Προς το περιεχόμενο

Lefteris7

simple Members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  402
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  4

Lefteris7 last won the day on 22 Σεπτεμβρίου

Lefteris7 had the most liked content!

Σχετικά με τον Lefteris7

 • Κατάταξη
  *

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Μια επισήμανση στα bold-πορτοκαλι ponzi. Δεν είναι απαραίτητο αν ένα ακίνητο έχει αποκτήσει σήμα ΕΟΤ, ντε και καλά πρέπει να κάνει έναρξη. Ειδικά για τα αυτοεξυπηρετούμενα , εφόσον ακολουθεί ο ιδιοκτήτης τις διατάξεις των Ν.4446/16, αρθρ.111 & Ν.4172/2013 άρθρ.39Α τότε δεν υποχρεούται σε καμία έναρξη. Το ζητούμενο πλέον η παροχή υπηρεσίας και όχι ο χαρακτηρισμός του ακινήτου. Εννοείται το ίδιο φυσικά και για τις τουρ.επαύλεις του ειδικού καθεστώτος 4179/2013.
 2. Όσον αφορά τα προσωπικά sites: Θεωρείτε ότι πρέπει να πηγαίνουν μέσω διαδικάσιας εγγραφής του ακινήτου στη νέα πλατφόρμα και υποβολή των στοιχείων βραχ.μισθώσεων ή μέσω της παλιάς πλατφόρμας με τα κανονικά μισθωτήρια??
 3. Καλημερα σας Μια προταση σε οσους παρακολουθησουν το σεμιναριο για τις βραχυχρονιες μισθωσης την ερχομενη Πεμπτη αλλα και στους διοργανωτες αυτου: να συγκεντρωσουμε τις ερωτησεις μας και να αποσταλουν με εμαιλ πριν το σεμιναριο για να προετοιμαστουν καταλληλως οι απαντησεις (και οχι μεσω live chat για καλυτερα και πιο κατανοητα αποτελεσματα). Θα επανελθω και γω με τα σχολια μου στις παραπανω αποψεις.
 4. Καλημέρα. Ανοίγω αυτό το θέμα που θα αφορά τεχνικά προβλήματα στο σύστημα των βραχυχρόνιων μισθώσεων. Στοιχεία διαχειριστή ακινήτου. Σου στέλνει ο ξένος το κινητό του, δε το δέχεται το σύστημα. Σου λέει ο ξένος ότι δεν έχω σταθερό. Άντε να βρεις άκρη πως θα προχωρήσει στην επόμενη οθόνη. Σου λένε οι οδηγίες ότι έχουν δώσει στις πλατφόρμες σε τηλέφωνα και εμαιλ, κάποιες θέλουν μόνο κινητό ή σταθερό. Πείτε μου τώρα πόσο γρ...θοι μπορεί να είναι εκεί στο taxisnet.....
 5. σαν έξοδο πρέπει να καταχωρηθεί στα βιβλία...ειδάλλως γιοκ.
 6. Lefteris7

  GDPR - Λογιστές

  θεωρητικά.....
 7. Lefteris7

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

  Καλημέρα Έχετε περίπτωση εγκεκριμένης αίτησης (1ης φάσης) που να μην έχει εισπράξει τα χρήματα μέχρι σήμερα?Αν ναι υπάρχει κάποιο τηλ. να επικοινωνήσει ο φορολογούμενος κάπου? Υπάρχει αίτηση εγκεκριμένη, σωστά όλα iban,αμκα κτλ κτλ και δεν έχει πάρει τα χρήματα ακόμα.
 8. Lefteris7

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

  ξέρω 'γω με τους γρόθους που έχουμε μπλέξει....
 9. Lefteris7

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

  δεν έχει δηλωθεί φιλοξενούμενος. Προστατευόμενο τέκνο εμφανίζεται στη τελευταία δήλωση της μητέρας του.
 10. Lefteris7

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

  Δε ξέρω αν έχει λυθεί αυτό ή αν έχει ξαναειπωθεί: Παιδί 21 χρονών έχει υποβάλλει δήλωση με δική του κατοικία στο πιν.5.1. Υποβάλλει αίτηση για μέρισμα, εγκρίνεται όλα καλά. Το ίδιο παιδί.... το έχει δηλώσει η μάνα του προστατευόμενο στη δήλωση της. Έτσι η μάνα δε μπορεί να ολοκληρώσει τη δική της αίτηση, αφού απαιτεί το σύστημα συναίνεση από το παιδί της, το οποίο δεν έχει τέτοια επιλογή να πατήσει. Καλό? έχουν δοκιμαστεί τα πάντα αλλά τίποτα....
 11. Lefteris7

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

  ναι proakis. η μάνα έχει το 25% και οι κόρες από 15%. και τις πέταξε φιλοξενούμενες στην αίτηση της μάνας. Πρώτα είχα υποβάλλει για τις κόρες, δέχτηκε τις αιτήσεις και μετά που έκανα της μάνας τις έβγαλε φιλοξενούμενες και εν δυνάμει δικαιούχες (αφού έκανα και ακύρωση στην αίτηση της μάνας).
 12. Lefteris7

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

  Ακριβώς στο διπλανό κουτάκι ''Συμμετοχή στην αίτηση'' δείχνει εν δυνάμει δικαιούχος. Εντομεταξύ όποτε μπαίνω στο σύστημα βγάζει το μήνυμα: σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ από τις φορ. δηλώσεις του 2017 είστε φιλοξενολύμενος. Η αξιολόγηση μπλα μπλα μπλα..μπορεί να γίνει μόνο στα πλαίσια του νοικοκυριου που σας φιλοξενεί. Και το ερώτημα είναι: Το αφήνω ως έχει? Ή διαγραφή και ξανά από την αρχή. Το θέμα είναι μη τη διαγράψω και μετά μου βγάζει το μήνυμα της φιλοξενίας και δε μπορώ να κάνω καθόλου αίτηση. (και να πω ότι στις δηλώσεις τους ήταν κλικαρισμένη η φιλοξενεία να πω πάει στ διαολ....έλα όμως που δεν είναι και έχουν δηλώσει κανονικά στο πιν. 5.1 τη κατοικία με το ποσοστό τους)
 13. Lefteris7

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

  οταν είσαι έξω από την εγκεκριμενη αιτηση (πριν πατήσεις προβολή) το λέει.
×