Jump to content

kmary

simple Members
 • Posts

  387
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kmary

 1. καλημέρα, δες αυτό το αρχειάκι που κρατώ τις άδειες σε excel βιβλιο αδειων 2011α.zip
 2. Μήπως παρεπιπτόντως υπάρχει πουθενά υπόδειγμα σε excel του εντύπου???
 3. Ευχαριστώ πολύ, αυτό είδα και ταράχτηκα!!
 4. Παιδιά μια βοήθεια!! Εταιρία Α' που ανήκει σε όμιλο, το 2008 είχε τζίρο 3.000.000 το 2009 τζίρο 5.000.000 και το 2010 τζίρο 900.000 Αντίστοιχα η άλλη εταιρία Β' που μετέχει στο κεφάλαιό της Α' κάθε χρόνο έχει πάνω από 1.000.000 τζίρο Το ερώτημα είναι αν έχει υποχρέωση η Α' να υποβάλλει κατάσταση για το 2010???? ΣΟΣ γιατί το πρόστιμο είναι υπέρογκο!!
 5. δε νομίζω να έχεις λογιστικοποιήσει για ιούλιο, οπότε θα ξανατρέξεις το πρόγραμμα της μισθοδοσίας και πλέον θα πρέπει να κάνεις λογιστικές εγγραφές και τα παραπάνω χρήματα που θα έχουνπάρει θα τα αντιμετωπίσεις ως προκαταβολή!!!
 6. καλημέρα, να ρωτήσω κάτι γιατί δεν το είδα στο συνημμένο πινακάκι αν ξέρει κάποιος εμείς στην εταιρία έχουμε μηχανικούς και παρακρατούμε ΙΚΑ ασθενείας με κωδ.131 εργαζ.4,18% και εργοδ.7,43% αυτά θα αυξηθούν??
 7. αφού οι συνεδριάσεις δσ και γσ είναι μόνο στα χαρτιά!!
 8. καλημέρα σε όλους, σήμερα συνέβη κάτι κορυφαίο!!!! Λέω κι εγώ ας πάω εφορία να πάρω τον πολυπόθητο κλειδάριθμο τώρα που θα έχει ησυχία.... αμ δε!!!!!!!η αγαπητή υπάλληλος εφοριακός, δεν ξέρω τι στο καλό έγραφε τόσες ωρες στο pc της και στο τέλος μου λέει...δυστυχώς πρέπει να κάνεις αίτηση στο taxisnet για νέα εγγραφή γιατί χάθηκαν οι κωδικοί σου!!!!!!!!!!!!!! έλεος , είχα τους κωδικούς μου τόσα χρόνια τώρα, και σ'ένα δευτερόλεπτο μου έχασε τα πάντα..... κι όταν ρώτησα πώς θα στείλω φπα τώρα χωρίς κωδικούς,,,,, γέλαγεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! είναι κράτος αυτό, είναι υπευθυνότητα υπαλλήλων?
 9. και σ'αυτήν την περίπτωση πώς υπογράφει ως λογιστής για να μπορεί η εταιρία να κάνει αυτοέλεγχο?? ή να υπογράψει τις καταστάσεις με την αναμόρφωση και φόρους??
 10. οκ ! ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Δεν υπάρχει κάτι έξτρα αν πρόκειται για εξωτερικό?? γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιο άρθρο να αναφέρει κάτι σχετικό!!
 11. Καλημέρα, υπολογίζω σε κάποιους συναδέλφους κάθε μήνα για τις μέρες που δουλεύουν εκτός έδρας μια προσαύξηση 25% στο ημερομίσθιό τους. Παρεπιπτόντως το πρόγραμμα δεν υπολογίζει στα ποσά αυτά ένσημα, παρά μόνο αυξάνει το φόρο λόγω κλίμακας. Μου φαίνεται όμως ότι κάτι δεν πάει καλά. Μήπως θα έπρεπε να υπολογίζονται εισφορές?? Και αν τα εκτός έδρας είναι και εκτός Ελλάδας έχει κάποια άλλη αντιμετώπιση?? Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος μου απαντήσει !!
 12. κανονικά η εταιρία σου πληρώνει τα ένσημά σου στο ΤΣΜΕΔΕ. Μπορεί ήδη να έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και να έχει απογραφεί. Γιατί στο ΤΣΜΕΔΕ δεν στέλνουμε καταστάσεις όπως στο ΙΚΑ κάθε τρίμηνο αλλά κάθε μήνα. Ρώτησέ τους. Θα έπρεπε να σου έχουν ζητήσει και το καρτελάκι σου από το ΤΕΕ για να δουν ημερομηνία εγγραφής σου.
 13. Καταστάσεις από λογιστές – φοροτεχνικούς.( Ηλεκτρονική υποβολή Καταστάσεων Φορολογικής Αναμόρφωσης, Αυτοκινήτων Εταιρείας, Κινητής Τηλεφωνίας και Αποδοθέντων και Οφειλομένων Φόρων Εισοδήματος και Εμμέσων Φόρων.) Η υποβολή των σχετικών δηλώσεων μέσω διαδικτύου είναι υποχρεωτική και η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί την 1/6/2011 ενώ η προθεσμία υποβολής ορίζεται για τις 30/6/2011. Εγώ που θέλω να στείλω για την εταιρία και δεν έχω πιστοποιηθεί ούτε εγώ ούτε η εταιρία έχει πάρει τους νέους κωδικούς τι κάνουμε??
 14. πολύχρονοι κι ευτυχισμένοι να είστε πάντα κι έτσι γελαστοί, γιατί δεν τους αντέχω τους μουρτζούφληδες!!!!
 15. να ρωτήσω κάτι, επειδή φτιάχνω έναν ισολογισμό ο οποίος πέρσι είχε κέρδη αλλά φέτος ζημιά, στον πίνακα διάθεσης αναφέρουμε: Kαθαρά αποτελέσματα χρήσης Υπόλ.αποτελ.προηγ.χρήσης Διαφορές φορολογικού ελέγχου ΣΥΝΟΛΟ Μείον: φόρος εισοδήματος Λοιποί μη ενσωμ.φόροι Κέρδη προς διάθεση ....................... αυτός ήταν ο περσινός, φέτος όμως που έχουμε ζημιές , το ποσόν των ζημιών σε νέο πώς θα το απεικονίσουμε???? Με νέα γραμμή κάτω από τη φράση Κέρδη προς διάθεση που θα αναγράφει Ζημιές εις νέο ? Και για το 2009 θα έχουμε ποσό στα κέρδη και στο 2011 στις ζημιές? και στη στήλη για τη διάθεση των κερδών δεν θα έχει τίποτα . Ή να τα ενοποιήσω? Κέρδη ή ζημιές εις νέο?? Φαντάζομαι να γίνομαι κατανοητή, και να μπορέσει κάποιος να βοηθήσει!!!!
 16. εγώ πάντως σε μια παρόμοια περίπτωση, έκοψα δελτίο και ανέφερα '' αμοιβή για λογιστικό έλεγχο χρήσης 2010 από βιβλία που μου υπέδειξαν'' γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι έκανε ο προηγούμενος που έχει εξαφανιστεί ( δεν τον πλήρωναν !!) και κάτι ανάλογο θα αναφέρω και στο δελτίο όταν θα το κόψω για τον ισολογισμό και τη δήλωση!! και ο Θεός βοηθός!!
 17. καλέ ζαλίστηκα μόνο που το είδα εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά ένα πιο εύχρηστο αρχειάκι, που αν κάνεις comment σε κάθε κελί που έχει ποσό παίρνεις τη πληροφόρηση που θέλεις και βλέπεις πότε γυρίζεις στα κόκκινα CASHFLOW 2011 demo.zip
 18. όταν ο τιμοκατάλογος για ΑΕ λέει 700€/μηνιαίως θεωρώ ότι ήταν αξιοπρεπής αμοιβή για τη λιγοστή δουλειά που υπήρχε. Σημειωτέον ότι έκανα και το δικηγόρο( πρακτικά-συμφωνητικα κλπ) τώρα λοιπόν που τα παραστατικά είναι πολλά, λόγω κρίσης δεν νομίζω ότι με παίρνει να το αυξήσω, αλλά όχι και να κάνω μείωση και όταν τον Απρίλη (ισολογ) και τον Ιούνιο(ΓΣ) θα ασχοληθώ πολλές ώρες παραπάνω, δικαιούμαι λοιπόν και το ''επίδομα ισολογισμού''. Εσύ τα θεωρείς πολλά για να καταλάβω?
 19. απίστευτη προσφορά!!!!!!!!! εξομοίωσαν το μανικιούρ-πεντικιούρ με τη φορολογική δήλωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
 • Create New...