Προς το περιεχόμενο

kotlistianos

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  3.045
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  12

kotlistianos last won the day on 12 Ιανουαρίου

kotlistianos had the most liked content!

1 Ακόλουθος

Σχετικά με τον kotlistianos

 • Κατάταξη
  *
 1. Καμία αλλαγή ακόμη... Αναμένουμε..
 2. Και αν πάρεις τηλ σε άλλη επιθεώρηση θα σου πουν άλλα.. Στην πράξη προσωπικά αν είναι πριν τις 15 υπολογίζω την αύξηση τον τρέχων μήνα Αν είναι μετά τις 15 τον επόμενο...
 3. Ναι δεν λέμε κάτι διαφορετικό.. Απλά ο ΕΦΚΑ πως θα δει ότι ο φορολογούμενος έχει ζημιές απ την πρώτη χρονιά χωρίς να γίνει η εκκαθάριση της δήλωσης έτσι ώστε να του χρεώσει μόνο τα 10 €?
 4. Έχω κι εγώ παρόμοια περίπτωση αυτές τις μέρες... Στον ΟΑΕΕ ο υπάλληλος μου είπε ότι ακόμα και ζημιές να δηλώσει θα πληρώνει το 167/μήνα..(εννοείται ότι δεν ισχύει αυτό) Η λογική λέει ότι το 2018 θα πληρώνει 167/μήνα και όταν κάνει δήλωση το 2019 και αν δηλώσει ζημιές τότε θα συμψηφιστούν οι εισφορές που πλήρωσε με το 10 € που θα προκύψει και τα υπόλοιπα θα τα ζητήσει(??) σαν αχρεωστήτως καταβληθέντα.
 5. Θέλουν από το πρόγραμμα να φαίνεται πότε τελειώνουν οι συμβάσεις...και να φαίνεται στην κατάσταση συμφωνητικών. Εκεί είναι το πρόβλημα..δεν κοιτάνε τι γράφει το χειρόγραφο...
 6. http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Help/FAQsPages/FAQS_symfonitika Η εφαρμογή δεν προβλέπει την υποβολή τροποποιητικών καταστάσεων σε περίπτωση λάθους. Σε περίπτωση καταχώρησης λάθος εγγραφών ο επιτηδευματίας μπορεί να υποβάλλει εκ νέου καινούργια κατάσταση καταχωρώντας μόνο τις εγγραφές της αρχικής κατάστασης που επιθυμεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει και να περιγράψει στο πεδίο «Λοιπές Παρατηρήσεις» το λόγο της εκ νέου υποβολής. Έχω στείλει αρχικό πίνακα εμπρόθεσμο για το τρίμηνο 01/07/17-30/09/17 Θέλω να τροποποιήσω κάποιες συμβάσεις που εκ παραδρομής δεν σημειώθηκε η ημερομηνία λήξης(δεν είναι απαραίτητο αλλά μου το ζητάνε από ένα πρόγραμμα) Έχει πρόστιμο η τροποποίηση? Αν ναι ..θεωρώ θα έχει ένα ανά/υποβολή και όχι ένα πρόστιμο ανα τροποποιηθείσα σύμβαση. Ευχαριστώ!
 7. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ !!!!!

  Συνάδελφοι τι χρεώνετε για το μέρισμα?
 8. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

  Θα υποβάλεις δήλωση για κάποιον που αποβίωσε μέσα στο 2017?
 9. Μα έτσι κι αλλιώς τότε και συμφωνητικό να κάνεις ...απ τη στιγμή που θα έρθει ο έλεγχος και δει τις εγγραφές στο λογισμικό σου πάλι θεωρητικώς θα έχεις πρόβλημα.. Δοκίμασε να το στείλεις όπως λες αλλά έχω την εντύπωση ότι θα στο πετάξει εκπρόθεσμο... Υ.Γ Στη θέση σου θα το έκανα αβαβα που λένε..
 10. Λογικά αν δοκιμάσεις να το στείλεις θα στο πάρει εκπρόθεσμο.. Στη θέση σου θα το άφηνα "κενό" το προηγούμενο τρίμηνο και θα έκανα συμφωνητικό π.χ από 01/10-εως.. Στο τέλος όμως θα τιμολογούσα και το τρίμηνο 01/07-30/09. Ετσι κι αλλιώς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε συμφωνητικά με τους πελάτες μας..
 11. https://www.taxheaven.gr/acforum/topic/98779-ηλεκτρονική-υποβολή-συμφωνητικών-απορίες-διευκρινήσεις/
 12. Μπαίνω σε αφμ πελατών και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Η δυνατότητα εισαγωγής ΕΤΛ για τον ΑΦΜ σας θα ενεργοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος συνάδελφος?
 13. Μα δε νομίζω να προκύπτει από κάπου ότι αν ένας καθηγητής δουλεύει σε δύο φροντιστήρια ...οι αμοιβές απ τον δεύτερο εργοδότη είναι προσθετες.. Θεωρώ ότι είναι τακτικές και στους δύο.
 14. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ Ι.Χ ΑΓΟΡΑ

  Επίσης σε παρόμοιες περιπτώσεις στέλνω και τον ενδιαφερόμενο μια βόλτα από το μηχανολογικό να ρωτήσει αν μπορεί βάσει του ΚΑΔ της επιχείρησης. Τους λέω χαρακτηριστικά " Είναι θέμα του μηχανολογικού..δεν είναι φορολογικό" Έτσι να κάνουν κι αυτοί καμιά δουλειά...να πάνε και σε καμιά υπηρεσία ...
×