Προς το περιεχόμενο

ElenaS

simple Members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  177
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1

Σχετικά με τον ElenaS

 • Κατάταξη
  *

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

2.846 προβολές προφίλ
 1. Αφού γράφετε ότι στον πίνακα του 2017 ήταν κανονικά.Μήπως το πρόστιμο, λοιπόν, αναφέρεται σε ΑΥΤΟΝ τον πίνακα?
 2. Οπότε συνοψίζω : Πρόσληψη Σεπτέμβριο 2017 α. Καμία ΑΠΔ έκτοτε έως τον Νοέμβριο του 2018 (1 χρόνος + αργότερα) β. Κανένας Ετήσιος Πίνακας επιθεώρησης (Ούτε τον Οκτ 17 , ούτε τον Οκτ 18). Σωστά? Σαν ανασφάλιστος είναι ουσιαστικά, αλλά δεν έχω βρει ακόμη το πάτημα του νόμου για την επιβολή του 10500, Για τον ετήσιο πίνακα και μόνο, βέβαια, δεδομένου ότι αφορά 2 έτη, και επειδή θεωρείται πολύ υψηλή παράβαση και μπορεί να τη θεωρήσει ως υποτροπή κατ' έπανάληψη, το πρόστιμο μπορεί να φτάσει τα 10000,00 ευρώ + για έναν εργαζόμενο.
 3. Κάτι λείπει ή κάτι δεν έχω καταλάβει. Από τον 11ο του 2017 εως τον 11ο του 2018 έχουν κατατεθεί ΑΠΔ? ο εργαζόμενος συνεχίζει να εργάζεται ?
 4. Παράδειγμα: Έστω ότι ο εργαζόμενος απουσίασε τον Ιούλιο 15 ημέρες με χαρτί από το ΙΚΑ και για τις επόμενες ήταν να περάσει επιτροπή. Για τις υπόλοιπες 15 (λίγες Ιούλιο, υπόλοιπες Αύγουστο) φέρνει χαρτί ΙΚΑ (άργησε η επιτροπή) στις 14/12/18. Εγώ στην ΑΠΔ για τον Αύγουστο έχω βάλει μόνο τις ημέρες που εργάσθηκε (περιμένοντας ότι έστω και τον Σεπτέμβρη θα μπορούσα να συμπεριλάβω την ασθένεια). Τώρα, στην ΑΠΔ Δεκεμβρίου δεν μπορώ να βάλω τόσο προγενέστερη ημερομηνία για ασθένεια (θέλει το πολύ την προηγούμενη περίοδο) και παράλληλα δεν μου δίνει τη δυνατότητα της συμπληρωματικής. Πρέπει να πάω στο ΙΚΑ για αυτό? Δεν μου έχει ξανατύχει τόσο μεγάλη χρονική απόσταση από την ασθένεια & δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Ευχαριστώ πολύ !
 5. Σε εμάς, για μικροτραυματισμό, τηλεφώνησαν στις 8 ημέρες από τη δήλωση, για να ζητήσουν τη γνωμάτευση του νοσοκομείου (δεν υπήρξε νοσηλεία, μόνο νάρθηκας) και μια εβδομάδα μετά (δηλαδή 2 εβδομάδες περίπου μετά το ατύχημα) έκαναν αυτοψία στον χώρο μας.
 6. ElenaS

  Πρόστιμα σε ΜΥΦ 2014

  είσαι άτυχος! Σύμφωνα με την ΠΟΛ 1278/31-12-2015 πήρε παράταση μέχρι 20/01/2016 !! Για 5 μέρες σας έχει βάλει το πρόστιμο (υποβολή σας 25/1/16)
 7. ElenaS

  ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟ 2012

  Καλημέρα, είχε δηλώσει στην επιθεώρηση εργασίας τη μείωση του μισθού ? (κατάρτιση νέων συμβάσεων εργασίας με τους νέους όρους , και γνωστοποίησή τους στο ΣΕΠΕ) Εάν όχι, νομίζω δεν υπάρχει τρόπος δικαιολογίας.
 8. Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς για το πότε θα ανοίξει το Ε3 των νομικών προσώπων?
 9. από όσο ξέρω δεν είναι δημόσια υπηρεσία, αλλά θέμα του ιδιωτικού τομέα τα barcodes , δείτε εδώ πχ http://www.gs1greece.org/ και εάν θέλετε κατοχύρωση μοναδική, δυστυχώς είναι επί πληρωμή.
 10. Όχι, είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν την εκτύπωση του taxis. Σε εμάς, τουλάχιστον, (01/01/1900) η ΔΟΥ δεν δίνει καμία εκτύπωση γιατί απλά ...δεν υπάρχει!
 11. Όσον αφορά το Νο 1 , ψάξτε το λίγο γιατί, απ΄'όσο γνωρίζω, απαγορεύεται πλέον η αγοραπωλησία σκύλων, εκτός και εάν ο πωλητής είναι νόμιμος εκτροφέας.
 12. κι όμως, δυστυχώς, γίνεται χωρίς την καταβολή αποζημίωσης πια. Σε φίλο στο Έθνος, υπέγραψαν την απόλυσή τους, τους έδωσαν και μια βεβαίωση ότι τους χρωστάνε (της μιχαλούς- μισθούς & αποζημιώσεις) και έγιναν κανονικά οι απολύσεις χωρίς να δώσει 1 cent.
 13. ElenaS

  Αποδεικτικο Εκπροσωπου

  Η γερμανική εταιρεία ζητά τέτοια βεβαίωση? Μόνο με τον ΑΦΜ έπρεπε να είναι καλυμμένοι . Ούτως ή άλλως και η εκτύπωση του ΓΕΜΗ ή του Taxisnet είναι στα ελληνικά, δεν τους χρησιμεύει.
 14. έχετε δίκαιο, προεξόφλησα ότι ημερομίσθιος= εργατοτεχνίτης - Καλημέρα !
 15. Ως ημερομίσθιος θα αποζημιωθεί. Η αποζημίωση υπολογίζεται με το ημερομίσθιο * (χχ ημέρες που αντίστοιχού, ανάλογα με το πόσο καιρό έχει εργασθεί υπάρχει σχετικός πίνακας+το γνωστό 1/6) Σημείωσε ότι εδώ δεν ισχύει η απόλυση με προειδοποίηση.
×