Προς το περιεχόμενο

Alogistos1985

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    45
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις δημοσιευμένο από Alogistos1985

  1. Καλησπέρα σας,

     

     

    χθες όλοι μέρα ''μας έκλειναν'' το τηλέφωνο επειδή οι γραμμές ήταν κατειλημμένες.Τελικά καταφέραμε να μιλήσουμε στις 7 και μας είπαν ότι να μπούμε να τις υποβάλλουμε εκείνη την στιγμή!!! και δώσαμε τα ΑΦΜ των εταιρειών για να τα προωθήσουν στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. έτσι ώστε να μην χαρακτηριστούν ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ.

    Τους απαντάω αφού ρε παιδιά βγάζει μήνυμα ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ. Μην ανησυχείτε αρκεί να έχει γίνει προσωρινή αποθήκευση εώς 20/05.Σίγουρα???- Αυτή την ενημέρωση έχουμε.

    Ωραία.

    Λέω σήμερα ας ξανακαλέσω να επιβεβαιώσω..Ένιωσα ότι έπιασα το ΣΚΡΑΤΣ ( έπιασα με την μία , αναμονή ΜΟΝΟ 7 λεπτά ) .

    Ερώτηση η ίδια ....απάντηση....ότι μόνο όσοι υποβάλλανε εώς τις 4 χθες θεωρούνται εμπρόθεσμοι....Ώπα λέω και αρχίζω να φορτώνω...μα..στις 7 άλλα μας είπαν...Ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε σε αναμονή 1,5 ώρα χωρίς ανακοίνωση.

    -Δεν ξέρω κύριε αυτή την ενημέρωση έχω.

    -Σας παρακαλώ πολύ δώστε μου κάποιον υπεύθυνο.

    -Δεν υπάρχει κάποιος εδώ είμαστε μόνο ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ!!!

    -%&^%&*(^&*(*(*( ( 5 λεπτά φασαρία )

    -Τελικά πήρα στο κεντρικό τηλ. και ζήτησα τον υπεύθυνο του ΕΦΑ. Είπα την όμορφη συζήτηση μου και με κάλεσαν μετά από 1 ώρα. Πολύ ευγενική και έδωσε λύση.

     

     

    Τυπώνετε την κατάσταση που φαίνεται πότε έγινε ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ( 20/05 ).Υποβάλλετε κανονικά.

    Στέλνετε μήνυμα στο μέηλ του TAXIS.Και αυτοί το προωθούν στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. 

    Καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε όμως μαζί τους πρώτα.

     

    ΥΓ. Όποιον ρώτησα για παράταση ΔΕΝ ήξερε.

    ΥΓ. 2 Όποιον ρώτησα για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ      ΔΕΝ         ΗΞΕΡΕ...........

     

    Τα συμπεράσματα δικά σας.

  2. Το να τα έχεις τελειώσει και να σου έχει μείνει της γιαγιάς σου..με 20 γραμμές χωράφια.Να κολλάει και αναθεματίζεις την κληρονομιά σου..

    Δεν τα θέλω γιαγιάαααααααααα να τα διαγράψω όλα!

  3. Αν τα αναδρομικά προκύπτουν από δικαστική απόφαση?

    Αφαιρούμε 20% των καθαρών και ο παρακρατηθής και αναλογούν μένει 100%?

    Το υπόλοιπο 20% στον 659 όπως ανέφερε η συνάδελφος παραπάνω?

  4. εκεί συμμετέχουν γιατί είναι υποχρεωτικό συνάδελφε... 

    Οπως ξέρεις οι δικηγόροι δεν έχουν επιμελητήριο, έχουν όμως υποχρεωτική συμμετοχή στον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ σύλλογο... 

    Ακόμα κι αυτό εξηγεί πολλά... έχουν απαλλαγεί από την υποχρέωση να πληρώνουν ένα άχρηστο επιμελητήριο αλλά έχουν υποχρεωθεί να συμμετέχουν στο συλλογικό τους όργανο !!!

    Πόσο δίκιο....

  5. Η κότα έκανε τ΄αυγό ή το αυγό την κότα;  ΣΩΣΤΟΣ

     

    τελικά τί είναι οι σύλλογοι;

    μήπως είναι τα μέλη τους;  ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ.. ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

  6. Συγκρίνεται αντίστοιχη διοίκηση των δικηγόρων, δικαστικών κτλ...Με το βγαίνουν ''φήμες'' 'εχουν κλείσει όλα...εμείς είμαστε συνεργάτες...και μας ακούνε...και είμαστε και πολύυυυυυυυυυ αχάριστοι...ντροπή μας..

  7. Εμένα μπαίνει στο taxis...απλά στο Φ.Π.Α. δεν μου κατεβάζει τα σύνολα στα πεδία που συμπληρώνονται αυτόματα.. σε χρεωστική κιόλας..

    Μοίρασε πόνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο λέμε...

  8. Νομίζω, συνάδελφε, ότι μέσα από την παράθεσή σου έδωσες την μεγάλη απάντηση:

    Μακάρι να είχαν όλοι αυτά τα μυαλά...................

    Κι αυτή η εμπιστοσύνη είναι αμφίδρομη. Από σένα (κι από μένα) περιμένει να μάθει ο νεαρός υπάλληλος. Αν εμείς δεν ξέρουμε να του δείξουμε, όχι μόνο τρόπο καταχωρισμού αλλά και μεθόδους ελέγχου - που φυσικά πρέπει εμείς να τις ξέρουμε πρώτοι - δεν θα μου φταίει σε τίποτα το νέο παιδί που μου καταχώρισε , π.χ., τα έξοδα στην πίστωση. Προσωπικά, προσπαθώ παντού να στήσω πρότυπα άρθρα και αφιερώνω κάποιον από τον χρόνο μου για να δείξω στα παιδιά γιατί αυτό γίνεται έτσι και όχι αλλιώς. Και εννοείται βέβαια ότι ελέγχονται τα πάντα, αρχικά αν "χτυπάει" κανένα παράξενο νούμερο - η σύγχρονη μηχανογράφηση επιτρέπει πολλούς αυτοματισμούς ελέγχου, αρκεί να ξέρεις να τους χειριστείς και τι είναι αυτό που ψάχνεις- και μετά, εντοπίζοντας την πηγή του λάθους, μια - μια τις εγγραφές. Η ευθύνη για την εκπαίδευσή τους είναι δική μου. Άρα δική μου και η ευθύνη για τα λάθη τους.

  9. Σωστά...αν και τις πρόλαβα...να κάνουμε κατάληψη...απεργία ή ότι να ' ναι αρκεί να διεκδικήσουμε ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.Πως οι δικηγόροι απεργούν??Ποιός χάνει από την απεργία??Νομίζω ουδείς...αν απεργήσουν οι λογιστές μαζί με τους εφοριακούς μια φορά από που θα έρθουν τα ΕΣΟΔΑ οεοεοεοε???Λέω μια ιδέα...γιατί δεν συνεννοούμαστε με τους ''άλλους εισπράκτορες'' τους εφοριακούς????????

    Ε

    Ο Υπουργός προφανώς θέλει να δείξει στην Τρόικα ότι έχει μπράτσα .

    Ας τους πει λοιπόν ότι οι λογιστές της χώρας πήραν ανάποδες και ετοιμάζονται για καταλήψεις στις εφορίες και ότι οι φορολογούμενοι άλλο που δεν θέλουν .....Να κλείσουν οι εφορίες για να μην μπορούν να πληρώσουν τους φόρους τους.

  10. Τον κ.Κορομηλά οφείλω να ομολογήσω ότι δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα , αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν του βγάζω καπέλο σήμερα που επιτέλους άκουσα από συνάδελφο που βγαίνει στις τηλεοράσεις αυτά που συζητάμε μεταξύ μας . Το πρώι λοιπόν στο Σκαι είπε ότι θα πρέπει το Υπουργείο και η ΓΓΠΣ να αφήσει και άλλο ανοιχτό το σύστημα διότι οι λογιστές δεν προλαβαίνου διότι ο κόσμος ήρθε καθυστερημένα σε αυτούς και υπάρχουν συνάδελφοι είπε που πάνε στις 6 το πρωί στο γραφείο τους και φεύγουν την άλλη μέρα (νομίζω με είδε !!! :D ) .

    Επίσης το άλλο συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι τελικά οι πολιτικόι μας(μιλάω για την πλειοψηφία τους) δεν είναι η μόνη γάγγραινα στην Ελλάδα , αλλά πάνε χέρι χέρι με τους δημοσιογράφους , που τους θεωρώ ως τη μεγαλυτέρη πληγή της κοινωνίας και με εξέχοντα ρόλο στην οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε , αντέδρασε λοιπόν άμεσα στα λεγόμενα του κ.Κορομηλά ο κ.Ζιώγας (αν δεν κάνω λάθος , είναι ο ξερόλας καράφλας τέλος παντών) και ήταν τόσο μα τόσο ειρωνικός που προσωπικά αν ήμουν στο πάνελ μάλλον θα είχε φάει κουτουλιά ..........

    Συγχαρρητήρια λοιπόν για την ηρεμία που επέδειξε ο κ.Κορομηλάς αλλά και για το δημόσιο λόγο που επιτέλους πρέπει να λέγεται και από τα ΜΜΕ .....

    ΥΓ 1 Ευτυχώς(φανταστείτε τι έφτασα να λέω) που δεν κυβερνάνε αυτοί οι κύριοι τύπου , Ζιώγα , Πορτοσάλτε κλπ κλπ , θα είχαμε καταστραφεί πριν καιρό ....... Ξερόλες , πανταγνώστε και βέβαια παντελώς ανεύθυνοι και οι πρώτοι λαικιστές .....

    ΥΓ 2 Το έχω ξαναγράψει , είναι ενδιαφέρον να δούμε τι γίνεται και στα τμήματα Μητρώου των ΔΟΥ τις τελευταίες μέρες , από την πληροφόρηση που έχω , είναι ότι πραγματικά έχουν βουλιάξει από αιτήσεις και μάλλον βγαίνω πραγματικός όταν λέω ότι οι δηλώσεις που απομένουν δεν είναι 200 χιλ , αλλά πάνω από 900 χιλ. .......

    Σωστός...είναι ο μόνος που μίλησε για τα πραγματικά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που έχουμε συναντήσει εώς τώρα....

  11. Με αποφάσεις του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Ζανιά, στο πλαίσιο διευκόλυνσης των υπόχρεων σε υποβολή φορολογικών δηλώσεων:

    1.Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος οικονομικού έτους 2012 για όλα τα υπόχρεα νομικά πρόσωπα της παρ.1 του άρθρου 101 του Κ.Φ.Ε.( ΑΕ, ΕΠΕ κ.λπ.) παρατείνεται έως και τις 8 Ιουνίου 2012 ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ του νομικού προσώπου.

    2.Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φόρου ακίνητης περιουσίας νομικών προσώπων (Φ.Α.Π.) έτους 2012 καθώς και των δηλώσεων ειδικού φόρου επί των ακινήτων έτους 2012, παρατείνεται μέχρι και την 8η Ιουνίου 2012, ανεξαρτήτως του τελευταίου ψηφίου του Α.Φ.Μ.

    3.Η προθεσμία υποβολής του «Ειδικού Σημειώματος Αυτοελέγχου ΦΠΑ» για τη διαχειριστική περίοδο που έληξε μέχρι και την 31.12.2011 ορίζεται η 16η Ιουλίου 2012.

    4.Η προθεσμία, που ξεκινά την 25η Ιουνίου, για την υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων της παραγράφου 1 του άρθρου 20 του Κ.Β.Σ., για τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν το ημερολογιακό έτος 2011, ορίζεται ως ακολούθως:

    •Μέχρι την 20η Σεπτεμβρίου 2012 για τους υπόχρεους που ο Α.Φ.Μ. τους λήγει στο 1, 2, 3.

    •Μέχρι την 24η Σεπτεμβρίου 2012 για τους υπόχρεους που ο Α.Φ.Μ. τους λήγει στο 4, 5, 6.

    •Μέχρι την 27η Σεπτεμβρίου 2012 για τους υπόχρεους που ο Α.Φ.Μ. τους λήγει στο 7, 8, 9.

    •Μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2012 για τους υπόχρεους που ο Α.Φ.Μ. τους λήγει στο 0.

    Πάμε να φύγουμε.....

  12. Εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις γράφω <<ως συνημμένη κατάσταση>> και βάζω το σύνολο του ποσού

    Στο taxis νομίζω ότι δεν το δέχεται θέλει Α.Φ.Μ. μπλέξιμο.....καλά gsis είναι κατεβασμένα από το πρωί...θα αρχίσουμε να μασάμε φύλλα σαν την Πυθία να δούμε τι θα κάνουμε...

  13. Συγγνώμη για το άκυρο του θέματος καταλαβαίνετε όμως ( έψαξα πρώτα ) αν έχουμε πολλά ενοίκια στο Ε3 για να περάσουμε δεν μας δίνει επιλογή για πάνω από 5 γραμμές????

  14. Καλημέρα,

    αλήθεια.Μιλήσαμε με την κα Παπαδοπούλου.Βέβαια λόγια είναι αλλά ας είμαστε καλοπροαίρετοι.Για να λέει ότι ίσως και την μεθεπόμενη λογικά την επόμενη θα μείνει ανοιχτό.

×
×
  • Δημιουργία νέου...