Προς το περιεχόμενο

JVA

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  792
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 1. ρυθμιση 120 δοσεων

  ΑΡΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ 120 ΔΟΣΕΩΝ ΕΩΣ 20000? ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ?
 2. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΚΑ?
 3. ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΕ ΒΑΜΒΑΚΟΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ Η ΣΑΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΓΡΟΤΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
 4. ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ? ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ?
 5. Στον τοπικό ΟΑΕΔ δεν δέχονται την εκπρόθεσμη αναγγελια οικειοθελής αποχώρησης ξέρετε τι πρέπει να κάνω για εργαζόμενο που δήλωσε στον επόπτη εργασίας ότι έφυγε απο τη δουλειά στις 06/10 δεν υπογράφει θα κάνω εξώδικο για αναγγελία οικειοθελούς αποχώρησης αλλα δεν το δέχεται ο ΟΑΕΔ τι να κάνω καταγγελία δε με συμφέρει με την αποζημείωση να χρεώσω και αλλες μέρες σαν ένσημα και να κανω αναγγελαι στο Εργάνη με 8 μέρες πίσω σαν εμπρόθεσμο? Τί λέτε?
 6. Να ρωτήσω σε μια περίπτωση που έχω θέλω να δω αν του συμφέρει. Μία επιχειρηση απασχολεί με ΤΠΥ εναν υπάλληλο με σύμβαση στο ΕΦΚΑ 300,00. Τώρα για να ενταχθεί στην επιχορήγηση του ΟΑΕΔ θα πρέπει να τον κάνει πλήρη απασχόληση με 586 το κατώτερο και ένσημα 101? Και θα επιδοτηθεί απο ΟΑΕΔ 350 ευρώ μηνιαία? Θα ήθελα τις απόψεις σας ευχαριστώ?
 7. E4 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ πρώτα από όλα και πριν την εργασία στην νέα ημέρα Ε9 εντός 8 ημερών με επισύναψη νέας σύμβασης και μετά Ε4 ετήσιο. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟΥ ΑΦΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ Ο ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟΥ?
 8. ΣΕ ΕΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΕΟ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ? ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
 9. ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΧ ΜΕ LEASING

  ΑΡΑ ΤΟ ΦΠΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ?
 10. ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΧ ΜΕ LEASING

  ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΧ ΚΑΤΑΧΩΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ? ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΣΑΝ ΕΞΟΔΟ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΦΠΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑΤΡΟΙ?
 11. ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΧ ΜΕ LEASING

  στο άρθρο 23 δεν γίνεται αναφορά σε έξοδα μετακίνησης (καυσίμων, εισιτηρίων κ.λπ.), ως μη εκπιπτόμενης δαπάνης, πέραν ορισμένων προϋποθέσεων, όπως για παράδειγμα η τμηματική ή ολική εξόφληση να έγινε με τη χρήση τραπεζικού μέσου πληρωμής κ.λπ. εφόσον το ύψος των εν λόγω δαπανών υπερβαίνει τα 500 ευρώ ανά συναλλαγή. Εννοείται ότι θα υπάρχουν τα προβλεπόμενα παραστατικά βάσει ΕΛΠ, για την καταχώρισή στα λογιστικά βιβλία.
 12. ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΧ ΜΕ LEASING

  ΤΟ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Η ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΚΠΙΠΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΤΑΙ?
 13. ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΤΠΥ ΕΙΝΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ Η ΑΠΟ 301 ΚΑΙ ΠΑΝΩ?
×