Jump to content

no slave

simple Members
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

no slave last won the day on March 18 2019

no slave had the most liked content!

About no slave

 • Rank
  *

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλημέρα, Κάνω στο ΚΕΑΟ (πιστοποίηση οφειλετών) επανεγγραφή και μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα Υπάρχει ήδη χρήστης με αυτόν τον Κωδικό Χρήστη Δοκιμάζω ό,τι κωδικό χρήστη μπορεί να φανταστεί άνθρωπος, αλλάζω και το συνθηματικό και πάλι τα ίδια. Αφορά οφειλές στον ΟΓΑ για τις οποίες είχα κάνει αίτηση επανυπολογισμού τον Σεπτέμβριο και τώρα θέλω να ρυθμίσω. Είχε ρυθμίσει ο πελάτης πριν μια 2ετία (την έχασε κατευθείαν) αλλά έχει χάσει τους κωδικούς ΚΕΑΟ. Το έχετε αντιμετωπίσει?
 2. Καλημέρα σας, Πελάτης μου ενδιαφέρεται να συστήσει ΟΕ, με σκοπό τη συνεργασία με ξενοδοχεία-τουριστικά γραφεία, παρέχοντας υπηρεσίες μεταφοράς πελατών τους σε διάφορους προορισμούς. Η υπηρεσία θα παρέχεται με πολυτελές ΙΧ ή τέλος πάντων με αυτοκίνητο μικρότερο των 9 θέσεων (και άνω των 1600 cc). Ο οδηγός θα είναι ο ένας εκ των 2 εταίρων, με προοπτική τη μελλοντική αγορά ενός δεύτερου αυτοκινήτου και την πρόσληψη μισθωτού οδηγού. Καθώς δεν έχω εμπειρία από τουριστικές επιχειρήσεις θέτω τα εξής ερωτήματα: 1. Η ανωτέρω υπό σύσταση εταιρία θεωρείται τουριστική? 2.Εφόσον είναι τουριστική, απαιτείται αριθμός μητρώου από τον ΕΟΤ? 3.Στο αυτοκίνητο υπάρχει χρονολογικός περιορισμός (αναφέρομαι στην 7ετία από την ημερομηνία κυκλοφορίας του)? 4. Ο οδηγός πρέπει να φέρει μαζί του κάρτα υγείας? 5.Γενικότερα, υπάρχουν κάποιοι κανόνες-περιορισμοί που πρέπει να λάβω υπόψιν μου? Αντίστοιχοι νόμοι -εγκύκλιοι θα βοηθούσαν πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 3. Καλησπέρα παιδιά, Ίσως δεν είναι αυτό το κατάλληλο νήμα για την παρακάτω ερώτηση. Δεν μπορώ να καταλάβω πως στο καλό επεικονίζονται στο ΚΕΑΟ οι οφειλές μιας επιχείρησης. Για παράδειγμα μπορεί να έχω στείλει ΑΠΔ 06/2019 με ποσό 500 ευρώ και ΑΠΔ 07/2019 με ποσό 500 ευρώ, τα οποία δεν πληρώθηκαν εμπρόθεσμα και θέλουμε σήμερα να εξοφληθούν. Στην ανάλυση οφειλών του ΚΕΑΟ δείχνει πχ ΠΕΕ/ΑΚ για τον 06/2019 355 ευρώ και ΠΕΕ/Α για 07/2019 πχ 360 ευρώ! Που είναι η υπόλοιπη οφειλή? Υπάρχει κάποιο λινκ ή κάποια εγκύκλιος που να εξηγεί την ανάλυση των παραπάνω? Ευχαριστώ,
 4. Καλησπέρα, Δεν μπορώ να βρω πουθενά σε ποιό σημείο του τάξις γίνεται η αίτηση για περιορισμό της κατάσχεσης,βάση του αρθρ. 130 του ν.4611/2019. Το έχει κάνει κάποιος?
 5. Είχα κάνει την αίτηση την ημέρα που άνοιξαν οι ρυθμίσεις (τρίτη ήταν η τετάρτη) και εχτές μου ήρθε μέιλ ότι καταλογίστικαν οφειλές στο ΚΕΑΟ. Συνδέθηκα με κωδικούς ΚΕΑΟ (έκανα εγγραφή) και προχώρησα στη ρύθμιση κανονικά.Την 1η δόση τη βγάζει έως 31/05 και όχι σε 3 εργάσιμες όπως τη ΔΟΥ.
 6. Και γιατί δεν κάνετε πιο απλά μια εισαγωγή τροποποιητικής? Εκτυπώνετε όσα θέλετε και μετά την ακυρώνετε.
 7. Για την απώλεια πάρε τηλέφωνο στα έσοδα να στο κάνουν.Μου το έχουν κάνει όλες τις φορές που έχω πάρει σε όλες τις ΔΟΥ.
 8. Για τη θανούσα όπως το είπες...πάνει ΔΟΥ η κληρονόμοι. Η πάγια που έχει χαθεί,μάλλον πρέπει να γίνει πρώτα απώλεια από τη ΔΟΥ και μετά θα είσαι ΟΚ.
 9. Οπωσδήποτε! Σε πελάτες μου που έχουν μεγάλες διαφορές τους προτείνω να επισκεφτούν εργατολόγο.
 10. Έχω το εξής θέμα, Οφειλές περίπου 1800 ευρώ από ΕΝΦΙΑ και ΕΕΤΗΔΕ δεν υπολογίζονται στη ρύθμιση παρά ένα μικρό μέρους τους (302 ευρώ). Βλέπω έχει αποκλείσει το ΕΕΤΗΔΕ και κάποιους ΕΝΦΙΑ παρόλο που όλα είναι ληξιπρόθεσμα την 31/12/2018. Βγάζει και σχετικό το σχετικό μήνυμα που ανέφεραν παραπάνω οι συνάδελφοι. Σημειώνω ότι δεν είχε/'εχει υπαχθεί ποτέ σε ρύθμιση κάποιου νόμου. ΥΓ. Γιατί δεν μπορώ να επισυνάψω στο πόστ?Πατάω το συνδετήρα κάτω αριστερά και δεν κάνει τίποτα!
 11. Απαντάω μόνος μου στον ευατό μου!! Λέει στις συχνές ερωτήσεις Έχω υποβάλει αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και δεν έχουν εμφανισθεί ακόμη οι οφειλές μου. Θα χάσω την προθεσμία που έχει δοθεί προκειμένου να ενταχθώ στην παρούσα ρύθμιση; Όχι. Εφόσον έχετε ζητήσει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας να προσδιοριστούν/επανυπολογιστούν οι οφειλές προκειμένου να διαβιβαστούν στο ΚΕΑΟ προς ρύθμιση, το αίτημά σας θεωρείται εμπρόθεσμο. Μάλλον θέλει χρόνο να εμφανιστούν οι οφειλές.
 12. λογικά θα εννοεί εδώ https://apps.ika.gr/eDebtorSettlement/ Εγώ έκανα το στάδιο του επανυπολογισμού και στη συνέχεια έκανα εγγραφή στο ΙΚΑ για να πάρω κωδικούς και να συνδεθώ στο λινκ που επισύναψα.Το θέμα είναι ότι δεν αναφέρει για ρύθμιση του Ν.4611/2019 και το σημαντικότερο μου βγάζει μήνυμα πως δεν βρέθηκαν οφειλές προς ρύθμιση. Αναρωτιέμαι αν στο 1ο στάδιο επιλέξεις επανυπολογισμό και εφόσον προωθούνται οι οφειλές στο ΚΕΑΟ, μήπως πρέπει να περιμένουμε 1-2 εργάσιμες να εμφανιστούν.
×
×
 • Create New...