Jump to content

tsitsagas

starting Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. Like
  tsitsagas reacted to TSAMOUTALOS in ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΑΠΕΡΓΙΑ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ   
  Συνάδελφε Λογιστή
  Την Τρίτη 18 Φλεβάρη συμμετέχουμε μαζί με τους άλλους επαγγελματίες και εργαζόμενους στην απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 10:30 π.μ. ενάντια στην νέα επίθεση της Κυβέρνησης στο ασφαλιστικό σύστημα και στο εισόδημα μας
   «Με το νομοσχέδιο….., θα έχουμε ολοκληρώσει μια μεγάλη ασφαλιστική μεταρρύθμιση ως ένα αποτέλεσμα από το 2010, από την περίοδο του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ»
   Γιάννης Βρούτσης, Υπουργός εργασίας ΝΔ
  Την αντιασφαλιστική «συνέχεια» όλων των κυβερνήσεων επιβεβαίωσε με αυτά τα λόγια ο υπουργός. Ο νέος νόμος που παρουσίασε η κυβέρνηση της ΝΔ, διατηρεί άθικτο τον πυρήνα του ν. Κατρούγκαλου. Είναι ένα ακόμα καρφί στην καρδιά της Κοινωνικής Ασφάλισης φτιαγμένος με τα χειρότερα υλικά της πολιτικής της ΕΕ, κομμένος και ραμμένος με βάση τις ανάγκες των πολυεθνικών και των μονοπωλιακών ομίλων της χώρας.
  Παρά τον επικοινωνιακό ορυμαγδό, το μαύρο δεν γίνεται άσπρο!
  Οι συντάξεις πείνας καθιερώνονται! Η δαπάνη για τις συντάξεις στον προϋπολογισμό είναι κατά 200 εκ. μικρότερη ενώ το ν/σ προβλέπει πάγωμα μέχρι το 2022 και αυξήσεις ψίχουλα ως το 2060! . Οι σφαγιαστικοί συντελεστές αναπλήρωσης που εισήγαγε ο νομός Κατρούγκαλου για 30 χρόνια εργασίας παραμένουν στο 1/3 του πάλε ποτέ ΟΑΕΕ. Ποιος θα καταφέρει να “μαζέψει” ένσημα 40 χρόνων και τι σύνταξη θα πάρει όταν στην πλήρη ωρίμανσή τους οι συντάξεις θα φτάνουν για την κατώτερη κλάση τα 770 ευρώ μεικτά;
  Θέλουν δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα για όλους! Διατηρούνται τα όρια συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια, δηλαδή το τρίτο μνημόνιο που ψήφισαν μαζί ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ. Διατηρείται η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για τις γυναίκες κατά 5 χρόνια και μάλιστα στο όνομα της “ισότητας”.
  Καταργούνται αμετάκλητα η 13η και 14η σύνταξη. Διατηρείται η λεηλασία των 80 δις ευρώ που έγινε διαχρονικά στα Ασφαλιστικά Ταμεία και καμία πρόβλεψη δεν υπάρχει για να επιστραφούν τα κλεμμένα. Η κρατική εγγύηση περιορίζεται στην εθνική σύνταξη των 384 ευρώ. Διατηρείται η περιβόητη «προσωπική διαφορά», ώστε να υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα.
  Όσο για τις νέες αλλαγές; το θράσος τους δεν έχει όρια!
   
  Η δήθεν “ελευθερία επιλογής” κλάσεων για την οποία καυχιέται η κυβέρνηση είναι κοροϊδία. Η μεγάλη πλειοψηφία των αυτοαπασχολουμένων και μικρών ΕΒΕ θα οδηγηθεί αναγκαστικά στην κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία όχι από επιλογή, αλλά γιατί δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Την ίδια στιγμή αυξάνεται η κατώτατη εισφορά στα 220 ευρώ, δηλαδή 19% αύξηση! Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρυφτεί: κάνει ένα μεγάλο δώρο στους μεγαλοεπιχειρηματίες αφού εισοδήματα 80.000 ευρώ θα πληρώνουν ίδιες ασφαλιστικές εισφορές με όσους δηλώνουν 8.000 ευρώ!!!
  Απορρίπτουμε τη λογική της ανταποδοτικότητας (“ότι δίνεις, παίρνεις”) Στο όνομα αυτής, δικαιολογείται η απεμπλοκή του κράτους, των μεγαλοεπιχειρηματιών. Το δικαίωμα στην Κοινωνική Ασφάλιση κατακτήθηκε με αίμα και αφορά την προστασία των πολλών: αφορά το δικαίωμα σε αξιοπρεπείς συντάξεις για τους κόπους μιας ζωής, την προστασία της υγείας μας, τα αναγκαία μέτρα πρόνοιας, την προστασία της μητρότητας, των παιδιών. Δεν χαρίζεται στις μπίζνες των επιχειρηματικών ομίλων. Δεν είναι κόστος-όφελος για να κάνουν κοπτοραπτική οι κυβερνήσεις.
  Απαιτούμε εδώ και τώρα αυξήσεις στις συντάξεις, σύγχρονα ασφαλιστικά δικαιώματα, δωρεάν υγεία- ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους. Εδώ και τώρα αύξηση των δαπανών από τον κρατικό προϋπολογισμό, να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο!
  Η πλειοψηφίες των ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, έχουν βαριές ευθύνες, η εκκωφαντική σιωπή τους όλο αυτό το διάστημα να προβληματίσει κάθε συνάδελφο. Το νέο ασφαλιστικό συζητιέται παντού εδώ και ένα μηνά και αυτοί παριστάνουν τους ανήξερους.
  Θέλουν οι πλειοψηφίες να κρυφτούν, αλλά η κάψα τους να εκπροσωπήσουν μια μικρή μερίδα κύρια μεσαίων επιχειρήσεων που επωφελείται από τον νέο νόμο δεν τις αφήνει. Αλήθεια, πάλι θα βρουν κάποια θετικά αναπτυξιακά στοιχεία στον νέο νόμο όπως ανακάλυψαν και στο φορολογικό νομοσχέδιο;;;;
  Δεν θέλουν και δεν μπορούν να οργανώσουν την πάλη των αυτοαπασχολουμένων και των μικρών ΕΒΕ.
  Τώρα που το νομοσχέδιο ήρθε στο φως θα «πιάσουν δουλειά», θα αρχίσουν οι «επαφές», οι βόλτες από τα υπουργεία, οι προσφυγές στα δικαστήρια, η συμμετοχή στους διαλόγους με δήθεν “έξυπνες και εφικτές προτάσεις” που θα διασφαλίσουν δήθεν όλους τους συνάδελφους. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κυβέρνηση θωρακίζει και νομικά το νέο νόμο για να ενταφιάσει και τις δικαστικές διεκδικήσεις που διάφοροι προέβαλαν σαν εναλλακτική λύση στον οργανωμένο αγώνα.
  Έχουμε πείρα: με αυτόν τον τρόπο ξεδόντιασαν, μέχρι σήμερα το συνδικαλιστικό κίνημά μας. Νομιμοποιούν ακριβώς εκείνες τις πολιτικές που μας εξοντώνουν και την ίδια στιγμή υπονομεύουν κάθε σκέψη για αγωνιστική πρωτοβουλία. Γι’ ‘αυτό και σήμερα απαιτείται να δυναμώσουν οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες από “τα κάτω”, από τα ίδια τα σωματεία και τις ομοσπονδίες μας.
  Καλούμε κάθε συνάδελφο να πάρει τη θέση του στον αγώνα. Η αποτελεσματικότητα της πάλης μας θα κριθεί στη μαζικότητα αλλά στην αποφασιστικότητά μας να αντιπαλέψουμε τις κυρίαρχες πολιτικές κυβερνήσεων-ΕΕ.
  Ενώνουμε τη φωνή μας με τις αγωνιστικές δυνάμεις σε εργατικά σωματεία, τη μικρομεσαία αγροτιά, τους συλλόγους γυναικών, της νεολαίας. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί, μπορούμε να τα καταφέρουμε
  ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
  ·         Ο νέος νόμος-έκτρωμα απορρίπτεται. Κατάργηση του ν. Κατρούγκαλου και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων.
  ·         Δημόσιο, υποχρεωτικό Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης στη βάση των σύγχρονων αναγκών. Πλήρης αποκατάσταση των απωλειών, αυξήσεις σε συντάξεις και προνομιακά επιδόματα. Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης. Να επιστραφούν εδώ και τώρα τα κλεμμένα αποθεματικά.
  ·         Δημόσιο και δωρεάν, καθολικό Σύστημα Υγείας-Πρόνοιας, πλήρως χρηματοδοτούμενο από το κράτος. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, υπηρεσίες πρόληψης και αποκατάστασης υγείας, παροχές και υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας. Κατάργηση της εισφοράς υγείας. Κατάργηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στον τομέα υγείας-πρόνοιας και φαρμάκου.
  ·         Κατώτερη σύνταξη που να διασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης π.χ. στα 600 ευρώ σήμερα, εγγυημένη στο σύνολό της από το κράτος. Διπλασιασμός των σημερινών συντελεστών αναπλήρωσης,
  ·         Πλήρης σύνταξη στα 30 έτη εργασίας. Θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος στα 60 έτη για τους άντρες και στα 55 για τις γυναίκες, στη βάση των ασφαλιστικών εισφορών που έχουν καταβληθεί.
  ·         Όχι στην αύξηση της κατώτερης εισφοράς.
  ·         Να σταματήσουν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί για χρέη προσωπικής ασφάλισης. Διαγραφή τμήματος των χρεών για την προσωπική ασφάλιση των α/α, -των τόκων και των προστίμων, ολόκληρου του ποσού που αντιστοιχεί στην εισφορά υγείας-. Άμεση έκδοση της σύνταξης χωρίς άλλες προϋποθέσεις και ευνοϊκές ρυθμίσεις για όσους χρωστούν στο 5% του πραγματικού τους εισοδήματος.
  ·         Προστασία της μητρότητας για όλες τις εργαζόμενες γυναίκες, το ίδιο για τις αυτοαπασχολούμενες. Επίδομα μητρότητας για τις α/α γυναίκες, ανεξαρτήτου ασφαλιστικής ενημερότητας, στο ύψος του βασικού μισθού για δύο μήνες πριν και έξι μετά τον τοκετό. Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών στο 50% για τον πρώτο χρόνο μετά τον τοκετό. Τα παιδιά των α/α να πηγαίνουν δωρεάν σε σύγχρονους και ασφαλείς παιδικούς σταθμούς χωρίς όρους και προϋποθέσεις (π.χ. ασφαλιστική ενημερότητα)
  ·         Στους κλάδους που υπάρχουν βαρέα ανθυγιεινά, πέραν των μισθωτών, να εντάσσονται και οι αυτοαπασχολούμενοι. Σε αυτή την περίπτωση, σύνταξη στα 30 χρόνια εργασίας και δυνατότητα συνταξιοδότησης στα 55 για τους άντρες και στα 50 για τις γυναίκες. Βελτίωση κατά 20% στους συντελεστές αναπλήρωσης με προσαύξηση του ασφαλίστρου κατά 10%.
  ·         Επίδομα ασθενείας ή εργατικού ατυχήματος για όλο το διάστημα που υποχρεώνεται ο ασφαλισμένος να μην εργάζεται. Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών στο 50% για το ίδιο διάστημα
   
  ΑΘΗΝΑ , 15/02/2020

   
   
 2. Upvote
  tsitsagas reacted to KERMEN in Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης - Ο φασισμός εξαπλώνεται επικίνδυνα.   
  διαφέρει από αυτόν ?
   
  http://news247.gr/ei...hh.2065904.html
   
   
  Στο μόνο που διαφέρει είναι στο ότι το ένα το έκανε μέλος της κοινωνίας σου….ενώ το άλλο το έκανε ένας λαθραίος.
  Και τα δυο καταδικαστέα αλλά έχει διαφορά…Στον μεν πρώτο έχεις & εσύ σαν κράτος & κοινωνία την οποία ευθύνη σου αναλογεί που άφησες το να αρρωστήσει ένα κύτταρο σου .στην άλλη όμως ?????
  Είναι σαν το καρκίνο & το aids…. Για τον καρκίνο τι μπορείς να πεις όταν έρχεται σαν αρρώστια που δεν μπορείς να αποφύγεις για το aids όμως φταις άμεσα εσύ…
  Εάν όμως θεωρείς ως μεμονωμένο περιστατικό (όπως θεωρώ εγω το περιστατικό που αναφέρεις) ,την βία των λαθρο θα σου πρότεινα να έρθεις στην Αθήνα μια βόλτα ….
   
   
  Δεν σε πρόσβαλα πουθενά εάν αναφέρεσαι σε εμένα…
  Ακόμα & οι αντίθετες απόψεις πρέπει να ακούγονται στην κοινωνία., εκτός & εάν εσύ θέλεις μια αποστειρωμένη κοινωνία από ότι μιαρό θεωρείς εσύ….
  Εάν το φόρουμ ήθελε μονό σύμφωνες γνώμες ας κλειδωνόταν….
  Ναι είναι πράγματι μόδα τα αποφθέγματα εάν κρίνω & από τα πολλά που έχετε ως υπογραφή στο προφίλ σας & εσύ το ίδιο έχεις μάλιστα του Δημοσθένη που μιλά για το ευκαιριακό του ψέματος…θα σου απαντήσω με Δημοσθένη «Το να βρίσκει και να λέει κανείς τα σφάλματα των άλλων είναι ίσως εύκολο και δυνατό στον καθένα, το να υποδείξει όμως τη σωστή σε κάθε περίσταση λύση, τούτο είναι έργο μόνο σοφού συμβούλου.»
   
   
   
   
  Τη απαντηση στα παραπανω ουσιώδη ερωτηματα σου θα τα δωσω λίγο αργότερα.....
  Πριν από ολα η δουλειά....
 3. Upvote
  tsitsagas reacted to SOTHRIS in καταστροφη φορολογικων στοιχειων   
  Yπαρχουν τέτοια θέματα από παλαιότερες δημοσιεύσεις καλό είναι να τα αναζητήσετε και να τα μελετήσετε, σε συνδιασμό με τις σχετικές διατάξεις της φορολογικής νομοθεσίας.
 4. Upvote
  tsitsagas reacted to ype in Το διορθώνω λοιπόν.....Ανέκδοτο ή χαριστική βολή το 35%   
  Πραγματικά έχεις δίκιο.
  Όμως εμείς είμαστε στη φάση που ο ένας τα βάζει με τον άλλο και δεν μπορούμε να πάμε να φωνάξουμε δίπλα-δίπλα με τον δημόσιο υπάλληλο πχ.
 5. Upvote
  tsitsagas reacted to broster in ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ   
  Πω ρε συ μιλάμε έχουμε σκιστεί είτε σαν κλάδος είτε σαν Κράτος στην επανδιαπραγημάτευση ...... Βέβαια το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και στις 2 περιπτώσεις .......
 6. Upvote
  tsitsagas reacted to nska in Νέα παράταση για τις δηλώσεις οικ.έτους 2012?   
  Τι λάκκο λές... λάκκος είναι το επαγγελμά μας και εμείς έχουμε πέσει μέσα......
  Καλοκαιράκι και ξενυχτάμε για να στέλνουμε δηλώσεις...
  Τρέμω στην ιδέα ότι πάλι αύριο θα πέσει ο server τους και θα μας φάει το άγχος...
  καλά μας κουράγια!
 7. Upvote
  tsitsagas reacted to dimtousis in Υπεραστικό ΚΤΕΛ-Ο ιδιοκτήτης είναι και οδηγός-Ε7 & Ε1   
  Στην συγκεκριμένη περίπτωση του ιδιοκτήτη οδηγού με ποσοστό 100% δεν τίθεται θέμα είναι καθαρά εισόδημα από εμπορικές επιχειρήσεις. Δεν τίθεται διόλου θέμα μισθοδοσίας. Τα ΚΤΕΛ υπολογίζουν τον μισθό ενδεικτικά μόνο όσον αφορά για τον υπολογισμό των υπερωριών, κυριακάτικων αμοιβών και νυκτερινών αμοιβών οι οποίες αμοιβές δίνονται από το σύνολο του ΚΤΕΛ ΄και δεν επιβαρύνουν το λδχ. γι αυτές τις αποδοχές το κτελ εκδιδει βεβαίωση από μισθωτές υπηρεσίες με παρακράτηση 20%
  Νομίζω το διευκρινίζει η αναφερόμενη ΠΟΛ 1170/2000
 8. Upvote
  tsitsagas reacted to kosmaslog in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 5% ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ   
  βαση ποσοστο οπως τα λες. σε πελατη μου ηρθε με βαση το ποσοστο του απο την συνιδιοκτησια του αυτοκινητου.
 9. Upvote
  tsitsagas reacted to jimmaras in ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ   
  ?????????????????????????????????????????????????????????
 10. Upvote
  tsitsagas reacted to serresgr in Συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων σε site προσφορών   
  Σε ένα από αυτά τα sites προσφορών βρήκα την παρακάτω προσφορά. Έχω σβήσει το όνομα του γραφείου και τα τηλέφωνα του.

 11. Upvote
  tsitsagas reacted to ALEXF in Τιμοκαταλογος Υψηλης Λογιστικης   
  Yπαρχουν παντως και καποιοι συναδελφοι πολυ φιρμες π.χ. με εναν που μιλησα τελευταια δεν ειχε ποτε καταδεχθει να ασχοληθει με κατι κατωτερο απο Α.Ε. με αποτελεσμα εκφρασεις τυπου ¨εγω για ο.ε. δεν ξερω τιποτα και δεν θελω να μαθω ¨ ωραιος λογιστης να σου φτιαξει φορολογικη δηλωση και να δει καμια επιχειρηματικη αμοιβη απο ΟΕ και να μην ξερει τι ειναι τουτο .
 12. Upvote
  tsitsagas reacted to PILOT19 in Τιμοκαταλογος Υψηλης Λογιστικης   
  το αστειο επισης ειναι οτι κατι τετοιοι αγχωνονται και δημοσιως μαλιστα για τη τηρηση προθεσμιων !!!!! τους βλεπετε καθημερινα στο site....ρωτουν καποιοι ποτε ανοιγουν οι οριστικες , οι προσωρινες κοκ , αν ειναι δυνατον να χρεωνεις καποιον 3 πακετα τσιγαρα και να αγχωνεσαι κιολας!!!δεν ειναι ελευθερη αγορα κυριοι , εμεις τη καταντησαμε ετσι που δεν εχουμε διασφαλισει το επαγγελμα μας . τουλαχιστον δεν αντιμετωπιζεις πολλους τετοιους σε πελατες κεφαλαιουχικων εταιρειων . αφηστε λοιπν συναδελφοι τα ταξι στους ψιλικατζηδες "λογιστες" , δε θα πλουτισουμε οθτε καν θα βγαλουμε τα προς το ζην με τετοιους "πελατες"......
 13. Upvote
  tsitsagas reacted to billakos in Η αναλυτική κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης με τις δαπάνες που δεν αναγνωρίζονται καθώς και κατάσταση με τις δηλώσεις και τους οφειλόμενους φόρους, που πρέπει να συμπληρώσουν οι λογιστές φοροτεχνικοί   
  Καλημέρα και καλή εβδομάδα,
  Το ΦΠΑ που προκύπτει από τον πίνακα διακανονισμού και κατά τα λοιπά το υπόλοιπο του έτους είναι πιστωτικό (που με τον διακανονισμό όμως γίνεται χρεωστικό), το εμφανίζουμε στον πιν IV στο ΦΠΑ ή όχι;
 14. Upvote
  tsitsagas reacted to sarimarina in Η αναλυτική κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης με τις δαπάνες που δεν αναγνωρίζονται καθώς και κατάσταση με τις δηλώσεις και τους οφειλόμενους φόρους, που πρέπει να συμπληρώσουν οι λογιστές φοροτεχνικοί   
  επειδη ειλικρινά σιχαίνομαι και μόνο που βλέπω το θέμα της αναμόρφωσης ,,,και το μονο που επιδιώκω ειναι απλα να φυγει.....κι ας φύγει οπως να ναι.....θελω μια μικρή λεπτομέρεια μονο και μόνο για να μειώσω κατα ένα τα λάθη των καταστάσεων που θα στείλω....γιατι στανταράκι θα ειναι τίγκα στα λάθη....ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ!!!!!
  ερώτηση λοιπον...... μεχρι πότε αν εχει αποδοθεί ενας παρακρατηθείς φόρος ειμαστε οκ??
  με ημερομηνια υποβολής της κατάστασης??
 15. Upvote
  tsitsagas reacted to C.F.C. in πρόβλημα με την γγπσ η εφαρμογή φπα δεν λειτουργεί   
  Πρέπει να μπεις με τους κωδικούς του λογιστή και να αποστείλεις για λογαριασμό του νομικού προσώπου.
 16. Upvote
  tsitsagas reacted to RENIA21 in πρόβλημα με την γγπσ η εφαρμογή φπα δεν λειτουργεί   
  Ρε εδώ μας δίνει χρόνο το σύστημα να απολαύσουμε το χιονιακι εσείς τον Ηλάκο εγώ την βροχούλα ο άλλος τι γκρινιάζετε εμάς σκέφτονται οι άνθρωποι και ρίχνουν το σύστημα και δεν μπορούμε να στείλουμε τίποτε, άλλωστε ξέρουν πως είμαστε supermans εγκαίρως θα τα έχουμε όλα έτοιμα και θα μας δώσουν last moment και μια παρατασούλα για όσους δεν τα κατάφερα... πίστεψαν ρίσκαραν στο όνειρο μιας παρατασούλας και δεν ξημερώθηκαν στο pc στέλνοντας ΦΠΑ ΦΜΥ Ε9 κλπ
 17. Upvote
  tsitsagas reacted to All Bandy in πρόβλημα με την γγπσ η εφαρμογή φπα δεν λειτουργεί   
  Καλημέρα!
  Τρέχει τίποτα με την εφαρμογή ΦΠΑ ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα?
 18. Upvote
  tsitsagas reacted to RENIA21 in κολλάει το taxis στις περιοδικές....   
  Κολλάει απίστευτα 2 ΦΠΑ προσπαθώ να στείλω εδώ και ώρα και με πετάει συνέχεια έξω τα νεύρα μου
×
×
 • Create New...