Jump to content

tolti8201

simple Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tolti8201

 1. προς τι ο πανικος? εκει που πανε τα πραγματα σε λιγο δεν θα ελεγχονται πολλες απο ορκωτους
 2. γιατι βρε παιδια επεκτεινεται και σε αυτες που δεν ειχαν υποχρεωση να οριζουν ελεγκτες?
 3. Πρόκειται να θέσω μια Νεπα σε εκκαθάριση και θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με την ευθυνη του εκκαθαριστη. Ισχύει ότι και στις ΑΕ? Υφίσταταί δικαίωμα αναγωγής στο Δ.Σ. ? Η βιβλιογραφία δυστυχώς δεν ειναι αρκετά διαφωτιστική.
 4. Αφορά και προσωπικό που προσήφθηκε πριν την ψήφιση του νέου νόμου.
 5. Η σειρά του Καραγιαννη: λογιστικη, φορολογία, φπα, εργατικά στην πράξη ειναι μια χαρά για starters.
 6. Συγνώμη που έχω χάσει τη συζήτηση. Από που προκύπτει οτι ανοιγει το επάγγελμα?
 7. Ναι την διάβασα πριν κάνω το Post, αλλα η αμφιβολία εχει δημιουργηθεί. Εφόσον η υποχρέωση για δημοσιεύση Ισολογισμού από τον 3190 υπάρχει είσαι σίγουρος οτι δεν θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον ? Με συγχωρείς που σε αμφισβητώ αλλά νομίζω οτί αυτό που λέω έχει κάποια βάση. Απόστολος
 8. Συνάδελφοι καλησπέρα, Διαβαζα την ΠΟΛ . 1015-26/01/2011 http://www.taxheaven.gr/laws/circular/index/circular/11852 και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Αν μια ΕΠΕ δεν έχει δημοσιεύσει ισολογισμό ποτέ μπορεί να θεωρηθεί De Facto O.Ε. Βέβαια η απόφαση του Ν.Σ.Κ. αναφέρεται σε περίπτωση μη δημοσίευσης καταστατικού, αλλά και πάλι μου έχουν δημιουργηθεί αμφιβολίες σχετικά με το αν θα έχω πρόβλημα ή όχι σε μελλοντικό ελεγχο. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις σκέψεις σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
 9. Η αποψη μου είναι οτι δεν μπορεί να έχει νομική ισχύ. Γιατι δεν απαιτείται συνδρομη του εγγυητη στην πρόωρη εξόφληση του δανείου. Η αύξηση Εταιρικού κεφαλαίου πόσο χρονικό διαστημα μπορεί να πάρει? Νομίζω οτί το θέμα θα πρέπει να λυθεί χωρίς εμπλοκή της Offshore.
 10. Εγώ πάλι αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής, με τι κωδικό απαλλαγης απαλάσονται αυτές που έχουν μετοχές σε φυσικά πρόσσωπα ?
 11. Και συγνώμη αλλά αν βρεις μια λύση που να περιλαμβάνει τη δωρεά πολύ θα ήθελα να δω την τεκμηρίωση.
 12. Ωραία... και που αναιρούν τα Δ.Λ.Π. όλα αυτά που λέμε? Ο πιστωτής έδωσε τα χρήματα. για να σταματήσει να υφίσταται η υποχρέωση θα πρέπει να υπάρξει λογιστικό γεγονός. Στα κέρδη εις νέο είναι υπερβολικά δύσκολο να μπουν γιατι δεν δημίουργήθηκε μέσα από την λειτουργία της εταιρείας. Στην περίπτωση των ιδίων κεφαλαίων που θα τα βάλεις? Και με ποιο λογιστικό γεγονός?
 13. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΘΕΣΗ DJ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΝΑΚ-ΜΠΑΡ ΕΧΕΙ ?
 14. Αν η εταιρεία εδρεύει στο εξωτερικό ποια είναι η σχέση με την ελληνική... υποκατάστημα ? θυγατρική ?
 15. Καλό θα ήταν να αποφεύγονται τόσο ακραίες εκφράσεις. Ειδικά την ώρα που συνοδέυονται και από λάθος απάντηση.
 16. H Γεν. συνέλευση αποφασίζει την μεταβολή της έδρας. Επίσης αφου δηλωθεί στην γ. σ. η λήξη της θητείας του Δ.Σ. εκλέγεται νέο Δ.Σ με τα ίδια μέλη. Το Δ.Σ. συνεδριάζει,συγκροτείται σε σώμα και κατανέμονται οι αρμοδιότητες. Μαζί με τα δύο πρακτικά πρέπει να υποβάλεις και εγγραφο κυρίοτητας σκαφους από το νηολόγιο καθώς επισης και διπλότυπο 70 €. Οι μέτοχοι είναι όλοι φυσικά πρόσωπα? Το μητρώο ΝΕΠΑ γενικά είναι αρκετά κατατοπιστικό. Ενόχλησε τους.
×
×
 • Create New...