Προς το περιεχόμενο

kmary

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    387
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Δραστηριότητα φήμης

  1. Upvote
    kmary got a reaction from fostiras in Τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών χωρίς αναγραφή παρακράτησης φόρου (ΦΕΕ)   
    βρε παιδιά μη γινόμαστε κακοί, το παιδί προφανώς είναι καινούριο και δεν ήξερε τον τρόπο να πάρει τις πληροφορίες που ήθελε... δεν μπορεί να στήσουμε στον τοίχο παιδιά τα οποία μεγαλώνουν έχοντας λάθος παραστάσεις και ενδεχομένως λάθος αρχές από το σπίτι τους. οκ δεν είχε τρόπους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε...και απ'ότι κατάλαβα του έχει βγεί η ψυχή να βρεί δουλειά και είναι αγανακτισμένος....συγγνώμη αλλά εγώ συμπονώ τέτοια παιδιά και φροντίζω με τον τρόπο μου να τους δώσω να καταλάβουν πως υπάρχει και άλλος τρόπος να πάρεις αυτό που θέλεις - η ευγένεια. Δεν ήταν κακοπροαίρετη η συμπεριφορά του..απλά κακομαθημένη!!
  2. Upvote
    kmary got a reaction from anisixos in ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕ ΑΕ   
    τι εννοείς σύμβαση?? αντιπρόεδρος για να μην κοκκινίσει το ταμείο γιατί έπρεπε να πληρωθεί το δημόσιο κατέθεσε στην τράπεζα 20.000,00.
    θα κάνουμε πρακτικό για να καλυφθεί κι ο ίδιος και να τα δώσουμε πίσω μόλις έχουμε την ευχέρεια.
    Εγώ θέλω να πληρώσω το χαρτόσημο για το δανεισμό ( 1,2 % σωστά?)
    και πρέπει να αποδοθεί σε 5 μέρες (σωστά?) και το θέμα μου είναι το έντυπο που θα χρησιμοποιήσω γιατί δεν μας έχει ξανατύχει ( τέτοια κρίση πρώτη φορά!!!!!!)
  3. Upvote
    kmary got a reaction from DimitrisD in αποζημίωση άδειας και επιδομα αδειας σε οικειοθελή αποχώρηση   
    μισθωτός δουλεύει από 1/1/10 έως 31/12/10, εστω 1/8-31/8/10 έκανε χρήση της νόμιμης άδειας. Αυτό σημαίνει πως κανονικά δηλώνεται στην απδ , ΄΄εχει κανονικά 25 ένσημα για τον αύγουστο και πληρώνεται όλο το μισθό. αυτό σημαίνει χρήση νόμιμης άδειας.
    αν ο μισθωτός παραιτηθεί τον απρίλιο πχ του 2011 και έχει ήδη προυπηρεσία τόση ώστε να πρέπει να πάρει κανονική άδεια 1 μήνα( 22 εργάσιμες), πρέπει να την αποζημιωθεί αφού δεν την χρησιμοποίησε και τότε του δίνεις τον μικτό του μισθό - φμυ, και δεν τον δηλώνεις σε απδ, γιατί δεν έχει ασφαλιστικές κρατήσεις.(αυτό είναι αποζημίωση αδείας)
  4. Upvote
    kmary got a reaction from mk83 in Ωραίες εικόνες απο αγώνες (τρέξιμο) βουνού   
    συνάδελφε, δεν κατάλαβα αν κάποιος απ'αυτούς είσαι εσύ, αλλά είναι εκπληκτική αυτή η δραστηριότητά σας, τα τοπία που αντικρύζετε και όλος ο άθλος σας. Χίλια μπράβο σε ότι κάνετε!!!! Εν μέρει μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό σας και την αγάπη σας για το άθλημα αυτό γιατί ο σύζυγός μου είναι ποδηλάτης ( mountain bike ) και πηγαίνω μαζί του σε όλους τους αγώνες. Οι περιγραφές του και οι φωτογραφίες από τα βουνά είναι απλά υπέροχες!!!!!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...