Προς το περιεχόμενο

sikartep

starting Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    2
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Δραστηριότητα φήμης

  1. Upvote
    sikartep got a reaction from ΕΥΗ in οδηγίες για έκδοση πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ   
    Πελάτισσα επιθυμεί την εκδοση ΕΝΦΙΑ για ακίνητό της για υποθήκη στη Τράπεζα. Μπαίνοντας στο ταχισ επιλέγοντας αφμ συζύγου δεν μου βγάζει πουθενά την ένδειξη Πιστοποιητικά για να προχωρήσω στην έκδοση. Απεναντίας μπορώ να εκδώσω στον σύζυγο. Είναι η πρώτη μου φορά που επιχειρώ κάτι τέτοιο. Τι μπορεί να συμβαίνει, τι δεν κάνω σωστά?
  2. Upvote
    sikartep reacted to panagiotis in οδηγίες για έκδοση πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ   
    Επειδή από επικοινωνία με συναδέλφους διαπίστωσα ότι δεν γνωρίζουν ακόμα να εκδώσουν πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ που χρησιμεύει στις μεταβιβάσεις και το ζητούν οι συμβολαιογράφοι απο τους φορολογούμενους, σας αναφέρω τα βήματα για την έκδοση ΕΝΦΙΑ:
     1) ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ WWW.GSIS.GR 2) ΠΑΜΕ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΩ myTAXISnet ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ"Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ" 3) ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 4) ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΑXISNET (η τρίτη στη σειρά από τις πέντε ενότητες της σελίδας) 5) ΠΑΤΑΜΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ Ε9 6) ΠΑΤΑΜΕ ΕΙΣΟΔΟΣ 7) ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 4 ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ: Αρχική σελίδα, Περιουσιακή κατάσταση, Δηλώσεις Ε9, Πιστοποιητικά.ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ Πιστοποιητικά 8) ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2014 9) ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΑΚ 10) ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ "ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ" 11) ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΔΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΑΛΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.  ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ,ΠΑΤΑΜΕ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ.   ΑΛΛΙΩΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥΚΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ. 
  3. Upvote
    sikartep reacted to si-fo in ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ Α21 ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ   
    Το συγκεκριμένο έντυπο θα έπρεπε να είναι συμπληρωμένο (από τα στοιχεία των Δήμων) και ο φορολογούμενος να το ελέγχει / διορθώνει και να το υποβάλει.
     
    Επειδή όμως φοβηθήκαν ότι μπορεί να κουραστούν τα παιδιά , το ανέθεσαν για άλλη μία φορά στα ζώα .
     
    Θα μπορούσαν τουλάχιστον , τα ζώα , να μη χρειάζεται να γράφουν τα ονόματα των γονιών σε κάθε παιδί ; (μη φοβάστε , όπου χρειάζονται αλλαγές θα γίνονται )
     
    Θα μπορούσαν , επειδή γράφουν τον ΑΜΚΑ να μη γράφουν την ημερομηνία γέννησης;
     
    Θα μπορούσαν να μη γράφουν την οικογενειακή μερίδα σε κάθε μέλος της ίδιας οικογένειας;
     
    Μάλλον όχι
    Ζώα είναι μωρέ
     
    ΥΓ . Αυτό το να μπορώ να επιλέξω σε κάποιο παιδί το αβάπτιστο & παντρεμένο , με ξεπερνάει.
×
×
  • Δημιουργία νέου...