Jump to content

JOHN1976

simple Members
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

About JOHN1976

 • Birthday 03/15/1976

Profile Information

 • Gender
  Male

JOHN1976's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Τo Taxis θα λειτουργεί Δευτέρα-Κυριακή τις ακόλουθες ώρες: Δευτέρα 10:00-10:01 Τρίτη 12:32:05 - 12:32:06 Τετάρτη 23:58-23:59 Πέμπτη Κλειστά Παρασκευή 21:18-22:00 Σάββατο και Κυριακή 01:00 - 05:00
 2. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό αλλά σε αντίστοιχη περίπτωση (χωρίς να ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες) μετά από ένα χρόνο πήρε μετάθεση στην ΔΟΥ της πόλης του. Σιουρδία μεριά. Μιας και ρωτάς γνώμες εγώ δεν θα πήγαινα. Αλλά η περίπτωση του καθενός είναι διαφορετική.
 3. Συμφωνώ ότι είναι πολύ λίγα αλλά αναρωτιέμαι..... Αφού θα γίνει πρόσληψη 4ωρο 5θήμερο ποιος είναι ο μισθός ενός υπαλλήλου; Υποθέτω (δεν ξέρω γιατί δεν απασχολώ προσωπικό) πως άλλοι κάνουν περισσότερα για τα ίδια χρήματα. Εσείς τι δίνετε (τι θα δίνατε) στους βοηθούς σας; Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας απλά αναρωτιέμαι γιατί πραγματικά δεν γνωρίζω.
 4. Καλή χρονιά. Με Adobe Acrobat X Pro. Μάλλον πρέπει να έχεις την Pro έκδοση για να το σώσει......(?). Μπορείς όμως να το εκτυπώσεις. Ίσως αν το ανοίξεις με κάποια άλλη free εφαρμογή για Pdf να το σώζει.
 5. Σε PDF μορφή με έτοιμες φόρμες για ηλεκτρονική συμπλήρωση M2 Δήλωση Έναρξης Μεταβολής Εργασιών Φυσικού προσώπου (Με φόρμες).pdf
 6. 1ον Καταραμένα μαραφέτια τι να πείς Δημοψήφισμα : της μοδός αλλά προκαλεί πανικό! Φυσικά και θα πρέπει να μην επαναπαύεται σε κανέναν. Αλλά θα πρέπει να ξέρει που μπορεί να στηριχτεί και για ποια θέματα. Γιατί όταν θα αναζητήσει λογιστή τι συνειρμό θα κάνει? Λογιστής=δηλώσεις= έλα μωρέ τώρα τι να μας πεις κι εσύ λογιστάκο ή έλα μωρέ τώρα που θες και λεφτά αφού μόνο για δηλώσεις είσαι.
 7. 1οv Η σελίδα "παίζει" (σε Chrome τουλάχιστον) 2ον Το tromaktiko ανφέρει ώς πηγή την σελίδα fellow.gr, όπου και έχει διορθωθεί (μερικώς) πλέον το άρθρο 3ov "....Οι λογιστές σας φτιάχνουν τις δηλώσεις....". Αυτό μόνο κάνουμε για μια επιχείρηση? Δηλαδή ο νέος επιχειρηματίας που (λέμε τώρα) θα ακολουθήσει αυτές τις οδηγίες τι ιδέα θα σχηματίσει για τους λογιστές?
 8. Εκεί που χάζευα το μάτι μου έπεσε πάνω σε αυτό το "άρθρο" για το τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος πριν ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση. Προς την μέση λέει: "..........Όταν με κάποιον τρόπο έχετε απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα θα πρέπει πλέον να αρχίζετε να σκέφτεστε σαν πραγματικός επαγγελματίας. Θα πρέπει να μπει καλά στο μυαλό σας ότι θα πρέπει να αυτό-προσλάβετε τον εαυτό σας σε πολλές θέσεις και αυτές είναι: Οικονομικός αναλυτής: Θα πρέπει να γνωρίζετε τα βασικά (και όχι μόνο) μην επαναπαύεστε στους λογιστές. Οι λογιστές σας φτιάχνουν τις δηλώσεις..........................................." Εδω θα βρείτε το άρθρο: http://fellow.gr/ind...40-31&Itemid=54 Το πρώτο σχόλιο κάτω από το άρθρο τους τα λέει όλα!
 9. Όπως είπε και ο Jim..... access (ή excel που προτιμώ) . Υπάρχει και η αναζήτηση των windows.... Και φυσικά οι λύσεις των Karolos και Χαλκιδεος. Προσωπικά χρησιμοποιώ excel με όνομα ΠΟΛ + tags(π.χ. εργατικά, ΚΒΣ, ΦΠΑ,) και Φακέλους με κατηγορίες περίπου όπως και τα θέματα του forum. Έτσι κάνω αναζήτηση είτε με τον αριθμό, είτε με το περιεχόμενο κτλ. Σε κάθε περίπτωση θέλει χρόνο και δουλειά. Νομίζω κάπου πήρε και το μάτι μου και έτοιμο πρόγραμμα αρχειθέτησης εγγράφων του τύπου virtual ράφια με κλασέρ κτλ.....
 10. Μα υπάρχει εδώ και καιρό http://www.papandreou.gr/papandreou/content/Home.aspx?d=6&rd=7739474&f=-1&rf=-1&m=-1&rm=-1&l=1 Υποβάλεις εδω τα πάντα από πίνακες προσωπικού έως αιτήσεις για προσλήψεις στο δημόσιο........... Τέρμα οι ουρές και η ταλαιπωρία, τέλος η γραφειοκρατία, ποτέ πια δεν θα κολλάει το σύστημα.... γιατί άνοιξε το .... http://www.papandreou.gr/papandreou/content/Home.aspx?d=6&rd=7739474&f=-1&rf=-1&m=-1&rm=-1&l=1 :lol::lol:
 11. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα όρια της λογικής εδώ και καιρό...... Όσο για τους επιτηδευματίες (υπάρχουν πολλοί που βγάζουν 400-500-600€) οπότε μην τους βάζουμε στο ίδιο καζάνι με τους μεγολοεισοδηματίες έχουν ήδη προβλέψει την εισφορά επιτηδεύματος και έρχεται και η προκαταβολή φόρου που θα φτάνει το 70%. Ακούγεται επίσης η άυξηση της παρακράτησης οτι θα φτάσει το 25%. Αυτοί που είναι να κλέψουν πάλι θα κλέψουν και εμείς οι μα...ες πάλι θα τα ακουμπίσουμε.
 12. Άντε και το κλείνεις....... Πλέον σήμερα με τα smartphones όλοι έχουν πρόσβαση από το κινητό τους. Το θέμα είναι να μην θέλει ο εργαζόμενος να λουφάξει.... αμα θέλει βρίσκει τρόπους.
 13. Την επιστράτευση των ελεγκτικών εταιρειών στην είσπραξη των φόρων, με διαδικασίες ανάθεσης σε τρίτους, στα πρότυπα της Πορτογαλίας, εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών για την ταχεία αύξηση των εσόδων. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» σε πρώτη φάση οι ελεγκτικές εταιρείες και τα μεγάλα λογιστικά γραφεία θα αναλάβουν έναν ρόλο παράλληλο με εκείνο των εφοριών, για την απόδοση στο Δημόσιο βεβαιωμένων οφειλών, με έμφαση στη δεξαμενή των 30 δισ. ευρώ των ληξιπρόθεσμων, εκ των οποίων εισπράξιμα είναι πολύ λιγότερα. Σε δεύτερη φάση, και εφόσον το σχέδιο πετύχει, να παίξουν έναν πιο ενεργό ρόλο ως προς τη συλλογή των εσόδων, όπως συμβαίνει με τις εισπρακτικές εταιρείες για λογαριασμό των τραπεζών. Το πορτογαλικό μοντέλο στηρίζεται στο γεγονός ότι ένα σκέλος της είσπραξης των φόρων έχει δοθεί με τη μορφή του outsourcing σε λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία, με τα πρώτα δείγματα μέσα σε σύντομο διάστημα να είναι θετικά. Πάντως, ακόμη και το σχέδιο του υπουργείου να περιοριστεί στην πρώτη φάση, η αντίδραση των εφοριακών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Σε κάθε περίπτωση το υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει πως το σχέδιο δεν περιλαμβάνει την αντικατάσταση των 15.000 εφοριακών από ιδιώτες εισπράκτορες. Πάντως, ήδη με διάταξη του νόμου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, οι ελεγκτικές εταιρείες και τα μεγάλα λογιστικά γραφεία, εκτός από τις λογιστικές καταστάσεις μεγάλων εταιρειών (ΑΕ και ΟΕ), ελέγχουν πλέον και τα φορολογικά τους. Τα μεγάλα αυτά γραφεία, εκτός από τον έλεγχο της οικονομικής δραστηριότητας μιας επιχείρησης, «τσεκάρουν» και τη σωστή τήρηση των φορολογικών της υποχρεώσεων, και εν συνεχεία της εκδίδουν ετήσιο φορολογικό πιστοποιητικό. 1/07/2011 Πηγή: www.in.gr Τι έννοεί ο ποιητής? Κάτι μάλλον μου διαφεύγει...............................???
×
×
 • Create New...