Jump to content

Nicolas

simple Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reputation Activity

 1. Like
  Nicolas reacted to gus in Ας αρχίσουν οι χοροί. Για τους λογιστές....   
  Αστο Στέφανε είναι πολλά....
 2. Like
  Nicolas reacted to stavr in Ας αρχίσουν οι χοροί. Για τους λογιστές....   
  Συμφωνώ, πολύ μιζέρια και γρίνια ο κλάδος μας ειδικά στο fb στην διαδικτυακή βαρέθηκα να διαβάζω συνέχεια τις γκρίνιες και για το τι ζητάει ο κάθε πελάτης , λες και είναι εχθροί μας. Θα πρέπει  να ασχολούμαστε με αντικείμενα του επαγγέλματος μας ως σοβαρός κλάδος που είμαστε , δεν έχω δει σε κανέναν άλλο κλάδο αυτό που γίνεται στην διαδικτυακή. Θα καταντήσουμε να στιγματιστούμε ως κλάδος.
 3. Upvote
  Nicolas reacted to ponzi in αεροπορικό εισιτήριο   
  Καλησπέρα σας Άννα,
  Τη λογιστική τη χρησιμοποιούμε κανονικά (και) για πληροφόρηση. Οπότε καλό είναι τα περάσετε στα έξοδα ταξιδίων. Στην πίστωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την τράπεζα (δεν πάνε στη ΜΥΦ, ώστε να χρειάζεται ο προμηθευτής), είτε τον προμηθευτή αν τα κλείσατε μέσω πρακτορείου και έχετε ανοιχτό λογαριασμό (με το πρακτορείο). Στη δεύτερη περίπτωση θα έχετε σίγουρα απόδειξη πώλησης εισιτηρίων.
  Προσοχή επίσης στο πότε θα γίνει το ταξίδι. Αν το ταξίδι είναι σε άλλο έτος (ή σε άλλη περίοδο σε περίπτωση που τηρείτε μηνιαία πχ αποτελέσματα), θα χρειαστεί να περάσει το ποσό από μεταβατικούς λογαριασμούς.
  Εξαρτάται από την εταιρεία κάθε φορά. Αν πρόκειται για σοβαρή κατάσταση, ακολουθήστε τους παραπάνω χειρισμούς.
  Αν είναι τύπου "τι μας λες τώρα ρε φίλε, το εισιτήριο των διακοπών μου είναι στο Μπάνσκο και να δω με την ευκαιρία πώς πάει και η άλλη εταιρεία στη Βουλγαρία", βάλτε τα στα διάφορα έξοδα και πολύ ασχοληθήκαμε.  
 4. Like
  Nicolas reacted to gus in Φορος 20% η 3,6% για αποδειξη επαγγελματικης δαπανης ?   
  Οπως είπε και ο συνάδελφος η παρακράτηση γίνεται με βάση το αντικέιμενο. Εάν το επάγγλεμα θεωρείτε περιστασιακό τότε έχει παρακράτηση σύμφωνα με τις μισθωτές υπηρεσίες υπολογίζοντας και το αφορολόγητο .(δηλαδή συνήθως μηδέν)  Εάν η απόδειξη δαπάνης κοπεί για αντικείμενο  που βρίσκεται μεταξύ των επαγγελμάτων της ΠΟΛ.1120/2014  τότε 20%.  (http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/18684/hl/1120)
 5. Like
  Nicolas got a reaction from koskir1 in Έντυπο χορήγησης αδείας εργαζομένου   
  Έντυπο χορήγησης αδείας εργαζομένου
  Δείτε και κατεβάστε το αρχείο εντυπο χορηγησης αδειας e-logistiki.xlsx
  Μέλος που το ανέβασε Nicolas Ανέβηκε στον κόμβο 29/11/2017 Category Εργατικά -Ασφαλιστικά  
 6. Upvote
  Nicolas reacted to si-fo in My Taxis 2017   
  Ναι , αυτό εννοώ Νάσο. Και στους 10 πελάτες το λογιστικό γραφείο εκτός από τα 100 ευρώ  θα παίρνει δωρεάν το My Taxis 2017 pro το οποίο έχει επιπλέον τη δυνατότητα καταχώρησης όλων των πελατών

 7. Upvote
  Nicolas reacted to si-fo in My Taxis 2017   
  My Taxis 2017
  Δείτε και κατεβάστε το αρχείο Μία πανάλαφρη εφαρμογή 1,3 ΜΒ για να έχουν οι πελάτες μας όλα τα έντυπα της επιχείρησης  τους διαθέσιμα με ένα κλικ

  Για να λειτουργήσει η σύνδεση στο Taxis πρέπει ο υπολογιστής να διαθέτει το σωστό ζευγάρι (λειτουργικού – πλοηγού) σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο ασφαλείας της ΓΓΠΣ !

  Μέλος που το ανέβασε si-fo Ανέβηκε στον κόμβο 14/12/2016 Category Demo προγραμματων  
 8. Upvote
  Nicolas reacted to SOTHRIS in Δώρο Χριστουγέννων-πληρωμή-αυτόφωρο   
  Ισχύει για το μεγαλύτερο τμήμα των αποδοχών-αμοιβών που ονομάζουμε "μισθοδοσία" . Δεν ισχύει για αμοιβές που έχουν χαρακτήρα αποζημίωσης πχ. αποζημίωση αδείας 100% .
 9. Upvote
  Nicolas got a reaction from AngeMar in Προσάρτημα πολύ μικρών οντοτήτων.   
  Ονομα αρχείου: Προσάρτημα πολύ μικρών οντοτήτων.
  Το αρχείο ανέβηκε από: Nicolas
  Το αρχείο καταχωρήθηκε: 08 Δεκ 2015
  Κατηγορία αρχείου: Υποδείγματα εγγράφων


  Υπόδειγμα προσαρτήματος.
  Σύμφωνα με τα οριζόμενα στη παράγραφο 8 του άρθρου 30 του Ν. 4308/2014 οι πολύ μικρές οντότητες των παραγράφων 2(α) και 2(β) του άρθρου1 που καταρτίζουν συνοπτικό ισολογισμό του υποδείγματος Β5 και συνοπτική κατάσταση αποτελεσμάτων του υποδείγματος Β6, μπορούν στο προσάρτημα να παρέχουν τις πληροφορίες των παραγράφων 3,6,25 και 34 του άρθρου 29, χωρίς να έχουν την υποχρέωση παροχής πληροφοριών των υπολοίπων παραγράφων του άρθρου.


  Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο
 10. Upvote
  Nicolas got a reaction from nefertiti in Προσάρτημα πολύ μικρών οντοτήτων.   
  Ονομα αρχείου: Προσάρτημα πολύ μικρών οντοτήτων.
  Το αρχείο ανέβηκε από: Nicolas
  Το αρχείο καταχωρήθηκε: 08 Δεκ 2015
  Κατηγορία αρχείου: Υποδείγματα εγγράφων


  Υπόδειγμα προσαρτήματος.
  Σύμφωνα με τα οριζόμενα στη παράγραφο 8 του άρθρου 30 του Ν. 4308/2014 οι πολύ μικρές οντότητες των παραγράφων 2(α) και 2(β) του άρθρου1 που καταρτίζουν συνοπτικό ισολογισμό του υποδείγματος Β5 και συνοπτική κατάσταση αποτελεσμάτων του υποδείγματος Β6, μπορούν στο προσάρτημα να παρέχουν τις πληροφορίες των παραγράφων 3,6,25 και 34 του άρθρου 29, χωρίς να έχουν την υποχρέωση παροχής πληροφοριών των υπολοίπων παραγράφων του άρθρου.


  Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο
 11. Upvote
  Nicolas reacted to cchristos in Φορολογική μεταχείριση των αμοιβών που λαμβάνουν εταίροι και διαχειριστές ΕΠΕ, ΟΕ, και ΕΕ   
  Συνάδελφε καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση κοινοποίηση στο θέμα που άνοιξα.
  Τους ίδιους ακριβώς προβληματισμούς έχω όπως ο συνάδελφος Νικόλαος Καραδημήτρης αν και μας χωρίζουν 500 χιλλιόμετρα...
   
  Γι' αυτό και το έθεσα σαν ερώτημα στο υπουργείο. Το θέμα είναι μήπως πρέπει να πάνε και άλλες αντίστοιχα ερωτήσεις με παραδείγματα και ΛΥΣΕΙΣ ώστε η διοίκηση να βγάλει μια απόφαση ώστε να μην υπάρχει αυτό το μπέρδεμα.
   
  Εάν τώρα εγώ ήμουν ελεγκτής και έβλεπα αυτά http://www.tovima.gr/society/article/?aid=760344
  λογικό δεν είναι να τα απέρριπτα και ας κάνατε ενδικοφανή προσφυγή να δικαιωθείτε?
   
  για μένα μια απλή λυση θα ήταν να επανέλθει αυτή η διάταξη του 2238
   
  A) Άρθρο 10 παρ. 1 του ν. 2238/1994. Η παράγραφος 1 του άρθρου 10 του ν. 2238/1994 όπως ισχύει σήμερα, έχει ως εξής: « Αρθρο 10 1. Το συνολικό καθαρό εισόδημα των υπόχρεων που αναφέρονται στην παράγραφο 4 του άρθρου 2, όπως αυτό προσδιορίζεται με βάση τις διατάξεις αυτού του Κώδικα, φορολογείται με συντελεστή είκοσι πέντε τοις εκατό (25%), μετά την αφαίρεση: α) των κερδών τα οποία απαλλάσσονται από το φόρο ή φορολογούνται αυτοτελώς, β) των κερδών τα οποία προέρχονται από μερίσματα ημεδαπών ανωνύμων εταιριών ή συνεταιρισμών και των κερδών από μερίδια ημεδαπής εταιρίας περιορισμένης ευθύνης ή από τη συμμετοχή σε υπόχρεους που αναφέρονται στην παράγραφο 4 του άρθρου 2. Ειδικά, προκειμένου για τις ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες εταιρίες και κοινωνίες κληρονομικού δικαίου, που ασκούν επιχείρηση ή επάγγελμα, στις οποίες μεταξύ των κοινωνών περιλαμβάνονται και ανήλικοι, τα κέρδη που αναλογούν στους ομόρρυθμους εταίρους φυσικά πρόσωπα και στους κοινωνούς φυσικά πρόσωπα, φορολογούνται στο όνομα της εταιρίας ή κοινωνίας με συντελεστή είκοσι τοις εκατό (20%), αφού αφαιρεθεί επιχειρηματική αμοιβή για μέχρι τρεις (3) ομόρρυθμους εταίρους φυσικά πρόσωπα ή μέχρι τρεις (3) κοινωνούς φυσικά πρόσωπα, με τα μεγαλύτερα ποσοστά συμμετοχής. Σε περίπτωση περισσοτέρων με ίσα ποσοστά συμμετοχής, οι δικαιούχοι επιχειρηματικής αμοιβής καθορίζονται από την εταιρία ή κοινωνία και δηλώνονται με την οικεία αρχική ετήσια δήλωσή της. Τα ποσοστά αυτά δεν ισχύουν για τις εταιρίες του άρθρου 13 του ν. 718/1977 (ΦΕΚ 304 Α΄). Η επιχειρηματική αμοιβή προσδιορίζεται με την εφαρμογή του ποσοστού συμμετοχής των εταίρων ή κοινωνών, στο πενήντα τοις εκατό (50%) των κερδών της εταιρίας ή κοινωνίας που δηλώθηκαν με την οικεία ετήσια δήλωσή της. Με την επιβολή αυτού του φόρου εξαντλείται η φορολογική υποχρέωση, επί των κερδών αυτών, των προσώπων που συμμετέχουν σε αυτούς τους υπόχρεους».
 12. Upvote
  Nicolas reacted to alekosmp in Φορολογική μεταχείριση των αμοιβών που λαμβάνουν εταίροι και διαχειριστές ΕΠΕ, ΟΕ, και ΕΕ   
  Ο προβληματισμός σου συνάδελφε φαίνεται πως απασχολεί και το taxheaven και δικαίως! Αφήνω το link ΕΔΩ μήπως το χρειαστεί και κάποιος άλλος.
 13. Upvote
  Nicolas reacted to cchristos in Φορολογική μεταχείριση των αμοιβών που λαμβάνουν εταίροι και διαχειριστές ΕΠΕ, ΟΕ, και ΕΕ   
  Συνάδελφοι καλημέρα σχετικά με την φορολογική μεταχείριση των αμοιβών που λαμβάνουν εταίροι και διαχειριστές ΕΠΕ, ΟΕ, και ΕΕ.
  Έχουμε τα παρακάτω.
  http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/20844
  http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/21240
  http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/21009
   
  έχω λοιπόν την εξής απορία η οποία διατυπώνεται και στην 1139
  “Η παροχή εργασίας ενός εταίρου προς την εταιρεία πέραν της εταιρικής του εισφοράς (πλην παροχής υπηρεσιών διαχείρισης/εκπροσώπησης) θα πρέπει να εξετάζεται ως ζήτημα πραγματικό από τις αρμόδιες για τον έλεγχο φορολογικές υπηρεσίες για το αν ενέχει εν τοις πράγμασι τα χαρακτηριστικά της εξαρτημένης εργασίας και αν οι υπόψη αμοιβές εκπίπτουν εν τέλει από τα ακαθάριστα έσοδα της εταιρείας.”
   
  Τον παραπάνω διαχωρισμό πώς θα τον αποδείξουμε σε ΟΕ,ΕΕ?
   
  Για να γίνω πιο κατανοητός.
  Έχω ΟΕ συνεργείο αυτοκινήτων με κέρδη 40.000.
  θεωρώ ότι οι διαχειριστές / εταίροι , μηχανικοί, δικαιούνται 10.000 έκαστος ως αμοιβές διαχείρισης.
   
  Πως θα αποδείξω στον έλεγχο ότι όντως είναι αμοιβές διαχείρισης (που εκπίπτουν ως έξοδα από την εταιρία) και όχι αμοιβές για υπηρεσίες μηχανικού στην εταιρία, άρα και ανάληψη έναντι κερδών ? (που ΔΕΝ εκπίπτουν ως έξοδα από την εταιρία)
 14. Upvote
  Nicolas reacted to alekosmp in Φορολογική μεταχείριση των αμοιβών που λαμβάνουν εταίροι και διαχειριστές ΕΠΕ, ΟΕ, και ΕΕ   
  Όσον αφορά τις ΕΠΕ, ΑΕ, ΙΚΕ συντάσσουμε 2 πρακτικά μετά από εντολή των μετόχων-εταίρων. Ένα μίας έκτακτης "γενικής" συνέλευσης την ημέρα απόφασης όπου αποφασίζουν οι εταίροι-μέτοχοι να αμείψουν την διοίκηση της εταιρίας για αμοιβές διαχείρισης, και μετά έρχεται η τακτική γενική συνέλευση που επικυρώνει την ίδια απόφαση. Αυτό και πάλι δεν καλύπτει την πραγματικότητα αλλά όντως ούτε ο λογιστής ούτε κάποιος άλλος είναι εύκολο να γνωρίζει τα πάντα. Τώρα που το σκέφτομαι με την ύπαρξη αυτών των εντύπων θα ήταν λάθος απο τόν λογιστή να μην προβεί σε αντίστοιχες κινήσεις για τις αμοιβές διαχειριστών τόσο λογιστικά όσο και φορολογικά απο την στιγμή που δεν έχει άλλη πληροφόρηση.
   
  Πάντως σε ένα βαθμό καλύπτεται ο λογιστικός χειρισμός των αμοιβών εφόσον υπάρχουν τα έντυπα αυτά. Για τον φορολογικό χειρισμό είναι θέμα πραγματικό οπότε ο έλεγχος θα μπορούσε να έρθει να το αμφισβητήσει ακόμα και αλήθεια να είναι.
   
  Με τα ΕΛΠ δεν υπάρχει 100%. Εγώ ζητάω απο τους πελάτες σε μεγάλες δαπάνες επισκευών να παίρνουν και φωτογραφίες του αντικειμένου πριν και μετά την αλλαγή όπως τα Πρινου με την δίαιτα.
 15. Upvote
  Nicolas got a reaction from hapapa in Όλες οι οικονομικές καταστάσεις των Λογιστικών Προτύπων από τον Ν. 4308   
  Ονομα αρχείου: Όλες οι οικονομικές καταστάσεις των Λογιστικών Προτύπων από τον Ν. 4308
  Το αρχείο ανέβηκε από: Nicolas
  Το αρχείο καταχωρήθηκε: 08 Σεπ 2015
  Κατηγορία αρχείου: Utilities - Excel files  Όλες οι οικονομικές καταστάσεις των Λογιστικών Προτύπων από τον Ν. 4308


  Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο
 16. Upvote
  Nicolas got a reaction from NIKANOR in Προσάρτημα πολύ μικρών οντοτήτων.   
  Ονομα αρχείου: Προσάρτημα πολύ μικρών οντοτήτων.
  Το αρχείο ανέβηκε από: Nicolas
  Το αρχείο καταχωρήθηκε: 08 Δεκ 2015
  Κατηγορία αρχείου: Υποδείγματα εγγράφων


  Υπόδειγμα προσαρτήματος.
  Σύμφωνα με τα οριζόμενα στη παράγραφο 8 του άρθρου 30 του Ν. 4308/2014 οι πολύ μικρές οντότητες των παραγράφων 2(α) και 2(β) του άρθρου1 που καταρτίζουν συνοπτικό ισολογισμό του υποδείγματος Β5 και συνοπτική κατάσταση αποτελεσμάτων του υποδείγματος Β6, μπορούν στο προσάρτημα να παρέχουν τις πληροφορίες των παραγράφων 3,6,25 και 34 του άρθρου 29, χωρίς να έχουν την υποχρέωση παροχής πληροφοριών των υπολοίπων παραγράφων του άρθρου.


  Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο
 17. Upvote
  Nicolas got a reaction from NIKANOR in Προσάρτημα μικρών οντοτήτων.   
  Ονομα αρχείου: Προσάρτημα μικρών οντοτήτων.
  Το αρχείο ανέβηκε από: Nicolas
  Το αρχείο καταχωρήθηκε: 08 Δεκ 2015
  Κατηγορία αρχείου: Οδηγίες - Λοιπά βοηθήματα


  Υπόδειγμα προσαρτήματος.
  Σύμφωνα με τα οριζόμενα στη παράγραφο 9 του άρθρου 30 του Ν. 4308/2014, οι μικρές οντότητες παρέχουν πληροφορίες μόνο των παραγράφων 3,4,5,6,7,8,10,13,14,16,17,18,23α και 25 του άρθρου 29 του Ν. 4308/2014.


  Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο
 18. Upvote
  Nicolas got a reaction from kosmaslog in Προσάρτημα μικρών οντοτήτων.   
  Ονομα αρχείου: Προσάρτημα μικρών οντοτήτων.
  Το αρχείο ανέβηκε από: Nicolas
  Το αρχείο καταχωρήθηκε: 08 Δεκ 2015
  Κατηγορία αρχείου: Οδηγίες - Λοιπά βοηθήματα


  Υπόδειγμα προσαρτήματος.
  Σύμφωνα με τα οριζόμενα στη παράγραφο 9 του άρθρου 30 του Ν. 4308/2014, οι μικρές οντότητες παρέχουν πληροφορίες μόνο των παραγράφων 3,4,5,6,7,8,10,13,14,16,17,18,23α και 25 του άρθρου 29 του Ν. 4308/2014.


  Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο
 19. Upvote
  Nicolas got a reaction from MarP in Προσάρτημα μικρών οντοτήτων.   
  Ονομα αρχείου: Προσάρτημα μικρών οντοτήτων.
  Το αρχείο ανέβηκε από: Nicolas
  Το αρχείο καταχωρήθηκε: 08 Δεκ 2015
  Κατηγορία αρχείου: Οδηγίες - Λοιπά βοηθήματα


  Υπόδειγμα προσαρτήματος.
  Σύμφωνα με τα οριζόμενα στη παράγραφο 9 του άρθρου 30 του Ν. 4308/2014, οι μικρές οντότητες παρέχουν πληροφορίες μόνο των παραγράφων 3,4,5,6,7,8,10,13,14,16,17,18,23α και 25 του άρθρου 29 του Ν. 4308/2014.


  Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο
 20. Upvote
  Nicolas got a reaction from FRAGELOS in Προσάρτημα μικρών οντοτήτων.   
  Ονομα αρχείου: Προσάρτημα μικρών οντοτήτων.
  Το αρχείο ανέβηκε από: Nicolas
  Το αρχείο καταχωρήθηκε: 08 Δεκ 2015
  Κατηγορία αρχείου: Οδηγίες - Λοιπά βοηθήματα


  Υπόδειγμα προσαρτήματος.
  Σύμφωνα με τα οριζόμενα στη παράγραφο 9 του άρθρου 30 του Ν. 4308/2014, οι μικρές οντότητες παρέχουν πληροφορίες μόνο των παραγράφων 3,4,5,6,7,8,10,13,14,16,17,18,23α και 25 του άρθρου 29 του Ν. 4308/2014.


  Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο
 21. Upvote
  Nicolas got a reaction from TAS0S in Προσάρτημα πολύ μικρών οντοτήτων.   
  Ονομα αρχείου: Προσάρτημα πολύ μικρών οντοτήτων.
  Το αρχείο ανέβηκε από: Nicolas
  Το αρχείο καταχωρήθηκε: 08 Δεκ 2015
  Κατηγορία αρχείου: Υποδείγματα εγγράφων


  Υπόδειγμα προσαρτήματος.
  Σύμφωνα με τα οριζόμενα στη παράγραφο 8 του άρθρου 30 του Ν. 4308/2014 οι πολύ μικρές οντότητες των παραγράφων 2(α) και 2(β) του άρθρου1 που καταρτίζουν συνοπτικό ισολογισμό του υποδείγματος Β5 και συνοπτική κατάσταση αποτελεσμάτων του υποδείγματος Β6, μπορούν στο προσάρτημα να παρέχουν τις πληροφορίες των παραγράφων 3,6,25 και 34 του άρθρου 29, χωρίς να έχουν την υποχρέωση παροχής πληροφοριών των υπολοίπων παραγράφων του άρθρου.


  Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο
 22. Upvote
  Nicolas got a reaction from TAS0S in Προσάρτημα μικρών οντοτήτων.   
  Ονομα αρχείου: Προσάρτημα μικρών οντοτήτων.
  Το αρχείο ανέβηκε από: Nicolas
  Το αρχείο καταχωρήθηκε: 08 Δεκ 2015
  Κατηγορία αρχείου: Οδηγίες - Λοιπά βοηθήματα


  Υπόδειγμα προσαρτήματος.
  Σύμφωνα με τα οριζόμενα στη παράγραφο 9 του άρθρου 30 του Ν. 4308/2014, οι μικρές οντότητες παρέχουν πληροφορίες μόνο των παραγράφων 3,4,5,6,7,8,10,13,14,16,17,18,23α και 25 του άρθρου 29 του Ν. 4308/2014.


  Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο
 23. Upvote
  Nicolas got a reaction from SophiaL in Προσάρτημα μικρών οντοτήτων.   
  Ονομα αρχείου: Προσάρτημα μικρών οντοτήτων.
  Το αρχείο ανέβηκε από: Nicolas
  Το αρχείο καταχωρήθηκε: 08 Δεκ 2015
  Κατηγορία αρχείου: Οδηγίες - Λοιπά βοηθήματα


  Υπόδειγμα προσαρτήματος.
  Σύμφωνα με τα οριζόμενα στη παράγραφο 9 του άρθρου 30 του Ν. 4308/2014, οι μικρές οντότητες παρέχουν πληροφορίες μόνο των παραγράφων 3,4,5,6,7,8,10,13,14,16,17,18,23α και 25 του άρθρου 29 του Ν. 4308/2014.


  Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο
 24. Upvote
  Nicolas got a reaction from TAG-AMAL in Προσάρτημα μικρών οντοτήτων.   
  Ονομα αρχείου: Προσάρτημα μικρών οντοτήτων.
  Το αρχείο ανέβηκε από: Nicolas
  Το αρχείο καταχωρήθηκε: 08 Δεκ 2015
  Κατηγορία αρχείου: Οδηγίες - Λοιπά βοηθήματα


  Υπόδειγμα προσαρτήματος.
  Σύμφωνα με τα οριζόμενα στη παράγραφο 9 του άρθρου 30 του Ν. 4308/2014, οι μικρές οντότητες παρέχουν πληροφορίες μόνο των παραγράφων 3,4,5,6,7,8,10,13,14,16,17,18,23α και 25 του άρθρου 29 του Ν. 4308/2014.


  Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο
 25. Upvote
  Nicolas got a reaction from broster in Σε δουλειά να βρισκόμαστε, δεν είναι με τα καλά τους.Ποιος θα τα κάνει αυτά?   
  Ακόμη ένα ωραίο module στο gsis.gr που πάει σφαίρα.
  Ζούμε μεγάλες στιγμές. 
×
×
 • Create New...