Προς το περιεχόμενο

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

simple Members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  46
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με τον ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

 • Κατάταξη
  ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ακυρο....................ευχαριστώ για την παρατήρηση
 2. Γειά σας Στο παραπάνω ερώτημα βλέπω απόψεις συναδέλφων και δεν βλέπω οτι το ερώτημα είναι υπό επεξεργασία. Να περιμένω απάντηση απο την ομάδα επιλυσης???
 3. Γειά σας Στο παραπάνω ερώτημα βλέπω απόψεις συναδέλφων και δεν βλέπω οτι το ερώτημα είναι υπό επεξεργασία. Να περιμένω απάντηση απο την ομάδα????
 4. Γεια σας. Αν αποφασίσω να δώσω πρίμ τέλος του χρόνου ένα μισθό η δύο στο προσωπικό μου τι υποχρεώσεις υπάρχουν?? 1) Ασφαλίζεται κανονικά στο ΕΦΚΑ σαν μισθοδοσία?? 2) Φορολογείται κανονικά ο εργαζόμενος μαζί με την υπόλοιπη μισθοδοσία η θα θεωρηθεί σαν αυτοτελή φορολόγηση μετά την παρακράτηση του προβλεπόμενου φόρου?? 3) Υπάρχει υποχρέωση παρακράτησης φόρου εφ άπαξ η θα προστεθεί με την υπόλοιπη μισθοδοσία και θα πάει η παρακράτηση βάσει κλίμακας?? 4) Η επιχείρηση έχει υποχρέωση να λάβει από πριν κάποια απόφαση ( σαν ΟΕ η ΑΕ η ΙΚΕ) και να την γνωστοποιήσει από πριν σε κάποια υπηρεσία για να αναγνωριστεί το έξοδο?? Ευχαριστώ.
 5. Γεια σας. Έχουμε πελάτη ο οποίος αγοράζει εμπορεύματα-ρούχα από Ελλάδα και από Τουρκία. Τους βάζει επάνω μόνο το ύφασμα με την Ελληνική του φίρμα συν χωριστά τη σύνθεση και τη χώρα προέλευσης. Στην αγορά θα θεωρηθεί σαν εμπόρευμα η α ύλη??? Και στη πώληση αντίστοιχα θα καταχωρηθεί στα βιβλία σαν πώληση εμπορεύματος η πώληση προϊόντος??? Ευχαριστώ.
 6. ΚΟΛΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
 7. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΣΤΗ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ.ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ...............ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΡΧΙΣΕΙ Τ Ω Ρ Α.
 8. ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗ??????????? ΚΑΝΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΦΘΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥ .ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ,ΕΣΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ.
×