Jump to content

monty

Silver members
 • Content Count

  1,080
 • Joined

 • Days Won

  4

Everything posted by monty

 1. Θέλω να κάνω μια πρόσληψη κομμώτριας με πλήρη απασχόληση. Έχει τεκμαρτό????
 2. Ψάχνω μια απάντηση γιατί αγχώθηκα. Ποτε θα γίνει η επιστροφή δώρου Πάσχα στους εργοδότες που πλήρωσαν το ποσό που αντιστοιχεί στο κράτος?
 3. Πότε θα επιστραφούν τα χρήματα για το Δώρο Πάσχα που πληρώθηκε από τις πληττομενες επιχειρήσεις
 4. Ουσιαστικά πιλοτικό είναι το 2020. Απλά αν μας το πουν δεν θα κάνουμε τίποτα οπότε μας το παρουσιάζουν ως υποχρεωτικό αλλά στο τέλος δεν θα μπει πρόστιμο. Προσωπική εκτίμηση βέβαια.
 5. Έχει εγκριθεί και καταβληθεί το ποσό της επιστρεπτέας. Πρέπει να ανεβάσω έσοδα επόμενων μηνών???
 6. Άσχετο, από 1/7 θα άνοιγε εφαρμογή για επιστροφή χρημάτων στις επιχειρήσεις για τα χρήματα δώρου Πάσχα που αντιστοιχεί στις ημέρες αναστολής.
 7. Υπολόγισα ΔΠ στον 4ο (άρα ΑΠΔ ιουνίου) με ότι αναλογείς στις πραγματικές ημέρες παρουσίας. Τώρα δεν γίνεται δεύτερη εγγραφή αλλά διορθώνει το ΔΠ που ήδη υπολογίσαμε. Πως θα βγάλω τις διαφορές? Έχω κρατημένο το αρχικό "πραγματικό" ΔΠ και πρέπει ν πάρω κομπιουτεράκι για προσθαφαιρέσεις.... Θέλω να αλλάξω επάγγελμα χθες.......... Καλύτερα να πάρω πρόβατα παρά όλο αυτό που τραβάμε.
 8. Έχω το πρόγραμμα της epsilon. στην ΑΠΔ μου φέρνει ΜΟΝΟ το ΔΠ που αντιστοιχεί στις πραγματικές ημέρες εργασίας ενώ στην απόδειξη μισθοδοσίας όλο το ποσό..... Τι γίνεται?
 9. Διάβασα πολλά σχόλια συναδέλφων σχετικά με αυτή την κίνηση, ότι τι να λέει μια μέρα μόνο κλπ. Εγώ λέω ευτυχώς που όρισαν μόνο μια μέρα και έχουμε μια ελπίδα για ικανοποιητική συμμετοχή. Αν και πάλι στο καβούκι μας θα αράξουμε.....
 10. Φέτος για πρώτη φορά έχω μείνει πολύ πίσω στην υποβολή δηλώσεων. Καραντίνα και φόβος στην αρχή, δυσλειτουργια στη συνέχεια κλπ. Θα σωθεί καμία παράταση (και κυρίως εγκαίρως) ή θα πεθάνουμε από το άγχος?
 11. Εδώ θα πω πως όσο κι αν βολεύει αυτό, δεν εινσι το σωστό. Δηλαδή δούλευε κανονικά, αν έρθει κάποιος έλεγχος όλα καλά μιας και δεν σε δήλωσα σε αναστολή και τέλος του μήνα τσουπ...... αναστολή......... Κανονικά θα έπρεπε να δηλώσω σε αναστολή τον οποιο υπάλληλο και σε περίπτωση που είχα δουλειά και τον χρειαζόμουν να έκανα διακοπή αναστολής
 12. Εγώ τα έστειλα ώστε να είμαι σε μια πρώτη φάση τακτοποιημενος και αν χρειαστεί υπάρχει η ορθή επανάληψη. Θα μου πεις "διπλή δουλειά". Το προτιμώ από το να συμβεί κάτι και να μην έχω υποβάλει τίποτα..
 13. Θεωρώ βέβαιο πως θα γίνει ότι και με την ΑΠΔ Μαρτίου. Μια εγγραφή δώρο Πάσχα που πλήρωσε η επιχείρηση και μια εγγραφή δώρο Πάσχα που θα καλύψει το κράτος (όπως ο 018 στις ημέρες Μαρτίου). Όλα μαζί στην ΑΠΔ Μαΐου όπου βάζουμε το ΔΠ. Θα δούμε.....
 14. ο κύβος ερριφθει. Τρέχουμε για διπλές εγγραφές, νέες πληρωμές (άντε να εξηγούμε στους πελάτες) και αιτήσεις πληρωμής στο ΕΡΓΑΝΗ.....
 15. τελικά πως στέλνουμε ΑΠΔ με ΔΠ υπαλλήλων σε αναστολή? Υπάρχει κάτι νεότερο?
 16. Ναι. Όπως είπα, οι μέρες αναστολής είναι ούτως ή άλλως 45 οπότε όποτε και να αρχίζουν και όποτε να τελειώνουν, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Αρκετά μας τρέλαναν. Προσωπική εκτίμηση, αποκλείεται κάποιος να ασχοληθεί με όλο αυτόν τον χαμό.....
 17. Το ιδιο κι εγώ. Απλά έβαλα στις παρατηρήσεις "πρώτη ημέρα εργασίας 18/5). Οχι πως θα το δει κάποιος......
 18. Γράψε στις παρατηρήσεις το πραγματικό γεγονός. Άλλωστε στις ΑΠΔ φαίνεται ότι δεν "κλέβεις" μέρες. Προφανώς εννοείς 15/5
 19. Σου φέρνει τα στοιχεία ενοικιαστή από την προηγούμενη αίτηση οπότε οκ
 20. Εγώ νομίζω πως δεν χρειάζεται να δηλώσουμε την διακοπή. Αυτό με τα ενοίκια πρέπει να το κάνουμε σε όλους?
 21. Να ρωτήσω κι εγώ. Μουσική σχολή που άνοιξε (με κρατική εντολή)στις 18/5/2020 έχει 7 υπαλλήλους. 2 υπάλληλοι παρέμειναν σε αναστολή μέχρι τέλους Μαίου άρα τους βάζω 31/5 (ή και 1/6 με τις υποψίες του συναδέλφου proakis). Τους υπόλοιπους θα τους βάλω μέχρι 17/5/2020 (τελευταία μέρα αναστολής που δεν εργάστηκαν) ή 18/5/2020 πρώτη μέρα εργασίας? Ευχαριστώ. Υ.Γ. Προσωπικά δεν θα πειράξω καμία ΑΠΔ.Ακόμη κι αν μελλοντικά βρεθεί διαφορά (το αποκλείω να είναι σε θέση να το διασταυρώσουν)θα αποδεικνύονται οι 45 ημέρες από τα συνολικά ένσημα που θα έχουν υπολογιστεί.
 22. Δεν δηλώνεται ότι ανακαλείται η αναστολή εργασίας. Μόνο στις περιπτώσεις που αυτό συνέβαινε πριν την λήξη. Πχ κάποιος μπήκε σε αναστολή στις 18/3 και επέστρεφε στην δουλειά πριν τις 22/4. Τότε δηλώναμε διακοπή της αναστολή (προσωρινή ή μόνιμη, ανάλογα με την περίπτωση).
 23. πελάτης μου δεν έλαβε το 800αρι. Ήρθε mail που τον ενημέρωσε ότι δεν το δικαιούται επειδή σταμάτησε υπάλληλος. Όμως δεν υπάρχει καταγγελία σύμβασης αλλά οικειοθελής αποχώρηση (στις 30/4). Όντως δεν το δικαιούται? Επίσης άλλος πελάτης μου έλαβε μήνυμα πως δεν το δικαιούται γιατί έχει μηδενικές εκροές (είχε μόνο εισροές). Αυτό εννοούσαν μηδενικές περιοδικές????
×
×
 • Create New...