Jump to content

NIKOSP.

simple Members
 • Posts

  166
 • Joined

 • Last visited

About NIKOSP.

 • Birthday 01/28/1974

Profile Information

 • Gender
  Male

NIKOSP.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

39

Reputation

 1. Ευχαριστώ για την απάντηση συνάδελφε !!! Συμφωνώ και εγώ, αλλά επειδή μου έλεγαν το αντίθετο σκέφτηκα ..." Λες να έχει αλλάξει τίποτα και δεν το πήρα χαμπάρι? " Βλέπεις με την πολυνομία 'εχουμε φτάσει σε σημείο να αμφιβάλουμε για τα πάντα.
 2. Συνάδελφοι θα ήθελα την άποψη σας. Παλιός ασφαλισμένος στο Ο.Α.Ε.Ε., που διατηρεί Λογιστικό Γραφείο αναλαμβάνει εργασία για κάποιες ώρες εργασίας (όχι συγκεκριμένο ωράριο αλλά συγκεκριμένη ποσότητα ωρών την εβδομάδα) σε εταιρία. Συντάσσει ιδιωτικό συμφωνητικό με τα προβλεπόμενα αμοιβή ώρες κ.λ.π. και συγκεκριμένη παροχή παράδειγμα την καταχώρηση βιβλίων και μισθοδοσίας .ως εξωτερικός συνεργάτης. Σε περίπτωση ελέγχου από το Ι.Κ.Α. Για να είναι καλυμμένη η εταιρεία πρέπει να ασφαλιστή και στο Ι.Κ.Α. το συγκεκριμένο άτομο ή με την επίδειξη του συμφωνητικού και τιμολογίων παροχής είναι ok ?
 3. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΦΩΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ( ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ) . ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ή ΠΑΙΔΙΑ ( Η Ελληνική είναι η πιο δύσκολη γλώσσα. Ισως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσουμε να γράφουμε Αγγλικά που είναι πιο εύκολα. ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΟΛΟΙ εδώ μέσα ).
 4. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.....ΤΣ........ Μ ........... Κ ......... ΕΠΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ 08.58 ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΓΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΕΔΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
 5. Κάποτε πελάτης και πολύ φίλος με πήρε τηλέφωνο και μου ζητούσε τα ρέστα ,επειδή δεν τον ενημέρωσα ( θύμισα ) να πάει να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας του.Όλα λοιπόν για το θέμα ενημέρωση είναι σχετικά ..... και........ το παράλογο δεν απαντά ....άρα λογικό (Λαζόπουλος). Θέλουν λοιπόν ένα Λογιστή να έχει του εξής ρόλους.... Να διαβάζει αντί γι' αυτούς.... Να σχεδιάζει το μέλλον τους αντί γι' αυτούς...... Να "διαβάζει" το μέλλον αντί γι' αυτούς..... Να ασχολείται μόνο μ' αυτούς ........ Να εργάζεται όλη μέρα γι΄αυτούς........ Να μην πληρώνεται απ' αυτούς .........
 6. Καλημέρα συνάδελφοι !!! Και τώρα αφού κυνηγήσατε το φάντασμα τον πολιτικοποιημένο λογιστή απλά πάντα μου αρέσει να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και σας ξύπνησα τα αίματα έστω λίγο, θα σας πω τα εξής.( Συγχωρήστε μου αν κάνω και κάνα ορθογραφικό αλλά δεν είμαι φιλόλογοs φίλε ype ), ( και φίλε Kabontoros συμφωνώ οπαδός του 4174 /2013 δεν μπορεί να είναι ούτε ο κατασκευαστής του.) Θα ήθελα οι σύλλογοι μας να έχουν πιο γρήγορα αντανακλαστικά, γιατί ο νόμος είναι από καιρό !! Κάλιο αργά όμως παρά ποτέ !!! Χαιρετίζω την προσπάθεια από την όμορφη Θεσσαλονίκη και την λεβεντογέννα Κρήτη και συμμετέχω σε αυτή από μέρες ,γιατί τα προβλήματα είναι κοινά και δεν χωράνε χρώματα και κομματικές ταμπέλες. Προτείνω Μέσα στο γράφημα η πίτα να έχει ουδέτερα χρώματα. Επίσης να μπει και μία στείλει εκτός από του 1 Λογιστές και 2 Επαγγελματίες 3 ΠΟΛΙΤΕΣ. Οι περισσότεροι επαγγελματίες και πολίτες έχουν άγνοια για το τη σημαίνει 4172 και 4174 /2013 άρα πως περιμένουμε να μαζέψουμε υπογραφές; Πρέπει λοιπόν με απλά κατανοητά λόγια να δώσουμε να καταλάβει ο κόσμος τι σημαίνει. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος και των προστίμων πρέπει να το απλοποιήσουμε σε νούμερα (πρόστιμα) και συνέπειες. Αυτή την δουλειά πρέπει νομίζω να την αναλάβουν οι Διαχειριστές. Το κείμενο των διαχειριστών, απλό και κατανοητό που θα εξηγεί γιατί πρέπει να υπογράψει ο καθένας μας. Μεμονωμένα από εκεί και πέρα, μέσω των κοινωνικών δικτύων, ο καθένας μας να το γνωρίσει ( δώσει ) Με την σελίδα για γνώση και υπογραφή του κειμένου που έχουν αναρτήσει οι συνάδελφοι , σε φίλους πελάτες γνωστούς κ.λ.π. Σας ρώτησα γιατί να υπογράψω και ζήτησα επιχειρήματα. Δεν τα ζήτησα για μένα αλλά για αυτούς που μας διαβάζουν. Λοιπόν υπογράφεις επειδή 1) Πολυνομία 2) Αλλαγές κατά ριπάς 3 ) Αδυναμία παρακολούθησεις 4) Όγκος Εργασίας 5) Μηχανικός παράγοντας 6) Ανθρώπινος παράγοντας 7) Πιεστικές ημερομηνίες 8) Ψυχολογικός παράγοντας Είτε αθροιστικά είτε μεμονωμένα το λάθος είναι βέβαιο. ( Δεν υπάρχει αλάνθαστος άνθρωπος ) Συνέπειες του λάθους. Οικονομική καταστροφή για όποιον του συμβεί λόγω των υπέρμετρα υψηλών ποσών . Ποιους αφορούν ? Αφορούν μία αλυσίδα χωρίς να έχει σημασία η σειρά που αναφέρονται . Λογιστής - Επιχειρηματιάς - Οικογένεια - Άτομο. Σας χαιρετίζω όλους λοιπόν και συνεχίζουμε την προσπάθεια.
 7. Αυτό για να δείτε που με βρίζατε κιόλας χθες, μόλις σιώπησα έπεσε, ενώ όσο σας έγραφα μαζέψατε καμιά 1000 άτομα, όπως είπατε τουλάχιστον !!!!
 8. Καλό αλλά παλιό το κόλπο !!!!Αυτό έπαιξε Κυριακή Βράδυ, όχι πριν ούτε 2, ούτε 3 μέρες. Όσο αφορά τον αγώνα που κάνεις πρόσεχε μη σκήσης κανένα καλτσόν μπιπ !!!! Όχι λοιπόν κύριοι για άλλη μία φορά έχετε την κοντόφθαλμη λογική που έχει καταντήση τον Λογιστή ζητιάνο, αν και συμφωνώ μαζί σας, ότι τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά ,ότι δεν είναι σωστά για τον κλάδο, ότι δεν χρειάζονται για να κάνουμε την δουλειά μας. Χρειάζονται όμως για να ξεκαθαρίση η ίρα από το στάρι, και να αναγκαστείς να ζητήσεις αύξηση για την δουλειά που κάνεις. Δεν συμμετέχω γιατί κανείς σας δεν αντιπαρέθεσε έστω και ένα επιχείρημα, Επειδή λοιπόν η επόμενη προσπάθεια σπήλωσης και μείωσης είναι να μου φορέσετε πολιτική ταμπέλα, θα σας λύσω την απορεία και θα σας δηλώσω ότι είμαι πολιτικά άθεος, ακριβώς γιατί είμαι σκεπτόμενος. Καληνύχτα σας!!!! Σας αφήνω λοιπόν να συνεχίσετε την συλλογή σας !!!!
 9. Έχετε ένα κόλλημα. Νομίζετε ότι διαφωνώ μαζί σας επειδή κάνω διαφορετική προσέγγιση στο θέμα. Τα προβλήματα είναι κοινά η αντιμετώπιση είναι διαφορετική. Επιχειρήματα δεν βλέπω για να με πείσετε να υπογράψω. Μόνο κριτική σε αυτά που σας γράφω διαστρεβλώνοντάς τα, κάνετε !!!! Και περιμένω να δω ποιος καταλαβαίνει τι σας λέω !!!!
 10. Συνάδελφε σε ευχαριστώ για το μάθημα κοστολόγησης !! Είμαι 19 Χρόνια στην δουλειά και έχω φτάσει από τα χαμηλά στα ψηλά. Δεν βλέπω την αισιοδοξία και την απαισιοδοξία σε αυτά που σας εγράψα. Είναι απλά ορθολογικά. Καταρχήν σας μιλάω για λίγο αργότερα. Όταν τα πρόστιμα θα έχουν εφαρμοστεί, όταν όλοι μας θα έχουμε πληρώσει το κατιτής μας ( σε πρόστιμα δουλεύοντας τζάμπα ) και τότε στην κοστολόγηση που με "δίδαξες" και που σημειωτέον την έχω κάνει από χρόνια , θα πρέπει να βάλεις plus το ποσό που πλήρωσες για τον πελάτη που του έπερνες 300 ευρά το χρόνο. Σας λέω λοιπόν πολύ απλά, ότι όλα αυτά θα μας κάνουν να επαναπροσδιορίσουμε προς τα πάνω τις αμοιβές μας,(ανβαάθμιση του επαγγέλματος μας ) είτε το θέλετε είτε όχι. γιατί απλά ουδέν κακό αμοιγές καλού!!!
 11. Δεν λέμε διαφορετικά πράγματα. Απλά ουδέν κακό αμοιγές καλού. Παιδιά τόσες μέρες ταλαντεύομαι αν πρέπει να υπογράψω. Θα εκφραστώ ελεύθερα γιατί έχουμε δημοκρατία ακόμη έτσι δεν είναι; Και δεν το κάνω στο συγκεκριμένο σημείο για σπάσιμο . Συμφωνώ μαζί σας ότι τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά, αλλά για πάρτε το και αλλιώς. Μήπως αυτό μας βολεύει και θα εξηγηθώ. Θα μπορεί ο πάσα ανίδεος ή επιχειρηματίας να κάνει την δουλεία μας; ( ο τόνος δεν είναι λάθος). Όταν τα πρόστιμα είναι τόσο μεγάλα δεν θα έχουμε λιγότερο πελατολόγιο για αποφυγή λάθους? άρα δεν θα δουλεύουμε περισσότεροι? Ο επιχειρηματίας δεν θα το σκέπτεται τρεις φορές πριν σου ζητήσει μείωση τιμής ή πολύ χειρότερα να μην σε πληρώσει? Μήπως είναι ευκαιρία τελικά να αναβαθμιστεί το επάγγελμα μας, και να πληρωνόμαστε καλύτερα, ως επιστήμονες που είμαστε και όχι σαν παλιάτσοι ? Λέω μήπως Επειδή το κείμενο είναι μεγάλο για να διαβαστεί σας βάζω με έντονα γράμματα τα σημεία που πρέπει να προσεχτούν για να καταλάβετε τι λέω.
 12. Η αντίδραση δεν γίνετε έτσι, Θα έλθει μέσα από την στάση μας. Αλήθεια πόσοι κατεβήκατε σήμερα με την οικογέννεια στο κέντρο για ψώνια ? Η ζωή μας χάθηκε γιατί ήλθε η μείωση και η περικοπή σε όλα τα επίπεδα. Συνεχίζουμε να την δεχόμαστε και να την επιβάλουμε. Όσο το κάνουμε και το υποστηρίζουμε αυτό, δεν αντιδρούμε αλλά δεχόμαστε. Συνεχίζοντας τις μειώσεις απλά πάμε πιο γρήγορα προς την εξαθλίωση !!! Χρύσα Σου άρεσε εεεεεε!!!! με την κλωνοποίηση Άντε καληνύχτα σε όλους σας !!!
×
×
 • Create New...