Jump to content

Katerina15

simple Members
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reputation Activity

 1. Upvote
 2. Upvote
  Katerina15 reacted to doctor in έντυπο ε8 Ειδικό βιβλίο τροποποίησης ωραρίου και υπερωριών   
  Με βάση το προϊσχύον καθεστώς που εν προκειμένω μας καλύπτει αφού αφορά την ουσία και όχι τον τύπο (έγγραφο ή ηλεκτρονικό) της δηλώσεως των τροποποιήσεων του ωραρίου:
    
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣΤΜΗΜΑ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝΤαχ. Δ/νση :Σταδίου 29Ταχ.Κώδικας :10110-ΑθήναΤηλ :2131516036, 2131516077Αθήνα, 27-02-2014Αρ.πρ.: 6476/137ΕΓΚΥΚΛΙΟΣΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΘΕΜΑ: Οδηγίες για την εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 του άρθρου14 του Ν. 4225/2014 (Α’ 2), σχετικά με το «Ειδικό Βιβλίο τροποποίησης ωραρίουεργασίας και υπερωριών».  
  [...]
   
   
  Πιο συγκεκριμένα ο εργοδότης δύναται να νομιμοποιεί κάθε αλλαγή ήτροποποίηση του ωραρίου εργασίας ή της οργάνωσης του χρόνου εργασίαςτων εργαζομένων του, που προκύπτει στο πλαίσιο οργάνωσης καιλειτουργίας της επιχείρησης ή εκμετάλλευσης ή εργασιών εν γένει, μόνο μετην καταγραφή της στις στήλες του «Ειδικού Βιβλίου τροποποίησης ωραρίουεργασίας και υπερωριών». Συνεπώς, το Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» δε θα δέχεταιηλεκτρονικά το τροποποιητικό έντυπο Ε4, μετά την αναμενόμενη δημοσίευσητης τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 28153/126/28-08-2013 (Β΄2163) Απόφασηςτου Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.Διευκρινίζεται ότι στις αλλαγές ή τροποποιήσεις αυτές περιλαμβάνονταικαι αυτές που αφορούν την παροχή πρόσθετης εργασίας σε περιπτώσειςμερικής απασχόλησης τηρουμένων των σχετικών διατάξεων της παραγράφου11 του άρ. 38 του ν.1892/1990 (101 Α’) όπως έχει αντικατασταθεί και ισχύει.Στις εν λόγω αλλαγές ή τροποποιήσεις δεν περιλαμβάνεται ηπραγματοποίηση υπερεργασιακής απασχόλησης κατά τις κείμενες διατάξεις.
 3. Upvote
  Katerina15 reacted to Trip_Accountant in αποστολη βεβαιωσεων ελευθεριων επαγγελματων μεσω ταχις   
  Α Ι Σ Χ Ο Σ
   
  Μια εφαρμογή οριστικής ΦΕΕ έπρεπε να βγάλουν για όσες αμοιβές έχουν παρακράτηση φόρου μόνο και τέλος.
  Τι τις θέλουν τις βεβαιώσεις και μάλιστα για όλες τις αμοιβές;
  Να δείτε που θα ανοίξουν και οριστικές ΦΕΕ και θα ξανακάνουμε την ίδια ακριβώς διαδικασία.
  Χαμένες εργατωρες , ανούσιες διαδικασίες...
 4. Upvote
  Katerina15 got a reaction from mk83 in ΥΠΟΒΟΛΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΕΙΣΟΔ.ΑΠΟ ΕΜΠΟΡ.ΕΠΙΧ.   
  ...ΥΠΟΜΟΝΗ! μου είπε giochr.
  Είναι στο αρχικο σταδιο και να τους ενημερωνουμε για τα σφαλματα.
  Θεωρητικα περιμενουν αναβαθμιση μετα τα παραπονα μας!
 5. Upvote
  Katerina15 reacted to HARYK in τρίμηνες καταστάσεις επιτηδευματιών για απλογραφικά;   
  Κι εγώ στους "μερικούς" ανήκω.
  Καλησπέρα Μαρία και Μαρία
   

 6. Upvote
  Katerina15 reacted to giochr in ΥΠΟΒΟΛΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΕΙΣΟΔ.ΑΠΟ ΕΜΠΟΡ.ΕΠΙΧ.   
  τα παράπονά μας μέσω Twiter ελπίζω να τα θέλουν...
  αλλά η υποβολή υποτίθεται έχει ξεκινήσει από 27/1/14...
  σε πιο θεό να το κάνουμε το τάμα???...αυτοί δεν έχουν θεό...ιερά και όσια...
   
  ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση 
 7. Upvote
  Katerina15 reacted to PROAKIS in ΤΕΑΥΕΚ -ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 1/12/2013   
  φρέσκα νέα.
   
  οι εισφορές των επικουρικών που αφορούν μονές ημέρες ,πληρώνονται στην τράπεζα ξεχωριστά.
   
  αντίθετα των υπολοίπων ημερών πάνε στην Α.Π.Δ. και ως εκ τούτου πληρώνονται όλα μαζί ,ειδικά όμως οι εισφορές κάθε Παρασκευής διαχωρίζουμε το ΤΑΠΙΤ και το πληρώνουμε στο γκισέ του ταμείου,χωρίς να ενδιαφέρει αν η μέρα αυτή είναι μονή ή όχι.
 8. Upvote
  Katerina15 reacted to geooo in Εκπρόθεσμες δηλωσεις - Θέλουμε μια ξεκάθαρη απάντηση γρήγορα   
  Αγαπητοι συναδελφοι
   
  Δεν μπορουμε να δουλεψουμε με αυτες τις συνθηκες...
   
  Ας μας πει με καποιον τροπο ενας αρμοδιος αν εχουν προστιμο
  οι εκπροθεσμες του Δεκεμβριου και του Δ τριμηνου 2013.
   
  TWITER θα ειναι, εισοδος με το ζόρι στο γραφειο του Θεοχαρη και απαιτηση
  ξεκαθαρης απαντησης, ερωτηση στην TV, ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ....
   
  ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΣΚ...
   
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
  'Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ....
 9. Upvote
  Katerina15 reacted to doctor in Το ΤΕΑΥΕΚ/ΤΕΑΙΤ μας τέλειωσε. Οι κρατήσεις παραμένουν ως είχαν;   
  Άντε ρε λεβέντες στο ΙΚΑ, θα την τελειώσετε αυτή τη ρημάδα την εγκύκλιο; Άντε, 16  ο μήνας μ.χ.
 10. Upvote
  Katerina15 got a reaction from yiannkamp in TA NEA ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ 1/1/2014 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ   
  μια από τα ίδια συνάδελφε.
  Είναι τραγικά τα πρόστιμα και δυστυχώς οι επαγγελματίες που συνηργαζόμαστε έχουν και θέλουν να εχουν άγνοια κινδύνου.
  Δε θα βρεθώ εγώ στη μέση να βαράνε τον αγγελιοφόρο.
  Μακάρι να μπορέσω να φυγώ και πολύ σύντομα.
  Τα πρόστιμα ειναι εξοντωτικά και ανόητα!!!
 11. Upvote
  Katerina15 reacted to Κωνσταντίνα in TA NEA ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ 1/1/2014 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ   
  Πόσοι συνάδελφοι σκέφτονται σοβαρά να κλείσουν τα γραφεία τους; Εγώ εξετάζω ήδη αυτό το ενδεχόμενο.
 12. Upvote
  Katerina15 reacted to WIL in Κατάργηση πρόσθετων βιβλίων των υπόχρεων του άρθρου 4 παράγραφος 23   
  Από την ΠΟΛ έρχομαι και στην κορφή κανέλα.
 13. Upvote
  Katerina15 reacted to doctor in Πρόστιμο 10.550€ για ξεχασμένο εργαζόμενο?   
  Αγαπητοί συνάδελφοι, όπως έχω ξαναγράψει, θεωρώ πως πρόκειται περί ατυχούς διατύπωσης του νομοθέτη. Αν διαβάσει κανείς την αιτιολογική έκθεση  αλλά και την "έκθεση αξιολόγησης συνεπειών ρύθμισης" του ψηφισθέντος νομοσχεδίου, θα καταλάβει ότι εννοεί αποκλειστικά και μόνο την περίπτωση κατά την οποία ένας πονηρά σκεπτόμενος εργοδότης αποστέλλει τον πίνακα προσωπικού για να γλιτώσει τις κυρώσεις της ΥΑ 27397/2013 και στη συνέχεια δεν αποστέλλει ΑΠΔ για τους εργαζόμενους που δήλωσε. Δεν αφορά δηλαδή ο νέος νόμος και τις περιπτώσεις όπου ένας εργαζόμενος δεν εμπεριέχεται στο αρχείο της ΑΠΔ είτε δικαιολογημένα (ασθένεια, εγκυμοσύνη, άδεια άνευ αποδοχών κ.λπ.) είτε αδικαιολόγητα (λάθος του λογιστή), αλλά μόνο την περίπτωση που ο εργοδότης συνειδητά και με δόλο δεν ασφαλίζει τον εργαζόμενο ενώ έχει αποστείλει τον πίνακα προσωπικού και την πρόσληψη στην Εργάνη.
   
  1. Αν διαβάσετε το σκεπτικό της αιτιολογικής έκθεσης θα αντιληφθείτε ιδίοις όμμασι τι ακριβώς έπρεπε να νομοθετηθεί. Θεωρώ επιβεβλημένο να σταλεί έγγραφο ερώτημα στο Υπουργείο Εργασίας ευθύς αμέσως μετά την δημοσίευση του νόμου στο Φ.Ε.Κ. ώστε έτσι να εκμαιεύσουμε άμεση απάντηση του Υπ.Εργασίας και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
  Το σημείο της αιτιολογικής έκθεσης που μας αφορά:
   
  "2. Το φαινόμενο της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας αναμφισβήτητα έχει δυσμενείς και πολυεπίπεδες επιπτώσεις, καθώς υπονομεύει και ακυρώνει πρώτα και κύρια τα δικαιώματα και την προστασία των εργαζομένων, αποδυναμώνει τα δημόσια έσοδα και την χρηματοδοτική επάρκεια του ασφαλιστικού συστήματος, νοθεύει τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των επιχειρήσεων και υπονομεύει καίρια τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Η ανάληψη δράσης για την καταπολέμηση των φαινομένων της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας ανταποκρίνεται στις κυβερνητικές δεσμεύσεις για δημιουργία συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού και ανάπτυξης, με παράλληλο σεβασμό στην προστασία του συνταγματικού δικαιώματος της εργασίας. Με το καθορισθέν με την υπ' αριθμ. 27397/122/19.8.2013 υπουργική απόφαση κανονιστικό πλαίσιο, προβλέφθηκαν υψηλές διοικητικές κυρώσεις επιβαλλόμενες άμεσα και κατά δέσμια αρμοδιότητα των Επιθεωρητών εργασίας με σκοπό την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας σε όλες τις περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα, τα πρόστιμα για την αδήλωτη εργασία ανέρχονται στο 18πλάσιο του κατώτατου μισθού ανά αδήλωτο εργαζόμενο - 10.549,44 ευρώ για τους άνω των 25 ετών αδήλωτους εργαζόμενους και 9.197,10 ευρώ για τους κάτω των 25 ετών - και οι κυρώσεις αυτές επιβάλλονται άμεσα και επιτόπια ως ευθέως αποδεικνυόμενες παραβάσεις. Η προστασία της εργασίας αποτελεί την ουσιαστική και στέρεα βάση της υγιούς μακροχρόνιας ανάπτυξης της χώρας και ξεκινά από την ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων.

  Συνεπώς, η επίσημη δήλωση του εργαζόμενου αποτελεί αναγκαία μεν συνθήκη αλλά δεν προστατεύει καθ' ολοκληρίαν το αδύναμο μέλους της συμβάσεως εργασίας, που είναι αναμφίβολα ο εργαζόμενος. Η πλήρης προστασία του εργαζόμενου συντελείται όταν ο τελευταίος καλύπτεται και ασφαλιστικά για την εργασία που προσφέρει. Για το λόγο αυτό με την προτεινόμενη διάταξη του άρθρου 2 επεκτείνεται το πρόστιμο που προβλέπεται στην υπ' αριθ. 27397/122/19.8.2013 υπουργική απόφαση και σε εκείνον τον εργοδότη που αν και προέβη σε δήλωση του εργαζόμενου στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» δεν συμπεριέλαβε τον εργαζόμενο στην αντίστοιχη Α.Π.Δ., με αποτέλεσμα ο τελευταίος να στερείται της ασφαλίσεως για την εργασία που παρέχει. Η ασφάλιση του εργαζόμενου αποτελεί δικαίωμά του, και μάλιστα συνταγματικά κατοχυρωμένο, η δε αυξημένη παραβατικότητα επιτάσσει τη λήψη αυστηρών μέτρων προκειμένου να διασφαλιστούν τόσο τα δικαιώματα των εργαζομένων όσο και το δημόσιο συμφέρον με την οριστική παύση της αιμορραγίας των ασφαλιστικών φορέων αλλά κυρίως, με την εμπέδωση ασφαλιστικής συνειδήσεως. Η συμμόρφωση στη νομιμότητα και η εκπλήρωση των υποχρεώσεων συνιστά ακρογωνιαίο λίθο μιας ευνομούμενης πολιτείας".
   
  Όλη η αιτιολογική έκθεση εδώ: http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/17461
   
  2. Στην "έκθεση αξιολόγησης συνεπειών ρύθμισης" που συνέταξε για λογαριασμό του Υπ.Εργασίας η κ.Δεδούλη Άρτεμις, Γενική Διευθύντρια Κοινωνικής Ασφάλισης, αναφέρεται σχετικά με το άρθρο 2: "Με την προτεινόμενη διάταξη επεκτείνεται το πρόστιμο που προβλέπεται στην υπ'αριθ.27397/122/19-08-2013 υπουργική απόφαση και σε εκείνον τον εργοδότη που αν και προέβη σε δήλωση του εργαζόμενου στο Πληροφοριακό Σύστημα "ΕΡΓΑΝΗ" δεν συμπεριέλαβε τον εργαζόμενο στην αντίστοιχη Α.Π.Δ. με αποτέλεσμα ο τελευταίος να στερείται της ασφαλίσεως για την εργασία που παρέχει".
  Ολόκληρη η έκθεση αξιολόγησης βρίσκεται στα πρακτικά της Βουλής: http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/8269626.pdf
   
  Το όλο ιστορικό του νέου νόμου, από την αρχή, μπορείτε να το δείτε μέσα από τα πρακτικά της βουλής εδώ: http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Psifisthenta-Nomoschedia?law_id=82e02b7f-5eeb-4d2b-9043-77a23dc11d90
   
  Συνεπώς, νομίζω ότι οι σύλλογοί μας πρέπει να πιέσουν ώστε στις επικείμενες εφαρμοστικές εγκυκλίους που θα εκδοθούν για κάποια άλλα άρθρα του νόμου (π.χ. 1,4,14) να συμπεριλαμβάνεται οπωσδήποτε η απαραίτητη διευκρίνιση για το τι ακριβώς αφορά το πρόστιμο του άρθρου 2.
  Μέχρι να διευθετηθεί το θέμα, αν στο μεσοδιάστημα βρεθεί κάποιος συνάδελφος αντιμέτωπος με κάποιον ελεγκτή του ΙΚΑ που πιθανόν να διαβάσει τον νόμο καθαρά γραμματικά, καλό είναι να έχει και το υλικό που παρέθεσα και να του το δείξει.
 14. Upvote
  Katerina15 reacted to ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ in Πρόστιμο 10.550€ για ξεχασμένο εργαζόμενο?   
  Συνάδελφοι ο σύλλογος μας  (Χανίων) έχει δικηγόρο και θα το δούμε σύντομα. 
  Θα σας ενημερώσω αν τίθεται θέμα να προχωρήσουμε ώστε να συνυπογράψουμε όλοι. 
 15. Upvote
  Katerina15 reacted to DAS in Πρόστιμο 10.550€ για ξεχασμένο εργαζόμενο?   
  Ασφαλιστικα μέτρα ......... αγωγη ........ η τί άλλο ............
  και να προτείνουμε τα παραπάνω αντίμετρα του Χρήστου ,
  για την κάλυψη του μέτρου όπως την σοφίστηκαν στο υπουργείο
  δεν είμαστε ικανοι να κάνουμε ????
   
  Τόσο @!*!κία πια πρέπει να μας δέρνει κάθε φορά ???
   
  Αλλα τί λέω ο @#%!κας , εδω πήγαμε στον επιθεωρητη δημόσιας διοίκησης ,
  εδω καταθέσαμε μηνυτηριες αναφορές ,
  εδω ο Σύλλογος Χανίων καταθέτει ασφαλιστικα μέτρα και υπογράφουν καμια δεκαριά ,
  εδω ο Σύλλογος Σάμου καταθέτει μήνυση και υπογράφουμε μάρτυρες 3-4
  εδω γενικότερα φυσάει ένας αέρας που παγώνει .......
   

   
   
  ΥΓ. Αμα έχετε όρεξη δηλώστε συμμετοχές να ανοιξουμε θέμα στην ομάδα παρέμβασης
  να μετρηθουμε ......... να οργανωθούμε και να προχωρήσουμε .
 16. Upvote
  Katerina15 reacted to doctor in ......Το σύνολο των υποβαλλομένων μηνιαίων ΑΠΔ θα ελέγχεται προκειμένου να διαπιστώνεται η απόλυτη ταύτιση των δηλωθέντων μονάδων εργασίας στο σύστημα Εργάνη.....   
  Όλοι αυτοί οι απίστευτοι φορο-εισφοροεισπράκτορες του Σουλτάνου είναι κι αυτοί διασταύρωση: χαλασμένων φαναριών.
  Πολύ σωστά αναφέρθηκαν κάποιες περιπτώσεις και υπάρχουν χιλιάδες ακόμα: π.χ. τι διασταύρωση θα κάνετε ωρέ λεβέντες με τους σερβιτόρους που δηλώνονται με το ημερομίσθιο της ΕΓΣΣΕ στην Εργάνη και στο ΙΚΑ ως μισθός εμφανίζεται το τ.η. επί τις ασφαλιστικές ημέρες;
  Α βρήκα λύση. Μιλήστε με τον Θεοχάρη για να συνδέονται και οι ταμειακές μηχανές με το σύστημα και έτσι να βγαίνουν αυτόματα και τα ποσοστά των σερβιτόρων...
  Επίσης, πρακτική ΤΕΙ και τόσες άλλες περιπτώσεις.
  Τέλος, το σημαντικότερο: αφού ρε μάγκες τα νυχτερινά και οι Κυριακές και οι αργίες παίζουν όλα μαζί με τις κανονικές αποδοχές σε έναν κουβά που φεύγει στην ΑΠΔ με τύπο αποδοχών 01. Τι να συγκρίνετε εκεί μέσα;
  Σταματάω γιατί συγχύστηκα πάλι. Αει σιχτίρ...
 17. Upvote
  Katerina15 got a reaction from ritakom in Τροποποιητική Προσωρινής ΦΜΥ ηλεκτρονικά   
  Μην αγχωνεσαι.
  Βαλε κανονικα τα 130 ευρω και η ταυτοτητα πληρωμης θα σου βγαλει τη διαφορα με το φορο που εχεις ηδη πληρωσει.
  Το εχω ηδη κανει εγω σε δικη μου παρομοια περιπτωση
 18. Upvote
  Katerina15 reacted to KABONTOROS in Εξαήμερη εργασία σύμφωνα με τον ν.4093/12 από 1/1/2013   
  Tα 25 τα κολλάμε λόγω του 20% της έκτης μέρας ,έτσι και αλλιώς ,τι να αλλάξει?
 19. Upvote
  Katerina15 reacted to SOULIS in E9 ---- Συγνώμη, εσείς μπορείτε να μπείτε να δουλέψετε?   
  Παρακαλείτε όποιος συνάδελφος έχασε περιουσιακή κατάσταση κάποιου ΤΣΙΚΟΥ από τα Ιωάννινα..
  να μου επιστρέψει την περιουσιακή κατάσταση του δικού μου πελάτη και να πάρει πίσω τα δικά του ακίνητα.
 20. Upvote
  Katerina15 reacted to M.Sioumis in ΕΚΤΗ ΦΑΣΗ: Στην επιείκεια του κυρίου Θεοχάρη, θα απαντήσουμε με ομαδικές αγωγές κατα του Δημοσίου   
  Αντιγράφω απο πρότασή μου που είχα καταθέσει εδώ την 03/07 αλλα δεν ακολουθήσατε....
   
  "Εγώ πρότεινα χθές ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ με αίτημα να μην θεωρηθεί ΤΙΠΟΤΑ εκπρόθεσμο, διότι δεν παίζει το κωλοσύστηματους.
  Ας ορίσει ο δικαστής ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ να βεβαιώσει την κατάσταση και μετά θα τους δείξω ....πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος.....
  Εδώ και τώρα, εγώ ξεκινάω με τον δικηγόρο μου...."
   
   
  ...οπότε όχι μόνον μεσα..... αλλά και ότι άλλο χρειαστεί....
 21. Upvote
  Katerina15 reacted to 1959 in Πέμπτη ΦΑΣΗ: "Φορολογικές δηλώσεις; Διάλειμμα τέλος ! Τα κεφάλια μέσα ...." (23/7 έως η ψυχή να βγει, μαζί με την Ομοσπονδία μας ...)   
  ΠΙΤΣΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
   
                                                                                             ΓΙΑΤΙ,
   
                 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΣΤΗΣ Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ?
   
                                                          ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ .ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ,
                                           
                                                  ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ !!!!
   
                             ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ !!! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ??
                                           
                                                    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .
    
               ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ !!! ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ    
                       ΘΑ   ΜΑΣΑΜΕ !!!
   
                ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,Η ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑ  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
    
               Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ,ΟΧΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ?
                                           
                                                 ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ  !!!
                                                                            ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.
                               ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!!ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ !!!!
   
                                          ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ?
   
                             ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΩ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ !!!
    
                      ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ,ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ !!
   
                                     ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ Ο ΤΑΔΕ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ !!!
                                                                         ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ !!
    
                                              ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!
   
             ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ !!!
   
                                     ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ !!!  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!
   
            
                    Γιαννης,
                    Κυκλαδες.
 22. Upvote
  Katerina15 reacted to ppanos in Τέταρτη ΦΑΣΗ: Αποχή 16/7-22/7 μαζί με την Ομοσπονδία και 37 Συλλόγους της Χώρας...   
  προτείνω μία παράλληλη δράση...
  να υποβάλλουμε όλες τις δηλώσεις μόνο με τον κωδικό 049 συμπληρωμένο, και παράλληλα όλες τις δηλώσεις να τις καταθέσουμε στις ΔΟΥ εμπρόθεσμα με συμπληρωματικές. Μια απλή εκτύπωση από τα προγράμματά μας και το πακέτο των δικαιολογητικών αρκεί...
  Ας βρούνε αυτοί τον χρόνο μετά να τις καταχωρίσουν και να τις εκκαθαρίσουν...
  Αφού θέλουν απλώς να δούνε νούμερα υποβολών στο ΤAXIS, ας τους εξυπηρετήσουμε...
 23. Upvote
  Katerina15 got a reaction from TAG-AMAL in GSIS-ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ?   
  ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
  Μην διστασεις, το εννοω.
  Αν τα οργανα και οι οργανωσεις μας δε θελουν να κινηθουν νομικά ΕΓΩ ΘΕΛΩ.
  Αει στο καλο πια.
  Με παιδι αρρωστο 39,5 πυρετο και παρακαλαω για τα αυτονοητα.
 24. Upvote
  Katerina15 got a reaction from xoroxronos in GSIS-ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ?   
  ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
  Μην διστασεις, το εννοω.
  Αν τα οργανα και οι οργανωσεις μας δε θελουν να κινηθουν νομικά ΕΓΩ ΘΕΛΩ.
  Αει στο καλο πια.
  Με παιδι αρρωστο 39,5 πυρετο και παρακαλαω για τα αυτονοητα.
 25. Upvote
  Katerina15 got a reaction from eleni1981 in GSIS-ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ?   
  ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
  Μην διστασεις, το εννοω.
  Αν τα οργανα και οι οργανωσεις μας δε θελουν να κινηθουν νομικά ΕΓΩ ΘΕΛΩ.
  Αει στο καλο πια.
  Με παιδι αρρωστο 39,5 πυρετο και παρακαλαω για τα αυτονοητα.
×
×
 • Create New...