Προς το περιεχόμενο

JVA

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  810
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με τον JVA

 • Κατάταξη
  *

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. εχει στη κυριοτητα του 2 ακινητα και τα νοικιαζει με τις μερες σε διαφορους ενοικιαστες αλλοδαπους κανει συμφωνητικα μαζι τουσ και επειτα τα δηλωνουμε στο taxis με ειδοσ μισθωσης τουριστικη βραχυχρονια μισθωση. Λένε οτι πρέπει να τον γραψω σε καποια ηλεκτρονικη πλατφορμα τυπου booking airnbnb αλλιως έχει πρόστιμο 5000 ευρω.
 2. Για ένα φυσικό πρόσωπο κάτοικο εξωτερικού που έχει 2 ακίνητα στην Ελλαδα και τα νοικιάζει χωρισ καποια ψηφιακή πλατφορμα booking η airbnb υπάρχει πρόβλημα πρέπει υποχρεωτικά να δηλωθεί σε αυτές τισ πλατφόρμεσ? Αλλίως έχει πρόστιμο?
 3. ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ 9000 ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΙΣΜΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ 13000 ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 362 ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣ ΤΩΝ 22000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤ ΚΩΔΙΚΟ 344 ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΟΣΟ 12000 ΩΣΤΕ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ? ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΞΕΡΑ Το ποσό της βασικής ενίσχυσης (κωδ.071) από το πρώτο ευρώ καθώς και το άθροισμα των πράσινων (κωδ.072) και συνδεδεμένων ενισχύσεων (κωδ.073) για το μέρος άνω των 12.000 ευρώ, μεταφέρεται στον κωδ.362 του πίνακα Ζ1 και κατόπιν μεταφέρεται στον κωδ.322 του πίνακα Δ8, για να προσμετρηθούν στη διαμόρφωση του κέρδους από αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα. ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΟ Ε3 ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ Ε3???
 4. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΙΚΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΠΟΥ? ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΡΙΣΜΟ ΔΑΠΑΝΩΝ? Η ΟΛΑ 323? ΓΙΑ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΛΑ 401 Η 423 Η ΜΕΡΙΣΜΟ ΔΑΠΑΝΩΝ?
 5. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΕ ΑΠΛΟΓΡΑΦΙΚΑ εκει που εχει τα περισσοτερα εσοδα ????? ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 317 Η 323?
 6. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΙΚΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ? ΑΚΟΜΑ Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟΝ 105 ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ?
 7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΛΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ 105, 212, 317, 401 ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΑ, ΠΟΣΟΣΤΑ? Η ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ 123, 223, 323, 423???
 8. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ Β ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ? ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ.
 9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ?
 10. ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΟΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΟΝΑ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΕΙ. ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ . ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ 1 Φ0ΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4 ΩΡΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ?
 11. ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΠ ΣΕ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ?
 12. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΠΥ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 300 ΕΥΡΩ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 10?
 13. ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ AST BOOKS ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ TA ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ.
 14. ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΠΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 10? Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ?
×