Jump to content

BILLYS

simple Members
 • Content Count

  242
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by BILLYS

 1. γνωρίζει κανείς,αν κάποιος συνεχίσει να είναι σε αναστολή και τον Ιούλιο,πότε θα δηλωθεί αυτό?
 2. Είναι πιθανό η πληρωμή για το επίδομα 534 ευρώ να ξεκινήσει από την Παρασκευή 31η Ιουλίου και να συνεχιστεί έως τις 6 Αυγούστου, ανάλογα πάντα με τις δηλώσεις
 3. η αίτηση για τη φάση Β δεν υπάρχει πια...για τον Ιούλιο μέχρι πότε είναι η προθεσμία?
 4. ΦΜΥ Μαίου σε επιχείρηση που είχε 1 υπαλ/λο σε αναστολή όλο το μήνα,πως θα στείλουμε???
 5. Για ΟΕ προσπαθω εδω και μερες να στειλω βεβαίωση για το 2019...... Error 500--Internal Server Error
 6. τι ωραία ξεκίνησε η μέρα μου...δεν ήξερα ότι επρεπε να κάνουμε και αίτηση(δήλωσα μόνο τα έσοδα).....άντε να εξηγήσεις τώρα τι έγινε....
 7. Εντωμεταξύ αν παρατηρήσετε τις πληρωμές ρυθμίσεων που έγιναν για 30/06,πέφτουν στη δόση του αυγούστου(γιατί αυτή βλέπει σαν επόμενη) και η δόση του 6ου φαίνεται απλήρωτη με προσαυξήσεις.
 8. ωχ,έπρεπε δηλαδή να είχα υποβάλει τις αλλαγές του ωραρίου έως 10/06. το θεμα είναι τι να κανω τωρα που δε τις υπέβαλα...(και πρεπει να υποβληθουν)
 9. Καλημέρα,λίγο τη βοήθειά σας! το πρόγραμμα από 15/05(που άνοιξε η εταιρία) μέχρι 31/05 μέχρι πότε υποβάλεται? Διαβάζω για το πρώτο 10 ήμερο του επομένου,αλλά ο συμπλ.ωραρίου δεν ήταν ανενεργός μέχρι τις 15/06???
 10. κι εδω τιθεται θεμα με τους κλαδους,πχ.τουρισμός,τι εννοούν?τα ταξιδιωτικα γραφεια συμπεριλαμβάνονται?
 11. εγω καταλαβαίνω κωδ.14 μονο σε αυτούς: Κατ' εξαίρεση οι επιχειρήσεις-εργοδότες που πλήττονται σημαντικά βάσει των οριζομένων στο άρθρο 1 του παρόντος κεφαλαίου, δύνανται να συμφωνήσουν με τους εργαζόμενούς τους, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τους τελούν σε αναστολή και είναι δικαιούχοι αποζημίωσης ειδικού σκοπού, την παροχή εργασίας με τηλεργασία, μόνο για πρόσκαιρες ανάγκες της επιχείρησης Στους καθηγητές που δε μπήκαν σε αναστολή δεν αλλαζει κατι
 12. Δοκιμασα να κανω αρχικη αλλα και παλι δεν επιτρεπει.βγαζει μηνυμα οτι η εργαζομενη(αυτη που ειναι οντως σε αναστολη) ειναι σε αλλη δηλωση.
 13. Αν κάνουμε αρχική υποβολή(χωρίς την εργαζόμενη) άραγε μας το επιτρέπει?
 14. Θερμή παράκληση αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει.έχω ακριβώς το ίδιο θέμα.
 15. καλημέρα και καλή μήνα. εκ παραδρομής έβαλα σε πίνακα εργαζόμενη που είναι στο 6 μηνο του ΟΑΕΔ. Με πήραν από ΟΑΕΔ για να κάνω ορθή επανάληψη και να τη διαγράψω αλλά έχει λήξει η προθεσμία. έχεις κάποιος παρόμοιο θέμα για να μου προτείνει κάποια λύση?
 16. Πολύ ωραία,αλλά υπάρχει το γνωστό ερώτημα: 17/03 ειναι η πραγματική ημερομηνία αναστολής ή η ημερομηνία υποβολής της υ.δ.?
 17. Πότε επιτέλους θα βγάλουν οδηγίες???? Ακόμα δε μπορούμε να βγάλουμε τη μισθοδοσία του Μαρτίου!!!
 18. Οσοι βγαλατε τη μισθοδοσια του Μαρτίου,βαλατε ασφ.ημερες οσες και οι εργασιμες ή +1 κάθε εβδομαδα?
 19. Σε σεμιναριο ειπωθηκε ότι η μισθοδοσία θα πρέπει να υπολογιστεί σύμφωνα με το πραγματικό γεγονός(αν έκλεισε 05/03 τότε 05/03). άσχετα με την επιδότηση που είναι από 15/03.
 20. Όσοι έχουν δυο μισθολόγια κι εφόσον συνεχίζει η λειτουργία του ενός εργοδότη, δεν μπορούν να εισπράξουν τα 800 ευρώ, ακόμη κι αν ανασταλεί η λειτουργία του δεύτερου
 21. Σε κάποιο σεμινάριο είπαν ότι τη μισθοδοσία του Μαρτίου(για αυτες που έκλεισαν υποχρεωτικα) θα την υπολογίσουμε σύμφωνα με τη πραγματική ημερομηνία(το επίδομα ειναι για 15/03-30/04 αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η μισθοδοσία είναι για όλους είναι έως 15/03). Για κάποιους 11/03 ή 14/03 ή 18/03 ανάλογα με το πότε εκλεισαν πραγματικά. Θέλω τις γνώμες σας παρακαλω!
 22. Κάτι ακόμα, πολλοί ιδιοκτήτες ζητούν (με το δίκιο τους) εκτύπωση της Υ.Δ. αλλά επειδή έχει παρέλθει το αφμ τους δε μπορούν να μπουν να τη τυπώσουν!
 23. εταιρια που δεν έκλεισε,ούτε ειναι στος καδ που πλήττονται,μπορεί να κάνει απόλυση?
 24. Στη 2η περίπτωση,το 2(αναστολή συμβάσεων) από ποια ημερομηνία μπορεί να γίνει?
×
×
 • Create New...