Jump to content

ZAKU

Silver members
 • Content Count

  853
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reputation Activity

 1. Upvote
  ZAKU reacted to 750 in Τι θα κάνουμε με την έκπτωση 25% στις ρυθμισμένες οφειλές Μαΐου?   
  ότι γουστάρεις..😁  εγώ πάντως τους είπα να  πληρώσουν ολόκληρη τη δόση αυτή τη φορά και το 25% θα συμψηφιστεί με επόμενες οφειλές
 2. Like
  ZAKU got a reaction from ILIASACDC in Σύστημα Ιχνηλασιμότητας Καπνικών Προϊόντων και κάποιες οδηγίες   
  το e-mail είναι σωστό αλλά
  με έχει κολλήσει στο.... Username or password is incorrect
  Γνωρίζει κανείς τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;
 3. Upvote
  ZAKU reacted to editOR in ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ   
  Επιβεβαιώνουμε τις δηλώσεις 2016 και 2017 που αφορουν τα ετη 2015 και 2016 αντίστοιχα. (μέχρι 31/3)
  Κάνουμε τη δήλωση του 2018 που αφορά το 2017 και κανονικά θα είχε γίνει πέρυσι μετά τις δηλώσεις. (μέχρι 31/3)
  Τον Σεπτέμβριο του '19 θα κάνουμε τη δήλωση του 2019 που θα αφορά το 2018.
 4. Upvote
  ZAKU got a reaction from koskir1 in ΠΟΛ 1147/2018 ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ   
  ΠΟΛ.1147/2018
  10. Με την παράγραφο 11 του άρθρου 115 του νόμου αυτού προστέθηκε νέο εδάφιο στο τέλος της παραγράφου 4 του άρθρου 60 του ν.4172/2013. Με τις διατάξεις αυτές ορίζεται ότι διενεργείται παρακράτηση φόρου με συντελεστή πέντε τοις εκατό (5%), στις καθαρές αμοιβές από μισθωτή εργασία που καταβάλλονται σε αμειβόμενους με ημερομίσθιο οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες ορισμένου χρόνου αλλά διάρκειας μικρότερης από ένα έτος.
 5. Like
  ZAKU reacted to birbilis in ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΣΕ ΙΚΕ 2,4% Ή 3,6%?   
  2,4% είναι.
  Δείτε την ΠΟΛ 1189/2017, το παράδειγμα στο τέλος είναι η περίπτωση σας.
  Θεωρώ οτι ο ΚΤΧ μαζί με το άρθρο 54 του ΚΦΔ και την άγνοια ορισμένων εφοριακών, είναι οτι πιο εκνευριστικό στο επάγγελμα μας.
 6. Like
  ZAKU got a reaction from PETROMANOF in Τα 48 ΄΄ΠΡΟΣΟΣΟΧΗ΄΄ που πρέπει να Προσέξουμε κατά τη σύνταξη της δηλωσης   
  Κάντε 1 εκτύπωση από τις αντίστοιχες ιστοσελίδες.
 7. Upvote
  ZAKU got a reaction from STRIGKLA in Τα 48 ΄΄ΠΡΟΣΟΣΟΧΗ΄΄ που πρέπει να Προσέξουμε κατά τη σύνταξη της δηλωσης   
  Εμείς οφείλουμε να το δηλώσουμε.Από εκεί και πέρα δεν θα γίνουμε Μαντείο των Δελφών για το τι θα γίνει στο μέλλον.
 8. Upvote
  ZAKU got a reaction from karv1 in ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΔ - ΕΤΕΑ   
  Kαμία απολύτως πλάκα δεν σας κάνω αγαπητή συναδέλφισσα.Εκφράζω την αποψή μου τεκμηριωμένα θέλω να πιστεύω.Όσο για το γενικό πλαίσιο στο οποίο αναφέρεστε συμφωνώ απολύτως.
 9. Upvote
  ZAKU got a reaction from prokroustis in Καταχώρηση υπερωρίας   
  1).Μη καταγραφή  στο «ειδικό βιβλίο υπερωριών»,  της υπερεργασίας  ενώ η Υπερωρία καταγράφεται κατά τα γνωστά.
  2). Ισχύει η  ρύθμιση  του Ν.4144/2013  (Άρθο 80) όπου η αναγγελία των υπερωριών γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του έντυπου  Ε8, μέχρι την 15η εκάστου μηνός, για πραγματοποιηθείσα κατά τον αμέσως προηγούμενο ημερολογιακό μήνα υπερωριακή απασχόληση.
   
   
 10. Upvote
  ZAKU got a reaction from kami1 in ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ?   
  Εγώ θα ψήφιζα το Δ.

   

  Δ). Συμφωνία των αποκλίσεων του 2014 στις Μ.Υ.Φ. (χωρίς να πειράξω βιβλία-Φ.Ε.-Φ.Π.Α.) καταχώρηση στο 2015 στον λογ. 82 ως Έξοδα προηγούμενων χρήσεων και στον 63.98.09 (φ.πα. μη εκπιπτόμενος στην ΦΕ).

  Τέλος όλα τα ανωτέρω στην κατάσταση ΚΦΑ. του 2015.

   

   

  Υ.Γ.

  Έχω την  διαίσθηση ότι για το 2014 δεν θα επιβάλουν πρόστιμο για τις αποκλίσεις των Μ.Υ.Φ. (πιλοτική εφαρμογή) οπότε ''παίζει'' και το Γ,

   

  διότι στην ΠΟΛ 1252/20.11.2015 αναφέρει...

 11. Upvote
  ZAKU got a reaction from akad in ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ?   
  Εγώ θα ψήφιζα το Δ.

   

  Δ). Συμφωνία των αποκλίσεων του 2014 στις Μ.Υ.Φ. (χωρίς να πειράξω βιβλία-Φ.Ε.-Φ.Π.Α.) καταχώρηση στο 2015 στον λογ. 82 ως Έξοδα προηγούμενων χρήσεων και στον 63.98.09 (φ.πα. μη εκπιπτόμενος στην ΦΕ).

  Τέλος όλα τα ανωτέρω στην κατάσταση ΚΦΑ. του 2015.

   

   

  Υ.Γ.

  Έχω την  διαίσθηση ότι για το 2014 δεν θα επιβάλουν πρόστιμο για τις αποκλίσεις των Μ.Υ.Φ. (πιλοτική εφαρμογή) οπότε ''παίζει'' και το Γ,

   

  διότι στην ΠΟΛ 1252/20.11.2015 αναφέρει...

 12. Upvote
  ZAKU got a reaction from alekosmp in ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ?   
  Εγώ θα ψήφιζα το Δ.

   

  Δ). Συμφωνία των αποκλίσεων του 2014 στις Μ.Υ.Φ. (χωρίς να πειράξω βιβλία-Φ.Ε.-Φ.Π.Α.) καταχώρηση στο 2015 στον λογ. 82 ως Έξοδα προηγούμενων χρήσεων και στον 63.98.09 (φ.πα. μη εκπιπτόμενος στην ΦΕ).

  Τέλος όλα τα ανωτέρω στην κατάσταση ΚΦΑ. του 2015.

   

   

  Υ.Γ.

  Έχω την  διαίσθηση ότι για το 2014 δεν θα επιβάλουν πρόστιμο για τις αποκλίσεις των Μ.Υ.Φ. (πιλοτική εφαρμογή) οπότε ''παίζει'' και το Γ,

   

  διότι στην ΠΟΛ 1252/20.11.2015 αναφέρει...

 13. Upvote
  ZAKU reacted to nikoskoutras in ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ?   
  ριξε την και μετα θα περασει η ΥΕΔΔΕ απο το μαγαζι (για τυπικο ελεγχο) και θα σου ζητησει αναλυτικα συγκεντρωτικες, αναλυτικα βιβλια και ολα τα αλλα, και της υπογραφες σου σε ολα αυτα, να δουμε τι θα κανεις...  μου συνεβη εμενα... 
 14. Upvote
  ZAKU reacted to gapdk in Μεθοδολογία συμφωνίας ΜΥΦ - Έλεγχοι που εξυπηρετούν   
  Το ζήτημα (που όλους μας απασχόλησε) είναι άλλο: Αντί να καθόμαστε να βγάζουμε τα μάτια μας, να παρατάμε οικογένειες, φίλους, σπίτι, χόμπυ και λοιπά, με τις κωλο ΜΥΦ θα έπρεπε να συζητάμε τρόπους αντίδρασης εφαρμογης του μέτρου στην πράξη!
   
  Δυστυχώς,... δυστυχώς, ....δυστυχως... ο κλάδος δεν εκπροσωπείται πουθενά ! Τους λογιστές μας έχουν γραμμένους όχι στα παπούτσια... αλλά κάτω από τα ... (πα)πούτσια ... στις μπάλες τους!
   
  Τι έγινε με τον ΦΠΑ της εκπαίδευσης??? Αντίδράσεις.... φωνές από τους ιδιωτικούς και αμέσως το πήραν πίσω! Για κάτι που θα έφερνε έσοδα στα ταμεία!
   
  Αυτό το κωλο μέτρο της ΜΥΦ (που, Ο.Κ.!!!  να δεχτούμε ότι είναι καλό εργαλείο ελέγχου) αλλά ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ) γιατί δεν αγωνίζονται οι εκπρόσωποι του κλάδου να το αλλάξουν αν όχι το καταργήσουν??? Για ένα μέτρο μάλιστα που άγνωστο τελικά πως θα λειτουργήσει μέ όλες αυτές τις παιδικές ασθένειες που αποτυπώνονται και στα καθημερινά ερωτήματα εδώ στο forum.
   
  Οι λογιστές είναι οι καλύτεροι ΔΟΥΛΟΙ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ - ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ της κυβέρνησης και φυσικά του Υπουργείου Οικονομικών, και στο ΜΟΝΟ αίτημα που τους απασχολεί ΠΑΓΙΑ τα τελευταία δύο χρόνια (στο μοναδικό αίτημα επαναλαμβάνω) το μόνο που κέρδισαν είναι κάποιες παρατάσεις!
  Οι οποίες βέβαια τώρα θα μας βγουν ξινές καθως έχουμε μαζεμένες όλες τις δηλώσεις και ο χρόνος πιέζει!
   
  Συμπέρασμα: Ο λογιστής - άμισθος υπάλληλος της "ΔΟΥ-ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-ΟΓΑ-ΟΑΕΔ-ΓΕΜΗ- και ότι άλλο μου διαφεύγει" στηρίζει το ΥΠΟΙΚ αλλά αυτό τον θεωρεί τον καλύτερο μαλάκα ever!
 15. Upvote
  ZAKU reacted to FANNIE in ΜΥΦ και απόδειξη παροχής υπηρεσιών από ξενοδοχεία   
  Κι εγω υποστηρίζω οτι αποδείξεις (ΑΠΥ & ΑΛΠ) κόβονται μονο σε ιδιώτες γι'αυτο και πανε στο συνολο και τιμολόγια χρησιμοποιούνται για συναλλαγές επαγγελματιών γι'αυτο και στέλνονται ανα ΑΦΜ αναλυτικά. Κακως κόπηκε ΑΠΥ σε επαγγελματία και ακομη χειροτερα αν το εστειλε αναλυτικά με ΑΦΜ.
 16. Upvote
  ZAKU reacted to geleot in Τροποποιητική δήλωση ε1 2015 ηλεκτρονικά ή από ΔΟΥ;   
  Εδω προσπαθουν να λυσουν ενα προβλημα που δημιουργησαν και δεν μπορουν εστω την υστατη στιγμη, και εσυ θες προγραμματισμο, να τρεχει η ΓΓΠΣ πισω απο καθε σκεψη καθε .....να μην πω.....!Και στην τελικη ποιος ο λογος να ζητα αποδειξεις πια απο τους συγκεκριμενους? Τεσπα,νομιζω οτι η τελευταια παραγραφος ειναι αυτη που μαλλον θα βασιστουμε....
  Ενόψει των ανωτέρω και προκειμένου οι παραπάνω φορολογούμενοι να έχουν ΕΠΙΣΗΣ τη μείωση του φόρου του άρθρου 16, μπορούν να υποβάλουν έως 31.12.2015 και για το φορολογικό έτος 2014 τροποποιητικές δηλώσεις χωρίς κυρώσεις. Οι υποβαλλόμενες αυτές τροποποιητικές δηλώσεις στις οποίες δηλώνεται ποσό αποδείξεων αγοράς αγαθών και παροχής υπηρεσιών, θεωρούνται εμπρόθεσμες. Τυχόν τροποποιητικές δηλώσεις που για την ίδια αιτία έχουν υποβληθεί έως την έκδοση της παρούσας θεωρούνται εμπρόθεσμες."
 17. Upvote
  ZAKU reacted to metallinostax in φπα φροντιστηριων υποβολη δηλωσης φπα 20/07-30/09/15   
  Συνάδελφε, όχι. Μόνο για όσους εκδώσουν συμπληρωματικά στοιχεία ως προς το ΦΠΑ ισχύει αυτό που λες. Όσοι έχουν εκδώσει ΑΠΥ στην ώρα τους, με ΦΠΑ, καταθέτουν ηλεκτρονικά και πληρώνουν μέχρι αύριο.
   
  Αυτό καταλαβαίνω απ' την ΠΟΛ.1201/9-9-2015 και αυτό μου επιβεβαίωσε και το τμήμα ΦΠΑ στην τοπική ΔΟΥ. Μάλιστα, μου είπαν ότι θα ζητήσουν να ελέγξουν και τα συμπληρωματικά στοιχεία, λόγω του ότι πολλοί θα εκμεταλλευτούν την ανωτέρω ΠΟΛ. για να υποβάλλουν έως τέλη Νοέμβρη.
 18. Upvote
  ZAKU reacted to dead_poet in Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων συνδυασμού ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ   
  Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε κάτι διαφορετικό για το καλό του κλάδου και της κοινωνίας.
  Καλή επιτυχία παιδιά.
 19. Upvote
  ZAKU got a reaction from MANOS in Ανάρτηση αποδεικτικού υποβολής δήλωσης φόρου εισοδήματος και ενημέρωση ΟΕΕ   
  Η απαίτηση της ανωτέρω ΚΥΑ υλοποιήθηκε στο πληροφοριακό σύστημα του ΓΕΜΗ με την καταχώριση του αριθμού του αποδεικτικού φορολογικής δήλωσης και μόνο, ενώ προαιρετικά μπορεί να συνυποβληθεί εκτύπωση του ίδιου του αποδεικτικού.Πηγή:  http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/25451
 20. Upvote
  ZAKU reacted to NIKOSPETSAS in Ανάρτηση αποδεικτικού υποβολής δήλωσης φόρου εισοδήματος και ενημέρωση ΟΕΕ   
  Ας ξεκινήσουμε από το πιό βασικό : πώς αιτιολογείται από τα Επιμελητήρια αυτή η ανάρτηση ? η δήλωση είναι φορολογική άρα αφορά μόνο το Υπ. Οικ. και καμία άλλη δημόσια υπηρεσία.
   
  Επίσης την φορολογική δήλωση (ως προς την υποβολή) την ζητούν πολλές τράπεζες και αναφέρομαι σε περιπτώσεις εταιρειών που έχουν μόνο λογαριασμούς όψεως και καμία δοσοληψία πίστωσης (δάνεια, κάρτες) με δικαιολογία ότι το απαιτεί η Τράπεζα Ελλάδος !
   
  Εκτός από το θέμα του κόστους ανάρτησης (συνδρομή, 10 EUR) τίθεται σοβαρό θέμα κόστους για τους λογιστές στο να ικανοποιούμε όλες αυτές τις παράλογες / παράλληλες απαιτήσεις του κάθε φορέα που αν το πολλαπλασιάσουμε με τον αριθμό πελατών μας απαιτεί σημαντικό χρόνο κάθε φορά.
   
  Επειδή τίποτε δεν εμποδίζει κάθε υπηρεσία κάθε φορά να ζητά ότι ακόμη μπορεί να φανταστεί κανείς και το να γκρινιάζουμε απλά αλλά να το εκτελούμε δεν λύνει το πρόβλημα γι αυτό θα έπρεπε να βάλουν πάγο σε αυτά το ΟΕΕ ή οι συνδικαλιστικοί φορείς μας - ατομικά δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτε.
 21. Upvote
  ZAKU reacted to stefanos_her in Εμπειρίες - παρατηρήσεις από την εγκατάσταση των Windows 10   
  Κάτι με τη συλλογή των προσωπικών δεδομένων, κάτι με τα αυτόματα updates, κάτι με την απαγόρευση πρόσβασης σε μη αυθεντικά παιχνίδια, κάτι με την απαγόρευση χρήσης μη εγκεκριμένου harware, κάτι με το ότι τα δίνει τσάμπα για ένα χρόνο, κάτι ότι είναι windows και μάλιστα νέα version, λέω να μείνω στα 7pro.........
   
  Εξάλλου, ως γνωστόν, όποιος καλά του κάθεται και πιο καλά γυρεύει, ο διάολος του κώλου του κουκιά του μαγειρεύει.................
 22. Upvote
  ZAKU reacted to ZAKU in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Μάλλον θα δώσουν μόνο για τα φυσικά πρόσωπα, κάτι μερούλες έστω και σιωπηρώς ...   Για τα ΝΠ δε, ας μην ελπίζουμε.
   
  Φορολογικές δηλώσεις 2015: Πώς να συμπληρώσετε τους κρίσιμους κωδικούς
  Τέλος χρόνου για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις, με την προθεσμία να λήγει στις 26 Αυγούστου. Δεν θα δοθεί άλλη παράταση, λέει το ΥΠΟΙΚ. Αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης για ένα εκατομμύριο φορολογούμενους της τελευταίας στιγμής.
  Οχτώ και σήμερα. Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος από τα φυσικά πρόσωπα λήγει στις 26 Αυγούστου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, δηλώνει κατηγορηματικά σε όλους τους τόνους ότι νέα παράταση δεν πρόκειται να υπάρξει. Όποιος υποβάλλει δήλωση στις 27 Αυγούστου θα έχει πρόστιμο 100 ευρώ και προσαύξηση του οφειλόμενου φόρου κατά 1% για κάθε μήνα καθυστέρησης.Μέχρι χθες όμως περισσότεροι από ένα εκατομμύριο φορολογούμενοι δεν είχαν υποβάλλει ακόμα το Ε1. Τα στοιχεία της ΓΓΔΕ δείχνουν ότι σε σύνολο περίπου 5,8 εκατομμυρίων δηλώσεων που αναμένεται να υποβληθούν, οι εκκαθαρισμένες δηλώσεις (η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα με την υποβολή της δήλωσης) ήταν 4.718.056, με την καθαρή θέση του δημοσίου στα 1,887 δισ. ευρώ
   
  πηγή
  http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1354924/forologikes-dhloseis-2015-pos-na-symplhrosete-toy.html
 23. Upvote
  ZAKU got a reaction from TAG-AMAL in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Μάλλον θα δώσουν μόνο για τα φυσικά πρόσωπα, κάτι μερούλες έστω και σιωπηρώς ...   Για τα ΝΠ δε, ας μην ελπίζουμε.
   
  Φορολογικές δηλώσεις 2015: Πώς να συμπληρώσετε τους κρίσιμους κωδικούς
  Τέλος χρόνου για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις, με την προθεσμία να λήγει στις 26 Αυγούστου. Δεν θα δοθεί άλλη παράταση, λέει το ΥΠΟΙΚ. Αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης για ένα εκατομμύριο φορολογούμενους της τελευταίας στιγμής.
  Οχτώ και σήμερα. Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος από τα φυσικά πρόσωπα λήγει στις 26 Αυγούστου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, δηλώνει κατηγορηματικά σε όλους τους τόνους ότι νέα παράταση δεν πρόκειται να υπάρξει. Όποιος υποβάλλει δήλωση στις 27 Αυγούστου θα έχει πρόστιμο 100 ευρώ και προσαύξηση του οφειλόμενου φόρου κατά 1% για κάθε μήνα καθυστέρησης.Μέχρι χθες όμως περισσότεροι από ένα εκατομμύριο φορολογούμενοι δεν είχαν υποβάλλει ακόμα το Ε1. Τα στοιχεία της ΓΓΔΕ δείχνουν ότι σε σύνολο περίπου 5,8 εκατομμυρίων δηλώσεων που αναμένεται να υποβληθούν, οι εκκαθαρισμένες δηλώσεις (η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα με την υποβολή της δήλωσης) ήταν 4.718.056, με την καθαρή θέση του δημοσίου στα 1,887 δισ. ευρώ
   
  πηγή
  http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1354924/forologikes-dhloseis-2015-pos-na-symplhrosete-toy.html
 24. Upvote
  ZAKU reacted to VERRIS in ΠΟΛ 1116 10-6-2015 ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ   
  Από αυτό που λέει η εγκύκλιος ,θα πρέπει να βάλουμε τα 2000 στο Ε3.. Και να κάνουμε συμπληρωματικές για τα άλλα τρία ετή!!!!!!!!!!!!!!!!
 25. Upvote
  ZAKU reacted to PROAKIS in Δήλωση φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. φορ. έτους 2014   
  δώσε τις δηλώσεις να πάνε στην τράπεζα ,να πάρουν τα λεφτά.
   
  100+100+100=300.   άρα μας χρωστάτε 200.
×
×
 • Create New...