Jump to content

Rage

simple Members
 • Posts

  295
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rage

 1. Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει ακόμη πώς θα κάνουν οι δικαστές αρχική δήλωση από τη στιγμή που ήταν από χρόνια υπόχρεοι αλλά ανήκαν στις εξαιρέσεις. Να υποβάλλω ετήσια κανένα πρόβλημα αλλά δε πρέπει να υπάρχει και η αρχική;
 2. Η τακτική τους είναι να ανοίγουν φακέλους που περιέχουν κάρτες Τραπεζών και να αντιγράφουν τα στοιχεία της κάρτας με ειδική μαγνητική συσκευή. Μόλις ενεργοποιηθεί η κάρτα στη συνέχεια από τον πραγματικό παραλήπτη της κάρτας, ο επιτήδειος μπορεί και αυτός να χρησιμοποιήσει τη κάρτα του "κλώνο" που έφτιαξε. Σε τέτοιες περιπτώσεις ζητάμε ακύρωση της κάρτας και έκδοση νέας
 3. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που κάνουν αυτόματο backup σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας που θα το ορίσεις. Εγώ χρησιμοποιώ το comodo backup (δωρεάν)
 4. Το σύστημα θέλει 15 ημέρες να ενημερωθεί μετά την υποβολή της δήλωσης
 5. Τις πραγματικές ημέρες εργασίας βάζεις. Αν δηλώσατε π.χ. πενθήμερη και μια ημέρα της εβδομάδας παρακολουθεί μαθήματα τότε 4 εργάσιμες αυτή την εβδομάδα κτλ.
 6. Ευχαριστώ πολύ! Το ζήτησα γιατί έχω πρόβλημα με το ΑΒBY finereader και όντως το copy/paste από pdf τις περισσότερες φορές δε δουλεύει σωστά. Καλή συνέχεια και δύναμη
 7. Θα μπορούσαμε να έχουμε το παραπάνω σε word για κάνουμς τις ανάλογες διορθώσεις/προσθήκες αναλόγως? Ευχαριστώ.
 8. Πάνω από 50 αξίζει η υποβολή. Εκτός του ότι η βαθμολογία είναι δύσκολη, η συμμετοχή δε θα είναι μεγάλη αλλά ακόμη και να είναι συνήθως μετά την πρώτη αξιολόγηση τροποποιείται το πρόγραμμα, αυξάνεται ο προυπολογισμός και μπαίνουν όλοι από 50+ ως δυνητικοί.
 9. Παρατήρησε κανείςότι μετά την τελευταία αναβάθμιση στο Academia financials δεν υπολογίζει τα προστιθέμενα και τα αφαιρούμενα ποσά και συνεπώς δε συμφωνεί το ΦΠΑ με τα βιβλία? Μπορώ βέβεια να τα περάσω χειρογραφα στην υποβολή αλλά στο επόμενο τρίμηνο δε θα συμφωνούν οι μεταφορές των πιστωτικών. Κάποια βοήθεια από υπέυθυνο της εταιρείας?
 10. ΚΑΔ: 77291902 Βάλε μηχανισμό για να μην συναντήσεις προβλήματα με τον ΕΟΠΥΥ. Σε κάθε ΑΠΥ αναλυτική περιγραφή, π.χ. ενοικίαση συμπηκνωτή οξυγόνου για οξυγονοθεραπεία κατ'οίκον για το διάστημα 01/02/2015 έως 28/02/2015.
 11. Το σύστημα είναι κλειστό για εκκαθάριση δηλώσεων. Έχω περίπτωση που η φορολογούμενη χάνει το οικογενειακό επίδομα επειδή η ΓΓΠΣ δεν έχει ανοίξει το σύστημα. Έχω επικοινωνήσει με κάθε τηλέφωνο που υπάρχει εκτός του ίδιου του Υπουργού. Η απάντηση: "Ναι το ξέρουμε ότι πολλοί φορολογούμενοι έχουν πρόβλημα και επίγει η εκκαθάρισή τους και σε πολλές περιπτώσεις χάνουν δικαιώματα αλλά τί να κάνουμε, κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει" Από 30/05/2014 υποβλήθηκε τροποποιητική στη ΔΟΥ και ακόμα υπάρχει πρόβλημα. Επόμενο βήμα να ταξιδέψω στην ΑΘήνα και να τους ρίξω μπουρλότο!Η κατάσταση έχει ξεφύγει!
 12. Οπωσδήποτε και αρχικό! Πρώτον εκεί θα δηλώσεις τεχνικό ασφαλείας και δεύτερον εάν δεν υπάρχει αρχικός δε θα μπορείς να υποβάλλεις μετά συμπληρωματικό εάν χρειαστεί
 13. Το ίδιο και εγώ, μετά από επικοινωνία με το ΣΕΠΕ μου είπαν να γίνει συμπληρωματικός πάνω σε οποιοδήποτε πίνακα, έιτε αρχικό είτε ετήσιο, είτε έδρας ειτέ παραρτήματος δεν έχει σημασία αρκεί να δηλωθεί το πραγματικό ωράριο και να γραφεί στις παρατηρήσεις τι αφορά. Όπως χαρακτηριστικά μου είπαν "μετράει η βούληση του εργοδότη να δηλώσει τα πραγματικά στοιχεία και όχι ο τύπος"
 14. Προσοχή στο εξής: εάν κάνετε νέα πρόσληψη, ναι μεν είστε νόμιμοι με το ενιαίο έντυπο πρόσληψης, όμως εάν δε στείλετε αρχικό πίνακα δε θα μπορέσετε να στείλετε συμπληρωματικό ωραρίου ή τροποποιητικό όταν ανοίξει, διότι ως υποχρεωτικό πεδίο έχει Α.Π. του αρχικού! Μετά από επικοινωνία με τον επόπτη με ενημέρωσε ότι μπορούμε να πατήσουμε στον ετήσιο και να γράψουμε στις παρατηρήσεις τι αφορά, σε περίπτωση όμως παραρτήματος που δεν υπάρχει ετήσιος η μόνη λύση είναι υποβολή αρχικού με πρόστιμο! Άρα πάντα στέλνουμε και αρχικό πίνακα με κάθε πρώτη πρόσληψη!
 15. Πήρε ΦΕΚ , http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/661 Δε βλέπω να έχει αλλάξει κάτι όμως στο ΕΡΓΑΝΗ
 16. όλες σε εκρεμμότητα μπαίνουν αρχικά, λογικά δεν έχεις πρόβλημα. Αν δεις σε αναμονή σημαίνει τέλος το πρόγραμμα.
 17. Δεν έχω καταφέρει ούτε καν να βάλω τους κωδικούς ακόμα, εσείς πώς κάνετε αιτήσεις?
 18. Αν κάνετε μια αναζήτηση της εταιρείας που ανέλαβε το site του οαεδ θα δείτε τι "κουμασι" είναι...για άλλη μια φορά μαζί τα φάγαμε
 19. Τίποτα γιατί η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν έχει υπαχθεί σε άλλο πρόγραμμα
 20. Μόλις έστειλα μία, για δεύτερη χλωμό το βλέπω, κατέβασε ρολά
×
×
 • Create New...