Προς το περιεχόμενο

dodos

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  4.657
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  3

Σχετικά με τον dodos

 • Κατάταξη
  *
 • Ημερομηνία γέννησης 03/06/1973

Profile Information

 • Gender
  Male

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

9.598 προβολές προφίλ
 1. αγροτης λαμβανει μερισμα απο συν/σμο . αν ειναι απο συν/σμο με απλογραφικα βιλια δεν εχει φορο μερισματος 15% εχει εξαντηθει η φορολογια του στο 29% στην φορολογηση του συν/σμου?αρα τον επιβαρυνη μονο η εισφορα αλληλεγγυης για τον αγροτη? αν ειναι με διπλογραφικα βιβλια ο φορος μερισματων εχει παρακρατηθει ηδη ? https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/39727 φρεσκο φρεσκο ,αρα αυτο το μερισμα -πλεονασμα που δινει ο συν/σμος θα πρεπει να φορολογηθει απο το πρωτο ευρω με 22% χωρις να εχει αφορολογητο σαν αγροτικη εκμ/ση? αρα δεν θα μπει στο ε3 του αγροτη αλλα κατευθειαν στο ε1 σαν εισοδημα απο επιχειρηματικη δεραστηριοτητα?
 2. Αξιότιμε/η κύριε/α, Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι, δύναστε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του Κτηματολογίου (http://gis.ktimanet.gr/wms/forestsuspension/default.aspx), όπου μπορείτε να προσδιορίσετε χαρτογραφικά τα αγροτεμάχιά σας, προκειμένου να διαπιστώσετε εάν εμπίπτουν σε κατηγορίες των αναρτημένων Δασικών Χαρτών. Επιπλέον, οι ανά περίπτωση ενέργειες, στις οποίες έχετε τη δυνατότητα να προβείτε, παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ – Ανακοινώσεις – Δασικοί Χάρτες, Μάθε και Δράσε (http://www.opekepe.gr/one.asp?id=1520932066&year=2018&cat=A) Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. -- Το μήνυμα αυτό είναι αυτοματοποιημένο - παρακαλούμε μην απαντάτε σε αυτό το e-mail. -- ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ Αξιότιμε/ή κύριε/α, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αγροτεμάχιο/α της δήλωσης ΕΑΕ 2017 εμφανίζουν επικάλυψη με τους Δασικούς Χάρτες που αναρτήθηκαν κατά τη Β και Γ φάση Ανάρτησης Δασικών Χαρτών (Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου στην ιστοσελίδα http://www.opekepe.gr/). Η ενημέρωση λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του άρθρου 3 της 158298/3670/4-7-2017 ΚΥΑ - ΦΕΚ 2355/Β/2017. Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. -- Το μήνυμα αυτό είναι αυτοματοποιημένο - παρακαλούμε μην απαντάτε σε αυτό το e-mail. --
 3. ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Η ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΡΩΝ ΜΟΝΟ?
 4. εγω πιστευω οτι το τιμολογιο αγορας ειναι για συγκεκριμενες δραστηριοτητες. νομιζω η με συμφωνητικο η με υπευθυνη δηλωση πρεπει να γιενι η αγοραπωλησια που περιγραφω παραπανω
 5. τι τιμολογιο αγορας ,αφου λεμε και οι δυο ειναι του ειδικου καθεστωτος
 6. ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΓΡΟΤΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ,ΤΡΑΚΤΕΡ. 1.ΤΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ? ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? Η ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΠΩΣ Η ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΩΝ?
 7. αγροτης λαμβανει μερισμα απο συν/σμο . αν ειναι απο συν/σμο με απλογραφικα βιλια δεν εχει φορο μερισματος 15% εχει εξαντηθει η φορολογια του στο 29% στην φορολογηση του συν/σμου?αρα τον επιβαρυνη μονο η εισφορα αλληλεγγυης για τον αγροτη? αν ειναι με διπλογραφικα βιβλια ο φορος μερισματων εχει παρακρατηθει ηδη ? https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/39727 φρεσκο φρεσκο ,αρα αυτο το μερισμα -πλεονασμα που δινει ο συν/σμος θα πρεπει να φορολογηθει απο το πρωτο ευρω με 22% χωρις να εχει αφορολογητο σαν αγροτικη εκμ/ση? αρα δεν θα μπει στο ε3 του αγροτη αλλα κατευθειαν στο ε1 σαν εισοδημα απο επιχειρηματικη δεραστηριοτητα?
 8. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ? Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΑΓΡΑΜΜΑ ERASMUS ,ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ . 1.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ? 2.ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ?
 9. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ? Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΑΓΡΑΜΜΑ ERASMUS ,ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ . 1.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ? 2.ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ?
 10. αγροτης λαμβανει μερισμα απο συν/σμο . αν ειναι απο συν/σμο με απλογραφικα βιλια δεν εχει φορο μερισματος 15% εχει εξαντηθει η φορολογια του στο 29% στην φορολογηση του συν/σμου?αρα τον επιβαρυνη μονο η εισφορα αλληλεγγυης για τον αγροτη? αν ειναι με διπλογραφικα βιβλια ο φορος μερισματων εχει παρακρατηθει ηδη ? https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/39727 φρεσκο φρεσκο ,αρα αυτο το μερισμα -πλεονασμα που δινει ο συν/σμος θα πρεπει να φορολογηθει απο το πρωτο ευρω με 22% χωρις να εχει αφορολογητο σαν αγροτικη εκμ/ση? αρα δεν θα μπει στο ε3 του αγροτη αλλα κατευθειαν στο ε1 σαν εισοδημα απο επιχειρηματικη δεραστηριοτητα?
 11. το λεω απο την αποψη οτι ο συγκεκριμενος ειχε μαγαζι με υδραυλικα και ειναι και αγροτης . το μαγαζι ειναι κλειστο δεν εχει πια συναλλαγες εδω και δυο χρονια απλα δεν κανει διακοπη απλα για μηπως το χρειασθει καποια στιγμη και για να μην χασει την ταμειακη. αυτο που ασκει πραγματικα και απο το οποιο εχει εισοδηματα ειναι η αγροτικη εκμεταλευση (που δεν εχει υποχρωση pos) μα αναγκαστικα σε κανονικο καθεστως ειναι ,το θεμα ειναι πως θα κρατησει την ταμειακη σαν αγροτης ?
 12. φρεσκο φρεσκο ,αρα αυτο το μερισμα -πλεονασμα που δινει ο συν/σμος θα πρεπει να φορολογηθει απο το πρωτο ευρω με 22% χωρις να εχει αφορολογητο σαν αγροτικη εκμ/ση? αρα δεν θα μπει στο ε3 του αγροτη αλλα κατευθειαν στο ε1 σαν εισοδημα απο επιχειρηματικη δεραστηριοτητα?
 13. μα αναγκαστικα σε κανονικο καθεστως ειναι ,το θεμα ειναι πως θα κρατησει την ταμειακη σαν αγροτης ?
 14. το λεω απο την αποψη οτι ο συγκεκριμενος ειχε μαγαζι με υδραυλικα και ειναι και αγροτης . το μαγαζι ειναι κλειστο δεν εχει πια συναλλαγες εδω και δυο χρονια απλα δεν κανει διακοπη απλα για μηπως το χρειασθει καποια στιγμη και για να μην χασει την ταμειακη. αυτο που ασκει πραγματικα και απο το οποιο εχει εισοδηματα ειναι η αγροτικη εκμεταλευση (που δεν εχει υποχρωση pos)
 15. ερωτηση για τα pos ,ατομικη επιχειρηση της οποιας ο καδ περιλαμβανεται σε αυτους που θα πρεπει να εχουν pos,αλλα εδω και δυο χρονια δεν ειναι ενεργοι σαν δραστηριοτητα αυτοι οι καδ ,αλλα δουλευει καποιους καδ που ειναι εκτος pos ,γεγονος το οποιο ευκολα αποδεικνυεται ,πρεπει ννα κανει διακοπη των καδ αυτων ? αν δεν θελει να βαλει pos η δεν ειναι απαραιτητο?
×