Προς το περιεχόμενο

LAMMERGEIER

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  3.221
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  42

LAMMERGEIER last won the day on 3 Ιουλίου

LAMMERGEIER had the most liked content!

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με τον LAMMERGEIER

 • Κατάταξη
  Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν!
 • Ημερομηνία γέννησης 4 Αυγούστου

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Λακεδαίμονα
 • Interests
  η βεβαιότητα της τιμωρίας είναι η μόνη λύση κατά της εγκληματικότητας!

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

12.149 προβολές προφίλ
 1. LAMMERGEIER

  Ποθεν εσχες ερωτησεις

  Ναι το είδα, γκαντέμη...
 2. LAMMERGEIER

  Ποθεν εσχες ερωτησεις

  https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/42142 Δεν έλεγες τίποτα άλλο!?
 3. LAMMERGEIER

  Νεος λογιστής τα επόμενα βήματα

  Δεν σε κατάλαβα urban2013 υπονοείς κάτι?
 4. Όχι την αντικειμενική που γράφει ο ΕΝΦΙΑ δίπλα, εννοώ. Αλλά με την αντικειμενική των φύλλων υπολογισμού αξίας ακινήτων κάτι έντυπα Α1, Κ1 κλπ Οι συμβολαιογράφοι τα βγάζουν συνήθως..
 5. LAMMERGEIER

  Κατά κύριο Επάγγελμα Αγρότης

  Κάνει και ζέστη....
 6. Εάν κολλάς εκεί ας συντάξουν ένα συμφωνητικό. Εφόσον δεν αντίκειται σε κάποια διάταξη κι εφόσον δέχονται την δωρεάν παραχώρηση μέρος του σπιτιού (ακόμα και φιλοξενία νομίζω σε μπλοκάκηδες, βαριέμαι να ψάξω ) για έναρξη επαγγέλματος μπορεί κάποιος να το κάνει.
 7. Την ιδιόχρηση δεν μπορείς να την πειράξεις (3% της αντικειμενικής, όχι όμως του ΕΝΦΙΑ) Όσο για το 50% της συζύγου, επειδή δεν της πήρε εκείνο το σαλονάκι που είχε δει, θέλει 12.000€ το χρόνο σε μετρητά !!!
 8. Πρακτικά όμως στέκει κι ιδιαιτέρως όταν το παιδί έχει εισόδημα και συνεισφέρει. Ας τους κόψουν το μέρισμα μέσω του αριθμού παροχής.
 9. Εάν αφορά έτη 2014 και μετά ναι.
 10. ΠΑΛΙΟ: στ) Οι πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα (κάτοχοι άδειας διαμονής σε ισχύ) και είναι γονείς τέκνων ελληνικής υπηκοότητας. ΝΕΟ: (η) πολίτες άλλων κρατών που διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα. ΑΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ. Δεν έχω στείλει ακόμα να σας πω.
 11. LAMMERGEIER

  Νεος λογιστής τα επόμενα βήματα

  Νίκο εκτίθεσαι και μετά θα έχει δίκιο ο urban2013!! Δεν είναι μόνο τα ΤΕΙ λογιστικής που βγάζουν "άχρηστους" επιστήμονες, ΟΛΕΣ οι σχολές ανεξαιρέτως από όσους γνωρίζω έστω, βγάζουν ανέτοιμους ανθρώπους με γνώσεις μόνο θεωρητικές. Όταν με το καλό βρεις δουλειά και τα βλέπεις στην πράξη θα λες... Α το ξέρω αυτό, Α το θυμάμαι αυτό από τη σχολή, κλπ.... Καλή σου μέρα.
 12. LAMMERGEIER

  Νεος λογιστής τα επόμενα βήματα

  Νίκο; για αρχή κάνε μία εγγραφή στον ΟΑΕΔ. Τρέχουν κατά καιρούς προγράμματα απασχόλησης και θα είναι πιο εύκολο και για σένα να δουλέψεις και για τον εργοδότη σου να σε προσλάβει. Ο χρόνος που καλύπτουν τα προγράμματα είναι αρκετός για να αποκτήσεις μία σχετική εμπειρία - προϋπηρεσία. Καλή τύχη.
×