Jump to content

ΓΙΩΡΓΟΣ Β.

Silver members
 • Posts

  331
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ΓΙΩΡΓΟΣ Β.

 1. Πήγα να κάνω την αίτηση , αλλά κατευθείαν μου βγάζει το μήνυμα "Δεν βρέθηκαν ρυθμίσεις που να πληρούν τα κριτήρια της Επανένταξης." Η ρύθμιση του πελάτη μου χάθηκε μέσα στην περίοδο του Κορωνοιού , τι μπορεί να φταίει και δεν μπορώ να του κάνω την επανένταξη ?
 2. Με την επανένταξη στις ρυθμίσεις των 100 και 120 δόσεων , έχει ανοίξει η εφαρμογή ? μπορεί κάποιος που έχει ασχοληθεί να μας πει την διαδικασία ? Ευχαριστώ.
 3. Μήπως έχει καταφέρει κανείς να κάνει επανένταξη χαμένης ρύθμισης των 100 ή 120 δόσεων ? Γιατί εγώ μπαίνω στο myBusinessSupport , και ενώ θα έπρεπε να δω την ρύθμιση που χάθηκε δεν βλέπω τίποτα. Μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να μας περιγράψει την διαδικασία ?
 4. Γνωρίζει κανείς , αν τελικά θα επιτραπεί να γίνουν ξανά υποβολές για τους μήνες αυτούς , καθώς πολλοί εργαζόμενοι δεν έχουν πάρει τα χρήματα τους , παρότι ήταν σε αναστολή , λόγω λάθους ή μη δήλωσης τους εμπρόθεσμα στο ΕΡΓΑΝΗ. Φαντάζομαι ότι και άλλοι συνάδελφοι έχουν το ίδιο θέμα , αλλά δεν βλέπω να ασχολείται κανείς......
 5. καμιά ενημέρωση , αν θα ανοίξει ξανά το ΕΡΓΑΝΗ , για να υποβάλουμε αρχικές και διορθωτικές αναστολές Μαρτίου ?
 6. Επιχείρηση λιανικού εμπορίου , στη Θεσσαλονίκη , που είναι ΚΛΕΙΣΤΗ βάση νόμου , δεν με αφήνει να δηλώσω τον εργαζόμενο σε αναστολή επειδή δεν έχει την οριζόμενη μείωση τζίρου , τι μπορώ να κάνω ?
 7. Πότε ανοίγει η εφαρμογή για την αίτηση ?
 8. Ναι την υπέβαλα.!! Προσοχή γιατί είχα προσωρινά αποθηκευμένη μια δήλωση αλλά αυτήν δεν την δέχονταν. Έπρεπε να την διαγράψω και να υποβάλω ξανά από την αρχή.
 9. Μπόρεσε κάποιος να στείλει ξεχασμένη αναστολή του Ιανουαρίου , (αρχική) γιατί μου βγάζει εκπρόθεσμη υποβολή και δεν το δέχεται. Δεν είπαν ότι μπορούμε να υποβάλλουμε από τις 01/03/2021 έως και 02/03/2021 ?
 10. Θα πρέπει να δείχνουν περισσότερο ευαισθησία , με τα 534 € των εργαζομένων , είναι άδικο κάποιος να μην πληρωθεί λόγω της αδιαφορίας ορισμένων !!!
 11. Γνωρίζει κανείς , αν και πότε θα μπορέσουμε να δηλώσουμε τις αναστολές για τον μήνα Ιανουάριο , που από λάθος δεν υποβλήθηκαν στην αρχική προθεσμία υποβολής τους ?
 12. μπορούν οι εργαζόμενοι αντί να έχουν βεβαίωση από το Εργάνη , που έχει ημερομηνία λήξης , να τους χορηγήσουμε το αντίστοιχο έντυπο από το forma. gov.gr , ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε τυχόν έλεγχο ? Θα έχει τύχει κάποιο ανάλογο περιστατικό ?
 13. Τελικά μέχρι πότε μπορούμε να υποβάλλουμε τις αναστολές του Δεκεμβρίου , για όσους είναι με κρατική εντολή μέχρι σήμερα ?
 14. δεν βλέπω πουθενά να δηλώσουμε τα στοιχεία του εκμισθωτή για την έκπτωση του 40% του ενοικίου. Θα δηλωθεί και ο Νοέμβριος από τους ιδιοκτήτες , από τις μισθώσεις --> δήλωση COVID , και εμείς θα κάνουμε αποδοχή ?
 15. Σας παρακαλώ , αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει. Πωλητής σε Φούρνο , τι πακέτο κάλυψης έχει ? και πόσες είναι οι κρατήσεις του ΙΚΑ ? Ευχαριστώ.
 16. Προσπαθώ να δηλώσω στο Εργάνη για την μείωση του ενοικίου σε επιχείρηση εστίασης ΚΑΔ 5610 και δεν με αφήνει. μου βγάζει - Ο επιλεγμένος ΚΑΔ δεν εντάσσεται στα μέτρα στήριξης. τι συμβαίνει ?
 17. Μήπως κάποιος συνάδελφος έκανε καμία αίτηση , γιατί προσπαθώ , αλλά δεν μου επιτρέπει να κάνει οτιδήποτε , δεν βρίσκω την επιλογή για να κάνω αίτηση !!
 18. Το ΙΚΑ δηλαδή , δεν μπορούσε να μας πει τι θα πρέπει να κάνουμε , να βγάλει μια οδηγία ρε αδελφέ, και τώρα εμείς λες και δεν έχουμε άλλα θέματα συζητάμε μεταξύ μας και κάνουμε ότι νομίζει ο καθένας , χωρίς να είναι σίγουρος και χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι συνέπειες μπορεί να έχει αν στείλει μια ΑΠΔ , και αυτή απλώς "φύγει".....
 19. Αν πάρεις στην epsilon καλή υπομονή , χθες 43 λεπτά αναμονή !!!
 20. προσπαθώ να στείλω ΑΠΔ και μου βγάζει πρόβλημα κωδικός 45 από επικοινωνία με την epsilon μου είπαν ότι θα πρέπει εμείς να πάρουμε στο ΙΚΑ για να μας πουν νέο ΚΑΔ . Έχει καταφέρει κανείς να βγάλει άκρη ? Κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας που να λειτουργεί , γιατί από το πρωί παίρνω καταρχήν στο ΙΚΑ που ανήκουμε , αυτοί δεν γνώριζαν μου έδωσαν τηλέφωνα Αθήνας , αλλά και τα δύο νούμερα , δεν λειτουργούν προσωρινά για τεχνικούς λόγους. καλά ξεμπερδέματα !!
 21. Με τον συμψηφισμό του 25% ,από την εφάπαξ πληρωμή του ΦΠΑ του 1ου τριμήνου , ξέρουμε πως ακριβώς θα γίνει ? θα πρέπει να έρθουμε σε επαφή με την ΔΟΥ ή θα γίνει αυτόματα , και εγώ θα πρέπει να πληρώσω από την πρώτη δόση του ΦΠΑ του δεύτερου τριμήνου την διαφορά της δόσης μείον την έκπτωση?
 22. Τελικά τόσο δύσκολο είναι οι υπεύθυνοι , να βγάλουν σαφείς οδηγίες βήμα-βήμα , για το τι θα πρέπει να κάνουμε σε κάθε περίπτωση ?
 23. Δηλαδή , για να καταλάβω , για όσους εξακολουθούν να είναι σε αναστολή από τον Απρίλιο και για όλο τον Μάιο , δεν κάνουμε τίποτα , μόνο αν κάποιος εργαζόμενος βγει από την αναστολή τότε θα υποβάλουμε για την ανάκληση της αναστολής ?
×
×
 • Create New...