Jump to content

Lucky_Luke

Silver members
 • Content Count

  3,119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Reputation Activity

 1. Upvote
  Lucky_Luke reacted to 750 in Διιαδοχικές μεταβολές ποσοστού ιδιοκτησίας στο ίδιο ακίνητο με δυο διαφορετικά συμβόλαια   
  Ναι , το παίρνει.      Αν και πιστεύω και 1 τροποιητική να κάνεις με το οριστικό  ποσοστό ιδιοκτησίας , δεν έχεις θέμα , από τη στιγμή που η προθεσμία είναι μέχρι τις 31/05 του επόμενου έτους από τη μεταβολή
 2. Upvote
  Lucky_Luke got a reaction from Valentin in ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ   
  Λοιπόν, ξεκινάω με παραδείγματα:
  Α) Αγοράζουμε το Norton Antivirus 2005.
  Στο συμβόλαιο αναφέρεται ότι θα μας προστατεύει από όλους τους ιούς που θα βγουν το 2005.
  Το 2006 λήγει το συμβόλαιο και το ανανεώνουμε.
  Δεν τίθεται θέμα επισκευής ή συντήρησης (62-07) διότι, και χωρίς την ανανέωση, το πρόγραμμα εξακολουθεί να κάνει αυτό για το οποίο αγοράστηκε. Δηλαδή και το 2006 συνεχίζει να μας προστατεύει από όλους τους ιούς που βγήκαν το 2005.
  Με την ανανέωση τίθεται όμως θέμα βελτίωσης (16) διότι τώρα κάνει και κάτι καινούριο. Μας προστατεύει και από τους ιούς του 2006.
  Β) Αγοράζουμε το εμπορικό-λογιστικό πακέτο Eurofasma.
  Το πρόγραμμα έχει συγκεκριμένες δυνατότητες, οι οποίες αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρήσης, και είναι σύμφωνο με τους φορολογικούς νόμους που ισχύουν τη στιγμή της αγοράς του.
  α) Το επόμενο έτος ανανεώνουμε το συμβόλαιο για τις ετήσιες release. Πρόκειται περί βελτίωσης, διότι και χωρίς αυτές το πρόγραμμά μας θα συνέχιζε να κάνει αυτά που έκανε τη στιγμή που αγοράστηκε. Οι release όμως μας προσφέρουν νέες χρηστικές δυνατότητες (βελτίωση) , και επικαιροποίηση σύμφωνα με τους ισχύοντες πλέον φορολογικούς νόμους. (βελτίωση) . Για αυτό και θα προσαυξήσει την αξία του παγίου.
  β) Γίνεται μια πτώση τάσης και χτυπάνε τα αρχεία. Όσες ανακατασκευές και να κάνουμε το πρόβλημα δε διορθώνεται. Στέλνουμε ένα backup στους μηχανογράφους οι οποίοι μπαίνουν μέσα στον κώδικα του προγράμματος και τα επισκευάζουν. Αυτό είναι επισκευή. Επίσης επειδή είμαστε τελείως γκαγκά, έχουμε πει στον τεχνικό να ρχεται κάθε δυο μήνες να ρίχνει μια ματιά, αν όλα παν καλά. Αυτό είναι συντήρηση.
  γ) Με τη νέα χρήση αποφασίζουμε να αλλάξουμε την κωδικοποίηση στην αποθήκη. Επειδή βαριόμαστε να καταχωρούμε στο πρόγραμμα, φτιάχνουμε μια λίστα στο εξελ, με τα πεδία που θέλουμε για κάθε είδος, και μετά φωνάζουμε τον τεχνικό, τη μετατρέπει σε ascii και τη φοράει στο πρόγραμμα. Αυτό είναι αμοιβή μηχανογραφικής επεξεργασίας.
  Αυτά τα ολίγα. Παρακαλώ να μη σβηστούν πάλι, διότι δε θα αντέξω να τα ξαναγράψω τρίτη φορά!
 3. Like
  Lucky_Luke got a reaction from KANARAS in ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝ+ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ   
  Καλημέρα.
  Πήρα χθες στο 2105295436, στο γραφείο της κας Στρατινάκη να ρωτήσω τι γίνεται. Δεν ξέρω ποια κυρία απάντησε, δε μου συστήθηκε, αλλά μου έδωσε τα νούμερα 2131516092, 2131516093, 2131516075 να πάρω ρωτήσω εκεί. Βέβαια, όπως αναμενόταν, στα τηλέφωνα αυτά από χθες δεν το σηκώνει κανείς.
   
 4. Upvote
  Lucky_Luke reacted to KANARAS in ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝ+ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ   
  Παράκληση προς τον διαχειριστή του forum ή όποιον άλλον έχει κάποια πρόσβαση…
  Αν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με το υπουργείο εργασίας, θυμίστε τους σας  παρακαλώ το Συν-Εργασία.  Ας ανακοινώσουν ένα χρονοδιάγραμμα για τις εκκρεμείς  δηλώσεις και  πληρωμές.
 5. Upvote
  Lucky_Luke reacted to vctsikis in ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝ+ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ   
  ακόμα και αυτή την στιγμή που μιλάμε, δεν έχει ανοίξει το ΕΡΓΑΝΗ για να κάνουμε δήλωση για το ΣυνΕργασία (ούτε Β' φάση ΔΕΚ, ούτε Α' φάση ΙΑΝ)...
  Κοίτα να δεις, που δεν βλέπω να πληρώνονται έως 31/1 οι συνεργασίες του Δεκεμβρίου.... (δηλ. δεν φτάνει που οι πληρωμές γίνονται με 1 μήνα καθυστέρηση, τώρα θα παίξει νέα καθυστέρηση στην ήδη υπάρχουσα....)
 6. Like
  Lucky_Luke reacted to doctor in ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝ+ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ   
  Το άρθρο 112 του Ν.4764/2020 που έδωσε παράταση μέχρι 28/2/21 για το Συνεργασία, δεν τροποποίησε και την παρ. 4 του άρθρου 31 του Ν.4690/2020 σχετικά με τους μήνες που συγκρίνονται για να βρεθεί η μείωση του τζίρου κατά 20%. Δηλαδή παρέμεινε το διάστημα Μάρτιος-Αύγουστος 2020 το οποίο συγκρίνεται με το αντίστοιχο διάστημα του 2019, όμως αυτό αφορά την ένταξη στο Συνεργασία μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2020. Λογικά όμως θα έπρεπε να αναγράψουν ότι παραμένει το ίδιο διάστημα για τη σύγκριση του τζίρου και για το δίμηνο Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2021 ή να αναγράψουν κάποιο άλλο.
  Δεν ξέρω ειλικρινά για ποιο λόγο μας ταλαιπωρούν έτσι. 
 7. Upvote
  Lucky_Luke reacted to dirastaa in Φορολόγηση Μερισμάτων 2020   
  Καλησπέρα.
  1.Τα μερίσματα που διανέμονται στο 2020 εξαιρούνται της εισφοράς . 
  2. Οσο για την εξαίρεση από τις ηλεκτρονικές αποδείξεις  αφού δεν υπάρχει αφορολόγητο...
 8. Upvote
  Lucky_Luke reacted to PROAKIS in ΠΟΦΕΕ+ΣΥΛΛΟΓΟΙ , έχετε λόγο που σιωπάτε?   
  βλέπετε κάποιον εν μέσω πανδημίας να είναι έτοιμος για το my data ,είτε πιλοτικά ,είτε παραγωγικά?
  δηλ. τι περιμένετε, να πάθουμε όλοι εγκεφαλικά πρώτα?
  εκτός και αν έχετε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ αιφνιδιασμού "ζητώντας 7 μέρες παράταση!!!!!".
   
   
   
   
 9. Upvote
  Lucky_Luke reacted to john.kranias in ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΩ ΑΠΔ ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ   
  Περιμενουμε διευκρινησεις για τον κωδικο της μη απασχολησης(οπως ο κωδ.πχ.18)  με εισφορες ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ, αφενος και αφετερου ΟΠΩΣ και για το Δ.ΠΑΣΧΑ(εικονικο) οπου καταβληθηκε εξ'ολοκληρου  τελικα απο την εργοδοσια και περιμενει ακομα  να παρει επιστροφη,ετσι σε μια νεα πλατφορμα του ΕΡΓΑΝΗ θα δηλωνονται τα δεδομενα,θα διασταυρωνονται με ΑΠΔ και.....καποια στιγμη θα δινεται πισω το 60% αρχικα  η το 100% οπως εγινε  και θα ειναι ηδη  πληρωμενο.Αυτο νομιζω οτι θα γινει και καπως ετσι τα σκεφτονται και στην μηχανογραφηση ΙΚΑ,που επικοινωνησα.Για ΑΠΔ Ιουνιου σιγουρα παραταση μετα 31/8,γιατι λειπουν ολοι σε διακοπες!!!!(Απο υπαλληλο που μου το μετεφερε κατοπιν κοπου)
 10. Like
  Lucky_Luke reacted to doctor in ΑΠΔ ΙΟΥΝΙΟΥ   
  Α ταλαιπωρείστε όλοι βλέπω. Και γιατί δεν περιμένετε τον ΕΦΚΑ να δώσει παράταση μέχρι 15/8 και να βγάλει και οδηγίες αρχές Αυγούστου;  Α, θέλετε και διακοπές πουλάκια μου. Εδώ πεθαίνει κόσμος από την πείνα κι εσείς σκέφτεστε διακοπές.
  Υπάρχει και η λύση να στείλουμε ό,τι να'ναι και να χτυπήσει η ΑΠΔ και έτσι να πάρουμε παράταση μέχρι 15/8 και άντε γεια με τους ανίκανους.
 11. Upvote
  Lucky_Luke reacted to NIKANOR in ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΟΥ - mybusiness support   
  Τι χαζή ερώτηση? Χαζή είναι η προσδοκία/απαίτηση τους να δηλώνουμε έσοδα μέσα σε 10 μέρες.
  Μόλις τώρα καταχώρησα έσοδα Ιουνίου με τροποποιητική (άλλη σοφή επιλογή τους. Πρέπει κάθε μήνα να επιλέγουμε "τροποποίηση" για να προσθέτουμε στοιχεία).
  Μια χαρά λοιπόν την πήρε. Ούτε εκπρόθεσμη επισήμανση ούτε τίποτα.
  Εγώ νομίζω πάντως ότι τζάμπα αγχωνόμαστε γι' αυτό το θέμα. Και μέχρι τέλος του μήνα να καταχωρούμε έσοδα θα τα δέχονται κανονικά. Αντε με τα ζαγάρια που μπλέξαμε.  
 12. Like
  Lucky_Luke reacted to ponzi in επιστρεπτεα προκαταβολη 2   
  Λοιπόν, θα το εξομολογηθώ εδώ απλά μήπως φύγουν λίγα γραμμάρια από το απίστευτο βάρος που νιώθω απόψε!
  Κάναμε (και κάνουμε φυσικά) μεγάλο αγώνα όλο αυτό το διάστημα. Όλοι οι συνάδελφοι εδώ. Όπως και όλοι μας δηλαδή. Χωρίς υπερβολή κάνουμε - δεν πίστευα ότι θα χρησιμοποιήσω κυριολεκτικά αυτόν τον χαρακτηρισμό - "υπεράνθρωπη" προσπάθεια. Με λαθάκια λίγα και μικρά, τα οποία και διορθώσαμε.
  Χάσαμε κάποιες στιγμές την ψυχραιμία μας. Όλα καλά όμως, την ξαναβρήκαμε.
  Ωστόσο απόψε το χαστούκι ήταν μεγάλο . Και δυστυχώς το λάθος είναι ανεπανόρθωτο. Ανθρώπινο αλλά ανεπανόρθωτο.
  Κάναμε πολλές - πάρα πολλές (σχετικό είναι πάντα αυτο) - υποβολές τις "επιστρεπτέας ΙΙ" και τις ολοκληρώσαμε σχεδόν όλες απόψε.
  Σχεδόν όλες με επιτυχία.
  Τέσσερις από αυτές όμως είχαν λάθος έσοδα. Παιδαριώδη και ανεπίτρεπτα λάθη. Ανεπανόρθωτα αλλά ανθρώπινα. Λάθη με συνέπειες! 
  Τέσσερις επιχειρήσεις στερήθηκαν από αυτή τη μικρή ανάσα. Εξαιτίας μας! Μικρά τα ποσά και δανεικά, τα στερήθηκαν όμως.
  Δεν το ξέρουν. Και δεν ξέρω αν είμαι αρκετά "αντρας" (συγγνώμη από τις κυρίες) για να το παραδεχτώ και να το μάθουν. 
  Ίσως τελικα βρω το θάρρος και το ομολογήσω.
  Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είμαστε τόσο απροστάτευτοι.
  Έχουμε εκθέσει τους εαυτούς μας όλον αυτό τον καιρό στον (υποτιθέμενο ή μη) κίνδυνο, την ώρα που οι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ ακόμη κρύβονται πίσω από το darknet (aka gov.gr) του Πιτσιλή.
  Παρακαλάμε για παρατάσεις και αυτοί μας δουλεύουν. Μας δουλεύουν κανονικά!
  Έχει υπερδιπλασιαστεί η δουλειά μας και το γνωρίζουν.
  Χρηματοδοτούμε την παραπάνω δουλειά (γιατί όλο αυτό το κόστος δύσκολα μετακυλίεται στον πελάτη). Και αυτό το γνωρίζουν.
  Χρειαζόμαστε γενναία παράταση για τις δηλώσεις. Και αυτό το γνωρίζουν.
  Ξοδεύουν ένα σκασμό λεφτά σε site μόδας(!) για την καμπάνια του "μένουμε σπίτι" (και του κώλου τα 9μερα) αλλά δεν μπορούν να υποστούν υστέρηση εσόδων από τις δηλώσεις. 
  Αλήθεια, όταν ξυπνήσουμε από αυτόν τον εφιάλτη και είμαστε τελικά "αρτιμελείς", έχουν σκεφτεί αν στην τελική έχω να χάσω κάτι?
   
  ΥΓ. Θα πει τώρα ο Proakis ότι παίζω έτσι το παιχνίδι τους.  
   
 13. Like
  Lucky_Luke reacted to ype in Προθεσμία πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών Δώρου Πάσχα 2020   
  Με το πέρασμα στην ψηφιακή εποχή η γραφειοκρατία γνωρίζει την αποθέωσή της.
  Όλοι αυτοί οι τύποι που στήνουν εφαρμογές σε efka, taxis, ergani, oaed, sepe, κλπ ευαγή ιδρύματα πρέπει να 'χουν απωθημένα γιατί μικροί μάλλον δεν κατάφερναν να περάσουν πίστα στο pacman και τώρα ζουν το όνειρό τους βάζοντας τον κόσμο να ταΐζει με πληροφορίες το τέρας της γραφειοκρατίας και ελέγχοντας αν όλα αυτά διασταυρώνονται ομαλά ή χτυπάνε συναγερμοί στα συστήματα.

   
 14. Upvote
  Lucky_Luke reacted to MALLIAS81 in Μη υποβολή (ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ / ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ )   
  Συνάδελφε στέλνω αυτούσιο το μειλ με το Υπουργείο.
  Το μειλ είναι: [email protected]
  Μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο των ΑΦΜ που μας στείλατε στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ, διαπιστώθηκε ότι ανήκετε σε μια περίπτωση συστημικού λάθους στο  ΕΡΓΑΝΗ (πρόβλημα με τη δήλωση των ποσοστών 60-40) , το ζήτημα έχει αντιμετωπιστεί και η πληρωμή των δικαιούχων θα γίνει μάλλον μέχρι το τέλος Ιουνίου.
   
   
  Εκ μέρους της Δ/νσης Ένταξης στην Εργασία
   
  Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δ/νση Ένταξης στην Εργασία/Τμήμα ΙΙΙ
  2131516092
   Σταδίου 29
  101 10 Αθήνα
   
 15. Upvote
  Lucky_Luke reacted to PROAKIS in ΠΡΟΣ ΠΟΦΕΕ +ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. το Δώρο Πάσχα ,μας εγκλώβισε σε αναμονή και σε κίνδυνο εκπροθέσμων δηλώσεων.   
  αν δεν επιλυθεί το ζήτημα αυτό ,δεν μπορούμε να στείλουμε ΦΜΥ 4ου λήγει 30/06  και ΑΠΔ 5ου λήγει 30/06.
  απομένουν ακόμη 9 μέρες ,να σταλούν τα ανωτέρω ,να πληρωθούν εργαζόμενοι και εισφορές.
   
  όπως είναι γνωστό κάθε ανακοίνωση του Εργασίας ,δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει.
  παρατίθεται η ανακοίνωση.
  "Οι επιχειρήσεις - εργοδότες, καταχωρίζουν σε διακριτή Αναλυτική Περιοδική Δήλωση (Α.Π.Δ.) το επίδομα εορτών Πάσχα. Τα ποσά του επιδόματος εορτών που βαρύνουν τον εργοδότη καταχωρίζονται στον κωδικό τύπου αποδοχών 03 και στην ίδια Α.Π.Δ. σε κωδικό ειδικού τύπου αποδοχών, οι λεπτομέρειες του οποίου θα καθοριστούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, καταχωρίζονται τα ποσά του επιδόματος εορτών που βαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό"
   
  ερωτήματα και προβλήματα.
  με τον όρο διακριτή ΑΠΔ εννοούν μια ΑΠΔ για το δώρο?  οι αποδοχές του δώρου θα είναι διακριτές με άλλο τύπο αποδοχών? μα αυτό γίνονταν πάντα. (παραβλέπουμε το 03).
  στην συνέχεια μας είπαν θα υποβάλλουμε και ειδικό έντυπο για το ΔΠ αναστολής στο εργάνη ,προκειμένου οι επιχειρήσεις να λάβουν πίσω τα ποσά αυτά από το κράτος.
  τι πρέπει να πούμε στον efka.
  δεδομένου ότι το 99% των επιχειρήσεων ήδη το κανονικό Δώρο Πάσχα το υπολόγισαν με 4ο και το πλήρωσαν Μ.Τετάρτη ,να συμπεριληφθεί κανονικά στην ΑΠΔ 5ου (μήνας υπολογισμού ο 4ος) και να συμπεριληφθεί στον ΦΜΥ 4ου.
   
  το ΔΠ μας είπαν πρέπει να πληρωθεί στους εργαζόμενους έως 30/06 ,άρα για το 99% απομένει μόνο το ΔΠ αναστολής να πληρωθεί στους εργαζόμενους έως 30/06.
  και από την στιγμή που για αυτό το ΔΠ (αναστολής) θα υποβάλλουμε και ειδικό έντυπο ,παρέλκει νέος τύπος αποδοχών.  (το γράφω γιατί μπορεί ο εφκα ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ τύπο αποδοχών).
  *για την αναστολή βρήκαν ένα τύπο ανενεργό το 18 που ήταν αμοιβές πληρωμάτων πλοίων Μεσογείου κλπ.*
  αν έχει μας λένε θα το πάτε με 19 πχ. και όλα καλά.
  το κρίσιμο ερώτημα είναι σε ποιον μήνα θα υπολογιστεί το υπόλοιπο του ΔΠ?
  θα μπορούσε στον 4ο ,στον 5ο ,ακόμη και στον 6ο (παρά την μείωση των εισφορών ) γιατί τώρα καταβάλλεται  και οι εισφορές θα αποδοθούν στον προβλεπόμενο χρόνο.
  δηλ. αν 4ο ή 5ο μέχρι 30/06 ,αν στον 6ο  μέχρι 31/07.
  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ  ,ότι κομμάτι ΔΠ καταχώρησες στην αντίστοιχη περίοδο ,ακολουθείς τα προβλεπόμενα της περιόδου  ,σε υποβολή και πληρωμή εισφορών.
   
 16. Upvote
  Lucky_Luke reacted to medousa in ΑΝΑΣΤΟΛΗ   
  Καλημέρα ,
  η προθεσμία για τις δηλώσεις αναστολής εργασιών έχει λήξει ..... 
 17. Like
  Lucky_Luke got a reaction from RPAPAK in KAΔ των κλάδων που πλήττονται   
  Περιμένουμε ΠΝΠ ή/και ΚΥΑ
 18. Like
  Lucky_Luke got a reaction from ElenaS in Μια παράκληση σε σχέση με τη χρήση του forum   
  Επειδή τώρα με το πελάγωμα του κορονοϊού η χρήση του φόρουμ προσφέρει καταλυτική βοήθεια, θα ήθελα να παρακαλέσω τους συναδέλφους να μην καίνε τα θέματα κοτσάροντας μιαν άλλη ερώτηση, άσχετη με αυτήν του αρχικού ερωτώντα, έτσι ώστε να χάνεται η ερώτησή του. Ακόμα κι αν να θεωρηθεί ότι το θέμα έχει λήξει μπορεί κάποιος να βρεθεί να πεί κάτι παραπάνω που θα βοηθήσει. Δεν ξέρω αν έχω δίκιο, αλλά αυτό πιστεύω.
 19. Upvote
  Lucky_Luke got a reaction from G.E.S. in Μια παράκληση σε σχέση με τη χρήση του forum   
  Επειδή τώρα με το πελάγωμα του κορονοϊού η χρήση του φόρουμ προσφέρει καταλυτική βοήθεια, θα ήθελα να παρακαλέσω τους συναδέλφους να μην καίνε τα θέματα κοτσάροντας μιαν άλλη ερώτηση, άσχετη με αυτήν του αρχικού ερωτώντα, έτσι ώστε να χάνεται η ερώτησή του. Ακόμα κι αν να θεωρηθεί ότι το θέμα έχει λήξει μπορεί κάποιος να βρεθεί να πεί κάτι παραπάνω που θα βοηθήσει. Δεν ξέρω αν έχω δίκιο, αλλά αυτό πιστεύω.
 20. Like
  Lucky_Luke got a reaction from ΧΑΛΚΙΔΕΟΣ in Μια παράκληση σε σχέση με τη χρήση του forum   
  Επειδή τώρα με το πελάγωμα του κορονοϊού η χρήση του φόρουμ προσφέρει καταλυτική βοήθεια, θα ήθελα να παρακαλέσω τους συναδέλφους να μην καίνε τα θέματα κοτσάροντας μιαν άλλη ερώτηση, άσχετη με αυτήν του αρχικού ερωτώντα, έτσι ώστε να χάνεται η ερώτησή του. Ακόμα κι αν να θεωρηθεί ότι το θέμα έχει λήξει μπορεί κάποιος να βρεθεί να πεί κάτι παραπάνω που θα βοηθήσει. Δεν ξέρω αν έχω δίκιο, αλλά αυτό πιστεύω.
 21. Upvote
  Lucky_Luke reacted to giannis31 in KAΔ των κλάδων που πλήττονται   
  Οι νέοι Κ.Α.Δ είναι ακόμα Δ.Τ δεν έχει βγει ακόμα Π.Ν.Π
 22. Like
  Lucky_Luke reacted to KAROLOS in τι άλλο από ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ   
  Γιάννη,  σ ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σου λόγια, κι εμείς με τη σειρά μας ευχαριστούμε για τη μακρόχρονη στήριξη των προσπαθειών μας. Επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω και όλους τους συναδέλφους για τη συμπαράσταση και να τονίσω πως μέσα σ αυτόν τον ορυμαγδό των εξελίξεων ενδεχομένως να έχουμε υποπέσει και σε κάποια σφάλματα, άλλωστε κι εμείς άνθρωποι είμαστε που εργαζόμαστε νυχθημερόν λόγω των καταιγιστικών αλλαγών.
  Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και όλους εκείνους, «φίλους», γνωστούς, αλλά και αγνώστους, που μας βρίζουν, μας ειρωνεύονται, που πετούν σπόντες,  κ.λπ. σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συζητήσεις, πηγαδάκια κ.α., γιατί είναι κι αυτός ένας τρόπος για να καταλάβουμε ποιοι είναι τελικά πραγματικά δίπλα μας και ποιοι όχι. Θα πω κλείνοντας πως, πριν κρίνεις, θυμήσου....
  Καλή δύναμη σε όλες και όλους. 
 23. Like
  Lucky_Luke reacted to ΧΑΛΚΙΔΕΟΣ in τι άλλο από ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ   
  δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στην υπογραφή της νέας ΠΝΠ (ΦΕΚ Α 75) και όπου υπάρχει αναφορά σε τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στην ΠΝΠ της 11/03 (ΦΕΚ 55)  τα παιδιά του taxheaven τις  επικαιροποίησαν κιόλας . 
  το Μπράβο είναι λίγο 
  Ευχαριστούμε 
 24. Upvote
  Lucky_Luke reacted to PROAKIS in ΠΟΦΕΕ ΚΑΙ ΟΕΕ περιμένουν την ΑΑΔΕ.   
  ακούστε λογική.
  έχω ΚΑΔ μη πληττόμενο κατά τα υπουργεία.
  και η δουλειά μου ανέκαθεν ήταν να πουλάω σε ΚΑΔ πληττόμενους .
  εγώ θεωρούμε ευτυχισμένος ,γιατί κατάφερα να πουλάω στον Αρη!!! ( τον πλανήτη.)
  όταν περάσει η πανδημία ,θα ξαναπουλήσω στους πρώην πληττόμενους.
  βρε ακούτε τι λέτε?
 25. Like
×
×
 • Create New...