Jump to content

minak

simple Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by minak

 1. Το λιγότερο 4 ώρες(και λίγα λέτε)....ήμουν σήμερα από τις 9,00 έως τις 14,30!!! Ένας χαμός και τίποτα άλλο!!! Και ο λόγος που έκατσα τόσες ώρες δεν ήταν άλλος παρά το γεγονός ότι ο εργοδότης μου δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει σε 24 δόσεις αλλά ήθελε 60,λογικό μια και το ποσό της οφειλής ξεπερνούσε τα 60,000€. Δυστυχώς όμως ενώ έκατσα χθες υπερωρίες και μάζεψα ένα σκασμό χαρτιά η τελική απόφαση είναι του διευθυντή (εφόρου). Μετά από παρακάλια, φωνές, κανάλια, 2 ελεγκτές για να ελέγξουν ότι όντως η εταιρία δηλώνει τα τελευταία τρία χρόνια ζημιά, η απόφαση βγήκε στις 14,00 και ήταν τελικά 48 δόσεις κάτι που δεν ικανοποίησε απόλυτα αλλά τουλάχιστον έχει μεγάλη διαφορά από ότι οι 24!!!! Τελικά όταν πήγαν στον γκισέ για την έκδοση του διπλοτύπου, την κοιτούσαν και την ξανακοιτούσαν γιατί πολύ απλά ήταν η πρώτη ρύθμιση με 48 δόσεις. Από έγκυρες πηγές έμαθα ότι και στην άλλη μεγάλη Δ.Ο.Υ. του νομού είχαν κάνει άλλες 2!!!!! Όλοι οι εφόροι έχουν εντολή το 99% να είναι 24 δόσεις άντε το πολύ 36. Όποτε αν έχετε σκοπό να πάτε για πιο πολλές βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (μου ζήτησαν τους δημοσιευμένους ισολογισμούς και όταν είπα οτι το ΦΕΚ του 2011 δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα μου ζήτησαν τη βεβαίωση κατάθεσης των δικαιολογητικών στη διεύθυνση εμπορίου!!!) πολυυυυυυυυυυυυυ υπομονή και υπογλώσια. Επίσης καλό θα είναι να έχετε και μια πρόσφατη εξουσιοδότηση ή ακόμα καλύτερα ένα πληρεξούσιο!!!!!!!!!
 2. Δεν ξέρω τι είχε πάθει , άλλαξα κωδικοποίηση και μου τα έβγαλε όλα αλαμπουρνέζικα, οπότε θεώρησα ότι ήταν καλύτερο να βλέπω *(^&^%^[email protected]# μόνο ένα μικρό κομμάτι και το επανέφερα στις αρχικές ρυθμίσεις και ξαφνικά έφτιαξε και το side bar οπότε όλα ΟΚ!!!! Μπράβο Μπράβο και πάλι Μπράβο!!!!!!
 3. Μπράβο πολύ καλό!!!! Το μόνο προβληματάκι που συνάντησα ήταν στους κωδικοποιημένους Νόμους, το black sidebar μου βγάζει άγνωστους χαρακτήρες, υποθέτω έχει να κάνει με την κωδικοποίηση που χρησιμοποιούμε αν και με δεξί κλικ δεν μου δίνει τη δυνατότητα αλλαγής
 4. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μήπως μπορεί κάποιος να μας πει για ποιες αλλαγές να κοιτάξουμε? Εγώ που έχω google chrome αν και έκανα διαγραφή των cookies και refresh δεν μπορώ να εντοπίσω τις διαφορές που αναφέρονται οι συνάδελφοι. Είναι κάτι στο στήσιμο του Forum? Στο skin? Στον κόμβο?
 5. Νομίζω ότι έχεις μπερδευτεί λίγο, όσα χρόνια δουλεύω με διάφορες εταιρίες λογισμικού κάθε χρόνο πληρώνω τα ετήσια "release" τα οποία ουσιαστικά είναι πιθανές αναβαθμίσεις των προγραμμάτων τα οποία είναι και αλυσίδα και αν εσύ θέλεις να βάλεις πχ την έκδοση 6,8 και έχεις σταματήσει να πληρώνεις από την έκδοση 6,4 τότε θα πληρώσεις αναγκαστικά και όλες τις προηγούμενες.Αλλά δεν με υποστηρίζουν σε τυχόν εργασίες που θέλω..... Παράλληλα έχω και συνεργασία με κάποια τοπική εταιρία υποστήριξης όπου έχω τη δυνατότητα είτε να προπληρώσω κάποιες ώρες "πακέτο" για να έχω τον τεχνικό να με υποστηρίζει σε ότι θέμα προκύψει ή διαφορετικά τον πληρώνω με την επίσκεψη του οποίου συνήθως στο software δεν πέφτει κάτω από 60€+ΦΠΑ... Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά και απλά πρέπει στην αρχή που αγοράζεις κάθε λογισμικό να ξέρεις και πόσο εύχρηστο είναι και πόσο κοστίζει η ετήσια ανανέωση. Αυτό που θεωρώ εγώ απαράδεκτο είναι ότι όπως εσύ πάρα πολλοί δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρώσουν έτσι και ο εργοδότης μου, έχοντας αγοράσει ένα πανάκριβο πρόγραμμα λογισμικού και τα release είναι ανάλογα, οπότε τον Αύγουστο του 2011 πάω να μπω στο πρόγραμμα για να καταχωρήσω τα παραστατικά μου και βλέπω ότι το έχουν κλειδώσει. Δηλαδή όχι μόνο δεν μπορώ να μπω να κάνω τη δουλειά μου αλλά μου έχουν κλειδώσει και τις προηγούμενες χρήσεις!!!!!!! Μετά από πολλές φασαρίες μας άνοιξαν ξανά το πρόγραμμα με περιορισμένες χρήσεις οπότε θα πρέπει να εκτυπώσω ακόμα και ημερολόγια για την αποφυγή του εγκεφαλικού από μια επανάληψη του κλειδώματος!!!!!!
×
×
 • Create New...