Jump to content

joannam

simple Members
 • Posts

  57
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by joannam

 1. Αναγράφεται και στις οδηγίες που δίνονται παράλληλα με τη σύμβαση. Περισσότερες πληροφορίες και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ. Η απασχόληση πρέπει να είναι έως 6 ημέρες και έως 6 ώρες την ημέρα ή μπορεί να απασχολείται και 4 6ώρα?
 2. Απλά και ξεκάθαρα. Η ιστοσελίδα συμπαραστέκεται στον αγώνα μας: ΑΠΕΡΓΕΙ!
 3. Αφού το πανέξυπνο υπουργείο οικονομικών παραδέχεται την ΉΤΤΑ του στο θέμα: πάταξη της φοροδιαφυγής, εμείς ως απλά όργανα, τί να συλλάβουμε, τί να κατανοήσουμε, τί να πράξουμε!Ανίκητος ο ανόητος! Ζήτω οι ανόητοι!
 4. Προσωπικά, δεν συμμετέχω όσο ενεργά θα ήθελα ίσως σε αυτή την πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται εδώ μέσα, αλλά αν το "ΨΑΡΕΜΑ" προέρχεται από εμπειστατωμένες απαντήσεις που συμβουλευτικά και δωρεάν ,παρέχονται στα πλαίσια της επικοινωνίας αυτής, τότε δεν είναι διαφήμιση, δεν είναι "ψάρεμα" είναι ΜΑΓΚΙΑ! Και όσο για τις οργανώσεις ... τι να πω.. απέχω, κάτι που δεν λειτουργεί δεν το στηρίζω, στα πλαίσια όμως της λειτουργίας μου ως γραφείο φροντίζω, να επικοινωνώ, να συνεργάζομαι, να βοηθάω να ενημερώνω και να συμμάχομαι με όσους συναδέλφους έρχομαι σε επαφή και την ίδία ανταπόκριση εισπράττω. Τίμια, ειλικρινά και αλληλόχρεα.
 5. Καλημέρα, εγώ πάντως δεν θα ησυχάσω, αν δεν δω banner, στις 3 η 1 δώρο! Τόσο λαμπρή επιχειρηματική κίνηση θεωρώ... τις εκπτώσεις του καιρού! Επίσης εξαιρετική ιδέα θα ήταν επίσης "Εγχείριση στο συκώτι, η χολή δώρο!". Καταστιχογράφοι ή επιστήμονες, παντοπωλεία ή παρέχοντες πνευματική εργασία? Έχουμε χάσει τη μπάλα....
 6. Forbidden You are not authorised to access this resource on the server. Κάποιος άλλος που να συμπάσχει???
 7. και εγώ επίσης, τσαμπατζιλίκι τέλος, και τα έφτιαξα και τα κατάθεσα ή τα υπέβαλα ηλεκτρονικά... έχω σφραγίδα .. έχω υπογραφή ... έχω πρωτόκολλο ηλεκτρονικό! Τι να πρωτοψάξω, δεν υπάρχει και τίποτα σωστό! Δεν με νοιάζει ποιος φταίει, ας στείλουν ότι τους κατέβει, τροποποιητικές εννοείται άνευ προστίμου .. σύννεφο. Στο δελτίο καιρού προβλέπεται έντονη βροχόπτωση και βορειαδάκια! Και ας βγάλουν μια ανακοίνωση .. . η ΓΓΠΣ αδυνατεί να επεξεργαστεί τα στοιχεία που υποβάλλονται, συγνώμη, αλλά για άλλη μια φορά, υποβάλλεται τα στοιχεία σας ξανά από την αρχή! Φιλιά η μηχανογράφησή σας, λειτουργεί όπως και όλα τα άλλα ....κάνει την προεκλογική της εκστρατεία..
 8. ΟΕΕ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ - Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Αθήνα σεμινάριο ..... Ανέκδοτη ιστορία, σήμερα και ώρα 12:00 πρώτη ημέρα εγγραφής στο πρόγραμμα διαρκής ενημέρωσης λογιστών φοροτεχνικών, λογιστής πλησιάζει τον αρμόδιο υπάλληλο για να πραγματοποιήσει την εγγραφή του στο εν λόγω σεμινάριο, ο οποίος τον ενημερώνει ότι οι θέσεις έχουν καλυφθεί από το πρωί και άλλη φορά να έρχεται νωρίτερα (σαν το ικα ένα πράγμα, μόνο που αντί τα βιβλιάρια θα στοιβιάζουμε τις άδειες λογιστών). Ότι οι θέσεις ήταν 60 και το πρόγραμμα είναι ήδη πλήρες. Πόσα μέλη άραγε είναι εγγεγράμενα στα Μητρώα και με ποιό κριτήριο η αναλογία των 60 υπερτυχερών?
 9. Την ηλεκτρονική υποβολή ακολουθεί και υποβολή των δικαιολογητικών, στο φορέα διαχείρισης, ή απλά περιμένουμε; Ευχαριστώ
 10. Θα με ενδιέφερε και εμένα η συγκεκρίμένη εταιρεία. Θα ήταν εύκολο ένα mail? [email protected] Ευχαριστώ θερμά! Ιωάννα
 11. ""Μα καλά πόσο είσαι;! Πέντε;! ..."" Είδα την φωτογραφία σου και έριξα τη συζήτηση σε επίπεδο που να την καταλάβεις! Βασική αρχή επικοινωνίας μιας και έχει βαλθεί να μας μάθεις μαρκετινγκ και πολιτική οικονομία. ""Είναι "υπερβολική αύξηση" τα 50 Ευρώ σε πέντε χρόνια;!!!!! "" Τελικά απαντάς για την Epsilon, γιατι και εγώ που είμαι στην εταιρεία 4 χρόνια δεν μπορώ να προσδιορίσω την αύξηση που πληρώνω κάθε χρόνο (μείον φυσικά τις εκπτώσεις εισροών νέων πελατών - συστάσεων συν τις αυξήσεις για 20 επιπλέον άτομα στη μισθοδοσία, συν τα αξιόγραφα -τα οποία παρεπιπτόντως είναι άθλια-, συν το module διαχείριση παγίου ενεργητικού, συν το module ισολογισμού.......)?
 12. "Νυσάφι, πλέον κάντε ένα κόπο να διαβάσετε όλο το thread πρίν γράψετε κάτι!" Και εγώ που το διάβασα τί κατάλαβα! Δεν ξέρω ποιός σε έχρησε υπερασπιστή των απανταχού προγραμμάτων, προγραμματιστών ή της τεχνολογίας αυτοπροσώπως, αλλά για κάποιον που δεν του αρέσει η παρέα μας, πολύ χρόνο μας αφιερώνεις. Και μιας και το θέμα δεν σε αφορά άμεσα, ΑΠΛΑ μην ασχολείσαι! Και για να στο πω πιο απλά, λύση δεν έχεις να προσφέρεις, τη γνώμη σου την ακούσαμε ως δημοκρατική κοινότητα, τώρα λοιπόν μήπως ήρθε η ώρα: ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ... ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ!
 13. Ποια εταιρεία έχει να προτείνει με βάση την εμπειρία του σε αυτή, συνάδελφος, για εφαρμογές ενημέρωσης βιβλίων β και γ κατηγορίας, μισθοδοσία και εκκαθάριση φόρου; Καλή υποστήριξη και λογικές αυξήσεις συμβάσεων αναβαθμίσεων.
 14. " Ο καθένας έχει τη δική του εμπορική προσέγγιση και δεν αρνούμαι ότι είναι πολύ πιθανόν τώρα που η εταιρία παγιώθηκε με κάποιο τρόπο στην αγορά, να επιζητά κάποιο κέρδος." Δεν το αρνείσαι; Πολύ προσωπικά έχεις πάρει το θέμα κύριε προγραμματιστά, γιατί αν ήσουν συνάδελφος δεν θα στρεφόσουν ενάντια στο "συνάφι" σου εκτός αν είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις και σε αυτό είναι άλλοι ειδικοί και αρμόδιοι για να απαντήσουν. Εκτός αν απαντάς για λογαριασμό της Εpsilon, της οποίας απάντηση ζήτησα και απάντηση δεν λάβαμε! "Σαφώς και έχεις μία τάξη μεγέθους, αλλά δεν μπορείς να θεωρείς ότι αυτό το "μέγεθος" θα παραμείνει αμετάβλητο, μέχρι να πάρεις σύνταξη!" Μα αυξάνεται σε ετήσια βάση απλά όχι σε τέτοια τάξη "μεγέθους". Δεν ζητάω ουκρανές, ΑΠΑΙΤΩ όμως να ζω αξιοπρεπώς και να έχω περισσότερο χρόνο για το γιό μου! Τα προγράμματα αγαπητέ μου είναι εργαλεία και όχι αυτοσκοπός. Δεν είμαι φοροτεχνικός και σύμβουλος μιας επιχείρησης γιατί η οποιαδήπτε εταιρεία μου παρέχει ομορφότερες, γρηγορότερες και κάποιες τυποποιημένες εκτυπώσεις αλλά γιατί κάθε μέρα είμαι μάχιμη και στις επάλξεις των νέων εξελίξεων, των νέων νόμων, των νέων οδηγιών που τροποποιούν, ερμηνεύουν, αλλάζουν τις προηγούμενες. Το ότι αποφάσισαν ότι τους εξυπηρετούσε μαρκετίστικα να υποστηρίξουν σε φορολογικά και εργατικά θέματα, είναι μια παροχή που δεν ζήτησα και το κόστος που προκάλεσε δεν βρίσκω το λόγο να επωμιστώ. Αν θέλω γνώμη και συνδρομή θα ζητήσω από το Υπουργείο, από την άρμόδια εφορία μου, από το φίλο και συνάδελφο που έχει πάθει και μάθει και για κανένα λόγο δεν θα δέσω κόμπο την απάντηση κανενός αν δεν την διασταυρώσω και δεν την κατανοήσω. "Θα πρέπει να αντιλληφθείτε πώς: 1. Το συμβόλαιο είναι ο αιμοδότης της εταιρίας, 2. αφορά ΝΕΕΣ εκδόσεις, 3. έχετε άλλους τρόπους να διαπραγματευτείτε τη μείωσή του και 4. τα πάντα αλλάζουν, ακόμα και το κόστος ενός συμβολαίου." 1. Εγώ τυγχάνω αναιμική και αποφάσισα να κόψω την αιμοδοσία. Παροχή υπηρεσιών κάνουν, η δυσαρέσκεια πληρώνεται πολύ μεγαλύτερες εταιρείες έχουν βάλει λουκέτο. 2. Σώπα, και οι άλλες εταιρείες με μικρότερες κόστος υποστήριξης τι δίνουν, παλιές; 3. Όπως σωστά είπες και εσύ δεν θα βγώ και με το χαρτοφύλακα στους δρόμους και 4. Χαίρε Ηράκλειτε!!
 15. ""Και κλείνω με το ακόλουθο. Το θέμα δεν είναι αν είναι πράγματι "υπέρογκη" η αύξηση στο συμβόλαιο οποιουδήποτε λογισμικού, αλλά κατά πόσο θεωρείτε αξιόλογο το λογισμικό αυτό"" Αξιόλογο και καλό είναι κάτι που σύμφωνα με την αρχή της οικονομικής επιστήμης, προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια με το μικρότερο δυνατό κόστος. Απλή και κοινή λογική! Γειά σου ρε lofo με τα ωραία σου!
 16. "Όλες οι εταιρίες λογισμικού προσφέρουν κάποιο rebate από τη στιγμή που ο λογιστής "φέρνει" εμπορικά στην εταιρία. Η epsilon net μάλιστα έχει επικοινωνήσει και σε όλους τους πελάτες της το πρόγραμμα εκπτώσεων στη σύμβαση, αναλόγως του αριθμού των επιτυχημένων συστάσεων που δίνει. Προφανώς δεν έχετε ενημερωθεί" Καλέ πως δεν έχω ενημερωθεί; 1200 πλέον ΦΠΑ δίνω με την έκπτωση, γιατί από λογιστικό γραφείο έγινα πωλητής.... Έχει λίγα γνωστικά πεδία το αντικείμενο και αποφάσισα να γίνω διπλοθεσίτης. Για να σκεφτώ, 30% έκπτωση λόγω των πωλήσεων που έκανα για λογαριασμό τους, 30% αύξηση των νέων συμβάσεων.... Ρε λες να μας δουλεύουν και απλά να μην το έχεις ακόμα συλλάβει;
 17. Αγαπητή Εpsilon, σου αποστέλω με mail το link αυτής της ενδιαφέρουσας, αν μη τι άλλο, συζήτησης των συνεργατών σου, και σε προσκαλώ να απαντήσεις και να αποκαταστήσεις την αλήθεια των πεπραγμένων. Το λιγότερο θεωρώ, στα πλαίσια της συνεργασίας μας, που μας οφείλεται είναι μια απάντηση.
 18. Συγνώμη ρε συνάδελφε για να καταλάβω, δεν σε ενοχλεί που αυξήθηκε η υποστήριξη 30% γιατί είναι σημαντικό να σού λένε τι να κάνεις τις στήλες που σου περισσεύουν (τόσο βαρυσήμαντο που πρέπει να σου πω ότι είμαι ξανθιά απλά δεν μασάω τσίχλα- πείραγμα και εγώ λοιπόν), γιατί σε τρέχουν άλλες υποχρεώσεις που αυξάνονται μηνιαία? Παίζει ρόλο αν αυξάνεται μια υποχρέωση μηνιαία ή απλά σε αποτελειώνει μία φορά το χρόνο? Οι εταιρείες αυτές δεν πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι τα λογιστικά γραφεία καλώς ή κακώς είναι περισσότερο συνεργάτες παρά πελάτες? Αμαχητί θα δεχόμαστε αμάσητο ότι μας πλασάρουν? Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές... Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να δοθεί για να παραδειγματιστεί και λίγο η αγορά. Παγώσαν μισθώσεις, περπατάς σε αγορές και μαγαζάκι παρά μαγαζάκι είναι κλειστό και η Epsilon θέλει 30%? Εγώ δεν αύξησα υπό τις συνθήκες αυτές τις αμοιβές σε κανέναν πελάτη μου και αρκετοί από αυτούς έχουν να πληρώσουν καιρό, από που λοιπόν θα βγάλουμε τα σπασμένα? Είμαι 10 χρόνια στο επάγγελμα, έχω δουλέψει τα περισσότερα προγράμματα της αγοράς, όλα είχαν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους και η αντιμετώπισή μου απέναντι στους εκάστοτε χτίστες των προγραμμάτων αυτών ήταν οι εξής: άκουσε με και εγώ θα κάνω τη δουλειά μου καλύτερα και εσύ θα φτιάξεις το πρόγραμμα που η αγορά χρειάζεται. Από 1/1 θα αλλάξω και πάλι πρόγραμμα αν χρειαστεί, γιατί δεν είμαι δεμένη στο άρμα κανενός!
 19. Μουρμουρίστε γιατί χανόμαστε. Πήρα τον dealer που με υποστηρίζει και περιμένω νεώτερα για το ύψος της αύξησης. Αλλάξανε δηλαδή τη μορφή της εκτύπωσης στο εσόδων εξόδων και κόστισε 30%. Κάποιοι έχουν καβαλήσει καλάμι και πρέπει απλά να τους απαντήσουμε.
×
×
 • Create New...