Jump to content

VATS

Silver members
 • Posts

  433
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by VATS

 1. με προσοχή όμως Δημήτρη. Εξαιρούνται της ασφάλισης οι εταίροι της Κον.Σ.Επ. όταν δεν εργάζονται. όταν εργάζονται υποχρεωτικά ΙΚΑ. που ούτως ή άλλως αποτελεί επιλέξιμη δαπάνη. Εκτός απο το Φ01 010 , πρέπει να κάνουμε ετήσια τακτική Γ.Σ. και να γίνει και διανομή κερδών ?
 2. μπορεί κάποιος να μας πει με ποια απόφαση άλλαξε το "ειδικο στοιχείο παραδοσης αγροτικων προιντων χωρίς φπα" απο χρωμα πράσινο σε χρωμα μπλε ????
 3. Εδώ ο κόσμος καίγεται, ήρθε το ΔΝΤ και έβαλε τη σημαία του στην Ελλάδα και κάποια αριστερά κομματόσκυλα (τα ορφανά του Τσαουσέσκου και του σφαγέα Στάλιν) πιστά στον αφέντη τους βλέπουν τον κίνδυνο στη Χ.Α. Ύπνος βαθύς. Σας αφήνω στη μακαριότητά σας. Για άλλη μια φορά μετρηθήκατε, ζυγισθήκατε και βρεθήκατε ελλιπείς.
 4. Μόνο που ξεχνάς κάτι.. Εδώ δεν έχεις να κάνεις με την ελαφροδεξιούλα της ΔΑΠ και τους βουτυρομπεμπέδες. Επίσης δεν νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι την μαλακία που έγραψες και που δεν συνάδει ούτε με την ηλικία σου, ούτε και την παρουσία σου στο forum όλα αυτά τα χρόνια. Είσαι καλός στο μπλα-μπλά και δεν νομίζω οτι σου ξέφυγε. Λυπάμαι για τη φρασεολογία σου και για σένα τον ίδιο σαν άνθρωπο. Δεν έχεις θρηνήσει μάλλον κάποιον για αυτό γίνεσαι εριστικός.
 5. και έρχεται και ο άλλος ο γνωστός πληκτρολολάγνος και αποκαλεί ναζιστή τον αγωνιστή, τον άνθρωπο που τιμήθηκε με το μέγιστο αξίωμα από την Ελληνική και την Κυπριακή βουλή, τον Γεώργιο Γρίβα. Τον άνθρωπο που πολέμησε για την ανεξαρτησία της Κύπρου με την ΕΟΚΑ. Μάλιστα .... Είσαι ανίδεος και ψεύτης, αδιάβαστος και ανιστόρητος.
 6. O Γερμανόφιλος Λούκυ Λούκ που έχει κάνει σημαία του και banner του και αυτός όπως και τα αφεντικά στα οποία υπακούει σήμα του στο forum, το σήμα του Γερμανικού αδελφικού του κόμματος κατηγορεί για ναζισμό τη Χρυσή αυγή. Ναζισμό δηλαδή Γερμανικό εθνικισμό, δηλαδή η Χ.Α. προασπίζεται τα συμφέροντα του Γερμανικού έθνους. Μάλιστα,μάλιστα αντιλαμβανόμαστε όλοι μας. Και να το link του google παρακάτω μας δείχνει ποιος έχει δεσμούς με Γερμανία και ποιος σταλινοτσολιάς εξυπηρετεί συμφέροντα παγκοσμιοποίησης υιοθετώντας κοινά σύμβολα με τα διεθνή αφεντικά του. Die Linke είναι το μαγαζάκι σου συνάδελφε ? https://www.google.gr/search?hl=el&gs_rn=8&gs_ri=psy-ab&tok=XQ-6tQHa-fy4HJ17xzrLow&cp=5&gs_id=m&xhr=t&q=die+linke&safe=off&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.44770516,d.ZWU&biw=1137&bih=721&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=D2FiUfMdwsPsBoO4gIAM Άρε φουκαράδες, έχετε χάρη που έχω αναλωθεί στη βιοπάλη και σας έχω αφήσει να αλωνίζετε εδώ μέσα. Γατάκια.... Δεν θα σας είχε χωρέσει ο τόπος...
 7. Εν όψει της 30-04-13 καταληκτικής ημερομηνίας για λήψη κλειδαρίθμου, , μήπως θα έπρεπε να υπάρχει μια εφαρμογή στο taxis όπου να τσεκάρουν οι φορολογούμενοι και οι λογιστές αν έχουν ήδη πάρει κλειδάριθμο ή πιο σωστά αν έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία εισόδου τους ? και να μην πηγαίνουν όλοι ξανά στις ΔΟΥ ?
 8. Η γελοιότητα του συστήματος ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει.
 9. Η τακτική του "shock and awe" , σόκ και δέος ελληνιστί,.... σε συνδυασμό με τον αεροψεκασμό
 10. Να πάρουμε ένα παράδειγμα πραγματικό Άρα λήξη σύμβασης 01-01-2010. Την 14-02-2012 έχει λήξει και έχει παρέλθει και το δίμηνο παράτασης ισχύος και το 6μηνο του ν.1876. Παίρνει παράταση ισχύος έως 14-05-2012. Τι σημαίνει ότι
 11. Μια ζωή ταλαιπωρία αυτό το κράτος. Φορολογικά, ασφαλιστικά, εργατικά ... Μπήκε Γερμανός επίτροπος στο Εργασίας ή ακόμα ?
 12. Λέει πουθενα στην ΠΟΛ 1047 ότι "στη ρύθμιση μπορούν να υπαχθούν: - Ληξιπρόθεσμες οφειλές βεβαιωμένες στις ΔΟΥ ή στα Τελωνεία ως τις 31 Δεκεμβρίου 2011." ? ή στον 4038 ?
 13. "Δεν έχετε υποχρεώσεις υποβολής για το συγκεκριμένο έντυπο και για το διάστημα αναζήτησης υποχρεώσεων που επιλέξατε. " ΟΕ με έναρξη στο 2010.
 14. Εχετε λάθος συνάδελφοι. θα το βρω και θα επανέλθω. χαρακτηριστικά αναφέρω εκδότης περιοδικού με οφειλές, είναι και πρόεδρος κάποιου σωματείου ή ένωσης χωρίς οφειλές, και δεν παίρνει ενημερότητα η ένωση στην οποία προεδρεύει.
 15. Ναι πάρτο και σε pdf. Στη Γερμανία το ξέρουν είναι η πρώτη χώρα που το εφάρμοσε, σύμφωνα με τον ΟΑΕΕ A-11.pdf
 16. Γειά σας ο νομισματοκόπος είμαι.. να σας κόψω 10χίλιαρα, ή 10εκατομμύρια ? επι της ευκαιρίας θα ήθελα να προτείνω την διεξαγωγή των ελέγχων στις ΑΕ, απο πιστοποιημένους συναδέλφους λογιστές φοροτεχνικούς, στους οποίους θα ανατίθονται ανα 3ετία και διαφορετικό πακέτο εταιριών προς έλεγχο, τις οποίες θα παρακολουθούν λογιστικά και για τις οποίες θα φέρουν την ευθύνη πιστοποίησης της ορθότητας των δηλώσεων και υποβολής παρακρατούμενων φόρων. όλα μαζί αν τα προσθέσεις βγάζει λογάριθμο 11 888. ΤΥΧΑΙΟ ??? Δεν νομίζω. Γειά σας.
 17. 1. το καταστατικό είναι μια καλή αρχή. 2. Λύση όπως αφηνετε να εννοηθεί της ΟΕ 3. λάβετε υπ'όψη σας την υπεραξία, καθώς όπως λέτε θα κάνει έναρξη ως ατομική, στον ίδιο χώρο.
 18. H ουσία είναι οτι δεκάδες χιλιάδες αντιφυλετιστές απο 40 διαφορετικές οργανώσεις συμμετείχαν στη μαζικότερη συναυλία του είδους, και πορεία..... Τάδε έφη Βήχος ... ο γνωστός (μουσικοσυνθέτης-καφετζής-τροτσκιστής-εβραιολάτρης-κατηγορούμενος για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού κτλ, κτλ) σε δημοσίευση στο indy σας. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μάλιστα, σε σημείο που διαπληκτίζονται ακόμη οι διάφοροι bloggers, για τον ακριβή αριθμό προσέλευσης, ήταν 150 ήταν 160 ή 180 άτομα. 180 άτομα / 40 οργανώσεις = 4,5 άτομα απο κάθε οργάνωση
 19. Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω που διαφωνούμε ... και εγώ αυτή την άποψη υπερασπίζω, της ποσόστωσης στην εισροή μεταναστών, και του καθορισμού ορίων απο την ΕΕ, ως προς τον αριθμό που μπορούμε να δεχτούμε για να αντέχει το σύστημα. μέχρι και νεοταξίτης μοιάζω σήμερα
 20. Δεν καταλαβαίνω γιατί ΠΡΕΠΕΙ κάποιος να "ανήκει" κάπου, όπως λέει ο doctor, στην "άκρα" δεξιά. Ανένταχτοι πατριώτες δηλαδή δεν υπάρχουν? Στις ιδέες δεν υπάρχουν άκρα, και ο όπως λέει και ο Κ.Πλεύρης πρόκειται περι "εκ προθέσεως διαστρέβλωσιν του νοήματος της λέξεως «ακραίος»." "Οι Αρχαίοι Έλληνες απεκάλουν τους Θεούς που είχαν ναούς εις κορυφάς ορέων Ακραίους. Στην Κόρινθον ελατρεύετο η Ακραία Ήρα, είχομεν τον Ακραίον Δία, την Ακραίαν Αφροδίτην κ.τ.λ. Εκ του άκρου (ύψιστον) προήλθον η «ακρότης» που κατά τον Αριστοτέλην αποτελεί: «το άριστον και το ευ» («Ηθικά Νικομάχεια» 1107). Ο ακραίος, ο οποίος από ύψιστος κατά νεολογισμόν αποτελεί κατηγορίαν, που εδημιούργησαν οι πολιτικάντηδες και κατά κόρον εχρησιμοποίησε ο κ. Καραμανλής, εναντίον αντιπάλων του, που δεν ηδύνατο να αντιμετωπίση με πολιτικόν λόγον." "Είσαι εθνικιστής, θρησκευόμενος, φυσιολογικός, άρα είσαι ακραίος. Είσαι κομμουνιστής, άθεος, κίναιδος άρα είσαι προοδευτικός. Μία λεσβία κι' ένας κίναιδος (πούστης), (δεν υπάρχει λόγος να το σβήσει κανείς - άλλωστε βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα αρκετοί λόγω της ιδιότητας τους αυτής- π.χ ο φίλος του "κούτσουρου" ο πολύς Βαλλιανάτος) γίνονται αποδεκτοί από τα ΜΜΕ, ενώ ένας πατριώτης όχι, διότι είναι ακραίος! " Αν αυτό θεωρείς άκρο, τότε ναι είμαι και θα παραμείνω ακραίος. Ευτυχώς πάντως που είχαμε έναν "ακραίο" Μεταξά, πού είπε το "ακραίο" ΟΧΙ. "Ευτυχώς" για ορισμένους ΜΕΣΑΙΟΥΣ γραικύλους που λένε πάντα ΝΑΙ στην commission, ΝΑΙ στο ΝΑΤΟ, ΝΑΙ στην ένταξη της Τουρκίας, ΝΑΙ στο σχέδιο Αναν, ΝΑΙ στα Σκόπια για το όνομα της Μακεδονίας μας, ααα και μερικα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ένα πανί με 4.95? απο τα Lidl (είπαν κατι μαμόθρεφτα), μερικά βράχια και κάτι κατσίκια. Δεν θέλω να κουράζω τους συναδέλφους, για να παραδεχτείς τα κενά που έχεις σε ιστορικά θέματα, όπως Κύπρος και επταετία, Δεν πειράζει όμως,άλλη φορά, ως τότε να χαίρεις « άκρας υγείας». Τώρα για καλό στο λέω αλλά πάρτο όπως καταλαβαίνεις.
 21. Τέτοια ασυννενοησία ρε παιδί μου μπερδέψατε τις μέρες Απόστολε ή αποφασίσατε να κλέψετε την παράσταση ? Ο γνωστός Δημητράς πίσω απο όλα αυτά Αποστόλη ... και εσύ συνοδοιπόρος του. Τώρα έβαλες και τη Βήχου μέσα που μία φόρα είναι κάτοικος Κυψέλης, μία Αγ.Παντελεήμονα, μία Καισαριανής, μία Πλ.Αττικής.
×
×
 • Create New...