Jump to content

ΖΑΦΕΙΡΗΣ Δ

simple Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ΖΑΦΕΙΡΗΣ Δ last won the day on May 31 2018

ΖΑΦΕΙΡΗΣ Δ had the most liked content!

About ΖΑΦΕΙΡΗΣ Δ

 • Rank
  *
 • Birthday 07/15/1965

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,310 profile views
 1. Σε κάθε περίπτωση που υπάρχει αναντιστοιχία στοιχείων, γράφουμε στο κουτάκι, το ορθό, διότι από αυτό θα αναγνωριστεί ο παρών δικαιούχος του δικαιώματος.
 2. Εγώ τους ανεβάζω αυτό το κείμενο, που είναι αρκετά εμπεριστατωμένο και διεκδικεί ΚΑΙ τα αναδρομικά ΚΑΙ την επαναφορά δώρων και επιδόματος αδείας: «Με τις υπ'αριθ. 2287-2290/2015 αποφάσεις του, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε παράνομες τις περικοπές επί των κύριων και επικουρικών συντάξεων, κρίνοντας αντισυνταγματικές τις σχετικές διατάξεις που τις επέβαλαν (άρθρο 6 παρ. 2 ν. 4051/2012 και άρθρο πρώτο παρ. 1Α υποπαρ.ΙΑ.5 περίπτ. 1 και υποπαρ.ΙΑ.6 περίπτ. 3 του ν. 4093/2012). Με τις ίδιες αποφάσεις κρίθηκε αντισυνταγματική και η κατάργηση των επιδομάτων Χριστουγέννων και Πάσχα καθώς και του επιδόματος αδείας σε όλες τις κύριες και επικουρικές συντάξεις. Με τις υπ’αριθ. 164/2015 και 1, 2, 3 και 4/2018 αποφάσεις, το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (ΑΕΔ) έκρινε αντισυνταγματικές τις διατάξεις των ν. 4051/2012, 4093/2012 και 4387/2016. Οι τελευταίες αυτές αποφάσεις έκριναν ότι ο υπολογισμός των νέων συντάξεων (μετά τις 13-5-2016) πρέπει να γίνεται χωρίς να υπολογίζονται οι περικοπές του 2012 ούτε και οι περικοπές των Δώρων Χριστουγέννων Πάσχα και επιδόματος αδείας. Με την υπ’αριθ. 1277/2018 απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων, των ενστόλων και των άλλων ειδικών κατηγοριών. Ήδη, πρόσφατα, η υπ'αριθ. 3037/2018 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσ/κης, σε συμμόρφωση με τις ανωτέρω αποφάσεις του ΣτΕ, δικαίωσε συνάδελφό μου συνταξιούχο και υποχρέωσε τον Φορέα σας να του επιστρέψει αναδρομικά και εντόκως όλα τα ποσά που είχε παρακρατήσει από τη σύνταξή του, εφαρμόζοντας τις ανωτέρω αποφάσεις του ΣτΕ που έκριναν αμετάκλητα αντισυνταγματικές και παράνομες τις σχετικές διατάξεις και αποτελούν πλέον Νομολογία. Του επιδίκασε μάλιστα και συμβολικό ποσό για την ηθική βλάβη που του προξενήσατε από τις αντισυνταγματικές και παράνομες περικοπές Με την παρούσα αίτησή μου και με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου Α Ι Τ Ο Υ Μ Α Ι 1ον) Να μου καταβάλετε αναδρομικά, από το έτος 2013 μέχρι και σήμερα, τα ποσά που παρακρατήσατε παρανόμως από τη σύνταξή μου, συμμορφούμενοι με τις ανωτέρω οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας καθώς και με τις πρόσφατες αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του ΑΕΔ. 2ον) Να μου καταβάλλετε από τούδε και στο εξής τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και το επίδομα αδείας, όπως αυτά τα ποσά μού καταβάλλονταν μέχρι 31-12-2012. 3ον) Να αναπροσαρμόσετε από σήμερα τη σύνταξή μου στα επίπεδα προ του 2013, εξαλείφοντας τα παρανόμως και μέχρι πρότινος παρακρατηθέντα ποσά, όπως προαναφέρθηκαν και να μην εφαρμόζετε εφεξής στην περίπτωσή μου τις διατάξεις των ν. 4051/2012, 4093/2012 και 4387/2016, που ήδη κρίθηκαν από όλα τα αρμόδια Ανώτατα Δικαστήρια της χώρας μας παράνομες και αντισυνταγματικές.» Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο...
 3. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΙΣ, ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ... Υ.Γ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ΛΟΓΩ ΒΙΑΣΥΝΗΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
 4. Νόμιζα ότι μόνον εγώ είχα πρόβλημα... Μέχρι και επανεκκίνηση στον Η/Υ έκανα.... ΤΕΛΙΚΑ, ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ TAXISNET, ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ... (!!!!!!)
 5. 16/3/2016 Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις (προσθήκη Ερωτήσεων – Απαντήσεων αριθ. 71-81 και τροποποιήσεων Ερωτήσεων – Απαντήσεων 10, 15 και 31) [ΝΕΟ ΑΡΧΕΙΟ]
 6. Γιά την προκαταβολή, δεσμεύτηκαν, (παρούσης της εκπροσώπου του Ταμείου), έως τήν ολοκλήρωση της επιλογής των εντασσομένων, να έχουν δημιουργήσει λογαριασμό καταπιστεύματος (Escrow account), στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, όπου θα πιστώνεται το προκαταβαλλόμενο ποσόν χωρίς την προσκόμιση εγγυητικής και από το οποίο θα εξοφλούνται απευθείας μετά από σχετικό έλεγχο τα τιμολόγια των προμηθευτών, στο καθαρό ποσό. (Μόνο ο μη ανακτήσιμος ΦΠΑ είναι επιλέξιμη δαπάνη).
 7. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ οι απόφοιτοι ΙΕΚ ακόμη καί εάν πιστοποιήθηκαν! Υπέβαλλα σχετικό ερώτημα στήν ενημερωτική ημερίδα πού διεξήγαγαν στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Ιδρύματος ερευνών και η απάντησή τους ήταν κατηγορηματικά όχι!
 8. Και μέχρι πριν τρείς μήνες,σε διακοπή επιχείρησης στην ΔΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ(ΜΕΝΙΔΙ) αυτό ΔΕΝ συνέβη, αντίθετα όμως, σε αντιστοίχηση ΚΑΔ, περάσαμε κανονικά την... βόλτα μας από τους ΟΙΚΕΙΟΥΣ ορόφους για αυτόγραφα!
×
×
 • Create New...