Jump to content

jeison

simple Members
 • Posts

  209
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jeison

 1. Καλημέρα,,, να επανέλθω... τελικά λόγω συνταξιοδότησης υπαλλήλου υποβάλλουμε Ε5 (Αποχώρηση) ή Ε6 (Απόλυση) ???
 2. Εγώ θα πρότεινα 2 ξεχωριστές καταθέσεις για 10/2013, όχι οτι ειναι λάθος να πληρωθούν μαζί.
 3. Προς ενημέρωση, επείδή έχουν εκδωθεί αρκετά εκκαθαριστικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ με ποσό επιστροφής αλλά χωρίς επιταγή είσπραξης ''κάτω αριστερά'', παρά με την επισύμανση '' για την επιστροφή απευθυνθείτε στην ΔΟΥ σας'', είναι 2 οι περιπτώσεις, 1) Κλασσική περίπτωση συμψηφισμού οφειλών με ΑΦΕΚ επιστροφής (Λόγω οφειλών) 2) Λογαριασμός Τράπεζας (IBAN) για την επιστοφή του ποσού για όσους δεν το έχουν δηλώσει κατα την υποβολή της Δήλωσης Φ.Ε. 2013, εφόσον πλέον επιστροφές γίνονται συνήθως μόνο απο τράπεζες. Οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μπορέιτε να την αναφέρετε προς ενημέρωση, Ευχαριστώ,
 4. 99% έχει λήξει, πάνε με την ΕΓΣΣΕ. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος συνάδελφος
 5. Το οριστικό θα καθυστερήσει όπως και πέρυσι...Το θέμα ειναι ας έβγαζε έστω και ενδεικτικό. Εμένα πάντως Πιστωτικές - Χρεωστικές - Μηδενικές οτι να 'ναι, τις περισσοτερες φορές δεν εκδίδει..
 6. Σε πιστωτικές δεν δίνει εκκαθαριστικό σε καμία πάντως ! Ασε που ακούγεται ότι δεν θα δώσουν επιστροφες σε αρκετές πιστωτικές δηλώσεις φέτος...τι να πω..
 7. καλημέρα και πάλι, όχι αυτό ισχύει κανονικά όπως και πέρισυ, για περιορισμένο αριθμό εμφάνισης εκκαθαρισης.
 8. Εφόσον δεν έχει εισόδημα και πάει με τα τεκμαρτα βάση αυτού θα υπολογίσεις και αποδείξεις (εφόσον υπάρχουν) . Σε περιπτώσεις άγαμων χωρίς εισοδήματα - σπίτια - αυτοκινητα, αποδείξεις 750 ευρώ αρκούν να καλύψουν το ποσό του φόρου που θα προκύψει εφόσον δε καταχωρήσει αποδείξεις.
 9. Αν κάνουν πάντως τίποτα ως προς έλεγχο όλων αυτών των περιπτώσεων, μας βλέπω με κλασερ Αύγουστο - Σεπτέμβριο στις ΔΟΥ !!
 10. Καλημέρα, όχι η φιλοξενεία μόνο στην 4η σελίδα και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει Τεκμήριο Διαβίωσης (κατοικίας) για την φιλοξενεία όυτε υποχρεώση αναγραφής ΄Παρόχής Ρεύματος' απο το φορολογούμενο.
 11. Καλησπέρα, δεν βρίσκω κάποια σχετική ανάρτηση αν και νομίζω οτι σε πολλούς έχει υπάρξει το θέμα αυτό. Φέτος για 1η φορά μετά την υποβολή της Δήλωσης δεν σε αφήνει να εκτυπώσεις το εκκαθαριστικό με το μηνυμα οτι: "Η δήλωση σας υποβλήθηκε με επιτυχία, η εκτύπωση του Εκκαθαριστικού Σημειώματος θα είναι διαθέσιμη έπειτα απο έλεγχο των στοιχείων απο τη ΓΓΠΣ'' Τι καινούργιο φρούτο ειναι αυτό ??? Μου το εμφανίζει τόσο σε Χρεωστικές Δηλώσεις - όσο και σε Πιστωτικες ! Μόνο σε μηδενικές όπου το εκτυπώνεις κανονικά. Κάνεις δε γνωρίζει κάτι, καλά σε ΔΟΥ εννοείται τίποτα... Καμία πληροφόρηση ? Υπάρχει περίπτωση όλους αυτούς να τους καλέσουν για έλεγχο ?
 12. Καλησπέρα, από οσο γνωρίζω δεν υπάρχει τόσο προϋποθεση να υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ενσήμων ετησίως, όσο χρειάζεται να εμφανίζονται ένσημα και στους 12 μήνες. Αυτή είναι η ουσία να μην υπάρχει μήνας που να μην έχει εστω 1-2 ενσημα. Αυτό γνωρίζω σε 1η φάση αν και έχω ακούσει και άλλες απόψεις απο άλλους ΟΑΕΕ.
 13. και του ετερόρρυθμου στοιχεία και φωτοαντίγραφο ταυτότητάς του
 14. Καλημέρα, σε επίσκεψη μου σε Υποκ/μα ΟΑΕΔ Αττικής για να υποβάλλω τις τριμηνιαίες καταστάσεις για το Διετές πρόγραμμα επίδοτησης ασφ. εισφορών όπως και παλαιότερα μου ζητήσαν να είναι ο ίδιος ο εργοδότης ή να έχω ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ !! Ούτε καν Υπευθυνη Δήλωση με γνήσιο της υπογραφής. Άλλαξε ο νόμος απο την Παρασκευή 08/02/2013 μου ανέφεραν και δε μου δίναν ένα παρ. πρωτοκόλλου με τίποτα... Ξάχνω να βρώ πληροφορίες σχετικά με αυτή την αλλαγή και δεν βρίσκω κάτι .. Κανένας συνάδελφος που να γνωρίζει την αλλαγή αυτή ??? Ευχαριστώ,
 15. Καλησπέρα, εργαζόμενος που επιδοτήται σε ατομική επιχείρηση με το ειδικό διετές (πλήρη απασχόληση 8-ωρο) αποχωρεί οικοιωθελής. Η επιχείρηση θα τον αντικαταστήσει μέσα σε 30 μέρες αλλά θέλει ο καινούργιος εργαζόμενος να προσληφθεί τετράωρο (ημι-απασχόληση). Υπάρχει περίπτωση διακοπής απο το πρόγραμμα ή να μην το δεχτούν και να ακυρώσουν το πρόγραμμα ?
 16. Μα είναι σωστά αυτά που αναφέρετε ????? Του Αγίου Πνεύματος λειτουργέι καμία Δημόσια Υπηρεσία ?? Το ΓΓΠΣ τι είναι, να το εξαιρέσουμε ?? Μέχρι και οι server σήμερα έχουν άδεια...... Καλά τσίπουρααααα...!!!!
 17. Μετα απο 2-3 μέρες αν προσπαθήσεις σου ξανα-βγάζει αποτέλεσμα Εκκαθάρισης.... Για όλα υπάρχει λύση.....
 18. Μια ερώτηση με τη σειρά μου. .. Κοινωνία Κληρ. έχει οδηγό με μισθωση προσοδοφόρου πράγματος και τεκμαρτά στο ΙΚΑ. Ο οδηγός έχει συμφωνήσει και δίνει στον ''Κοινωνό'' ένα ποσό μηνιαίως και ο οδηγός έχει αναλάβει όλα τα έξοδα του ΤΑΞΙ ( ΦΠΑ - ΙΚΑ δικό του) κλπ. Με το ΦΠΑ όλα καλά το πληρώνει κανονικά. Στο ΙΚΑ έχει μείνει οφειλή απο πέρυσι τα οποία δεν είχε πληρώσει και θέλωντας και μη τον ανάγκασα να κάνει ρύθμιση. Το θέμα είναι οτι το ΙΚΑ βλέπει το ΑΜΕ του ''Κοινωνού'' και όχι του οδηγού, οπότε και η οφειλή εμφανίζεται στον ''Κοινωνό''. Υπάρχει κάποια περίπτωση αν αυτός σηκωθεί και φύγει αύριο - μεθαύριο ( ο οδηγός) και δε πληρώσει το ΙΚΑ του, να τον δεσμέυσει ο εργοδότης νομικά (ως προς το ΙΚΑ για τις οφειλόμενες εισφορές) ?? Αν κάποιος συνάδελφος έχει κάποια αντίστοιχη εμπειρία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 19. Περίπτερα έχουμε γίνει...όσο θέλει ο καθένας τιμολογεί. Άλλοι λένε για 2-3 μήνες τηρησης βιβλίων δωρεάν ακόμη και δωρεάν δηλώσεις σε συγκεκριμένες περιπτώσεις έχω δει..
×
×
 • Create New...