Προς το περιεχόμενο

kotlistianos

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  3.126
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  16

kotlistianos last won the day on 1 Αυγούστου

kotlistianos had the most liked content!

1 Ακόλουθος

Σχετικά με τον kotlistianos

 • Κατάταξη
  *

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Στο τμήμα εσόδων να γίνει ο συμψηφισμός, απλά με την ταυτότητά τους ένας απ τους δύο.
 2. Στην τοπική ΔΟΥ εδώ και 2-3 χρόνια τουλάχιστον αυτό ζητάνε.. Μιά βεβαίωση απ τον ΕΦΚΑ που να αναφέρει ότι ο επαγγελματίας είναι ασφαλισμένος(ΟΧΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ)
 3. Πλέον ζητάνε μία βεβαίωση ότι απλά είσαι ασφαλισμένος στον ΕΦΚΑ. Δε ζητάνε ασφαλιστική ενημερότητα...
 4. Σεπτέμβρης 2018 4ΔευτέρεςΧ2Χ6,7=53,6 4Τρίτεςχ1χ6,7=26,8 Σύνολο:80,4 80,4/8ΗΜΈΡΕς=10,05 μέσο ημερομίσθιο<11,06 Άρα 80,4/11,06=7 ένσημα και εισφορές στα 80,4 https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/41202
 5. Δύο λύσεις Ή το αφήνεις ως έχει να εκκαθαριστεί στην δήλωση φορ εισοδημ ή κάνεις αναδρομικά παρακράτηση του φόρου. Το δεύτερο θεωρώ είναι πιο σωστό.
 6. kotlistianos

  Αλλαγη ωρών εργασίας

  Τροποποίηση σύμβασης για μετατροπή από πλήρη σε μερική απασχόληση μέσα σε 8 ημέρες. Πριν την αλλαγή τροποποιητικό ωραρίου. Υ.Γ Συνήθως στέλνω τροποποιητικό μισθού και γράφω στις παρατηρήσεις ότι η αλλαγή μισθού προέκυψε από αλλαγή ωραρίου. ΑΛΛΑ τον στέλνω πριν την αλλαγή του ωραρίου για να είμαι καλυμμένος..δεν περιμένω το 15νθήμερο..
 7. Αν η αμοιβή τους είναι πιο κάτω από τα 25 Χ τ.η εγώ θα τους ασφάλιζα στο μεγαλύτερο δηλαδή στα 25 χτ.η Το ικα τα θέλει όλα δικά του...
 8. Πήγαινε πρώτα στο ΙΚΑ κάνε τη μεταβολή με τη σωστή και λογικά η αλλαγή θα φανεί άμεσα στο ΥΕΚΑ... Αν πάλι δεις ότι δε φαίνεται άμεσα η αλλαγή ..στείλε την πρόσληψη να είσαι καλυμμένος και κάνε μια γνωστοποίηση στην επιθεώρηση με το πραγματικό γεγονός.
 9. Υπάρχει κάποιος ΚΑΔ που μπορεί να κάνει κάποιος έναρξη σαν personal trainer? Θα πηγαίνει σε σπίτια κυρίως και σε εξωτερικούς χώρους να παραδίδει μαθήματα..
 10. Αν η τιμή είναι προκαθορισμένη από πριν π.χ 1000 άτομα Χ 20 €/άτομο κόψε μία ΑΛΠ απ την ταμειακή με την αποστολή των προιόντων απ την έδρα στο χώρο της εκδήλωσης. Επίσης καλό είναι να γίνει και ένα συμφωνητικό.. Μια πρώτη άποψη με επιφύλαξη γιατί δεν είχα ποτέ τέτοια περίπτωση.
 11. Παρόμοια περίπτωση κι εγώ με πολυμηχάνημα canon..άλλαξα από κεφαλαία σε μικρά και όλα οκ!
 12. kotlistianos

  Αμοιβές Διαχειριστή ΙΚΕ - ΕΦΚΑ

  https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/40285
 13. kotlistianos

  Αμοιβές Διαχειριστή ΙΚΕ - ΕΦΚΑ

  Μόνο αν είναι Μονοπρόσωπη η ΙΚΕ θα πληρώσει και στα μερίσματα!
 14. kotlistianos

  Αμοιβές Διαχειριστή ΙΚΕ - ΕΦΚΑ

  Θα πληρώσει ΕΦΚΑ βάσει του άρθρου 39 για τις αμοιβές διαχείρισης.
×