Jump to content

Nevosteri

simple Members
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nevosteri last won the day on December 17 2019

Nevosteri had the most liked content!

About Nevosteri

Profile Information

 • Gender
  Male

Nevosteri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Συνάδελφε πρόσεξε γιατί το φύλλο σου έχει πολλά δεδομένα που "νομίζω" δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.
 2. έχει και ωραίο χρώμα Mη δυνατή εύρεση υπηρεσίας/εγγράφου Ο εξυπηρετητής της Γ.Γ.Π.Σ. δεν μπόρεσε να βρει την υπηρεσία ή το έγγραφο που ζητήσατε. Αν πληκτρολογήσατε τη διεύθυνση, παρακαλούμε ελέγξτε την ορθότητά της. The server of the GSIS web site could not find the service or the document you requested. If you typed the address, please verify its correctness.
 3. Δεν δούλεψε έτσι. Τα κατάφερα πριν λίγο, σε 7 συνεχόμενες δηλώσεις, με τα εξής βήματα internet explorer 1. αρχικό μενού gsis 2. επιλογή Ε1 3. τα βήματα μέχρι να πατήσω στον σύνδεσμο "pdf", κατέβασμα όλων των εντύπων του φορολογούμενου 4. αποσύνδεση 5. κλείσιμο καρτέλας 6. επιστροφή στην αρχική καρτέλα που είχα αφήσει ανοιχτή και επανάληψη των βημάτων Νιώθω super hacker τώρα. Μην μου το χαλάσει κανείς
 4. Καλημέρα, μετά την υποβολή της ΔΦΕ, το παράθυρο που ανοίγει όταν προσπαθώ να πάρω οποιοδήποτε έντυπο, πολλές φορές είναι λευκό και δεν μου φέρνει το έντυπο. Δοκιμάζω με τον ενσωματωμένο browser της union, με firefox, με Internet explorer και με chrome που στην τεχνική υποστήριξη της ΑΑΔΕ μου είπαν έχει θέματα. Αντιμετωπίζετε και άλλοι το ίδιο; Βρήκατε λύση; Ευχαριστώ
 5. Το κανάλι Κοινότητα λογιστών (νέες δημοσιεύσεις) με την αναβάθμιση του forum έπαψε να λειτουργεί Θα προστεθεί ξανά ή είναι οριστική η διακοπή του; Ελπίζω να ισχύσει το πρώτο, ήταν ιδιαίτερα βολικό, τουλάχιστον για μένα.
 6. Σαββατιάτικα και παραμονή Μ.Εβδομάδας; Όλα δικά σας τα θέλετε εσείς οι λογιστάδες!
 7. Πριν από 5 λεπτά δεν κατέστει εφικτό. Άσχετα με τις φήμες που κυκλοφορούν, ούτε ο Τσακ Νόρις θα καταφέρει να στείλει μέχρι της 28/2.
 8. Ανοίγεις στον νέο η/υ εταιρεία (όποιον αριθμό θέλεις) και μεταφέρεις με copy-paste από τον παλαιό όλα τα αρχεία. Δεν μεταφέρεις τα αρχεία με κατάληξη PGF (2 στην λογιστικη, 5 στο εμπορικό) και το CMPEXTRA.dat . Αν τα μεταφέρεις όλα θα χτυπάνε τα αρχεία. Ταχύτατος και ασφαλέστατος τρόπος. Δεν βολεύει καθόλου αυτός ο τρόπος μιας και backup μπορείς να πάρεις μόνο σε drive a: ή b:
 9. το ίδιο πρέπει να είναι. Έχει στείλει κάποιος Ε7 με αρχείο; Εγώ δεν μπορώ γιατί ζητάει να συμπληρώσω έκδοση αρχείου. Όταν επιλέγω το πεδίο, είτε με firefox είτε με explorer, ανοίγει ένα πολύ μικρό κουτί και δεν υπάρχει επιλογή έκδοσης. Επισυνάπτω εικόνα... <img src=' alt=''><img src='>
 10. Τις ετοιμάζεις με το πρόγραμμα της union (απο προχθές είναι έτοιμο το Φ1) τις ελέγχεις και ΑΝ ανοίξει το taxis τις στέλνεις.
 11. Μερικά θετικά - Ταχύτατη εισαγωγή δεδομένων - Δεν απαιτεί ποντίκι - Αξιόπιστο - Γρήγορες και εύκολες προσαρμογές σε αλλαγές ΚΒΣ, ΦΠΑ, κλπ Αρνητικά - Όχι εύκολη εξαγωγή δεδομένων σε αρχεία τύπου xls - Λ.Σ. όχι πλήρες και σύμφωνο με το ΕΓΛΣ αλλά τροποποιημένο για ευχρηστία (συζητιέται αυτό) με τις απαιτήσεις των βιβλίων Β κατηγορίας Το χρησιμοποιώ 7 χρόνια χωρίς προβλήματα. Υπάρχει demo στο site της εταιρείας.
 12. Σήμερα οι "οδηγίες" για την ανωτέρω περίπτωση δούλεψαν αλλά... δεν μπόρεσα να πάρω το pdf αρχείο που δημιουργεί η εφαρμογή. Ανοίγει παράθυρο για το κατέβασμα του pdf αλλά φέρνει λευκή σελίδα. Χθες το βράδυ όμως το κατέβασα κανονικά, θα μου πείτε βέβαια ότι άλλο χθες άλλο σήμερα. οκ, i rest my case.
 13. Παρακαλώ συνάδελφοι ας σταματήσετε να υποβάλετε δηλώσεις ΦΠΑ, Ανακεφαλαιωτικούς, εκκαθαριστικές ή τι άλλο ώστε να γίνει εφικτή η αποστολή μιας μηδενικής που προσπαθώ να στείλω. (Το πονηρούλικο το σύστημα την χρεωστική μετά κόπων και βασάνων την πήρε όμως.) Εναλλακτικά προτείνω... 8-9 να υποβάλουν δηλώσεις αυτοί που το ΑΦΜ του πελάτη λήγει σε 1 9-10 να υποβάλουν δηλώσεις αυτοί που το ΑΦΜ του πελάτη λήγει σε 2 ... Ευχαριστώ για την κατανόηση.
×
×
 • Create New...