Προς το περιεχόμενο

DimitrisPK

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    6
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις δημοσιευμένο από DimitrisPK

  1. Παιδιά τόσες μέρες ταλαντεύομαι αν πρέπει να υπογράψω.

    Θα εκφραστώ ελεύθερα γιατί έχουμε δημοκρατία ακόμη έτσι δεν είναι; Και δεν το κάνω στο συγκεκριμένο σημείο για σπάσιμο .

    Συμφωνώ μαζί σας ότι τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά, αλλά για πάρτε το και αλλιώς. Μήπως αυτό μας βολεύει και θα εξηγηθώ. Θα μπορεί ο πάσα ανίδεος ή επιχειρηματίας να κάνει την δουλεία μας; ( ο τόνος δεν είναι λάθος). Όταν τα πρόστιμα είναι τόσο μεγάλα δεν θα έχουμε λιγότερο πελατολόγιο για αποφυγή λάθους? άρα δεν θα δουλεύουμε περισσότεροι? Ο επιχειρηματίας δεν θα το σκέπτεται τρεις φορές πριν σου ζητήσει μείωση τιμής ή πολύ χειρότερα να μην σε πληρώσει?

     Μήπως είναι ευκαιρία τελικά να αναβαθμιστεί το επάγγελμα μας, και να πληρωνόμαστε καλύτερα, ως επιστήμονες που είμαστε και όχι σαν παλιάτσοι ? Λέω μήπως ?

    Αν ο 4174 επιφέρει αναβάθμιση στον χώρο μας με αυτά τα πρόστιμα φαντάσου τι φέρει ένας άλλος παρόμοιος "νόμος" ο οποίος θα έχει 10πλάσια ποσά προστίμων ή ακόμα καλύτερα ένας που θα προβλέπει και εκτελεστικό απόσπασμα.

    4174 κακά να τους βρουν όλους αυτούς που τον βγάλανε και τον ψηφίσανε. 

  2. Απο την μια αγωνιζομαστε να καταργηθουν τα προστιμα και απο την αλλη  τρεχουμε σε αφαλιστικες για καλυψη.? Πως ομως ειναι λογικο να σε καλυψει για ενα προστιμο πχ 10550 αν εσυ ασφαλιζεσαι με 300 ευρω τον χρονο? Μηπως πρεπει να διαβασετε τα ψιλα γραμματα καλα? 

    Σωστά, η λύση είναι να καταργηθεί το ΕΚΤΡΩΜΑ 4174/2013 και όχι να μπαίνουμε σε επιπλέον έξοδα εμείς γιατί αυτοί δεν έχουν αίσθηση του τόπου, του χρόνου και τις πραγματικότητας.

×
×
  • Δημιουργία νέου...