Προς το περιεχόμενο

SOTHRIS

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  4.867
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  69

SOTHRIS last won the day on 10 Ιανουαρίου

SOTHRIS had the most liked content!

6 Ακόλουθοι

Σχετικά με τον SOTHRIS

 • Κατάταξη
  *
 • Ημερομηνία γέννησης 12/09/1962

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

17.065 προβολές προφίλ
 1. Είναι εντελώς άλλη περίπτωση αυτό. Δε μιλάμε για μισθό με βάση την εργατική νομοθεσία , αλλά για αμοιβές που φορολογούνται με την κλίμακα των μισθωτών . Μη τα μπερδευετε αυτά.
 2. εφκα ικα και εφκα-οαεε και περιμένει ........αχρις καιρού
 3. Nα πάτε και να το τακτοποιήσετε . Μη το αφήνετε σε εκρεμμότητα.
 4. Δεν είναι σαφές αυτό που ρωτάτε . Μια πρώτη απάντηση είναι ότι μπορεί .
 5. Oι δύο εναπομείναντες μπορεί να συγκαλέσουν ΓΣ η οποία και θα εκλέξει ΔΣ . Αν θα κλείσει η εταιρεία είναι μια συζήτηση άλλης τάξεως .
 6. Oι νομικοί απάντησαν επί αυτού ως ειδικότεροι των λογιστών . Να υποθέσω ότι τα μέλη του ΔΣ είναι και μέτοχοι ? Αν ναι ας συγκαλέσουν έκτακτη γενικη συνέλευση με θέμα εκλογή νέου ΔΣ . Αλλωστε το ¨κλεισιμο" της εταιρείας δε το αποφασίζει το ΔΣ , αλλά η ΓΣ των μετόχων με αυξημένη πλειοψηφία .
 7. SOTHRIS

  Δαπάνη Βενζίνης

  Αν τα αναμορφωνεις φορολογικα στη φορλογια εισοδηματος , για τις αναγκες της φορολογιας αυτης , οτι ειναι να κανεις το εχεις κανει.
 8. Mόνος σου τα έγραψες πιο πάνω για τις δαπάνες τροφής , στέγασης και τον ΦΠΑ με τον οποίο επιβαρύνονται σε σχέση με τον ΦΠΑ των εσόδων..
 9. Αν βρειτε διοικητική λύση με την οποία να εξαιρείται , λόγω τιμολόγησης σε ιδιώτες , οταν πληρεί τις υπόλοιπες προυποθέσεις ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ . Διαφορετικά θα συνταχθεί το Ε3 κατά τα γνωστά προκειμένου να εφαρμοσθεί στο προκύπτον καθαρό εισόδημα η κλίμακα για τους μισθωτούς.
 10. Ο παραπάνω κανόνας (το υπογραμμισμένο μέρος) είναι για τη φορολογία εισοδήματος και μόνο και σημαίνει ότι αν έχουμε μια δαπάνη της οποίας ο ΦΠΑ της δεν εκπίπτει από τον ΦΠΑ των ακαθαρίστων εσόδων (πχ δαπάνη του άρθρου 3Ο ν 2859/2000), τότε ο ΦΠΑ αυτός λογίζεται ως έξοδο και για τις ανάγκες της φορολογίας εισοδήματος θα εκπέσει από τα ακαθάριστα έσοδα στο βαθμό που θα εκπέσει η κύρια δαπάνη .
 11. SOTHRIS

  Δαπάνη Βενζίνης

  Συμφωνώ με τα παραπάνω , ωστόσο η ερώτηση ήταν αν μπορούσε να περάσει βενζίνες και η απάντηση που έδωσα είναι θετική ναι μπορείς . Δεν ρώτησε τίποτε σχετικά με τη φορολογική μεταχείριση , από την άποψη της φορολογίας εισοδήματος , για τις δαπάνες αυτές . Πέραν αυτού τίποτε . Επομένως καλό θα είναι να ξέρουμε τι ρωτάμε και να το διατυπώνουμε κατάλληλα.
 12. SOTHRIS

  Δαπάνη Βενζίνης

  Μπορείς .
 13. Κοίταξε Ανδρέα , για να είμαι ειλικρινής το σκέφτηκα λιγάκι και είπα πως τον καιρό των σταυροφοριών δεν είχαμε δώρα πάσχα Επομένως λογικά θα εννοούσε το έτος 1993 , αντί του 1193 .
×