Jump to content

dodos

Silver members
 • Content Count

  5,259
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by dodos

 1. και εγω εχω ενα πιστωτικο μεγαλο απο το 2015 που κανονικα πρεπει μεχρι το τελος του 2020 να αιτησθω την επιστροφη? ειναι απο επενδυτικα αγαθα αν δεν μου φερει ολα τα στοιχεια για την επιστροφη? πως το παραγράφο πρακτικα? η αιτηση μπορει να γίνει ηλεκτρονικά?
 2. καλημέρα ,τελικά ποιοι πληρώνουν ετεαεπ ? εχω ατομικές επιχειρήσεις π.χ βενζιναδικα που στον έναν βγάζει οφειλές και στον άλλο δεν βγάζει.. σε αυτον που βγάζει οφειλές πρέπει να τα πληρώσει ? όλα απο το 2018 δεν έχει πληρώσει τίποτα
 3. καλημέρα ,τελικά ποιοι πληρώνουν ετεαεπ ? εχω ατομικές επιχειρήσεις π.χ βενζιναδικα που στον έναν βγάζει οφειλές και στον άλλο δεν βγάζει.. σε αυτον που βγάζει οφειλές πρέπει να τα πληρώσει ? όλα απο το 2018 δεν έχει πληρώσει τίποτα
 4. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΠΙΠΤΕΙ Ο ΦΠΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
 5. εργολάβος που αναλαμβάνει έργο σε αλλη περιοχή εκτός της έδρας του ,βάση σύμβασης οι δαπάνες μεταφοράς των οχημάτων του (μηχανημάτων έργου ) του προσωπικού ,οι διαμονή και οι σίτιση τους ,είναι εκπιπτόμενη δαπάνη αλλά δεν εκπίπτει ο φπα αυτών των δαπανών απο την περιοδική φπα? πάει στον λογαριασμό 63 το ποσό του φπα και εκπίπτει ως δαπάνη μόνο στην φορολογία εισοδήματος ?
 6. ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ?
 7. κτηνοτρόφος - παράγωγος γάλακτος (αγροτική δραστηριότητα) ατομική επιχείρηση που παράλληλα είναι και τυροκόμος (παραγωγική δραστηριότητα) το γάλα προαγωγής του,που το χρησιμοποιεί για την παραγωγή τυριού ? τι το κάνει? το κ'οβει τιμολόγιο στον εαυτό του ? και είναι την μια έσοδο απο αγροτική δραστηριότητα και την άλλη εξοδο απο παραγωγική δραστηριότητα? ΧΡΕΙΑΖΕΤΑ Ι ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΥΡΙ ΣΤΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ?
 8. ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ?
 9. κτηνοτρόφος - παράγωγος γάλακτος (αγροτική δραστηριότητα) ατομική επιχείρηση που παράλληλα είναι και τυροκόμος (παραγωγική δραστηριότητα) το γάλα προαγωγής του,που το χρησιμοποιεί για την παραγωγή τυριού ? τι το κάνει? το κ'οβει τιμολόγιο στον εαυτό του ? και είναι την μια έσοδο απο αγροτική δραστηριότητα και την άλλη εξοδο απο παραγωγική δραστηριότητα? ΧΡΕΙΑΖΕΤΑ Ι ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΥΡΙ ΣΤΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ?
 10. για τον ενφια δεν ξερω αλλα σκεφτομε να το κάνω διπλό τον ιουλιο για να ειμαι σωστός τουλάχιστον αριθμητικά..τι λες?
 11. δεν το παιρνει καν τον ιουνιο ειναι απενεργοποιημένο δεν θα κανω μειωση πανω απο 40% το κανονικο ειναι 500 με την μειωση 300 θα βαλω τον ιουλιο 1000 με ειωση 600 για να συμπεριλαμβανει αριθμητικά και τον ιουνιο ..
 12. καλημέρα ,μια ερωτηση το μειωμενο ενοικιο για επιχειρησεις εστίασης είναι μαρτιο απριλιο μαιο ιουνιο και ιουλιο είχα κάνει για τον μαρτιο ,απριλιο μαιο ,και επειδη ξεχάστικα μπήκα σήμερα να κάνω τροποποιητική του covid και με αφήνει μόνο για τον ιουλιο... το μίσθωμα είναι 500 και με την μειωση 300 ,επειδή δεν με αφήνει να κάνω για τον ιουνιο να βάλω τον ιουλιο 1000 και 600?
 13. Καλημέρα ,καταλαβαίνω οτι είναι άκυρο θέμα στην παρούσα χρονική στιγμή (και δεν είναι και βασικά δική μας αρμοδιοτήτα ),αλλά με έχουν ζαλίσει οι συμβολαιογράφοι 1.η διορθωση των τετραγωνικών μέτρων αφορά μόνο τα Ακίνητα που έχουν αλλαγές η είναι κάτι που πρέπει να κάνουν όλοι ? γιατί υπάρχουν και τα μη ηλεκτροδοτούσαμε (π.χ οικόπεδα ) αρα σε ολους πρέπει να γίνει αυτό ? 2.με την υποβολή της δήλωσής θα τους βγει ποσό να πληρώσουν ?
 14. Κάτοικος Ολλανδίας, αγόρασε το 2019 αμάξι από την Ελλάδα. Εισοδήματα στην Ελλάδα δεν αποκτά, ούτε τοκους. Πως θα δικαιολογηθει η αγορά; προφανώς με εισοδήματα της Ολλανδίας; πως θα δηλωθούν στο ε1;
 15. οταν τους εβαλαν σε πλαισια τασ πρατηρια υγρων καυσιμων ητα νστο 3 πλαισιο και δεν ειχαν μειωση ενοικιου ενω επερναν τα 800 μετά ειπαν ολοι οι πληττομενοι την μειωση απριλιο και μαιο ... ακρη δεν βγαζω
 16. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ έχω μπερδευτεί τα πρατήρια υγρών καυσίμων ,ενώ πήραν την αποζημίωση ειδικού σκοπού (τα 800) στην μείωση των ενοικίων της επαγγελματικής στέγης υπάγονται για τους μήνες Απρίλιο και μαιο? ετσι του λειχε οει ο ΟΒΕ ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ?
 17. Καλημέρα ,καταλαβαίνω οτι είναι άκυρο θέμα στην παρούσα χρονική στιγμή (και δεν είναι και βασικά δική μας αρμοδιοτήτα ),αλλά με έχουν ζαλίσει οι συμβολαιογράφοι 1.η διορθωση των τετραγωνικών μέτρων αφορά μόνο τα Ακίνητα που έχουν αλλαγές η είναι κάτι που πρέπει να κάνουν όλοι ? γιατί υπάρχουν και τα μη ηλεκτροδοτούσαμε (π.χ οικόπεδα ) αρα σε ολους πρέπει να γίνει αυτό ? 2.με την υποβολή της δήλωσής θα τους βγει ποσό να πληρώσουν ?
 18. ερώτηση ,σε ηλεκτρονικά μισθωτήρια που δεν έχει γίνει ποτέ λύση της μίσθωσης ,πρεπει να γίνει για όλα η για του ετους 2020 ? γιατί αν είναι για όλα και πρέπει να συμβουλευόμαστε το ε2 για να βάλουμε ημερομηνία λύσης την βάψαμε
 19. αρα απο ιδιωτη οχι δωρεαν στο σύλλογο , αν ειναι απο ιδιωτη με τιμολόγιο αγοράς μόνο? η με ένα συμφωνητικό με τον ιδιώτη που να ορίζει ένα τίμημα για την παραχώρηση του αθλητικού εξοπλισμού ?
 20. Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα αθλητικός σύλλογος ,θέλει στο χώρο του να εκγυμνάζονται οι αθλητές του . το θέμα του τιμήματος λύνετε με απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου που το ορίζει ,και για να μην προσβάλει κάποιος το μη κερδοσκοπικό του χαρακτήρα ,ρητά να αναφέρει οτι αφορά εκγ΄υμναση αθλητών του συλλόγου θέλω να ρωτήσω : o εξοπλισμός αυτός πως μπορεί να δοθεί:? 1.αν είναι από γυμναστήριο με τιμολόγιο κανονικά? και συμφωνητικό ? 2.αν είναι απο ιδιωτη? μπορεί να τα παραχωρήσει δωρεαν στον σύλλογο ? η αλλιως ? μπορεί να εκδώσει ο σύλλογς τιμ.αγορας με χαρτόσημο? η με συμφωνητικό με ένα τυπικό μίσθωμα?
 21. αρα εως 31/05 μπορουσαν να ανοιξουν με εξαιρεσεις π.χ ανω των 11 ετων ? από 01/06 εφόσον ανοίγουν και τα σχολεία ,δεν μπορούν αν δουλεύουν και με ποιο μικρους ?κατω των 11 ετων ?
 22. Με δημόσια αρχή έκλεισε, ρε παιδια, δεν μπορεί να ανοίξει δηλαδή 1.6;
 23. ΑΡΑ Ο 8552 ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΒΑΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ,ΑΝΟΙΓΕΙ?
×
×
 • Create New...