018 ορίζει ξεκάθαρα ότι η ένταξη ενός ανένταχτου στο ειδικό καθεστώς, μπορεί να γίνει οποτεδήποτε χωρίς πρόστιμο. Καταλαβαίνω για τον λόγο που γράφεται δηλαδή , Τέλος για την αποφυγή παρερμηνειών, λαμβάνοντας υπόψη και τα σχετικά ερωτήματα που τίθενται στην Υπηρεσία μας, επισημαίνεται ότι οι αγρότες που υπάγονται στο ειδικό καθεστώς αγροτών δεν υποχρεούνται στην υποβολή δήλωσης έναρξης εργασιών, Εγώ όμως πέρσι τασκώθηκα άσχημα με το Μητρώο διότι ήθελαν να μου βάλουν πρόστιμο 100 ευρώ. Και μου βάλανε
 14. Απλογραφικά . Καταχωρούμε φόρο εισοδήματος στα βιβλία?? ή μόνο στην κατάσταση Β.6 ? αν ναι στα βιβλία αναμορφώνουμε??? Τέλος επιτηδεύματος??? ομοίως?? καταχωρείται στα βιβλία ή μόνο Β.6???
×