Jump to content

Nevosteri

simple Members
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Nevosteri

 1. Συνάδελφε πρόσεξε γιατί το φύλλο σου έχει πολλά δεδομένα που "νομίζω" δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.
 2. έχει και ωραίο χρώμα Mη δυνατή εύρεση υπηρεσίας/εγγράφου Ο εξυπηρετητής της Γ.Γ.Π.Σ. δεν μπόρεσε να βρει την υπηρεσία ή το έγγραφο που ζητήσατε. Αν πληκτρολογήσατε τη διεύθυνση, παρακαλούμε ελέγξτε την ορθότητά της. The server of the GSIS web site could not find the service or the document you requested. If you typed the address, please verify its correctness.
 3. Δεν δούλεψε έτσι. Τα κατάφερα πριν λίγο, σε 7 συνεχόμενες δηλώσεις, με τα εξής βήματα internet explorer 1. αρχικό μενού gsis 2. επιλογή Ε1 3. τα βήματα μέχρι να πατήσω στον σύνδεσμο "pdf", κατέβασμα όλων των εντύπων του φορολογούμενου 4. αποσύνδεση 5. κλείσιμο καρτέλας 6. επιστροφή στην αρχική καρτέλα που είχα αφήσει ανοιχτή και επανάληψη των βημάτων Νιώθω super hacker τώρα. Μην μου το χαλάσει κανείς
 4. Καλημέρα, μετά την υποβολή της ΔΦΕ, το παράθυρο που ανοίγει όταν προσπαθώ να πάρω οποιοδήποτε έντυπο, πολλές φορές είναι λευκό και δεν μου φέρνει το έντυπο. Δοκιμάζω με τον ενσωματωμένο browser της union, με firefox, με Internet explorer και με chrome που στην τεχνική υποστήριξη της ΑΑΔΕ μου είπαν έχει θέματα. Αντιμετωπίζετε και άλλοι το ίδιο; Βρήκατε λύση; Ευχαριστώ
 5. Το κανάλι Κοινότητα λογιστών (νέες δημοσιεύσεις) με την αναβάθμιση του forum έπαψε να λειτουργεί Θα προστεθεί ξανά ή είναι οριστική η διακοπή του; Ελπίζω να ισχύσει το πρώτο, ήταν ιδιαίτερα βολικό, τουλάχιστον για μένα.
 6. Σαββατιάτικα και παραμονή Μ.Εβδομάδας; Όλα δικά σας τα θέλετε εσείς οι λογιστάδες!
 7. Πριν από 5 λεπτά δεν κατέστει εφικτό. Άσχετα με τις φήμες που κυκλοφορούν, ούτε ο Τσακ Νόρις θα καταφέρει να στείλει μέχρι της 28/2.
 8. Ανοίγεις στον νέο η/υ εταιρεία (όποιον αριθμό θέλεις) και μεταφέρεις με copy-paste από τον παλαιό όλα τα αρχεία. Δεν μεταφέρεις τα αρχεία με κατάληξη PGF (2 στην λογιστικη, 5 στο εμπορικό) και το CMPEXTRA.dat . Αν τα μεταφέρεις όλα θα χτυπάνε τα αρχεία. Ταχύτατος και ασφαλέστατος τρόπος. Δεν βολεύει καθόλου αυτός ο τρόπος μιας και backup μπορείς να πάρεις μόνο σε drive a: ή b:
 9. το ίδιο πρέπει να είναι. Έχει στείλει κάποιος Ε7 με αρχείο; Εγώ δεν μπορώ γιατί ζητάει να συμπληρώσω έκδοση αρχείου. Όταν επιλέγω το πεδίο, είτε με firefox είτε με explorer, ανοίγει ένα πολύ μικρό κουτί και δεν υπάρχει επιλογή έκδοσης. Επισυνάπτω εικόνα... <img src=' alt=''><img src='>
 10. Τις ετοιμάζεις με το πρόγραμμα της union (απο προχθές είναι έτοιμο το Φ1) τις ελέγχεις και ΑΝ ανοίξει το taxis τις στέλνεις.
 11. Μερικά θετικά - Ταχύτατη εισαγωγή δεδομένων - Δεν απαιτεί ποντίκι - Αξιόπιστο - Γρήγορες και εύκολες προσαρμογές σε αλλαγές ΚΒΣ, ΦΠΑ, κλπ Αρνητικά - Όχι εύκολη εξαγωγή δεδομένων σε αρχεία τύπου xls - Λ.Σ. όχι πλήρες και σύμφωνο με το ΕΓΛΣ αλλά τροποποιημένο για ευχρηστία (συζητιέται αυτό) με τις απαιτήσεις των βιβλίων Β κατηγορίας Το χρησιμοποιώ 7 χρόνια χωρίς προβλήματα. Υπάρχει demo στο site της εταιρείας.
 12. Σήμερα οι "οδηγίες" για την ανωτέρω περίπτωση δούλεψαν αλλά... δεν μπόρεσα να πάρω το pdf αρχείο που δημιουργεί η εφαρμογή. Ανοίγει παράθυρο για το κατέβασμα του pdf αλλά φέρνει λευκή σελίδα. Χθες το βράδυ όμως το κατέβασα κανονικά, θα μου πείτε βέβαια ότι άλλο χθες άλλο σήμερα. οκ, i rest my case.
 13. Παρακαλώ συνάδελφοι ας σταματήσετε να υποβάλετε δηλώσεις ΦΠΑ, Ανακεφαλαιωτικούς, εκκαθαριστικές ή τι άλλο ώστε να γίνει εφικτή η αποστολή μιας μηδενικής που προσπαθώ να στείλω. (Το πονηρούλικο το σύστημα την χρεωστική μετά κόπων και βασάνων την πήρε όμως.) Εναλλακτικά προτείνω... 8-9 να υποβάλουν δηλώσεις αυτοί που το ΑΦΜ του πελάτη λήγει σε 1 9-10 να υποβάλουν δηλώσεις αυτοί που το ΑΦΜ του πελάτη λήγει σε 2 ... Ευχαριστώ για την κατανόηση.
 14. Αρχικά, ευχαριστώ πολύ λαγωνικά του forum και κατόπιν... αυτό το "μεικτά" βγάζει μάτια.
 15. DAS σε ευχαριστώ πολύ επειδή η εργάσιμη μέρα μου κλείνει με ένα γέλιο και θα παρεμείνει για ώρες ένα χαμόγελο που δεν θα ξεκολήσει ούτε με σφυρο-κάλεμο.
 16. 1. Μπορεί να κάνει έναρξη. Θα ασφαλιστεί και στον ΟΑΕΕ αν η πρώτη ασφάλιση του είναι πριν την 1/1/93
 17. Μετά απο αρκετό ψάξιμο κατέληξα ότι δεν χρειάζεται άδεια απο... 1. Δήμο 2. Υπουργείο ανάπτυξης 3. Νομαρχία (για όποιον μπορεί να φανεί χρήσιμο)
 18. Επιχείρηση με δραστηριότητα ΕΜΠΟΡΙΟ ειδών δώρου, ψευτοκοσμήματα με επικάλυψη ασημιού ή χωρίς κλπ για την κατασκευή των ανωτέρω χρειάζεται κάποια άδεια; Δεν θα χρησιμοποιηθούν μηχανήματα ή συσκευές οξυγόνου ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο παρα μόνο τα χεράκια του επιχειρηματία και ίσως καμιά πένσα. Ευχαριστώ.
 19. - Ο chrome ανοίγει την σελίδα, το δοκίμασα με drag and drop. - Ο internet explorer άνοιξε την σελίδα αλλά με προειδοποιητικό μήνυμα ότι έχει περιορίσει την εκτέλεση δέσμης ενεργειών ή στοιχείων ελέγχου activeX - Ο firefox αρνείται (κολλάει όπως λένε και οι προλαλήσαντες).
 20. Υποθέτω ότι η εντολή... Task=1 (για τον 1ο η/υ) Task=2 (για τον 2ο η/υ) ... δεν έχει μπεί στο αρχείο config.nt που βρίσκεται στον φάκελο .../windows/system32
 21. Και θα κατεβάσω το clipfolio και υπομονή θα κάνω Ευχαριστώ πολύ.
 22. Καλημέρα, θέλω να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα ώστε να διαβάζω τα rss feeds του site μας. Έχω δοκιμάσει κάποια (πχ feedemon, feedreader, RSSOwl...) αλλά κανένα απο αυτά δεν με ενημερώνει όπως θέλω. Όλα αυτά τα προγράμματα με ικανοποιούν στο κανάλι νέα-ειδήσεις, για παράδειγμα, αλλά στο κανάλι forum δεν έχω την ενημέρωση που επιθυμώ. Αυτό που θέλω είναι να ενημερώνομαι με κάποιο pop-up για κάθε νέα δημοσίευση σε οποιοδήποτε θέμα και όχι μόνο για την αρχική δημοσίευση του θέματος. Εφαρμογή που το κάνει αυτό έχω βρεί, έως τώρα τουλάχιστον, μόνο μέσω κάποιου plugin του προγράμματος Trillian που λέγεται Good News. Δεν το θεωρώ όμως απάντηση στο πρόβλημα μου γιατί το συγκεκριμένο plugin σε ενημερώνει μόνο για τις δημοσιεύσεις που υπάρχουν όσο αυτό είναι ανοιχτό. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.
×
×
 • Create New...