Jump to content

Kwnstantinos

simple Members
 • Posts

  70
 • Joined

 • Last visited

About Kwnstantinos

 • Birthday September 9

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kwnstantinos's Achievements

 1. Συγγνώμη , αλλά έχω διαβάσει όλα τα παραπάνω αρχεία και δεν μπορώ αποφασίσω ποια θεωρείτε η σωστή επιλογή ( γιατί για επιλογή πρόκειται ). Διαφωνώ όμως με την απάντησή σας. Θεωρώ πως για τους πελάτες του εσωτερικού μπορώ να αναγράφω στο τιμολόγιο όταν εκδίδεται την αξία της αμοιβής της εταιρίας Α αλλά και της αμοιβής του facebook-google η οποία θα υπόκειται και στο διαδ.τέλος ώστε να το αποδώσει η εταιρεία Β. Για τις εταιρίες του εξωτερικού θα αναγκαστώ να το αποδόσει η εταιρία Α. Πώς σας ακούγεται αυτό @125883623 ?? ?
 2. Έστω εταιρεία Α η οποία αναλαμβάνει να διαφημίσει άλλη εταιρία Β ημεδαπή κι εταιρία Γ αλλοδαπή μέσω facebook και google. Τα παραστατικά δαπανών εκδίδονται στο αφμ της Α εταιρίας. Ποια εταιρεία πρέπει να αποδώσει την εισφορά διαδικτυακής διαφήμισης υπέρ Εδοεαπ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
 3. ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ Ν. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ; Error 500--Internal Server Error From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.5.1 500 Internal Server Error The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.
 4. Η απορία μου είναι για την ατομική επιχείρηση με δραστηριότητα εκμισθώνει ακίνητα τύπου Airbnb εάν εντάσσεται η όχι ;
 5. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την ΠΟΛ. 1059/2018 παρ. 6 6. Η απαλλαγή από τον ΦΠΑ καταλαμβάνει τόσο τα φυσικά όσο και τα νομικά πρόσωπα που προβαίνουν στις εκμισθώσεις αυτές , με την επισήμανση ότι , σύμφωνα με την παράγραφο 8.δ' του άρθρου 36 του Κώδικα ΦΠΑ τα φυσικά πρόσωπα που πραγματοποιούν απαλλασσόμενες μισθώσεις ακινήτων, απαλλάσσονται από την υποχρέωση έναρξης εργασιών για τη λήψη ΑΦΜ/ΦΠΑ και μόνο για τις πράξεις αυτές, ενώ τα νομικά πρόσωπα υποχρεούνται σε έναρξη εργασιών. Και προσπαθώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα : a) Νομικό πρόσωπο που εκμισθώνει ακίνητα τύπου Airbnb δεν έχει ΦΠΑ . Νομίζω το λέει ξεκάθαρα. b)Το φυσικό πρόσωπο όσο δεν έχει υποχρέωση έναρξης απαλλάσσεται του ΦΠΑ και όταν κάνη έναρξη ατομική επιχείρηση με δραστηριότητα εκμισθώνει ακίνητα τύπου Airbnb τότε εντάσσεται ; Περιμένω αντιδράσεις από συναδέλφους . Ευχαριστώ!
 6. Εταιρία η οποία ανέλαβε να προωθήσει στην αγορά μία κάρτα υγείας με αμοιβή προμήθεια επί της αξίας των πωλούμενων καρτών , έχει συνάψει συμφωνητικά με εταιρίες εξωτερικού για την προώθηση των καρτών αυτών στις χώρες τους ( Χώρες Βαλκανίων-εκτός Ε.Ε.). Ερώτηση : για τις προμήθειες που δικαιούνται οι εταιρίες εξωτερικού εκδίδουν INVOICE ; Πρέπει να κάνουμε παρακράτηση φόρου για αυτές τις αμοιβές τους ; Ευχαριστώ !
 7. Πως ανεβαζω αγγελια για εργασια στην σελιδα?
 8. Διαβάζωντας το ΚΦΑΣ - του ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ 2013 λέει οτι οι επιχορηγήσεις που λαμβάνουν οι νέοι επαγγελματίες δεν αποτελούν ακαθάριστο έσοδο για την εφαρμογή των διατάξεων του ΚΦΑΣ . Ισχύει το ιδιο και για το Κ.Φ.Ε. η μήπως εχει επέλθει καμιά μεταβολή και δεν το έχω αντιληφθεί ; Ευχαριστώ .
 9. TO TAXIS ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ .... ΠΕΤΑΕΙ ..... Error 404--Not Found From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.4.5 404 Not Found The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is given of whether the condition is temporary or permanent. If the server does not wish to make this information available to the client, the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no forwarding address.
 10. ΒΙΝΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ...............ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΑΤΟΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΕΝΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΥΠΕΡHΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΓΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ... ΤΕΛΕΙΚΑ ΔΕΝ ΝΩΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΟΧΟΧΟ
 11. Διακοπή ατομικής 31-01-2014 και στέλνω τώρα Περιοδική ΦΠΑ για το διάστημα 1/1/2014 εως 31/1/2014 και μου πετάει το " Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν.4174/2013" Στις 14/04/2014 εχουμε την ΠΟΛ.1108/2014 Χρόνος υποβολής της περιοδικής ΦΠΑ ... οπου στο ΑΡ.1 ΠΑΡ4. "Κατ’ εξαίρεση, στην περίπτωση που η δήλωση έναρξης, η δήλωση μεταβολής για διακοπή των υπαγομένων σε ΦΠΑ δραστηριοτήτων, η δήλωση οριστικής παύσης εργασιών, ή η δήλωση μεταβολών λόγω λύσης και θέσης σε εκκαθάριση, υποβάλλονται εμπρόθεσμα, μετά την καταληκτική προθεσμία υποβολής της περιοδικής δήλωσης, η περιοδική δήλωση υποβάλλεται εμπρόθεσμα μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα από την υποβολή των ανωτέρω δηλώσεων." - Πρώτον πως μπορει να έχει αναδρομική ισχύ ; - Δευτερον στην βεβαιωση αποστολής της δήλωσης μου λέει : ΣΤΟ ΟΦΕΙΛΌΜΕΝΟ ΠΟΣΌ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙς ΤΟΥ Ν. 4173/2013 ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 53 ΚΑΙ 57 ΜΕΧΡΙ 30/04/2014 αν και η δήλωση ειναι χρεωστική , επιβαρύνσεις στο τελεικό ποσο δεν υπάρχουν. Τι γινεται ; Ευχαριστώ !
 12. Ο κ. Θεοχάρης μιλώντας στον Βήμα fm, αναφορικά με τις φορολογικές δηλώσεις των φορολογουμένων ο ΑΦΜ των οποίων λήγει σε 1 ή 2 και η προθεσμία υποβολής των οποίων λήγει την προσεχή Δευτέρα, διευκρίνισε ότι οι έγγαμοι πολίτες μπορούν να κάνουν χρήση του πιο ευνοϊκού ΑΦΜ εκ των δύο συζύγων και να υποβάλλουν τη δήλωση μέχρι τη λήξη της προθεσμίας του ΑΦΜ με τον μεγαλύτερο καταληκτικό αριθμό ... ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ
 13. Παιδιά καλημέρα . Δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η ηττοπάθεια ; Παιδιά γιατί επικεντρωνομαστε σε κάποια αμφιλεγόμενα στατιστικά στοιχεία και χάνουμε την ουσία ; Τι ζητάμε βρε παιδιά και γιατί χάθηκε η μάχη ; Εμείς δεν είμαστε οι χαμάλιδες του υπουργείου ; Εμείς δεν είμαστε οι αμισθι υπάλληλοι των ΚΕΠ, εμείς δεν είμαστε αυτοί που εχουμε διαγραψει τα Σαβ/Κυρ. , τις γιορτές , διακοπές , τις οικογένειες μας και εντέλει την ίδια τη ζωή μας ; Εμείς που έχουμε όλα αυτά τα ανωτέρω "προνόμια" ζητάμε απλά να επικρατήσει η λογική. Δουλεύουμε νυχθημερόν και δεν προλαβαίνουμε,δεν πληρωνομαστε και πάλι δουλεύουμε και προσφέρουμε τα μέγιστα. Προς θεού παιδιά μην επιτρέπουμε την τρέλα και την παράνοια να αντικαταστήσουν την λογική και την ζωή. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας στις οικογένειες και στα παιδιά μας να μην επιτρέψουμε " να συνηθίσουμε το πρόσωπο του τέρας " που έλεγε και ο Μάνος Χατζηδάκης.
×
×
 • Create New...