Jump to content

SOULIS

Silver members
 • Content Count

  11,401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  71

Everything posted by SOULIS

 1. Έπεσε στα χέρια μου μια άθλια φωτοτυπία και είπα να την "τακτοποιήσω".. Αν οι δηλώσεις των εντύπων του Κτηματολογίου έχουν υπογραφεί από τον Ιδιοκτήτη/εξουσιοδοτώντα, αρκεί η συμπλήρωση της, χωρίς γνήσιο υπογραφής, για την κατάθεση. EJOUS.KTHM..zip
 2. Θέτω το θέμα όπως μου μεταφέρθηκε.. Ο.Ε. διαλύθηκε και έκανε διακοπή στην εφορία το 1984. Στην κατοχή της είχε ένα μικρό ακίνητο το οποίο δεν αναφέρθηκε καν στην λύση της εταιρείας και στην διανομή της περιουσίας.. δεν μεταβιβάστηκε δλδ ποτέ στα φυσικά πρόσωπα.. Στην συνέχεια δηλώνεται κανονικά από τους εταίρους κατά το ποσοστό τους. τώρα ανακαλύφθηκε η "γκέλα" και αποφασίστηκε η τακτοποίηση.. τι υποχρεώσεις προκύπτουν?
 3. Επειδή δεν υπάρχει σχετική ενότητα, όπου θα μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή άρθρα με σκοπό την απλή ενημέρωση ή και τον περαιτέρω σχολιασμό, ανοίγω αυτό το θέμα και κάνω την αρχή..
 4. Νέο δεν το λές.. Τέλος το λες.. http://www.taxheaven.gr/laws/view/index/law/4203/year/2013/article/17/paragraph/11/hl/%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9
 5. Ξεκινάω ένα πρωί.. και δεν βρίσκω την toolbar στη θέση της.. Είχα προειδοποιηθεί δεν λέω.. από τον Mozilla ότι είναι ασύμβατη, μία έμπαινε, μία έβγαινε.. Πάω να την ξανακατεβάσω.. toolbar 2012 λέει.. Μπαίνω .. ωχ ωχ .. κόκκινα παντού.. το ΠΑΜΕ θα είναι σκέφτομαι.. αλλά μπα .. Reported Unwanted Software Page! This web page at downloads.tbccint.com has been reported to contain unwanted software and has been blocked based on your security preferences. Unwanted software pages try to install software that can be deceptive and affect your system in unexpected ways. Μακρυά από δω ή αγνόηση της προειδοποίησης? Αγνόηση λέω.. τι στο διάολο.. Κατεβάζω το exe.. ωχ ωχ .. παίρνουν μπροστά όλα τα antivirus μαζί.. Σαμποτάζ θάναι σκέφτομαι.. Τέλος πάντων.. για να μην τα πολυλογώ.. άμα την φτιάξετε.. βάλτε εκεί στα "νέα" και καμιά εφημερίδα κανά site της προκοπής .. δεν είμαστε στο 2012.. ή αφήστε το ανοιχτό να προσθέτουμε ότι θέλουμε τέλος πάντων.. Ευχαριστώ..
 6. Σας φάγαμε λάχανο λέμεεεεεεεεεεε
 7. Μου πάει λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε
 8. Είμαι κολλημένος λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε ...
 9. Διοικητικές Κυρώσεις Ανεξάρτητα από τις ποινικές κυρώσεις του άρθρου 31 του νόμου, επιβάλλονται για τις κάτωθι παραβάσεις και διοικητικά πρόστιμα σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ. 1 του Νόμου, ποσά των οποίων έχουν αναπροσαρμοστεί με το άρθρο 4 της Αρίθμ. :Α2-797/29.8.2014 ΥΑ (2398Β' /9-9-2014): > Για παντελή έλλειψη άδειας άσκησης υπαίθριου εμπορίου, πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ (άρθρο 4 παρ. α) της Αριθμ. Α2-797/29.8.2014 Υ.Α. (2398 Β'/ 9-9-14)). > Για μη κατοχή της άδειας τη δεδομένη στιγμή του διενεργουμένου ελέγχου, πεντακόσια (500) ευρώ (άρθρο 4 παρ. α) της Αριθμ. Α2-797/29.8.2014 Υ.Α. (2398 Β'/ 9-9-14)). Σημειώνεται ότι στην περίπτωση αυτή, εφόσον ο ελεγχόμενος δηλώσει ενυπόγραφα στο πεδίο της ΈΚΘΕΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ (αναλύεται παρακάτω) «ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ» ότι αφενός διαθέτει άδεια σε ισχύ αφετέρου δεν την φέρει μαζί του κατά τη δεδομένη στιγμή του διενεργουμένου ελέγχου και θα την προσκομίσει στον προϊστάμενο της αρμόδιας υπηρεσίας ελέγχου εντός δυο (2) εργάσιμων ημερών, τότε τα στελέχη των Υπηρεσιών σας θα επιβάλουν μεν σε βάρος του το διοικητικό πρόστιμο των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, αλλά εφόσον την προσκομίσει στην τασσόμενη κατά τα ανωτέρω προθεσμία, τότε οι Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών σας θα επιβάλλουν διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ για την παράβαση μη κατοχής τη στιγμή του ελέγχου.
 10. Είχες μήπως κάνει παλιότερα αίτηση συμμετοχής και βλέπεις αυτή? Το (+) από πάνω το πάτησες? Για ποιο πρόγραμμα ενδιαφέρεσαι?
 11. Εγώ πάλι ποτέ δεν κατάλαβα, γιατί να υπάρχουν διό και τρεις χαβάδες (διαχωρισμοί σε ημερομίσθιους, υπαλλήλους κ.λ.π.).
 12. Να σας ενημερώσω ότι στις υπάρχουσες ηλεκτρονικές αιτήσεις του ΓΕΜΗ, δεν προβλέπεται σκέτη αποχώρηση αλλά μόνο με αντικατάσταση... Οπότε προκειμένου να ταλαιπωρείστε.. αντικαταστήστε τον να τελειώνετε.
 13. Εμ τι σου λείπει? Τη σημαία να σου στείλω και είσαι κομπλέ.. αρχίζεις ετοιμασίες..
×