Jump to content

Trip_Accountant

Silver members
 • Content Count

  828
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Trip_Accountant last won the day on March 14

Trip_Accountant had the most liked content!

About Trip_Accountant

 • Rank
  *

Recent Profile Visitors

4,026 profile views
 1. Έλα μου ντέ; Το παίζουν τα ΜΜΕ συνέχεια απο το πρωί. Λογικά περιμένουμε να εμφανιστεί κάποια στιγμή στο supportemployees.services.gov.gr
 2. Πω πω τώρα το θυμήθηκα ήρθε πριν 2-3 εβδομάδες ένας νεαρός και μου είπε βγάλε μου τα χαρτιά για το που θα καταταχθεί και μέσα στον πανικό μου το ψιλοπρόγκηξα το παιδί του είπα να φύγει δεν έχω ιδέα! Εχθές παρόμοια σε τηλέφωνο κάποια πελάτισα μου ζήτησε ...βεβαίωση ενσήμων για ΑΣΕΠ απο το ΕΦΚΑ , τις λέω δεν ξέρω τι μου ζητάς , της έκλεισα το τηλέφωνο. Έκανα ένα search...14/3 ΕΦΚΑ έβγαλε ανακοίνωση και για αυτό μεταξύ άλλων μέσω taxisnet. Μας διαλύσανε εντελώς! Φανταστείτε κάποιος να ξεχάσει κάτι από όλα αυτά τα επιδόματα επιχειρήσεων και εργαζομένων πάνω στον πανικό , θα μας θεωρούν υπεύθυνους , ήδη έχω τριβές για την επιστρεπτέα και τα δάνεια πως δεν ενημέρωσα κάποιους. Θεωρώ πως εκτός από το τεράστιο αγγούρι που τρώμε αμισθί θα βγούμε και ζημιωμένοι στο τέλος με πελάτες που θα φύγουν με αυτό το τραγικό των ασφυκτικών προθεσμιών για παροχές σε μια έκτακτη περίοδο σχεδόν πολεμική, που έπρεπε να μένουν ανοικτές για όλους εώς 31/12/2020.
 3. Μπείτε και ΑΠΔ... Οσο γράφω περιμένω να φορτώσει αρχείο 0,88kb Ηλίθιοι θέλουν και ηλεκτρονική διακυβέρνηση
 4. ΜΠΑΧΑΛΟ! Εγώ καταλαβαίνω: 1. Μια ΑΠΔ Μαίου ΜΟΝΟ με τις αποδοχές Μαίου ( και τον τύπο 18 για όσους ήταν σε αναστολή) εώς 30/6 2.Μια ΑΠΔ συμπληρωματική εώς 10/7 για το ΔΠ με τύπους 04 και 19 3.Πληρωμή εισφορών εώς 30/6 Μαίου και ΔΠ 4. Έντυπο Εργάνη πότε; (Λογικά μέσα στο επόμενο ΣΚ κατά τα συνηθισμένα για εμάς) Αηδία μόνο για το γεγονός πως η ΑΠΔ Μαίου πρέπει να πάει εώς 30/6 με 25/6 να ενημερωθούμε ,26/6 να προσαρμοστούν τα προγράμματα και να μεσολαβεί ΣΚ. Μας έχουν διαλύσει κυριολεκτικά.
 5. Δίναμε τις ημέρες αναστολής για τον κάθε εργαζόμενο και υπολόγιζε 2 μισθοδοτικές περιόδους μία κανονική και μια αναστολής. Στο ΔΠ δεν έχει ανοίξει (εκτός αν δεν έχω δει κάποια νέα αναβάθμιση από εχθές) ΔΠ αναστολής. Αν στην υπολογισμένη περίοδο ΔΠ πάω και βάλω την διαφορά στο χέρι θα πρέπει να μπλέξω με τις διαφορές σε όσους πλήρωσαν μέχρι Μ.Τετάρτη την αναλογία. Και το κυριότερο θεωρώ πως έτσι δεν θα βγεί ποτέ σωστά η ΑΠΔ για το ΔΠ αναστολής αφού ακόμη περιμένουμε νέο τύπο αποδοχών απο το ΙΚΑ αν δεν κάνω λάθος EDIT: Μόλις τώρα είδα πως υπάρχει σχετική αναβάθμιση και οι οδηγίες κινούνται στην δική σου λογική. Αν έχω υπολογισμένη περίοδο μέσα σε αυτή έχουν ανοίξει νέα πεδία για την αναστολή , και σε περίπτωση που έχει εξοφληθεί καταχωρώ πριν το νεο υπολογισμό ως προκαταβολή το ποσό που πληρώθηκε. Για το θέμα της υποβολής ΑΠΔ οι άνθρωποι και σωστά λένε ...πάρτε τηλέφωνο το ΙΚΑ αν θέλετε να στείλετε πριν βγουν οι οδηγίες...να σας πούν ποιο τύπο αποδοχών θα βάλετε στην παράμετρο του ΔΠ αναστολής.
 6. Δεν υπολογίσαμε ΔΠ αναστολής , μόνο ΔΠ με βάση τις πραγματικές μέρες εργασίας. Λόγω αναστολής έχει ανοίξει νέες μισθοδοτικές περιόδους αναστολής για κάθε μήνα για να υπολογίζει και την μισθοδοσία αναστολής για να βγαίνει σωστά η ΑΠΔ. Στο δώρο Πάσχα έχει μόνο μια περίοδο υπολογισμού με βάση τις πραγματικές μέρες εργασίας. Δεν θεωρώ σωστό να ανοίξουμε νέα μισθοδοτική περίοδο ΔΠ και να κάνουμε τους υπολογισμούς στο χέρι. Ειδικά απο την στιγμή που δεν υπάρχει ο τύπος της μισθοδοτικής περιόδου για το ΔΠ αναστολής για την ΑΠΔ. Θα κάνουμε τριπλή δουλειά μετά.
 7. Μπράβο ρε PROAKIS , όλες εύστοχες οι παρατηρήσεις σου! Τι θα κάνουμε βρε παιδια;;;;; Εγώ έχω δώσει σε όλους αναλογία μέχρι την μέρα που δούλεψαν. Πως στον @@@@@@ θα υπολογίσω το υπόλοιπο από το πρόγραμμά μου ; Δεν υπάρχει ΔΠ 2 και φυσικά δεν ξέρει ποιες μέρες να τραβήξει. Άρα πότε θα πληρώσουν οι εργοδότες πότε θα υπολογίσουμε ΦΜΥ και πότε θα κάνουμε εκείνο το @@@@έντυπο στο ΕΡΓΑΝΗ (έχει ανέβει αυτό; )
 8. Μια απορία που μου δημιουργήθηκε καθώς μπήκα να κάνω τη σχετική δήλωση σε κάποιον. Έχει αρχικά μισθωτήρια επαγγελματικής στέγης που αφορούν υπο σύσταση εταιρείες με το ΑΦΜ του εκπροσώπου και μετά νέο μισθωτήριο σύμφωνα με τις οδηγίες στο ΑΦΜ της εταιρείας όταν έγινε η έναρξή της. Τα βλέπει και τα 2 και έχει μάλιστα και στα 2 ανοιχτή την επιλογή για δήλωση covid. Αυτό προφανώς δεν το έχουν σκεφτεί. Να γίνει λύση στο πρώτο; Εννοώ για το ενδεχόμενο μελλοντικής διασταύρωση στο Ε2 όχι για τον covid. Τι τραβάμε τώρα να πρέπει να φτιάξουμε και την εικόνα των μισθωτηρίων;;; Είναι δυνατόν; Οι λύσεις πρέπει να είναι συνέχεια ανοιχτές χωρίς πρόστιμο και να τακτοποιούνται μαζί με την δήλωση.
 9. Ας έιναι η αρχή. Να δώ τι θα κάνουμε αν επαληθευτούν οι φήμες για παράταση μέχρι 15/7 Λογικά θα πρέπει να γίνει αφορμή για να καεί το σύμπαν!
 10. Μπορούν να κάνουν ξάνα και όσοι είχαν εγκρίθεί και στην πρώτη φάση; Δεν έχω καταλάβει.
 11. Και η εφαρμογή των μισθωτηρίων σέρνεται , ουσιαστικά δεν δουλεύει , μια ώρα δεν έχω καταφέρει να καταχωρήσω τίποτα. Τι είναι αυτά τα πράγματα που μας συμβαίνουν...
 12. Φανταστείτε τι έχει να γίνει με εκέινη την κ@λοδήλωση για τα μισθώματα απο αύριο... Είναι που είναι προβληματική τις καλές μέρες η εφαρμογή των μισθωμάτων τώρα να δείτε...και θα τραβάει και όλο το taxis μαζί της.
 13. Εννοείται ! Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη λύση. Και πρέπει να ξεκινήσει τώρα με τη μορφή μιας από κοινού κινητοποίησης. Πόσοι σύλλογοι υπάρχουν αυτή την στιγμή; Σίγουρα ένας σε κάθε νομό και οι υπόλοιπες ενώσεις στην Αθήνα που έχουν και ελαφρώς πολιτικό πρόσημο νομίζω αλλά δεν είναι αυτό θέμα αφού τα αιτήματα μας τα τελευταία χρόνια είναι σχεδόν ίδια ανεξαρτήτου κυβερνήσεως. Σίγουρα κάποιοι έχουν προσωπικό όφελος με την δύναμη που έχουν αποκτήσει να σηκώνουν το τηλέφωνο και να μιλάνε με στελέχη των υπουργείων και υπουργούς αλλά δεν νομίζω πως θα μπορούν να μπλοκάρουν την πλειοψηφία αν αποφασίσει να κινηθεί. Ας σηκώσουν λοιπόν το τηλέφωνο οι πρόεδροι των συλλόγων και ομοσπονδιών και να μιλήσουν μεταξύ τους. Και όπως έγραψε κάποιος στο θέμα των ενοικίων στο taxheaven να διαμορφώσουν ένα κοινό κείμενο που θα το υπογράψουμε όλοι με τους αρ.αδείας μας . Και μετά αυτό στο ΟΕΕ για κλείδωμα κωδικών . Και συνεντεύξεις και ενημέρωση του κόσμου. Και αν γίνει το πρώτο βήμα ας ενωθούν σε επιμελητήριο με συνδρομές και οικονομική δύναμη και πολιτική . Αν προωθούν σωστά τα συμφέροντα μας τότε η συμμετοχή θα είναι τεράστια. Πρέπει όμως να γίνει τώρα , δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία γιατί δεν υπάρχουμε σε λίγο.
×
×
 • Create New...