Jump to content

Trip_Accountant

Silver members
 • Content Count

  796
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Trip_Accountant last won the day on June 1 2019

Trip_Accountant had the most liked content!

About Trip_Accountant

 • Rank
  *

Recent Profile Visitors

3,873 profile views
 1. Σχετικά με το παραπάνω και όταν δεν είμαστε σίγουροι σχετικά με το αν κάποιος είναι υπόχρεος , την αυτόματη ειδοποίηση της εφαρμογής πάνω δεξιά που αναφέρει την αρχή στην οποία υποβάλλουμε και το έτος την εμπιστευόμαστε; Δηλαδή έχω περιπτώσεις που δεν έχει εμφανιστεί η ειδοποίηση φέτος (για το 2018) αλλά θεωρώ πως με βάση την ιδιότητα τους (συμμετοχή σε οικονομικές επιτροπές κλπ) θεωρώ πως είναι. Δεν είναι υποχρεωτικό οι κατάλογοι να ανεβαίνουν υποχρεωτικά ;
 2. Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα απο το πρωί για τις ΑΠΔ Ιουλίου, κολλάει στον έλεγχο υποβολής , δεν σε αφήνει όυτε διαγραφή να κάνεις. Είναι δικό μου τεχνικό θέμα; Τα αντίστοιχα προβλήματα που περιγράφεται παραπάνω λύθηκαν μόνα τους την προηγούμενη εβδομάδα; Το αντιμετώπισε και άλλος σήμερα; Απλά περιμένουμε; EDIT: Τελικά πριν λίγο που δοκίμασα ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του αρχείου , άρα κάποιο δικό τους τεχνικό ζήτημα είναι.
 3. Τεράστια αλητεία φέτος , απόλυτη ξεφτίλα προς τον κλάδο μας που 31/7 κλείνει τόσες υποχρεώσεις
 4. ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΦΠΑ ΟΥΤΕ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΛΑ
 5. Ναι τελικά επανήλθε , για ένα 10λεπτο περίπου δεν έμπαινε πουθενά .
 6. πω ρε παιδιά ευτυχώς που υπάρχει και ο κόμβος εδώ να λέμε τον πόνο μας. Τόση ώρα σιχτίριζα το taxsystem μετά από μια αναβάθμιση που πήρε και έλεγα πως κάποιο λάθος παίζει με το πρόγραμμα μου. Μήπως έχει σχέση με κάποια αναβάθμιση ασφαλείας που ανακοινώθηκε χθες πως θα γίνει στο ΗΔΙΚΑ; Και το Σάββατο είναι μια ευκαιρία να βγει πολύ δουλειά με ησυχία χωρίς τηλεφωνήματα και επισκέψεις...
 7. Εννοείται πως δεν θα ασχοληθούμε Άν κάποιος αγρότης - παραγωγός θέλει να κυνηγήσει κάποιον έμπορο που του χρωστάει ας το κάνει ως ένα επιπλέον μέτρο πίεσης.
 8. Επίσης κάτι περίεργο που είδα σχετικά με το παραπάνω μπαίνοντας με τους κωδικούς του υιού (φιλοξενούμενος το 2017) για δώσω συναίνεση στον πατέρα είδα πως ο υιός είχε ήδή κάνει άιτηση για τον εαυτό του με ενεργό μισθωτήριο απο 1/1/18-31/12/2019 την είχε ολοκληρώσει προσθέτοντας μάλιστα και κάποιον με αιτιολογία στην σχέση Συνενοικίαση αλλά απορρίφθηκε λόγω εισοδήματος. Δηλαδή το σύστημα δεν είδε την φιλοξενία από την πλευρά του φιλοξενούμενου και τον άφησε κανονικά να προχωρήσει αφού ο πατέρας φιλοξενούντας (αν το γράφω σωστά) δεν είχε μπει να κάνει ακόμη αίτηση. Τώρα στην αρχική οθόνη έχει δυο γραμμές για τον υιό μία με την δική του αίτηση που απορρίφθηκε στις 14/3/2019 και μία γραμμή με σημερινή ημερομηνία που του ζητά συναίνεση ο πατέρας του ! Δεν γράφει δηλαδή αυτό όπως σε άλλους που λέει πως συμμετέχουν σε άλλη αίτηση και τους επιτρέπει να δώσουν μόνο συναίνεση αφού ο υιός είχε προλάβει ήδη να κάνει αίτηση για τον εαυτό του
 9. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος του νοικοκυριού από το 2018 δεν είναι φιλοξενούμενος αλλά ήταν το 2017 με αποτέλεσμα να προσαυξάνει το κριτήριο του εισοδήματος , να ζητά συναίνεση και άρα να χάνει το επίδομα τι γίνεται; Περιμένει μόνο την δήλωση του Φορ.Ετους 2018 και κάνει μετά την αίτηση; Δεν παρακάμπτεται αυτό με βάσει τα πραγματικά στοιχεία στον Δήμο;
 10. Παιδιά το αφήνουμε να πάει στο αγύριστο έτσι; Δεν μπορεί κάτι τέτοιο να προχωρήσει , αφήστε που αν το δούμε λογικά είναι προαιρετικό και ας μην αναφέρεται πουθενά. Μπήκα μόλις με κωδικούς ΤΑΧΙS σε αγρότη να το δω και ζητάει στοιχεία αναλυτικά για τα προϊόντα που περιγράφονται στο τιμολόγιο!!!!!!! Επίσης έχει και ένα κουτάκι με...το σήμα του PDF! θέλει και ανέβασμα του τιμολογίου;;;;;;; Αν προσθέσουμε και την παρακολούθηση της εξόφλησης που δεν βρήκα που καταχωρείται μιλάμε για απίθανα πράγματα!
 11. Καλημέρα παιδιά , άλλη μια ανούσια υποχρέωση , από το τηλέφωνο με έχουν πρήξει , να δω πω θα το πληρωθούμε αυτό . Μπήκα πριν λίγο και έκανα μια αίτηση , υπολογίζει με βάση τα εισοδήματα του 2017. Δεν θέλω να πιστέψω πως θα πρέπει να ξαναγίνει αίτηση και μετά την δήλωση. Γιατί το έκαναν έτσι φέτος ; Για να παίζει στα κανάλια και να φαίνεται πως δίνουν κάτι επιπλέον; Επίσης δεν μπορώ να βρώ πουθενά τις περσινές αιτήσεις και πληροφορίες σχετικά με τις καταβολές. Σε πάει κατευθείαν στην αίτηση 2019 και μετά εμφανίζει μόνο αυτή ως υποβληθείσα.
 12. ρε γμτ με τους ξεφτιλισμένους! Θέλουν και υπερωρίες κλπ ηλεκτρονικά πρίν την πραγματοποίηση τους οι ηλίθιοι! Και για το ΙΚΑ τώρα το είδα, τελευταία μέρα υποβολής ΑΠΔ δεν δουλεύει!
 13. Παιδιά δεν δουλεύει το ΕΡΓΑΝΗ; Προσπαθώ εδώ και μια ωρα να συνδεθώ και με πετάει , έχουν ανακοινώσει κάτι για διακοπή; Θα τρελαθώ! Δημιουργήθηκε κάποιο σφάλμα κατά τη λειτουργία του συστήματος: Εσωτερικό σφάλμα της εφαρμογής. Αν το σφάλμα ξαναπαρουσιαστεί, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του συστήματος.
 14. Ναι , υποβάλλονται τα Ε3 και Ε2 αλλά δεν προχωράει σε οριστική υποβολή μέσω του Ν στο τέλος.
×
×
 • Create New...