Jump to content

ARGYRIS

simple Members
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

About ARGYRIS

ARGYRIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Καλημέρα και καλή χρονιά. Μήπως κάποιος συνάδελφος γνωρίζει κάτι επίσημο γιατί δεν μπορώ να βρω άκρη? Στη δήλωση πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας σε περίπτωση δωρεάν παραχώρησης χρήσης ακινήτου είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση του πρωτοκόλλου Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης?
 2. Την Δευτέρα υποβλήθηκαν Ε1, Ε2, Ε3, και εκδόθηκε το εκκαθαριστικό αλλά μέχρι σήμερα δεν δίνεται από το taxis δυνατότητα για υποβολή τροποποιητικής δήλωσης. Ξέρεις κανείς πόσες μέρες απαιτούνται στην πράξη για να δοθεί από το taxis δυνατότητα υποβολής τροποποιητικών Ε1 ΚΑΙ Ε2.
 3. Κωνσταντίνε, να μην βιαζόμαστε δεν σημαίνει να αργούμε. Αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα αλλά κάτι πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα. Εκτός από τα τηλέφωνα και όλους τους άλλους τρόπους επικοινωνίας υπάρχουν και οι τηλεδιασκέψεις που δεν απαιτούν κάτι το ιδιαίτερο και επιτρέπουν την συνομιλία μέσω τηλεφώνου πολλών προσώπων ταυτόχρονα.
 4. Αν είσαι αυτός που φώναζε στην είσοδο του υπουργείου να σπάσουμε κεφάλια και κάτι άλλα για <αίματα>, πολύ καλά έπραξαν και διαχώρισαν την θέση τους.
 5. Μα έλεος, για αυτή την συζήτηση έχει σημασία αν είναι σύλλογος ή ομοσπονδία ή ότι άλλο?
 6. <Αυτό που εγώ θέλω -όπως πιστεύω κι εσείς- είναι ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, σταθερό πλαίσιο, επαρκή κατάρτιση, συνεχή ενημέρωση στα επαγγελματικά μας ζητήματα. Μην ξεχνάμε επίσης ότι η γνώση είναι δύναμη.> Είσαι σίγουρος συνάδελφε ότι είναι πολλοί αυτοί που τα θέλουν και ενδιαφέρονται για αυτά. Γιατί η πράξη άλλα δείχνει. Τελικά για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ .........
 7. Όταν έχουμε αναγάγει τις παρατάσεις σε μοναδικό θέμα του κλάδου (και όχι μόνο για το 2013) και μάλιστα όχι τον Φεβρουάριο που έπρεπε να ξεκινήσει το θέμα αλλά τον Ιούλιο!!!!!!! με αποχή μία εβδομάδα πριν την λήξη της προθεσμίας, γιατί απορείς συνάδελφε. Και την μεγάλη ευθύνη την έχουν οι λογιστές που μέχρι τον Ιούλιο παρακολουθούσαν απαθείς περιμένοντας απο ποιόν? Και ακόμη ποιο μεγάλη ευθύνη έχουν αυτοί που κατά καιρούς ξεκίνησαν κινητοποιήσεις (γιατί άραγε?) και τα εγκατέλειψαν στα μισά.
 8. Όλα τα βρίσκουμε δύσκολα γιατί όλοι περιμένουμε από κάποιον άλλο. Το θέμα της απεργίας είναι περίπλοκο και χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος σύλλογος δεν μπορεί να κάνει μία αναφορά στον συνήγορο του πολίτη ζητώντας να παρέμβει άμεσα.
 9. Στον 659 βάζεις το καθαρό ποσό (τόκοι μείον φόρος), το πρόγραμμα κατά την εκκαθάριση προσθέτει και τους τόκους (κωδ 433) και έτσι υπολογίζει εισφορά αλληλεγγύης στο μικτό ποσό. Αν στον 659 βάλεις το μικτό ποσό των τόκων τότε υπολογίζει στο ποσό των τόκων δύο φορές την εισφορά.
 10. Θα έλεγα μην ασχολείσθε με τους ανόητους που καταλαβαίνουν από οικονομικά και μάρκετινγκ και με τους απίθανους που συντάσσουν δηλώσεις??? σε δευτερόλεπτα με 15 €. Πάντως η καθαρίστρια μου παίρνει καλύτερη αμοιβή.
 11. Τρομάζω ακόμη και στην ιδέα ότι στην δημοκρατία υπάρχει νόμιμη βία και ακόμη περισσότερο τρομάζω ότι αυτό προβάλλεται σαν λύση και απο υποτιθέμενους δημοκράτες. Αλήθεια το κάψιμο της Αθήνας είναι νόμιμη βία? Μήπως δεν είναι νόμιμη μόνο η δική σας βία αλλά και των άλλων? Η βία είναι ο τρόπος επίλυσης των αντιθέσεων στη δημοκρατία?
 12. Και που να γίνει η απελευθέρωση, η οποία δεν αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς θα απελευθερώσει. 18 2 13 Η τρόικα ζητεί εξηγήσεις για τα κλειστά επαγγέλματα Ξανά στο μικροσκόπιο των δανειστών Έκθεση για την πορεία της απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων ζητά από την ελληνική κυβέρνηση η Τρόικα, καθώς οι προϋποθέσεις έχουν νομοθετηθεί, αλλά δεν έχουν προχωρήσει. Η έκθεση θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι και τον προσεχή Σεπτέμβριο στην τρόικα και όπως αναγράφεται στο μνημόνιο, θα αφορά στα 20 μεγαλύτερα επαγγέλματα. Τα επαγγέλματα που θα ελεγχθούν Οι επαγγελματικές δραστηριότητες που απελευθερώθηκαν και υποτίθεται ότι οποιοσδήποτε έχει τα προσόντα, μπορεί να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά είναι οι ακόλουθες: …………. 3. Λογιστές και Φοροτεχνικοί: η επαγγελματική ταυτότητα θα εκδίδεται αυτόματα εντός τριών μηνών, ο αρμόδιος οργανισμός για την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων είναι το ΣΑΕΠ, ενώ καταργήθηκε η διαδικασία πιστοποίησης που ορίζει και η οποία ισχύει για νομικά και φυσικά πρόσωπα. Και επίσης προσθέτω 18/2/2013 Ανακοίνωση-απάντηση της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε. στις ψευδολογίες για την πιστοποίηση των Λογιστών-Φοροτεχνών
 13. Νομίζω το θέμα της προσφυγής στη δικαιοσύνη οφείλουμε να το ξεκινήσουμε αμέσως μετά την ψήφιση του νόμου, είτε 30 είναι, είτε 20 ο συντελεστής, καθώς για τα όρια συνταξιοδότησης
×
×
 • Create New...