Jump to content

All Bandy

Silver members
 • Posts

  566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

All Bandy last won the day on July 26 2014

All Bandy had the most liked content!

About All Bandy

 • Birthday 07/24/1972

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

Recent Profile Visitors

3,076 profile views

All Bandy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

372

Reputation

 1. Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να στείλω Ε8 υπερεργασίας για μήνα Απρίλιο και το Εργάνη με μπλοκάρει. Γνωρίζει κανείς κάτι; Δεν έχουν πάρει παράταση μέχρι 15/06;
 2. Το πρόγραμμα μισθοδοσίας δεν σημαίνει ότι βγάζει μόνο του μισθοδοσία. Όσα πρέπει να γνωρίζεις για να βγάλεις την μισθοδοσία χειρόγραφα τόσα πρέπει να γνωρίζεις για να την βγάλεις και μηχανογραφημένα.Απλά σε διευκολύνει στο θέμα χρόνου. Θεωρώ πως καλό είναι να πάρεις προγραμμα μισθοδοσίας τώρα που είναι αρχή ακόμη, ώστε να μπορέσεις να το μάθεις πολύ καλά και να το παραμετροποιήσεις σε νέες δουλειές. Σου έυχομαι πολλούς νέους πελάτες με πολύ μισθοδοσία για να το αποσβέσεις γρήγορα.
 3. Πριν μια εβδομάδα περνούσα έξω από ένα παλιό λογιστικό γραφείο και είχε την ταμπέλα από τότε.... "ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ"
 4. ΔΕΝ φευγουν δηλώσεις με τίποτα.... ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Αυτή η παπαριά κολλάει τα πάντα... Κάποιος καμιά λύση????
 5. Όσιος Μνημόνιος 45 Χριστιανός ιερωμένος, που έζησε τον 4ο αιώνα. Η μνήμη του εορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Ιουνίου. Ο Όσιος Μνημόνιος υπήρξε επίσκοπος Αμαθούντος Κύπρου και χειροτόνησε διάκονο τον Όσιο Τύχωνα (η μνήμη του εορτάζεται, επίσης, στις 16 Ιουνίου), ο οποίος τον διαδέχθηκε στην Επισκοπή Αμαθούντος (σήμερα υπάγεται εκκλησιαστικά στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού). Περισσότερα για τη ζωή του Οσίου Μνημονίου δεν γνωρίζουμε. Ένα από τα περίεργα της ιστορίας είναι ότι στις 16 Ιουνίου έχει γενέθλια ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου (1952), ο αρχιτέκτονας της υπογραφής του πρώτου μνημονίου με την «τρόικα» το 2010. Μεγάλη η χάρη του!!!!
 6. Αν θέλεις στείλε μου με pm έναν αριθμό fax για να σου περάσω το ενημερωτικό σημείωμα του ΟΑΕΔ
 7. Αυτό ισχύει για τους ΕΠΑΣ που απασχολούνται σε ΝΠΔΔ ΝΠΙΔ και ΟΤΑ, λόγο του 4093/2012 αρθρο1 παρΓ υποπαρΓ1. Για τον ιδιωτικό τομέα τα δώρα - επιδόματα εξακολουθούν να χορηγούνται.
 8. Δεν με ενδιαφέρουν οι αποζημιώσεις. (Ας προστεθούν στο κοινωνικό μέρισμα). Ούτε αν αυτή η διαδικασία θα κρατήσει χρόνια. Με ενδιαφέρει όμως να υπάρξει ένα πρώτο βήμα μέσα από το οποίο θα οριστούν κάποιοι υπεύθυνοι για όλο αυτό το χάλι και οι οποίοι είτε δικαιωθούμε είτε όχι, θα πρέπει να δώσουν κάποιες εξηγήσεις. Με δυο λόγια θα δημιουργηθεί μια βάση από που να αναζητάμε ευθύνες σε ανάλογες περιπτώσεις μελοντικά.
 9. Δράττομαι του άρθρου του κου Γραβιά, και επισυνάπτω δύο πολύ βασικά σημεία 1)"Ο νόμος είναι σαφής σχετικά με την ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων. Ειδικότερα, στην παρ. 1 του άρθρου 62 του ν. 2238/1994 αναφέρονται τα ακόλουθα: «[...] Η δήλωση υποβάλλεται από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι και την 30ή Ιουνίου του οικείου οικονομικού έτους και μέχρι την έναρξη του ωραρίου λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών της επόμενης μέρας από την ημέρα λήξης της προθεσμία" 2)"Δεν τηρήσατε το νόμο και πρέπει να αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό το φαινόμενο! Οι μεν πολίτες τιμωρούνται όταν δεν υποβάλλουν εμπρόθεσμα τις δηλώσεις, η δε πολιτεία παραμένει στο απυρόβλητο για την μη συμμόρφωσή της στις επιταγές του νόμου". Τα ερωτήματα είναι τα εξής: 1) Υπάρχει τρόπος να στραφούμε νομικά κατά παντός υπευθύνου, για την μη τήρηση του νόμου; (Δεν μπορεί κάποιος - κάποιοι είναι υπεύθυνοι, η "πολιτεία" αποτελείται από ανθρώπους, ποιοί είναι αυτοί; ). 2) Πώς πρέπει να γίνει; (ατομικά - ομαδικά...) 3) Ποιο είναι το κόστος; 4) Υπάρχει κάποιος δικηγόρος - δικηγόροι, στην κοινότητα που να θέλει να ασχοληθεί με την ανάλογη βεβαια αμοιβή; 5) Μπορεί μια τέτοια κίνηση να "μπλοκάρει" την ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΙΚ2014 εως ότου τηρηθεί ο νόμος; (μόνο έτσι θα καταλάβουν). 6) Μπορούν να απαιτηθούν αποζημιώσεις για χαμένες εργατοώρες, και για εμπαιγμό του στιλ «άνοιξαμε και σας περιμένουμε»;
 10. Μέσα σε όλα τα σημερινά... Κυρία "θεούσα" επέμενε να της κάνω την δήλωση χειρόγραφα γιατί "το ιντερνετ είναι του σατανά" και με τον "αλγόριθμο" (κλειδάριθμος) θα παρακολουθούν τη δήλωση της από τα άλλα κράτη. (λες και δεν έχουν τι άλλο να κάνουν τα άλλα κράτη). Αυτή η δουλειά θα με ρίξει στα "σκληρά". Δεν αντέχεται αλλο!!!!
×
×
 • Create New...