Jump to content

no slave

simple Members
 • Posts

  168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

no slave last won the day on March 18 2019

no slave had the most liked content!

About no slave

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

no slave's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

 1. Καλησπέρα συνάδελφοι, Φαντάζομαι θα έχετε δεχτεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα από επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα για την ένταξη τους στον νέο εξωδικαστικό μηχανισμό!! Προσωπικά θα ασχοληθώ μόνο με οφειλές προς δημόσιο (Δ.Ο.Υ-ΚΕΑΟ κτλ) και όχι με προμηθευτές και τράπεζες. Για αρχή έχω μια απορία: Στη ρύθμιση εντάσσονται οι οφειλές που δημιουρήθηκαν-βεβαιώθηκαν έως κάποια ημερομηνία (πχ 31/12/2020) ή οι ιφυστάμενες οφειλές κατά τη δημιουργία της αίτησης? Και αν ισχύει το πρώτο, τότε τι συμβαίνει για οφειλές που βεβαιώθηκαν πχ σήμερα, αλλά αναφέρονται σε προηγούμενα έτη (πχ έτος αναφοράς το 2017).? Για παράδειγμα έχω πελάτη που για προωπικούς λόγους δεν είχε δηλώσει την (μεγάλη) ακίνητη περιουσία στα Ε9. Σήμερα θέλει να τα δηλώσει για τα έτη 2016-2022 και υπολογίζω πολύ μπακαλίστικα (λόγω συμπληρωματικού φόρου) να βεβαιωθούν για την 5ετία τουλάχιστον 60.000€. Άραγε αυτά θα μπορέσουν να ρυθμιστούν? Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!
 2. Λοιπόν το κατάφερα, Το παράδοξο είναι ότι το κατάφερα με chrome αφού με mozillla είχα τα προβήματα! (είμαι από τους λίγους που χρησιμοποιώ mozilla και δεν συμπαθώ το chrome παρόλη την ταχύτητα του). Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου,
 3. Συγνώμη για την επιμονή αλλά δεν μου βγάζει τους μήνες, Όπως θα δεις και στο συνημμένο, η μοναδική επιλογή που έχω έιναι το ειδοποιητήριο Τελών κυκλοφορίας, το οποίο πατώντας το ,εμφανίζεται ένα pdf με τα συνολικά τέλη του έτους.
 4. mozilla μπαίνω, Στα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ μπαίνεις ή Στο ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ/ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ?? Και αν μπαίνεις στο Στο ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ/ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ συνεχίζεις κανονικά με το μήνυμα που παρέθεσα παραπάνω με κόκκινο?
 5. Καλησπέρα , Που πας ακριβώς για να επιλέξεις τους μήνες? Στα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ βγάζει ολόκληρο το ποσό Στο ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ/ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ όταν επιλέγω τη ΑΙΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ που ζητάει να δηλώσω υπεύθυνα το παρακάτω: Δηλώνω υπεύθυνα, σύμφωνα με το αρ. 8 ν. 1599/1986, ότι, κατά την ημερομηνία άρσης της ακινησίας, για το όχημά μου: α) Έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους. β) Υπάρχει εν ενεργεία ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Εκεί κολλάω αφού δεν έχουν καταβληθεί τα τέλη του τρέχοντος έτους.. Μήπως υπάρχει άλλη διαδρομή?
 6. Στέρεψαν τα ταμεία παιδιά! Βγάζει 500€ σε επιχειρήσεις με 6 άτομα προσωπικό! Σου λέει ενοίκιο δεν πληρώνεις, προσωπικό δεν πληρώνεις.. τι τα θέλεις περισσότερα? Στην 7 θα τους δίνουν κουπόνια για supermarket και στην 8 σισίτιο για να μην γουργουρίζουν τα στομάχια τους..
 7. καλημέρα παιδιά, Οι εργαζόμενοι σε αναστολή σε επιχειρήσεις κλειστές με κρατική εντολή τι μείωση ενοικίου έχουν? Το 40% όπως Νοέμβριο-Δεκέμβριο ή το 100% όπως οι επιχειρήσεις που εργάζονται?
 8. Ο ερωτών δεν είναι συνάδελφος και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είμαι σίγουρος πως ο λογιστής του θα γνωρίζει να τον κατευθύνει
 9. Ωραίοι! Κάνουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος ,βλέπουν ποιοι "χωράνε" στο 1,5 δις και βάζουν τα φίλτρα για να τους βγει ο προυπολογισμός. Με έχει πετάξει απ'έξω σε όλα τα επισιτιστικά και κομμωτήρια-νυχάδικα, επειδή τόλμησαν τον Σεπτέμβριο -οκτώβριο να έχουν τζίρο! Το ότι τους έχεις κλείσει 2 μήνες δεν παίζει ρόλο ε? Το ότι αυτούς τους 2 μήνες τους κάλεσες να πληρώσουν το 60% του ενοικίου, να πληρώσουν το Δ.Χ στους εργαζομένους (έστω αυτό που αναλογεί) δεν παίζει ρόλο? Και μου βγήκαν κάτι χιλιάρικα σε ελ.επαγγελματίες με έδρα το σπίτι (γραφίστες-σύμβουλοι επειχειρήσεων κτλ) με μηδενικά έξοδα πλην του ΕΦΚΑ τους. Πιστέυω ότι για τις κλειστές με κρατική εντολή έπρεπε να μεριμνήσουν ιδιαίτερα, όπως έγινε στην επιστρ.4 Δύσκολα τα πράγματα και ακόμη δεν ξέρουμε αν θα ξαναγίνει λοκ ντάουν! Εκεί θα γελάσουμε..
 10. Να τους ζητήσετε τον νόμο που το απαγορεύει!
 11. Καλημέρα, Άρα το "πνεύμα" είναι να πιάσουμε το επίδομα μοτοσυκλέτας 15%!! Άντε τώρα στα επισιτιστικά που έχουν από 10 διανομείς ο καθένας, οι οποίοι προσλαμβάνονται και αποχωρούν σε εβδομαδιαία βάση, να καθόμαστε να στέλνουμε και τα μηχανάκια! Δουλειά δεν είχε ο διάολος...!
 12. όπως πάντα η εγκύκλιος θα βγει "κάποια" στιγμή και θα μάθουμε. Σε ανάλογες ερωτήσεις πελατών απαντώ ως εξής: Αν είσαι κλειστός τουλάχιστον μέχρι 11/01 μην πληρωνεις ενοίκιο και αν η εγκύκλιος ορίσει κάτι διαφορετικό τότε αποδίδεις τη διαφορά Αν είσαι πληττόμενος δώσε το 60% και ανάλογα την εγκύκλιο πράτεις στο τέλος του μήνα. Όσον αφορά τα μισθωτήρια covid Νοεμβρίου υπάρχει πρόβλημα με πολλούς πελάτες μου. Πολλοί εισέπραξαν κανονικά το μίσθωμα νοεμβρίου-Δεκεμβρίου και ήρθε Ιανουάριο ο μισθωτής να τους πει ότι θα τους δώσει το 20% για να συμψηφίσει ,επειδή τελικά ήταν δικαιούχος της μείωσης. Έλα όμως που ο Νοέμβριος είναι κλειστός!! Θα έπρεπε -έστω και με 100€ πρόστιμο- να αφήνει να γίνει η δήλωση, όπως ακριβως γίνεται στα εκπρόθεσμα μισθωτήρια.
 13. Καλησπέρα παιδιά, Καταρχάς έχω χάσει το πνεύμα του νόμου! Που αποσκοπεί η δήλωση Ε13? Τι είναι αυτό που θέλουν να ελέγχουν? Στη συνέχεια δεν καταλαβαίνω και τον τρόπο δήλωσης. Για παράδειγμα προσλαμβάνεται σήμερα διανομέας με δικό του όχημα. Θα κάνω και Ε13 με τα στοιχεία της μοτοσυκλέτας και θα βάλω σαν ώρα έναρξης την έναρξη εργασίας κατά την πρόσληψη.Σωστά? Παράδειγμα 2 Εργοδότης έχει δική του μοτοσυκλέτα με αριθμό κυκλοφορίας ΑΑΑ124 την οποία χρησιμοποιεί ο εκάστοτε εργαζόμενος ανάλογα με τη βάρδια του. Πχ ο εργαζόμενος χ δευτέρα-παρασκευή 09.00-13,00, ο εργαζόμενος ψ δευτέρα-παρασκευή 15.00-22.00 και ο εργαζόμενος φ κάθε Σαββατοκύριακο 09.00-17.00. Εδώ τι θα δηλώσω?
 14. Καλησπέρα συνάδελφοι, Στη β φάση Οκτωβρίου βγάζει μήνυμα για όλους τους εργαζομένους " Για το Α.Φ.Μ. 0000χχχ :000 ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ Το θέμα είναι ότι οι αποδοχές όλων είναι αρκετά πάνω από τα 650€. Έχει κάποιος κάποια ιδέα τι μπορεί να εννοεί? Κάποιο τηέφωνο επικοινωνίας για το πρόγραμμα υπάρχει? Ευχαριστώ!
 15. Καλησπέρα, Συνταξιούχος μου ζητάει μηνιαίο ενημερωτικό για το επικουρικό (ΕΤΕΑΕΠ-από ΤΥΔΚΙ) για το 2018. Η πλατφόρμα βγάζει τα ενημερωτικά απο 01/01/2019 και μετά Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ τα παλαιότερα έτη?
×
×
 • Create New...