Jump to content

VCHAT

simple Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

About VCHAT

 • Rank
  *
 • Birthday 08/07/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  ΑΘΗΝΑ
 • Interests
  ΤΑΒΛΙ
 1. Αγαπητοί συνάδελφοι, δεν είμαι το καλό παιδί επειδή έχω ιδανικά. Δεν τα βλέπω όλα όμορφα επειδή είμαι ανιστόρητη και κολλημένα στο "... πάππου προς πάππου ..." ούτε είμαι υπέρ του "... έτσι τα βρήκαμε, έτσι θα τα αφήσουμε". Και προ πάντων τα F16 τα έχω δει από πολύ μακριά. Το συγκεκριμένο δεν το σχολιάσε κανένας ... Πολλές φορές στο διάβα της ζωής ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα θα αλλάξει ... όταν όμως κάποιος μας πείσει ότι τα δικά του πιστεύω μας αντιπροσωπεύουν καλύτερα από αυτά που μέχρι τώρα μας είχαν πει ή μόνοι μας είχαμε ψαρέψει από κάπου ... όταν μας ανάβει τα αίματα .... γκολ από
 2. Τις τελευταίες μέρες επισκέπτομαι συχνά το forum μετά από ετήσια τουλάχιστον αποχή λόγω φόρτου εργασίας ... και διάβασα πολλά ... Αγαπητέ doctor, μου είσαι ιδαίτερα συμπαθής και σε γενικές γραμμές πολλές φορές συμφωνώ με την επανάστασή σου. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Μπορεί τα ιδανικά της θρησκείας και της πατρίδας να μη σε βρίσκουν σύμφωνο. Στη χώρα της ελευθερίας είναι αποδεκτό και σεβαστό. Στην ίδια χώρα λοιπόν που σου δίνει το δικαίωμα να εκφράσεις ελεύθερα τις θέσεις σου, με την αποδοχή του δικαιώματος αυτού αποκτάς και την υποχρέωση να σεβαστείς κα
 3. Χθες πλήρωσα πρόστιμο 80 ευρώ στη ΦΑΕΕ γιατί ένα μέλος του ΔΣ στην πορεία έγινε αντιπρόεδρος και δεν δηλώθηκε στο μητρώο. Η προθεσμία είναι 30 ημέρες από την ημερομηνία που γίνεται η αλλαγή ή από την ημερομηνία της σχετικής ανακοίνωσης της Νομαρχίας.
 4. Δηλαδή δεν αρκεί που ξέρω ότι το green είναι πράσινο, πρέπει να ξέρω και ότι το greenhouse είναι το θερμοκήπιο ? (Κάτι σαν το raining cats and dogs ? ) Δεν δέχομαι αυτό το κριτήριο για να πιστοποιήσω αν τα έχω χαμένα ή τετρακόσια ! Ίσως και να έκλεψα λιγάκι, γιατί στην πρώτη ερώτηση απάντησα "ψωμί του τοστ" και δεν ήξερα αν έπρεπε να συνεχίσω, επειδή όμως ήταν 50-50 συνέχισα και αφού ξενέρωσα στο greenhouse, σταμάτησα ... και αφού σκέφτηκα πόσα πολλά αντέχουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε μέρα και τα καταφέρνουμε, σίγουρα τα έχουμε πολύ περισσότερα απο τετρακόσια !!!
 5. Και όμως μερικές φορές είναι καλύτερα να μην πεις τίποτα ... στα μάτια πάντα φαίνεται τι νιώθει η ψυχή ... και αν ο άλλος είναι ο άνθρωπός σου, θα το καταλάβει. Το θέμα είναι ότι για να νιώσεις κάτι για κάποιον τρίτο σημαίνει ότι κάτι έχει αλλάξει με τον δεύτερο, οπότε άδικα το παλεύεις ... το γυαλί ράγισε, βρες μια καλή κόλλα και κόλλησέ το (αυτό που κάνουν οι περισσότεροι παντρεμένοι με παιδιά) ή παράγγειλε ένα καινούργιο. Δεν είναι ανάγκη να βρεις τι πήγε στραβά. Έτσι κι αλλιώς πήγε, το θέμα είναι αν μπορεί να ξαναπάει μπροστά ... και τι προοπτικές έχει να ξαναγυρίσει πίσω - κυρίως αυτό !
 6. Το μόνο "λάθος" ίσως, που μπορώ να δω - με το συμπάθειο που επεμβαίνω, αλλά μια οικογένεια είμαστε - είναι το "πιο έξυπνοι", που προφανώς να το ήθελες "πιο έξυπνη", αλλά πάλι ίσως ο doctor να ήθελε να απευθυνθεί μέσω εσού και σε άλλους της ιδίας αντίληψης ...
 7. Μεγάλα λόγια έχουμε πει όλοι και ίσως να λέμε πάντα. Όταν όμως θα έρθει η ώρα που ο κόσμος θα αλλάξει χρώμα και δεν θα είναι πια ροζ - για πολλούς λόγους, ίσως όλους αυτούς που αναφέρει ο doctor και όλοι οι υπόλοιποι - το μόνο που θέλουμε όλοι είναι γαληνέψουμε την καρδιά που έχει αγριέψει επειδή ο νους βολεύτηκε ... και αυτό δεν είναι αυτοεπιβεβαίωση, είναι ανάγκη ! Όταν μιλάμε για θέματα ψυχής δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα αντιδράσουμε όταν στο μέλλον θα συμβεί ο κόσμος μας να αλλάξει χρώμα ... και αυτό ισχύει για ό, τι αγγίζει την ψυχή και όχι τη σαρκική απόλαυση !
 8. Εύχομαι υγεία, ευτυχία και αγάπη σε κάθε στιγμή της ζωής μας !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !
 9. Καλημέρα σε όλους, πολύ χάρηκα που περάσατε τόσο όμορφα, αν και δεν κρύβω ότι ζηλεύω πολύ. Δυστυχώς κάποιο σοβαρό γεγονός που προέκυψε το Σάββατο το απόγευμα δεν με άφησε να έρθω. Να είστε όλοι καλά. Doctor λείπεις από τις φωτογραφίες ... δεν μπόρεσες να αυτοφωτογραφηθείς ?
 10. http://anekdota.dyndns.org/jotd27/0487.html Doctor, να είσαι καλά, είχα καιρό να γελάσω τόσο πολύ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ !!! Κωνσταντάρας, Παπαγιαννόπουλος, Βασιλειάδου, Μακρής, Χατζηχρήστος, Ρίζος, Αρώνη, Κατράκης, Καββαδία .... με ποιούς να τους συγκρίνεις ? ΓΚΟΡΤΣΟΣ !
 11. Κατά την άποψή μου, τα παιδάκια θα το διασκεδάσουν αφάνταστα και εμείς νομίζω καλά θα περάσουμε, άλλωστε ο χώρος είναι σχεδόν-ποτέ δεν είσαι σίγουρος με τα παιδιά- απόλυτα ασφαλής. Πάντως σ' αυτήν την περίπτωση εγώ θα φέρω και την babysitter μαζί μου ... δηλαδή τον σύζυγό μου, γιατί δύο παιδιά είναι δύσκολο να τα κουμαντάρεις, εκτός και φέρω το ένα. Κρηθέα αν μπορούσες να έρθεις θα είχατε πάραααααα πολλά να πείτε με το έτερό μου ήμισυ ... Αναμένουμε οδηγίες.
 12. Όταν κατέθεσα τα απαιτούμενα για την δημοσίευση του ισολογισμού, το τιμολόγιο της πολιτικής εφημερίδας δεν είχε παραληφθεί μέχρι τότε και φυσικά δεν το κατέθεσα. Σήμερα λοιπόν λάβαμε την ανακοίνωση της δημοσίευσης από την Νομαρχία καθώς επίσης και μια επιστολή όπου αναφερόταν πως για να είναι έγκυρη η δημοσίευση του ισολογισμού στο ΦΕΚ θα πρέπει να προσκομίσουμε το τιμολόγιο της πολιτικής εφημερίδας στην Νομαρχία. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την αρμόδια υπάλληλο, πληροφορήθηκα ότι δεν υπάρχει σαφής χρονικός περιορισμός αλλά ... ας το πάμε τώρα κοντά.
 13. Αν και δεν πρόλαβα να ψηφίσω για την συνάντηση - λόγω 15νθήμερης απουσίας μου από τα κοινά - χαίρομαι που από ότι φαίνεται τελικά θα τα καταφέρουμε να συναντηθούμε. Θεού θέλοντος, θα είμαι και εγώ εκεί. Νιώθω όπως τότε που θα πήγαινα πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό ... αν και απ' ότι κατάλαβα αν φέρουμε και παιδιά θα θυμίζει πολύ παιδικό σταθμό. Ωραία θα είναι πάντως ... και αν βρέχει τι τρέχει ... το πολύ πολύ να βραχούμε ... είπαμε από μέσα μαγιό !!! Καλή αντάμωση !
×
×
 • Create New...