Προς το περιεχόμενο

ARIWNAS

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    98
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις δημοσιευμένο από ARIWNAS

  1. ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ διαγνωστικές εξετάσεις........θα σας πουν ότι το πλαφον

    έκλεισε για...... και εαν δεν εχεις ΛΕΦΤΑ ραδίκια ανάποδα.

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΟΥΤΕ ΑΞΟΝΙΚΗ - ΟΥΤΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ.........

    ΤΙΠΟΤΑ.

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΝ ΜΕΤΑ ......ΑΠΟ 6-8 ΜΗΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ "ΤΟΝ ΙΚΑ"?????????

    Πατήστε εδώ για να δείτε την είδηση

  2. Ναι βέβαια, απλά θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το προχωρήσω ή όχι? Αν κάποιος γνωρίζει κάτι επ'αυτού τον παρακαλώ να ενημερώσει αυτό το thread

    Τι θα πει αν αξίξει ??????????   την στιγμη που δεν έχει άλλα εισοδήματα  !!!!!!!!!!!!!!

    Και ένα € μια χαρά θα είναι. Το παράβολο είναι 45,00 € . ΑΡΑ?????????????

  3. μην στενοχωριεσαι, ετσι την πατησα και εγω, για αυτο θα κανουμε συπληρωματικη οταν ανοιξει, μικρο το κακο....αλλα και εμεις τι να κανουμε ανθρωποι ειμαστε και μας εχουν τρελλανει πια.....

    ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΕΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΡΩ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ :lol:

  4. Καλημέρα, μέχρι να ανοιξει η εφαρμογή πληρώνουμε την1 Δόση (31/08) ?????????

     

     

    εγω σκευτομαι να βαλω το1 ΙΔΙΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

    ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ......ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΣΥΜΠ/ΚΟΣ ΗΤΑΝ 5,%ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ....

  5. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΙΔΙΟ-ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΕ ΙΔΙΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ-ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ Ε9 2014 ΜΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΝ 33 ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 1 ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΑ ΚΑΝΩ Ε9 ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΕΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ-ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

    Η ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 33 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ 4 ????????? ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ??????????

  6. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΙΔΙΟ-ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΕ ΙΔΙΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ-ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ Ε9 2014 ΜΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΝ 33 ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 1 ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΑ ΚΑΝΩ Ε9 ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΕΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ-ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

    Καλημέρα, μέχρι να ανοιξει η εφαρμογή πληρώνουμε την1 Δόση (31/08) ?????????

  7. Σε επιχείρηση που απασχολεί μόνο έναν εργαζόμενο μπορεί ο εργοδότης να τον θέσει σε καθεστώς εκ περιτροπής απασχόλησης;

    Η' υπάρχει κάποια δέσμευση στον αριθμό των υπαλλήλων που πρέπει να απασχολεί;

    Στην Ελλάδα τα Πάντα Μπορεί...............αλλά της υπόλοιπες μέρες και ώρες λειτουργεί η επιχείρηση?????? και με προσωπικό ???????

  8. Καλημέρα.

    Γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα να μην υπολογιστεί φόρος πολυτελείας για μεταχειρισμένο ΕΙΧ που ενώ έχει ημερομηνία κατασκευής το 2001 έγινε εισαγωγή απο Γερμανία το 2005 και άρα η άδεια κυκλοφορίας του στην Ελλάδα εκδόθηκε το 2005.

     

    Εχει εκδοθεί κανονικά εκκαθαριστικό φόρου πολυτελείας απο το TAXIS λαμβάνοντας ως ημερομηνια πρώτης κυκλοφορίας το 2005.

    Υπάρχει δυνατότητα απαλλαγής αφού το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί το 2001;

    Δεν μπορώ να βρώ κάτι σχετικό αλλά... ο φορολογούμενος έχει φίλο υπάλληλο του ΣΔΟΕ που ισχυρίζεται πως έχει ρυθμιστεί το θέμα αυτό με κάποια πρόσφατη εγκύκλιο...????

    Στο τμήμα εισοδήματος ο προιστάμενος δηλώνει άγνοια.

     

    Ευχαριστώ!

    ΔΕΣ ΑΥΤΟ.....

     

    Εισαγόμενα μεταχειρισμένα
    Oι έμποροι εισαγόμενων μεταχειρισμένων I.X. «μάχονται» για να διορθωθεί ένα τεράστιο λάθος που αφορά στον άδικο τρόπο υπολογισμού φορολόγησης των εισαγόμενων μεταχειρισμένων I.X. κατά την χρήση αλλά και την κτήση.
    Eιδικότερα όταν εισάγεται στην Eλλάδα ένα μεταχειρισμένο I.X. από άλλο κράτος-μέλος εκτελωνίζεται με βάση την 1η άδεια κυκλοφορίας του στο εξωτερικό. Ωστόσο, με το που θα τοποθετηθούν ελληνικές πινακίδες στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο τότε η εφορία το φορολογεί ως καινούριο ασχέτως αν κυκλοφορεί σε κάποιο άλλο κράτος-μέλος εδώ και πολλά χρόνια. Aποτέλεσμα των παραπάνω είναι οι ιδιοκτήτες εισαγόμενων μεταχειρισμένων I.X. να καταβάλουν άδικα Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης αλλά και να εμπίπτουν σε υψηλά τεκμήρια εξαιτίας της άδικης φορολόγησής τους από την εφορία.
    Παράλληλα, όποια από τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα I.X. έχουν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε κάποιο άλλο κράτος-μέλος πριν από το 2003, ασχέτως πότε κυκλοφορήσαν για πρώτη φορά στην Eλλάδα, θα απαλλάσσονται από τον Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης εξαιτίας της παρέλευσης της δεκαετίας.
  9. Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

    ολικώς τυφλοί, καθώς και σε πρόσωπα που παρουσιάζουν βαριές κινητικές αναπηρίες.........

    ΔΗΛ. ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ...............

     

    ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80% ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΚΕΠΑ (Α' & Β΄ ΒΑΘΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ

    ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 1%-2%-3%

     

    ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" (Ο ΘΕΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ).

     

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ "ΥΓΕΙΑ")

  10. nai

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕ???? 

    Η Γ.Σ. ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 31/12 ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ.

    ΑΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ. ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ????? ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!1

  11. εκεί που λέει στο Φ.01.020 στην στήλη με τα κτίρια:

     

    ΜΕΙΟΝ: Ζημία που αναλογεί:

     (Αυτή που αναγνωρίζεται)..........ΣΩΣΤΑ

     

    γνωρίζει κανείς τι θέλει να πει ο ποιητής?

     

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  12. ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΚΦΑΣ.........................

     

     

     

     

     

    Η επισημη ενημερωση που εχουμε απο 3 πρωην υπουργους, 2 καφετζουδες, 4 ινδους φακιρηδες, το χταποδι του mundial και τον καφετζη στο ΥΠ.ΟΙΚ. οσων αφορα το θεμα του νεου ΚΑΣ ειναι...  ''Η Παναγιά μαζι σας...""

     

    μετα την εκτεταμενη επιστημονικη αναλυση φτυσιματος κορφου - μυρισματος νυχιων και διαβασματος της κρυσταλλινης μπαλας ολες οι ενδειξεις κλινουν προς επιβεβαιωση της επισημης ενημερωσης που ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ σε αυτο το forum αποκαλυψαμε και αναδημοσιευτηκαν σε CNN  BBC FOX και ΠελλαTV

     

    ο σωστος τροπος για να κοβεις τιμολογιο ειναι να το σταυρωνεις 3 φορες  αφου το εχεις υπογραψει και σφραγισει με βουλοκερι και χρυση σφραγιδα-δαχτυλιδι  καθε πανσεληνο που πεφτει μερα Τριτη .. αυτο το εντυπο βγαζεις 11 φωτοτυπιες σε παπυρο αιγυπτιακο και αποθηκευεις ψηφιακα σε δισκετα ηλικιας Φαιστου και πανω

     

    αλλωστε το τελος του κοσμου ειναι κοντα και  ο καιρος ειναι εγκυος (ο καιρός γαρ εγγύς)

     

    υπομονη και καλο κουραγιο 

     

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 

     

     

    Αν σου έρθει επιθυμία να δουλέψεις, ξάπλωσε μέχρι να σου περάσει

     

     

    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ

  13. eithela na rotiso re aderfe ean xerei kaneis i gineka mou peire gia 56 meres kyoforias 1039.92  me 18,57 tis edosan imeromisthio  meta piga kai pira gia paratasi kioforias 6 meres 11.42 me 18.57 pali imeromisthio kai telos loxeias 63 meres me 20.42  pirame 1286.46 . piga kai ston oaed kai ekana ta xartia gia to epidoma mipos xerei kaneis ti tha mou dosoun akoma  me mikta  misthou exei 859 kai ean dikeoume apo ton ergodoti tipote alo apo afton exoun agriexei ki afti me afta pou mas kanou  pliz 

     

    :ph34r: ?????????  :ph34r:  ???????? :ph34r:

  14. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ??????????????

    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ?????

    ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ……….

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ………

    ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ…….

    ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ……………

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ??????????????

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΝΙΚΟΣ

  15. Το απαλλακτικό Χορηγείτε με βάσει της συναλλαγές (ενδοκοινοτικές παραδόσεις της προηγούμενης χρονιάς και για την επόμενη με βάσει την φετινή) κ.ο.κ.

    Αρα το κάνεις χρηση για όλη την χρονια της απαλλαγης..........

  16. Καλησπέρα, μια ερώτηση επί του θέματος …..

    Ανάπηρος με αναπηρίας και μετά από έλεγχο Κ.Ε.Π.Α. με ποσοστό 80% η αρχική απόφαση, (με ένσταση το ποσοστό του θα πάει πάνω από 80%) και που δεν είναι τυφλός η με κινητικά προβλήματα (μεταστατική Νόσος ) και που συνεχίζει να εργάζεται έχει απαλλαγή από την εισφορά Αλληλεγγύης για την χρονιά του 2012 που του παρακρατείται , και αν ναι …….κάνει αίτηση για την επιστροφή των χρημάτων που έχουν παρακρατηθεί στον Εφόρο??

    Εάν πάρει ποσοστό >80% έχει ολική απαλλαγή φόρου ?????

    Η ισχύει μόνο για τυφλούς η με κινητικά προβλήματα ????

    Φιλικά Νίκος

×
×
  • Δημιουργία νέου...