Jump to content

LAS

simple Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

About LAS

LAS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Αν μπορεί κάποιος συνάδελφος να βοηθήσει, τα αλλαντικά επιστρέφουν στο 13% ?
 2. Καλημέρα, σε όσους έχω υποβάλλει αίτηση για ρύθμιση οφειλών και η πληρωμή έχει γίνει απο 20/4 παρέλαβα το παρακάτω mail. Οι ρυθμίσεις εμφανίζονται ακόμα ανεπικύρωτες σε όλους. Τι θέλει να πει ο ποιητής? ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Αποδέκτης:ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ , Username: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1 έως και 17 του ν.4321/2015, έχετε τη δυνατότητα υπαγωγής των οφειλών σας σε ρύθμιση, με αίτηση που υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gsis.gr , με τη χρήση των προσωπικών κωδικών εισόδου. Η ως άνω ρύθμιση περιλαμβάνει απαλλαγές από πρόσθετους φόρους ή τέλη του ν.2523/1997, πρόστιμα εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής δήλωσης ή ανακριβούς δήλωσης του ν.4174/2013 που έχουν συμβεβαιωθεί με την κύρια οφειλή και από προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που επιβαρύνουν τις οφειλές, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί. Επίσης, εάν προκαταβληθεί ποσό (κατ’ ελάχιστο 200€) βασικής οφειλής, παρέχεται ισόποση απαλλαγή επί των συνολικών προσαυξήσεων και των τόκων εκπρόθεσμης καταβολής, σύμφωνα με το επιλεγμένο πρόγραμμα ρύθμισης. Οι οφειλές που υπάγονται στη ρύθμιση επιβαρύνονται με μειωμένο ετήσιο επιτόκιο ύψους 3% αντί του ισχύοντος 8,76%, ενώ απαλλάσσονται από τόκους εάν το ύψος της συνολικής βασικής ρυθμισμένης οφειλής είναι μικρότερο των 5.000€. Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια τη ρύθμισης, δεν υπολογίζονται τα πρόστιμα των άρθρων 57 και 59 του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας και του άρθρου 6 του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση πατήστε εδώ. Για Είσοδο στην εφαρμογή των ρυθμίσεων πατήστε εδώ. Σε περίπτωση που δεν υφίστανται οφειλές ή αυτές έχουν τακτοποιηθεί με νόμιμο τρόπο παρακαλούμε να αγνοήσετε την παρούσα ειδοποίηση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνουμε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, εφόσον δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας, περιλαμβάνει στο πάνω μέρος του το όνομά σας και το όνομα χρήστη (Username). Εάν λάβετε μήνυμα που αναφέρει ότι προέρχεται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων χωρίς να περιέχει τα στοιχεία αυτά και δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας μήνυμα, να το διαγράψετε μια και θα είναι πλαστό και πιθανώς να περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο.
 3. Εχει κάποιος προροφόρηση για την πιθανότητα παράτασης ή να το πάρουμε απόφαση και οτι προλάβουμε?
 4. Καλημέρα, έχει ακουστεί κάτι για παράταση στην υποβολή του Ε11;
 5. Καλημέρα, μόλις μίλησα με το Α ταμέιο εισπράξεων του ΙΚΑ. Ολες οι προσωρινές ρυθμίσεις έχουν επανενεργοποιηθεί και πρέπει έως 30/5 να καταβληθούν οι δόσεις Απριλίου και Μαϊου.
 6. Υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στο taxis για την υποβολή της οριστικής απο ελευθέρια επαγγέλματα, γιατί βρίσκω μόνο για το Ε7 για τις μισθωτές.
 7. Για τις αμοιβές και παρακρατήσεις αμοιβών για ελευθέρια επαγγέλματα, εκτός από τις βεβαιώσεις αποδοχών πρέπει να υποβληθεί και οριστική δήλωση όπως για τις μισθωτές υπηρεσίες ?
 8. καλημέρα, νομίζω πως η λύση θα ήταν η διασύνδεση του συστήματος υποβολής ΑΠΔ με αυτό του ΣΕΠΕ-ΟΑΕΔ, έτσι ώστε κατά την υποβολή της ΑΠΔ να σε ενημερώνει με μύνημα λάθους για την μη αναγραφή προσληφθέντος στην ΑΠΔ και το αντίστροφο. Αποτελεί λύση που εξασφαλίζει και τα 2 μέρη, υπουργείο εργασίας και λογιστές.
 9. Σε υποβολή Φ01-10 υπερδωδεκάνης ΕΠΕ (21/10/2011-31/12/2012), το TAXIS εμφανίζει υποχρεωτικά την συμπλήρωση Ε3 οικονομικού έτους 2012. Το περίεργο είναι επίσης οτι στην δήλωση παρόλο που αναγράφεται η σωστή διαχειριστική περίοδος, πάλι η περιγραφή του εντύπου παραμένει ως "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012". Μπορείς να υποβάλεις την δήλωση με τα ανωτέρω λανθασμένα στοιχεία και να λάβεις και ταυτότητα πληρωμής. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος συνάδελφος;
 10. Σε ίδιο μύνημα λάθους διαπίστωσα οτί δεν είχα καταχωρήσει στο πρόγραμμα μισθοδοσίας τον ΑΜΕ. Τον καταχώρησα, επαναδημιουργία αρχείου και ΟΚ η αποστολή.
×
×
 • Create New...